Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

***10. TAKIM 471. ETAP***

WanHeda (96.1/95,2/0,9/%0,94)
breeze3547(61.4/60.3/1. 1/%1.79)mezun olmak istiyor(hdf:60 hedefini %96.4 tutturdu)
aslibo (59,7/59.5/0.2/%0.34)
RoseAnge (69.2/67/2,2/%3,18)
yolcukardelen (58/56.8/1.2/%2.07)
littlelamp (72.3/72.1/0.2/%0.28)
tuba52 (91.4/90.8/0.6/%0.66)
aysedurmaz (78.5/78/0.5/%0.64)
ses35 (71.7/72.3/+0.6/%-0.84)

10.takım ortalaması:% 1.006

Deneme süresindeki üyeler

Prens annesi (67.8/69,5/+1,7/%-2,51)Yeni üye, giriş kilosu:72 hedef kilosu:55 giriş tarihi:08,06,16
EceZ(///%) Yeni üye, giriş kilosu:57.4 hedef kilosu:51 giriş tarihi:19.06.16
__kartanesi__(61.8///%)Yeni üye, giriş kilosu:61.8 hedef kilosu:55 giriş tarihi:23.06.16
vorones(75///%) yeni üye,giris kilosu:75 hedef kilosu:56 24.06.16 (mezun üye geri döndü)

Son düzenleyen: Moderatör:
hesaplamayı beceremedim ben ya 200 gr vermişim ama
bu arada seni de tebrik ederim canım ne güzel hala iyi veriyorsun devamı gelir hemencecik işallaah :)
İlk sayfa yaziyo canım ben de hep unutup bakıyorum emzirdigim için bu kadar iyiyiim diye düşünüyorum canım ama göbek duruyo hala:-(bugün başlıyorum senin hareketlere
Hoşgeldin canım ,emzirdigin için cabuk verirsin de alırsın da.tatlı krizin oluyordur önlenen lazim,bol bol su ve tarçınlı sut iç yaninda elmayla.sut bebeğinde gaz yaparsa bırak ama daha lohusa isen etkileyebilir bebeği.
Sağlıcakla büyüt kuzucugunu
Ay su kilolari vereyim de listeyede bisekilde gireriz

Kizlar 5-6 gibi disari ciksam bebisle bise olur mu ki bi fikir verin bana:/
6ya doğru çok yine de canım ,bakarsın havanın durumuna

Anlatmaya baslarsam kacarsiniz :) dert bitermi bende hic
Allah dermansız dert vermesin canım sen anlatta bakarız :))
Kilo veren herkesi tebrik ederim ortalamanın çok güzel bu ortalama ile yine ilk uce giremezsek takımı ateşe vercem kiz @Ses35 ben sana demedim mi ne yersen ye kocaya kavuşunca erit diye
Ah canım bu tamamen regli ile ilgili yoksa öte kısım da sorun yoktu haftaya güzel bi sonuç çıkcam ben inan çok üzgünüm

Geçen hafta da 500 gr vermiştim bu haftada.demekki faydası olmadı daha. Hic aksatmadan da içtim. Sporum da coktu bu hafta.olmadı
Canim bence hic gerek yok
O 8 kiloyu 5 ayda ver 6 ayda ver ne olacak
O 21 gunluk detokslar falan biraktigin an hemen alirsin hizlica
En guzeli az az 1 ayda 1-2 kilo vermek
21 gün uymam mümkün değil aslında. Istedigim 3 4 kg yu bi an once verip daha çok motive olmak.500 gr vere vere aylarca diyet yapamam çok düşer moralim
Hoşgeldin :) hayırlı olsun bebisin. Inşallah almazsin diyerek baslayim ben duama :)
Kaptanım 58-56.8=1.2
120÷58=2.06
Maşallaaaaaahhhhh bende görsem artık söyle bi 2 kg fark ((((
toplamda9.5 kilo vermişim şöyle bi düşündüm de:) daha 4.8 kilo var verilecek,en fazla 2 versem bu hafta mezun olamiyorum:-( bayramdan sonraya kaldı artik?bayramda nasıl olacak ki:-(
Kaç ayda verdin 9.5 kg yu?
Bence lohusalik insanın en hassas dönemi.kg hormon dengesizliği etrafin bitmek bilmeyen bilmislikleri bebeğine yetememe korkusu.kaygılar. Değişen hayat şartları. Eşlerin kopuklugu.intihar oranı bile yukseliyormus bu dönemde. Hamilelikten daha çok özen gösterilmeli bence anneye. Ben hala dönem dönem patlamalar yaşıyorum. Özellikle de çocuğumu beni yaşamımı sartlarimi bilmeyen yabancıların suclayici onlara göre tavsiye olan laf sokmalarını dinlerken.bu sabah bilr yaşadım desem inanirmisin.kasma kendini.sevdiklerimiz bizim için ugrasiyor hep.milletimizin genel hastalığı da akıl verme maalesef.yapmiyormuyuz bözde yapıyoruz zaman zaman.farkında bile olmadan.bebeğinin tadını çıkar. Unlu mamulden uzak dur yeter. :)
Hayırlı olsun :) 300 gr hergün oynayan bişey zaten.bence mezunsun :))))
Gecen hafta : 69,2
Guncel 67

