- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
İlk sayfa yaziyo canım ben de hep unutup bakıyorumhesaplamayı beceremedim ben ya 200 gr vermişim ama
bu arada seni de tebrik ederim canım ne güzel hala iyi veriyorsun devamı gelir hemencecik işallaah :)
Hoşgeldin canım ,emzirdigin için cabuk verirsin de alırsın da.tatlı krizin oluyordur önlenen lazim,bol bol su ve tarçınlı sut iç yaninda elmayla.sut bebeğinde gaz yaparsa bırak ama daha lohusa isen etkileyebilir bebeği.Böyle bi form neyin var mı. Ay kizlar çok heyecanliyim. Hadi bana hoşgeldin diyin.çok azimli hissediom kendimi.
Dolaptaki hiç bi hiccccc ama kıyafetlerim olmuo.çünkü yazın 38 bedendim ve hepsini yeni almıştım. Şimdi ne mümkün girmeye. Su an bedenim 44 olsa gerekönümde kocaman bi göbek. Hala lohusayım biliom geceçek bu süreç . Ama ben nutella lar tatlılar vs. Vermek ten çok alırsam die de geldim buraya .almiyim verelim tüm kilolari.
6ya doğru çok yine de canım ,bakarsın havanın durumunaAy su kilolari vereyim de listeyede bisekilde gireriz
Kizlar 5-6 gibi disari ciksam bebisle bise olur mu ki bi fikir verin bana:/
Allah dermansız dert vermesin canım sen anlatta bakarız :))Anlatmaya baslarsam kacarsiniz :) dert bitermi bende hic
Ah canım bu tamamen regli ile ilgili yoksa öte kısım da sorun yoktu haftaya güzel bi sonuç çıkcam ben inan çok üzgünümKilo veren herkesi tebrik ederim ortalamanın çok güzel bu ortalama ile yine ilk uce giremezsek takımı ateşe vercemkiz @Ses35 ben sana demedim mi ne yersen ye kocaya kavuşunca erit diye
Geçen hafta da 500 gr vermiştim bu haftada.demekki faydası olmadı daha. Hic aksatmadan da içtim. Sporum da coktu bu hafta.olmadıAyy ben de de oluyo bazen yazdım mi yazmadım mi bilemiyorum
Allah bee daha iyisi olamazdı,bizim yerimize de ye ve yedir iste canim
Yok daha neler6 olacaktı o
Tartı öncesi olmamış ama arada bir olunca vücut görmezden geliyo bence
Anaaamm baya yakınmışız canım benim♡♡
Algını değiştir canım benim, sen nasıl hissedersen öyle de hissettirirsin emin ol
aspir yağının faydası oldu mu canım?
21 gün uymam mümkün değil aslında. Istedigim 3 4 kg yu bi an once verip daha çok motive olmak.500 gr vere vere aylarca diyet yapamam çok düşer moralimCanim bence hic gerek yok
O 8 kiloyu 5 ayda ver 6 ayda ver ne olacak
O 21 gunluk detokslar falan biraktigin an hemen alirsin hizlica
En guzeli az az 1 ayda 1-2 kilo vermek
Hoşgeldin :) hayırlı olsun bebisin. Inşallah almazsin diyerek baslayim ben duama :)21 yaşında bir üniversite öğrencisiyim.1.55 boyundayım ve 61.8 kilodayım.Aslında liseden önce hiç kilo problemim yoktu.Ancak lisede okul eve uzak olunca öğle arasında ekmek arası ve meyve suyu ana yemeğim oldu.Eh bu da bana fazlaca kilo olarak geri dönüş yaptı.Bir de itiraf ediyorum ki yemek yemekten hoşlanıyorum yani aslında aşığım diyebilirim yemek yemeye.Ancak bu alışkanlığımı değiştirmede ve zayıflamada kararlıyım.Böyle bir grubun içinde bulunmak şimdiden bana büyük bir motivasyon oldu.
Maşallaaaaaahhhhh bende görsem artık söyle bi 2 kg farkKaptanım 58-56.8=1.2
120÷58=2.06
Kaç ayda verdin 9.5 kg yu?toplamda9.5 kilo vermişim şöyle bi düşündüm de:) daha 4.8 kilo var verilecek,en fazla 2 versem bu hafta mezun olamiyorum:-( bayramdan sonraya kaldı artik?bayramda nasıl olacak ki:-(
Bence lohusalik insanın en hassas dönemi.kg hormon dengesizliği etrafin bitmek bilmeyen bilmislikleri bebeğine yetememe korkusu.kaygılar. Değişen hayat şartları. Eşlerin kopuklugu.intihar oranı bile yukseliyormus bu dönemde. Hamilelikten daha çok özen gösterilmeli bence anneye. Ben hala dönem dönem patlamalar yaşıyorum. Özellikle de çocuğumu beni yaşamımı sartlarimi bilmeyen yabancıların suclayici onlara göre tavsiye olan laf sokmalarını dinlerken.bu sabah bilr yaşadım desem inanirmisin.kasma kendini.sevdiklerimiz bizim için ugrasiyor hep.milletimizin genel hastalığı da akıl verme maalesef.yapmiyormuyuz bözde yapıyoruz zaman zaman.farkında bile olmadan.bebeğinin tadını çıkar. Unlu mamulden uzak dur yeter. :)Kizlar lutfen hepini okuyun ....
