Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bu gun ki sporum 1 saat yuruyus bebek arabasiyla olunca daha etkili geldi sanki hem itme kuvveti uyguluyosun hem yuruyosun 30 dk da evde egzersiz 1 saatte evde temizlik onuda es gecmeyelim lutfen :)

Hmm guzelmis bol vitaminli bende denicemmmmm :)

Donersiniz insallah istediginiz kiloya bebis ne kadarlik yazmamissiniz ama ufak herade daha tek tavsiyem sut olsun ye lafina kanmayinm ve ivir zivir yerine hem sut yapan hem kilo yapmayan hemde karin doyurup tatli istegini gideren biseler tercih edin bendede cok oluyodu cunku o bi ara kalip kalip helva yedim ama simdi tarcinli sut hurma bunlarla kandiriyorum kendimi olmuyo ama olmus gibi yapiyorum :)

Ayyy denizde yok tatilde yok pufff pufff
Sebaned in urunlerini kullaniyorum onu aliyim ozaman alerji yapti cunku buze diger urunler pisik kremi sampuan bi o iyi geldi

Ah güzelim ya ev ev üstüne olmuyo demi benim seni anlamam zor böyle bişey yaşamadığım için.öncelikle anneciğine allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun sana da sabır versin güzelim umarım kendi evine çıkar rahat edersin tez zamanda.

Allah yardimcin olsun. Aslında hem eşinin hemde senin.onun için de zordur bi tarafa Hayır demek arada kalmak. Inşallah bi an once kendi evinize geçersiniz. Kıra da olsa.
Bu gun ki sporum 1 saat yuruyus bebek arabasiyla olunca daha etkili geldi sanki hem itme kuvveti uyguluyosun hem yuruyosun 30 dk da evde egzersiz 1 saatte evde temizlik onuda es gecmeyelim lutfen :)
Ev temizliğini spordan saymiyoruz şekerim. :)))) öyle olsa ben günde 3 saat falan yazarım spora :)))) ama leslie yaparken temizlik yapıyorum ben. Daha çok hareket olsun diye :))))
Ay Sağol Ayşecim ben bunu nasıl atladım spor yapanın hali bi başka oluyor
1 saat spor yaptım ya sokacam herkesin gözüne. :)))))))))

Amin insallah canim ev ustune ev olur olmasina da insanlar insan olcak iste

Yeşil çay kafein li ona dikkat et istersen bebişi huzursuz etmesin canım.
Sabamed çok iyi ürünleri ben de hep ondan kullandım

Amin insallah canim ev ustune ev olur olmasina da insanlar insan olcak iste
Bence de olmaz. Insanlik değilde sanki alışkanlık bence bu olmamazlik. O senelerdir o evim hanımı.düzen onun.sende kendi düzenini kurmak devam ettirmek istersin o yüzden olmaz bence. Olanlar yokmu var elbet. Nadir işte. Allah rahmet eylesin annene de.cennette kavustursun Rabbim sizi.

Sen yapta sok gözüme ay ne var yani:))
Ayşecim nası gidiyo hurma tok tutuyor mu halsizlik ver mı regli bitene kadar ben de mi yapsam diyom

Seni listeye alalım mı canım hergün spor yapıyorsun sanki değil mi

Ahh ahh sezeryanin dikiş acısı normalden zor canım valla keşke normal olsaymis benimki mecburi sezeryan hem ödemi hem spinalin etkisiyle öksürük oldum oldum ojsurdukce acidi Rabbim kolaylık versin
Amin bende son anda Sezeryan a alındım onca işlemden sonra acısı zordu valla doğum savcısının yarısını çektim dikiş zor aynen öldüre media gülmeye korkuyorum ama olsun kuzu ları mız bizle şükür

Sen yapta sok gözüme ay ne var yani:))
Ayşecim nası gidiyo hurma tok tutuyor mu halsizlik ver mı regli bitene kadar ben de mi yapsam diyom
:))) büyük puntolarla mi yazsam acaba 60 dkcik sporumu. Yürüyüş bfit yüzme egzersiz vs diye uzun yazanlara bakınca ben kendimi ezik hissediyorum. Ama bende kendi rekorumu kırıyorum canimmm :)))) halsizlik yok çok şükür. Aciktim son 1 saattir ama öğlen 1 kase yoğurt yerine 1 bardak ayran icmistim ondan sanırım. 7 değil 6 yedim hurma yi da 2 hurma hakkım daha var Bugunluk. :)))

Önemli olan spor yapmak canım 1 gün deneyim bari zor gelirse yapmam gerçi bugün ben de çok hafif beslendim

Amin canim sagol :)
Tuh bileydim okadar derinlere girmezdim temizlerke :)

Slm sabah 12 de mecburiyetinde geç yedim
sabah
2 yumurta dan yapılmış omlet
10 zeytin
KK peynir
1 salata
1 şeftali
saat 4.30 da
çok acıktım kızım da durmadı bende malesef
2 yumurtadan yapılmış Sucuklu yumurta
ve 2 dilim ekmek
1 bardak ayran
işte arkadaşlar asıl mesele ben akşam ne yemeyi yim zaten öğlen abartı

Yeşil çay kafein li ona dikkat et istersen bebişi huzursuz etmesin canım.
Sabamed çok iyi ürünleri ben de hep ondan kullandım
Aaa kain var mi onda bilmiyodum ben iciyorum yesil cayi duzenli olarak

Amin insallah kavusuruz :)
Sagol canim

Doğru diyosun allah kolaylık versin gönlüne göre versin inşallah
Sagol canim seninde gonlunuze gore

Seni listeye alalım mı canım hergün spor yapıyorsun sanki değil mi
Olur benim icin farketmez cikamasamda evde duzenli olarak yapiyorum
Ama bu hafta gecen haftaya gore kilo aldigim icin kaptan deneme suresinin devam ettigini soyledi
hastaydim ya bi ara o donemde bi an da kilo verdim iyilesince geri aldim o gunlerde tam cumaya denk geldi sansima :) ama yinede 8 inde basladim buraya spor ve diyetede 72 idim suan 69.5 olmusum :))

Evet hem de yüksek oran da var dikkat etmelisin özellikle akşamları içme.deneme süresinde olman önemli değil canım gayet iyi gidiyosun kilo konusunda haftaya girersin inşallah.sporsuz günün yok gibi istiyosan bu hafta güneşin kızlarına alayım seni yarışma hevesiyle devam edersin

Akşam kh alma canım et yoğurt salata veya sebze yoğurt yapabilirsin menün çok kötü değil 2 dilim ekmek normal zaten ama sucuk ödem yapıyo diye biliyorum bide işlenmiş ürün yemesem daha iyimiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…