69,2-2,2 = 67

3,79%

Bende hayretlerdeyim
Kiiiiz ne kaçırdım ben senin bu haftanda.nasıl verdin 2 kg?????
Hocam ben istikrarla yine 500 ge vermisim.detaylari yazcam.
Kızlar merhabalar. .. Ay çok heyecanladim. Benİ bu takima davet ettiler . Şimdi napcem ay unutmuşum ozlemsiim kendim icin bişeyler yapıcam. Dikkat edicem yediğime içtiğime

Merhaba :) ben 40 bedenden 44 oldum diye gerginlikteyim.seni çok iyi anlıyorum.
Ay su kilolari vereyim de listeyede bisekilde gireriz

Kizlar 5-6 gibi disari ciksam bebisle bise olur mu ki bi fikir verin bana:/
Dik gelmesin güneş yeter.koruyucu sürmeyi unutma :)

Duygularimi tam olarak ifade ettin yemin ediyorum o kadar alt ust olmus haldeyim ki kafayi yemek an meselesi bazen cocuga bile tahammul edemiyorum .
Koruyucu derken ne sure bilirim ki 3 aylik daha cok dusundum ama ufak diye almadim

Merhaba kızlar. Saat 2.5 olmuş be ya. Ne zaman oldu o kadar
Sabah miniklerimin kontrolüne gittik. Elhamdulillah ikisi de iyi.çok kalabalık esinti vs dikkat edeceğiz biraz daha.ptesi okul da başlıyor :)
Çok aşırı sıcak konyada da havalar. 12de eve girdik.hemen birer ılık duş. Çocuklara yemek vs derken onlar uyumadan bi de bozdolabini indirdim.baya dağılmış içi. Şu an kurumada bütün parçalar. Mutfak panayır yeri gibi :)))
Geçen haftaya gore bi fark olmadı bende yine.500 gr veriyorum 3 haftadır. hiç vermesem bu kadar canım sikilabilirdi. Sevinmedim bile 500e . Neyse haftaya 77yi gorcem inşallah. 1.5 senedir hiç görmedim 77yi.
Dün yarım yamalak başladığım yoğurt hurma kurunu bugün tam yapıyorum.
Sabah aç karnına 1 tatlı k. Aspir yagimi ve suyumu içtim.1 kase yoğurt ve 6 hurma yedim.
Öğlen de 1 büyük sb.ayran ve 7 hurma yedim. 2 lt su oldu şimdiden içtiğim.
Aslında minisler uyurken sporumu yapsam da dinlensem biraz çok. Güzel olur.
Mutfak beklesin az daha :))))

Duygularimi tam olarak ifade ettin yemin ediyorum o kadar alt ust olmus haldeyim ki kafayi yemek an meselesi bazen cocuga bile tahammul edemiyorum .
Koruyucu derken ne sure bilirim ki 3 aylik daha cok dusundum ama ufak diye almadim
Konuşmak istersen her zaman hazırım bende. Özelden de yazisabiliriz Damdan düşen gelsin yanıma derler ya.o misal benimki de.
Bende 4 aylıkken başladım koruyucu sürmeye. Drum uzun tavsiyesiyle solante 30 faktör almıştım. 8 aylıkken de denize gitmistik aynı kremle.market markası olmayan kaliteli bi koruyucu alabilirsin.mesela sebamed.bu yıl onu alcam ben. :)

Gecen hafta : 69,2
Guncel 67

69,2-2,2 = 67

3,79%

Bende hayretlerdeyim

tebrik ederim canımmmm, darısı başıma diyeyim bende

Kızlar merhabalar. .. Ay çok heyecanladim. Benİ bu takima davet ettiler . Şimdi napcem ay unutmuşum ozlemsiim kendim icin bişeyler yapıcam. Dikkat edicem yediğime içtiğime

hoşgeldin canım, burasıda gayet sıcak bir forum, çok kısa bir sürede alışırsın

yaz tatilimi oda nedir , ama biz çalışıyoruzzzzzzzz
Slm kızlar kusura bakmayın kızı hasta ancak yazdım 600 gram vermiştim geçen hafta 91.400 bu hafta 90.800
tebrik ederim canımmmm

hıza bak maşallah , hadi bakemmmmm, haftaya eksileri görecez artık, ben senden daha yaşlıyım metabolizmam yavaş deme sakın