En basta kaptan olmak uzere hepinizden cok ozur dilerim
Gecen gun ki konuda hepiniz hakliydiniz ama ben okadar cok gergindim ki herseyi yanlis anladim .. burda yasadiklarimi anlatip mutsuz bi ortam olausturmak istemedim ama bu sitresim size bile yansidi artik hakkinizi helal edin .
Hayırlı olsun :) 300 gr hergün oynayan bişey zaten.bence mezunsun :))))kızlar günaydın nasılsınız
telefondan giremedim kızlar nedense girmiyor pcde sıkıntı vardı şimdi okuldan girebildim.
kızlar güncel kilo 60.3 sonunda mezun olabilirim çok şükür 300 gr kaldı korumada veririm inşallah eve gidiyorum bugün korumada kalmak istiyorum artık @Ses35 canım sporuda yazmadım hergün 1,5 saat spor yaptım hesaplarken yazarsan çok sevinirim
Kiiiiz ne kaçırdım ben senin bu haftanda.nasıl verdin 2 kg?????Gecen hafta : 69,2
Guncel 67
69,2-2,2 = 67
3,79%
Bende hayretlerdeyim
Hocam ben istikrarla yine 500 ge vermisim.detaylari yazcam.Kızlar bi pcye geciyim bakacağımPrens annesi canım bu hafta geçen haftaya gore kilo aldigin icin listeye giremiyorsun haftaya inşallah hakkımız yok ki helal olsun stres yapma kilolar için giderler tıpış tipis
aslibo çalış canim çalış boş duran Allah sevmez
@rose Ange yeni is yaramış süper
@Ses35 @aysedurmaz L littlelamp @tuba52 kilolar lütfenEceZ @__kartanesi__
@breeze3547 tebrikler canım
Kızlar merhabalar. .. Ay çok heyecanladim. Benİ bu takima davet ettiler . Şimdi napcem ay unutmuşum ozlemsiim kendim icin bişeyler yapıcam. Dikkat edicem yediğime içtiğime
Merhaba :) ben 40 bedenden 44 oldum diye gerginlikteyim.seni çok iyi anlıyorum.Böyle bi form neyin var mı. Ay kizlar çok heyecanliyim. Hadi bana hoşgeldin diyin.çok azimli hissediom kendimi.
Dolaptaki hiç bi hiccccc ama kıyafetlerim olmuo.çünkü yazın 38 bedendim ve hepsini yeni almıştım. Şimdi ne mümkün girmeye. Su an bedenim 44 olsa gerekönümde kocaman bi göbek. Hala lohusayım biliom geceçek bu süreç . Ama ben nutella lar tatlılar vs. Vermek ten çok alırsam die de geldim buraya .almiyim verelim tüm kilolari.
Dik gelmesin güneş yeter.koruyucu sürmeyi unutma :)Ay su kilolari vereyim de listeyede bisekilde gireriz
Kizlar 5-6 gibi disari ciksam bebisle bise olur mu ki bi fikir verin bana:/
Geçen hafta da 500 gr vermiştim bu haftada.demekki faydası olmadı daha. Hic aksatmadan da içtim. Sporum da coktu bu hafta.olmadı
21 gün uymam mümkün değil aslında. Istedigim 3 4 kg yu bi an once verip daha çok motive olmak.500 gr vere vere aylarca diyet yapamam çok düşer moralim
Hoşgeldin :) hayırlı olsun bebisin. Inşallah almazsin diyerek baslayim ben duama :)
Maşallaaaaaahhhhh bende görsem artık söyle bi 2 kg fark((((
Kaç ayda verdin 9.5 kg yu?
