- 29 Ocak 2016
- 333
- 552
- 18
- 29
Hmm guzelmis bol vitaminli bende denicemmmmm :)Kızlar güzel bi eksi görmek için bugün işde koyuldum
1 tutam kiraz sapı
Yeşil çay
Papatya çayı
6 karanfil
1 kabuk tarçın
Hepsini demeyip soğumaya bıraktım
Sonra içine limon dilimleri ve buz attım süper bir yaz içeceği oldu
Ayrıca sabah 2 yumurtadan az peynirli omlet domates
Ara 2 hurma 6 leblebi ve soğuk çay
Donersiniz insallah istediginiz kiloya bebis ne kadarlik yazmamissiniz ama ufak herade daha tek tavsiyem sut olsun ye lafina kanmayinm ve ivir zivir yerine hem sut yapan hem kilo yapmayan hemde karin doyurup tatli istegini gideren biseler tercih edin bendede cok oluyodu cunku o bi ara kalip kalip helva yedim ama simdi tarcinli sut hurma bunlarla kandiriyorum kendimi olmuyo ama olmus gibi yapiyorum :)Kızlar hepinizé teşekkür ederim. Tek tek alıntı yapamadım malum bebisten fırsat buldukça anca .
Ben felsefe Grubu öğretmeniyim eylül de yeniden göreve baslicam şu an doğum iznindeyim. Okula döndüğümde sayenizde kilolarımdan kurtulmuş şekilde gitmek hedefim.
75 kiloyum hedef 59. İnşallah ulaşabilrim. Emziriyorum ama müthiş dé acikiyorum. Hele canım acıdıkca ( tercihi sezeryan istedim) mutsuz olup tatlilara saldiriorum
Her aksam yazayim dimi menümü. İyi ya da kötü yapcem bakalimm.
Ayyy denizde yok tatilde yok pufff pufffCanim kimyager seçil bunlar herhafta 500 verevere mezun oldu sabır bu işin sirri
Daha erken canım zaten cok sıcakta çıkmıyor denize filan gudersenizde sebamed %28 yada truekids %30 al derece arttıkça kimyasalı artıyor güneşten gelmesin derken kremden geliyor
sebamed güzel aslında truekids daha gyzelmiste bulamamıştık zaten çok sıcakta çıkıyoruz diğer vakitlerde alsin biraz güneş bu sene denizde yok
Ay Sağol Ayşecim ben bunu nasıl atladım spor yapanın hali bi başka oluyor24 haziRAN
1. grup: güneşin kızları
@Ses35 :
@yolcukardelen :
@katre-i dem :
@littlelamp :
2.grup rüzgarın kızları
@breeze3547 :
@RoseAnge :
@aysedurmaz:60 dk leslie
@EceZ :
Ah güzelim ya ev ev üstüne olmuyo demi benim seni anlamam zor böyle bişey yaşamadığım için.öncelikle anneciğine allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun sana da sabır versin güzelim umarım kendi evine çıkar rahat edersin tez zamanda.:) kisaca anlatiyim ozaman yuzeysel :)
2014 agustosta esimle tanistik oturcagimiz ev insaat halindeydi annem kanser hastasi oldugu icin evlilik karari aldik haliyle ev bitmedigi icin kayinvaldemle ayni eve tasindik ( tamamen benim aptalligim ben istedim neymis kiraya vercegimiz parayla eve buseler yaparmisiz) nisan soz derken 2015 ocakta evlendik 2015 agustosta esim dukkan acti ve evin insaati durmak zorunda kaldi 2015 ekim de annem vefat etti nisan 2016 da oglum dunyaya geldi . Ve biz hala ayni evdeyiz . Her gun kavga ediyoruz esimle artik kendi evimize cikalim diye kiralik ev ariyoruz b useferde kayinvaldemle kayin pererim musade etmiyo bende 15 gundur babamin evindeyim burda kaliyoruz ve inanirmisiniz bi defa bile kavga etmedik ve ben daha sakin daha ilimli bi insan oldum sabir sinir hic bise kalmadi artik bende sistematik olarak coktum yanii :) sadece genel olarak olanlar bunlar detaylara bi girsek ohoooo mendil al agla yani