Kızlar hepinizé teşekkür ederim. Tek tek alıntı yapamadım malum bebisten fırsat buldukça anca .
Ben felsefe Grubu öğretmeniyim eylül de yeniden göreve baslicam şu an doğum iznindeyim. Okula döndüğümde sayenizde kilolarımdan kurtulmuş şekilde gitmek hedefim.
75 kiloyum hedef 59. İnşallah ulaşabilrim. Emziriyorum ama müthiş dé acikiyorum. Hele canım acıdıkca ( tercihi sezeryan istedim) mutsuz olup tatlilara saldiriorum
Her aksam yazayim dimi menümü. İyi ya da kötü yapcem bakalimm.

Canim kimyager seçil bunlar herhafta 500 verevere mezun oldu sabır bu işin sirri
Daha erken canım zaten cok sıcakta çıkmıyor denize filan gudersenizde sebamed %28 yada truekids %30 al derece arttıkça kimyasalı artıyor güneşten gelmesin derken kremden geliyor
sebamed güzel aslında truekids daha gyzelmiste bulamamıştık zaten çok sıcakta çıkıyoruz diğer vakitlerde alsin biraz güneş bu sene denizde yok

canim ozel bir sey yapmadim
sanirim 1 saat yuzdum fazladan
bir de yeni is
aksam da fazla yemedim
ustune bir de asiri sicaklar
bol su ictim

Ahh ahh sezeryanin dikiş acısı normalden zor canım valla keşke normal olsaymis benimki mecburi sezeryan hem ödemi hem spinalin etkisiyle öksürük oldum oldum ojsurdukce acidi Rabbim kolaylık versin

Ne yaşlısı kız bu konuyu halketmiştik biz regli bitecek oruç başlıcek yemecem akideş bu hafta spor de yapcem bıktım bu yedileden

Menüleri yaz tabi boyun kaç canım

Anlatmaya baslarsam kacarsiniz :) dert bitermi bende hic
Sen mi ben mi? kacmazlar merak etme.ben anlattım geçen gün :)
canim ozel bir sey yapmadim
sanirim 1 saat yuzdum fazladan
bir de yeni is
aksam da fazla yemedim
ustune bir de asiri sicaklar
bol su ictim
Keşke bende yuzebilsem tatilde inşallah. Maşallah çok güzel vermissin.benim metobolizma yavaş sanırım. 500 gr veriyorum Haftalardir :/
Ahh ahh sezeryanin dikiş acısı normalden zor canım valla keşke normal olsaymis benimki mecburi sezeryan hem ödemi hem spinalin etkisiyle öksürük oldum oldum ojsurdukce acidi Rabbim kolaylık versin
Ayyyy tuylerim diken diken oldu valla. Bende 10 gün boyunca kızımı kucaklayamamistim.hele ilk 5 gün tek başıma 3 adımdan fazla atamiyordum.ne günlerdi (((((((( hiç bitmeyecek sanmıştım. Oksurmek ne demek gulemiyordum bile.

:) kisaca anlatiyim ozaman yuzeysel :)
2014 agustosta esimle tanistik oturcagimiz ev insaat halindeydi annem kanser hastasi oldugu icin evlilik karari aldik haliyle ev bitmedigi icin kayinvaldemle ayni eve tasindik ( tamamen benim aptalligim ben istedim neymis kiraya vercegimiz parayla eve buseler yaparmisiz) nisan soz derken 2015 ocakta evlendik 2015 agustosta esim dukkan acti ve evin insaati durmak zorunda kaldi 2015 ekim de annem vefat etti nisan 2016 da oglum dunyaya geldi . Ve biz hala ayni evdeyiz . Her gun kavga ediyoruz esimle artik kendi evimize cikalim diye kiralik ev ariyoruz b useferde kayinvaldemle kayin pererim musade etmiyo bende 15 gundur babamin evindeyim burda kaliyoruz ve inanirmisiniz bi defa bile kavga etmedik ve ben daha sakin daha ilimli bi insan oldum sabir sinir hic bise kalmadi artik bende sistematik olarak coktum yanii :) sadece genel olarak olanlar bunlar detaylara bi girsek ohoooo mendil al agla yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…