Bence lohusalik insanın en hassas dönemi.kg hormon dengesizliği etrafin bitmek bilmeyen bilmislikleri bebeğine yetememe korkusu.kaygılar. Değişen hayat şartları. Eşlerin kopuklugu.intihar oranı bile yukseliyormus bu dönemde. Hamilelikten daha çok özen gösterilmeli bence anneye. Ben hala dönem dönem patlamalar yaşıyorum. Özellikle de çocuğumu beni yaşamımı sartlarimi bilmeyen yabancıların suclayici onlara göre tavsiye olan laf sokmalarını dinlerken.bu sabah bilr yaşadım desem inanirmisin.kasma kendini.sevdiklerimiz bizim için ugrasiyor hep.milletimizin genel hastalığı da akıl verme maalesef.yapmiyormuyuz bözde yapıyoruz zaman zaman.farkında bile olmadan.bebeğinin tadını çıkar. Unlu mamulden uzak dur yeter. :)
Hayırlı olsun :) 300 gr hergün oynayan bişey zaten.bence mezunsun :))))
Kiiiiz ne kaçırdım ben senin bu haftanda.nasıl verdin 2 kg?????
Hocam ben istikrarla yine 500 ge vermisim.detaylari yazcam.
Merhaba :) ben 40 bedenden 44 oldum diye gerginlikteyim.seni çok iyi anlıyorum.
Dik gelmesin güneş yeter.koruyucu sürmeyi unutma :)
Konuşmak istersen her zaman hazırım bende. Özelden de yazisabilirizDuygularimi tam olarak ifade ettin yemin ediyorum o kadar alt ust olmus haldeyim ki kafayi yemek an meselesi bazen cocuga bile tahammul edemiyorum .
Koruyucu derken ne sure bilirim ki 3 aylik daha cok dusundum ama ufak diye almadim
Gecen hafta : 69,2
Guncel 67
69,2-2,2 = 67
3,79%
Bende hayretlerdeyim
Kızlar merhabalar. .. Ay çok heyecanladim. Benİ bu takima davet ettiler . Şimdi napcem ay unutmuşum ozlemsiim kendim icin bişeyler yapıcam. Dikkat edicem yediğime içtiğime
Günaydın herkese :) Yaz tatilinde olunca kalkış saatim biraz geç oluyor maalesef. Bu sabah:
2 dilim kepek ekmeği
1 adet haşlanmış yumurta (ancak beyazının hepsini yiyemedim böyle bir huyum var maalesef)
4 adet zeytin
3-4 çatal da peynir yedim bir de bunları yemeden önce bir bardak oda sıcaklığında su içtim herkese güzel günler ve hayırlı Cumalar :)
tebrik ederim canımmmmSlm kızlar kusura bakmayın kızı hasta ancak yazdım 600 gram vermiştim geçen hafta 91.400 bu hafta 90.800
Kızlar güzel bi eksi görmek için bugün işe koyuldum
1 tutam kiraz sapı
Yeşil çay
Papatya çayı
6 karanfil
1 kabuk tarçın
Hepsini demeyip soğumaya bıraktım
Sonra içine limon dilimleri ve buz attım süper bir yaz içeceği oldu
Ayrıca sabah 2 yumurtadan az peynirli omlet domates
Ara 2 hurma 6 leblebi ve soğuk çay
Canim kimyager seçil bunlar herhafta 500 verevere mezun oldu sabır bu işin sirriGeçen hafta da 500 gr vermiştim bu haftada.demekki faydası olmadı daha. Hic aksatmadan da içtim. Sporum da coktu bu hafta.olmadı
21 gün uymam mümkün değil aslında. Istedigim 3 4 kg yu bi an once verip daha çok motive olmak.500 gr vere vere aylarca diyet yapamam çok düşer moralim
Hoşgeldin :) hayırlı olsun bebisin. Inşallah almazsin diyerek baslayim ben duama :)
Bence lohusalik insanın en hassas dönemi.kg hormon dengesizliği etrafin bitmek bilmeyen bilmislikleri bebeğine yetememe korkusu.kaygılar. Değişen hayat şartları. Eşlerin kopuklugu.intihar oranı bile yukseliyormus bu dönemde. Hamilelikten daha çok özen gösterilmeli bence anneye. Ben hala dönem dönem patlamalar yaşıyorum. Özellikle de çocuğumu beni yaşamımı sartlarimi bilmeyen yabancıların suclayici onlara göre tavsiye olan laf sokmalarını dinlerken.bu sabah bilr yaşadım desem inanirmisin.kasma kendini.sevdiklerimiz bizim için ugrasiyor hep.milletimizin genel hastalığı da akıl verme maalesef.yapmiyormuyuz bözde yapıyoruz zaman zaman.farkında bile olmadan.bebeğinin tadını çıkar. Unlu mamulden uzak dur yeter. :)
Daha erken canım zaten cok sıcakta çıkmıyor denize filan gudersenizde sebamed %28 yada truekids %30 al derece arttıkça kimyasalı artıyor güneşten gelmesin derken kremden geliyorDuygularimi tam olarak ifade ettin yemin ediyorum o kadar alt ust olmus haldeyim ki kafayi yemek an meselesi bazen cocuga bile tahammul edemiyorum .