Allah yardimcin olsun. Aslında hem eşinin hemde senin.onun için de zordur bi tarafa Hayır demek arada kalmak. Inşallah bi an once kendi evinize geçersiniz. Kıra da olsa.:) kisaca anlatiyim ozaman yuzeysel :)
2014 agustosta esimle tanistik oturcagimiz ev insaat halindeydi annem kanser hastasi oldugu icin evlilik karari aldik haliyle ev bitmedigi icin kayinvaldemle ayni eve tasindik ( tamamen benim aptalligim ben istedim neymis kiraya vercegimiz parayla eve buseler yaparmisiz) nisan soz derken 2015 ocakta evlendik 2015 agustosta esim dukkan acti ve evin insaati durmak zorunda kaldi 2015 ekim de annem vefat etti nisan 2016 da oglum dunyaya geldi . Ve biz hala ayni evdeyiz . Her gun kavga ediyoruz esimle artik kendi evimize cikalim diye kiralik ev ariyoruz b useferde kayinvaldemle kayin pererim musade etmiyo bende 15 gundur babamin evindeyim burda kaliyoruz ve inanirmisiniz bi defa bile kavga etmedik ve ben daha sakin daha ilimli bi insan oldum sabir sinir hic bise kalmadi artik bende sistematik olarak coktum yanii :) sadece genel olarak olanlar bunlar detaylara bi girsek ohoooo mendil al agla yani
Ev temizliğini spordan saymiyoruz şekerim. :)))) öyle olsa ben günde 3 saat falan yazarım spora :)))) ama leslie yaparken temizlik yapıyorum ben. Daha çok hareket olsun diye :))))Bu gun ki sporum 1 saat yuruyus bebek arabasiyla olunca daha etkili geldi sanki hem itme kuvveti uyguluyosun hem yuruyosun 30 dk da evde egzersiz 1 saatte evde temizlik onuda es gecmeyelim lutfen :)
1 saat spor yaptım ya sokacam herkesin gözüne. :)))))))))Ay Sağol Ayşecim ben bunu nasıl atladım spor yapanın hali bi başka oluyor
Amin insallah canim ev ustune ev olur olmasina da insanlar insan olcak isteAh güzelim ya ev ev üstüne olmuyo demi benim seni anlamam zor böyle bişey yaşamadığım için.öncelikle anneciğine allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun sana da sabır versin güzelim umarım kendi evine çıkar rahat edersin tez zamanda.
Yeşil çay kafein li ona dikkat et istersen bebişi huzursuz etmesin canım.Hmm guzelmis bol vitaminli bende denicemmmmm :)
Donersiniz insallah istediginiz kiloya bebis ne kadarlik yazmamissiniz ama ufak herade daha tek tavsiyem sut olsun ye lafina kanmayinm ve ivir zivir yerine hem sut yapan hem kilo yapmayan hemde karin doyurup tatli istegini gideren biseler tercih edin bendede cok oluyodu cunku o bi ara kalip kalip helva yedim ama simdi tarcinli sut hurma bunlarla kandiriyorum kendimi olmuyo ama olmus gibi yapiyorum :)
Ayyy denizde yok tatilde yok pufff pufff
Sebaned in urunlerini kullaniyorum onu aliyim ozaman alerji yapti cunku buze diger urunler pisik kremi sampuan bi o iyi geldi
Bence de olmaz. Insanlik değilde sanki alışkanlık bence bu olmamazlik. O senelerdir o evim hanımı.düzen onun.sende kendi düzenini kurmak devam ettirmek istersin o yüzden olmaz bence. Olanlar yokmu var elbet. Nadir işte. Allah rahmet eylesin annene de.cennette kavustursun Rabbim sizi.Amin insallah canim ev ustune ev olur olmasina da insanlar insan olcak iste
Sen yapta sok gözüme ay ne var yani:))Allah yardimcin olsun. Aslında hem eşinin hemde senin.onun için de zordur bi tarafa Hayır demek arada kalmak. Inşallah bi an once kendi evinize geçersiniz. Kıra da olsa.