Koruyucu derken ne sure bilirim ki 3 aylik daha cok dusundum ama ufak diye almadim
sebamed güzel aslında truekids daha gyzelmiste bulamamıştık zaten çok sıcakta çıkıyoruz diğer vakitlerde alsin biraz güneş bu sene denizde yokKonuşmak istersen her zaman hazırım bende. Özelden de yazisabilirizDamdan düşen gelsin yanıma derler ya.o misal benimki de.
Bende 4 aylıkken başladım koruyucu sürmeye. Drum uzun tavsiyesiyle solante 30 faktör almıştım. 8 aylıkken de denize gitmistik aynı kremle.market markası olmayan kaliteli bi koruyucu alabilirsin.mesela sebamed.bu yıl onu alcls
Geçen hafta da 500 gr vermiştim bu haftada.demekki faydası olmadı daha. Hic aksatmadan da içtim. Sporum da coktu bu hafta.olmadı
Ahh ahh sezeryanin dikiş acısı normalden zor canım valla keşke normal olsaymis benimki mecburi sezeryan hem ödemi hem spinalin etkisiyle öksürük oldum oldum ojsurdukce acidi Rabbim kolaylık versinKızlar hepinizé teşekkür ederim. Tek tek alıntı yapamadım malum bebisten fırsat buldukça anca .
Ben felsefe Grubu öğretmeniyim eylül de yeniden göreve baslicam şu an doğum iznindeyim. Okula döndüğümde sayenizde kilolarımdan kurtulmuş şekilde gitmek hedefim.
75 kiloyum hedef 59. İnşallah ulaşabilrim. Emziriyorum ama müthiş dé acikiyorum. Hele canım acıdıkca ( tercihi sezeryan istedim) mutsuz olup tatlilara saldiriorum
Her aksam yazayim dimi menümü. İyi ya da kötü yapcem bakalimm.
Ne yaşlısı kız bu konuyu halketmiştik biz regli bitecek oruç başlıcek yemecem akideş bu hafta spor de yapcem bıktım bu yediledentebrik ederim canımmmm, darısı başıma diyeyim bende
hoşgeldin canım, burasıda gayet sıcak bir forum, çok kısa bir sürede alışırsın
yaz tatilimi oda nedir, ama biz çalışıyoruzzzzzzzz
tebrik ederim canımmmm
hıza bak maşallah , hadi bakemmmmm, haftaya eksileri görecez artık, ben senden daha yaşlıyım metabolizmam yavaş deme sakın
Menüleri yaz tabi boyun kaç canımKızlar hepinizé teşekkür ederim. Tek tek alıntı yapamadım malum bebisten fırsat buldukça anca .
Ben felsefe Grubu öğretmeniyim eylül de yeniden göreve baslicam şu an doğum iznindeyim. Okula döndüğümde sayenizde kilolarımdan kurtulmuş şekilde gitmek hedefim.
75 kiloyum hedef 59. İnşallah ulaşabilrim. Emziriyorum ama müthiş dé acikiyorum. Hele canım acıdıkca ( tercihi sezeryan istedim) mutsuz olup tatlilara saldiriorum
Her aksam yazayim dimi menümü. İyi ya da kötü yapcem bakalimm.
Sen mi ben mi?Anlatmaya baslarsam kacarsiniz :) dert bitermi bende hic
Keşke bende yuzebilsemcanim ozel bir sey yapmadim
sanirim 1 saat yuzdum fazladan
bir de yeni is
aksam da fazla yemedim
ustune bir de asiri sicaklar
bol su ictim
Ayyyy tuylerim diken diken oldu valla. Bende 10 gün boyunca kızımı kucaklayamamistim.hele ilk 5 gün tek başıma 3 adımdan fazla atamiyordum.ne günlerdiAhh ahh sezeryanin dikiş acısı normalden zor canım valla keşke normal olsaymis benimki mecburi sezeryan hem ödemi hem spinalin etkisiyle öksürük oldum oldum ojsurdukce acidi Rabbim kolaylık versin
Sen mi ben mi?kacmazlar merak etme.ben anlattım geçen gün :)
Keşke bende yuzebilsemtatilde inşallah. Maşallah çok güzel vermissin.benim metobolizma yavaş sanırım. 500 gr veriyorum Haftalardir :/
Ayyyy tuylerim diken diken oldu valla. Bende 10 gün boyunca kızımı kucaklayamamistim.hele ilk 5 gün tek başıma 3 adımdan fazla atamiyordum.ne günlerdi(((((((( hiç bitmeyecek sanmıştım. Oksurmek ne demek gulemiyordum bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?