Ev temizliğini spordan saymiyoruz şekerim. :)))) öyle olsa ben günde 3 saat falan yazarım spora :)))) ama leslie yaparken temizlik yapıyorum ben. Daha çok hareket olsun diye :))))
1 saat spor yaptım ya sokacam herkesin gözüne. :)))))))))
Doğru diyosun allah kolaylık versin gönlüne göre versin inşallahAmin insallah canim ev ustune ev olur olmasina da insanlar insan olcak iste
Seni listeye alalım mı canım hergün spor yapıyorsun sanki değil miBu gun ki sporum 1 saat yuruyus bebek arabasiyla olunca daha etkili geldi sanki hem itme kuvveti uyguluyosun hem yuruyosun 30 dk da evde egzersiz 1 saatte evde temizlik onuda es gecmeyelim lutfen :)
Amin bende son anda Sezeryan a alındım onca işlemden sonra acısı zordu valla doğum savcısının yarısını çektim dikiş zor aynen öldüre media gülmeye korkuyorum ama olsun kuzu ları mız bizle şükürAhh ahh sezeryanin dikiş acısı normalden zor canım valla keşke normal olsaymis benimki mecburi sezeryan hem ödemi hem spinalin etkisiyle öksürük oldum oldum ojsurdukce acidi Rabbim kolaylık versin
:))) büyük puntolarla mi yazsam acaba 60 dkcik sporumu. Yürüyüş bfit yüzme egzersiz vs diye uzun yazanlara bakınca ben kendimi ezik hissediyorum. Ama bende kendi rekorumu kırıyorum canimmm :)))) halsizlik yok çok şükür. Aciktim son 1 saattir ama öğlen 1 kase yoğurt yerine 1 bardak ayran icmistim ondan sanırım. 7 değil 6 yedim hurma yi da 2 hurma hakkım daha var Bugunluk. :)))Sen yapta sok gözüme ay ne var yani:))
Ayşecim nası gidiyo hurma tok tutuyor mu halsizlik ver mı regli bitene kadar ben de mi yapsam diyom
Önemli olan spor yapmak canım 1 gün deneyim bari zor gelirse yapmam gerçi bugün ben de çok hafif beslendim:))) büyük puntolarla mi yazsam acaba 60 dkcik sporumu. Yürüyüş bfit yüzme egzersiz vs diye uzun yazanlara bakınca ben kendimi ezik hissediyorum. Ama bende kendi rekorumu kırıyorum canimmm :)))) halsizlik yok çok şükür. Aciktim son 1 saattir ama öğlen 1 kase yoğurt yerine 1 bardak ayran icmistim ondan sanırım. 7 değil 6 yedim hurma yi da 2 hurma hakkım daha var Bugunluk. :)))
Aaa kain var mi onda bilmiyodum ben iciyorum yesil cayi duzenli olarakYeşil çay kafein li ona dikkat et istersen bebişi huzursuz etmesin canım.
Sabamed çok iyi ürünleri ben de hep ondan kullandım
Amin insallah kavusuruz :)Bence de olmaz. Insanlik değilde sanki alışkanlık bence bu olmamazlik. O senelerdir o evim hanımı.düzen onun.sende kendi düzenini kurmak devam ettirmek istersin o yüzden olmaz bence. Olanlar yokmu var elbet. Nadir işte. Allah rahmet eylesin annene de.cennette kavustursun Rabbim sizi.
Sagol canim seninde gonlunuze goreDoğru diyosun allah kolaylık versin gönlüne göre versin inşallah
Olur benim icin farketmez cikamasamda evde duzenli olarak yapiyorumSeni listeye alalım mı canım hergün spor yapıyorsun sanki değil mi
Evet hem de yüksek oran da var dikkat etmelisin özellikle akşamları içme.deneme süresinde olman önemli değil canım gayet iyi gidiyosun kilo konusunda haftaya girersin inşallah.sporsuz günün yok gibi istiyosan bu hafta güneşin kızlarına alayım seni yarışma hevesiyle devam edersinAaa kain var mi onda bilmiyodum ben iciyorum yesil cayi duzenli olarak
Amin insallah kavusuruz :)
Sagol canim
Sagol canim seninde gonlunuze gore
Olur benim icin farketmez cikamasamda evde duzenli olarak yapiyorum
Ama bu hafta gecen haftaya gore kilo aldigim icin kaptan deneme suresinin devam ettigini soyledi
hastaydim ya bi ara o donemde bi an da kilo verdim iyilesince geri aldim o gunlerde tam cumaya denk geldi sansima :) ama yinede 8 inde basladim buraya spor ve diyetede 72 idim suan 69.5 olmusum :))
Akşam kh alma canım et yoğurt salata veya sebze yoğurt yapabilirsin menün çok kötü değil 2 dilim ekmek normal zaten ama sucuk ödem yapıyo diye biliyorum bide işlenmiş ürün yemesem daha iyimişSlm sabah 12 de mecburiyetinde geç yedim
sabah
2 yumurta dan yapılmış omlet
10 zeytin
KK peynir
1 salata
1 şeftali
saat 4.30 da
çok acıktım kızım da durmadı bende malesef
2 yumurtadan yapılmış Sucuklu yumurta
ve 2 dilim ekmek
1 bardak ayran
işte arkadaşlar asıl mesele ben akşam ne yemeyi yim zaten öğlen abartı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?