- 29 Ağustos 2014
- 223
- 916
- 313
Bu sıcaklarda çalışmaktebrik ederim canımmmm, darısı başıma diyeyim bende
hoşgeldin canım, burasıda gayet sıcak bir forum, çok kısa bir sürede alışırsın
yaz tatilimi oda nedir, ama biz çalışıyoruzzzzzzzz
tebrik ederim canımmmm
hıza bak maşallah , hadi bakemmmmm, haftaya eksileri görecez artık, ben senden daha yaşlıyım metabolizmam yavaş deme sakın
Denenebilir aslında kolaymış.ne çok tarif var hangi birini yapsak şaşıyorum bazen:))Sosyal medyada böyle diyetisyene gitmeden kendi zayıflamaya çalışan ve başaran birinin sayfasına denk gelmiştim.Orada bir kür tarifi vardı ve sadece kendisi değil kullananlarda baya faydasını görmüş.Belki bilenler vardır aramızda ama yine sizlerle paylaşmak istedim.
Yarım litre su
1 şişe sade maden suyu
Yeşil çay (aktarcıdan alınan) 2 tatlı kaşığı kadar
Yarım limon
Hazırlanışı:Yarım litre su kaynatılıp yeşil çay demlenir.Demlenmesi tamamlanan yeşil çayın üzerine bir şişe sade maden suyu eklenir,yarım limon sıkılır ve kabuğu içine atılır.Gün içerisinde sabah kahvaltıdan sonra,öğle ve akşamdan yemeklerden sonra bir bardak olarak tüketilir.Yalnız tansiyon problemi olanlar dikkat etsin çünkü tansiyonu düşürüyormuş.Ayrıca 15 gün yapıldıktan sonra 15 gün ara vermek gerekiyormuş.Ben de bugün başladım bakalım,hayırlısı
Hoşgeldin canimm. Güle güle sağlıkla büyüt kuzunu. Allah acısını ağrısını gostermesin hiç bir zaman.biz burdayiz beklerizselam kızlar nasılsınız? ben doğum yaptım, kızımı kucağıma aldım çok şükür
hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederimmm
bayram sonrasına kadar pek gözükemeyebilirim buralarda. kızımla düzenimizi oturtturduktan sonra yine tam gaz buradayım. hatta yarışmacı olarak burada olucam
Amanın taze anne gelmiş nasılsınız canım allahım analı babalı büyütsün sağlıklı ömür versinselam kızlar nasılsınız? ben doğum yaptım, kızımı kucağıma aldım çok şükür
hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederimmm
bayram sonrasına kadar pek gözükemeyebilirim buralarda. kızımla düzenimizi oturtturduktan sonra yine tam gaz buradayım. hatta yarışmacı olarak burada olucam
Ben geçen hafta bikaç şeyi birden yapmaya çalıştım pek etkili olmadı bence. Aspir yağı spor yeşil kahve hurma detoksuDenenebilir aslında kolaymış.ne çok tarif var hangi birini yapsak şaşıyorum bazen:))
Herşey herkese iyi gelmiyor kendine iyi geleni bulup onda devam etmeli sanki demi bilemedimBen geçen hafta bikaç şeyi birden yapmaya çalıştım pek etkili olmadı bence. Aspir yağı spor yeşil kahve hurma detoksu(((
Ahanda ayşe ye bak nettin kııız canım çekti ya temizliği bitiremedim daha Of ya tatilden geldim canım çıktı resmen bugün bu ev kapalıyken nası tozanıyor böyle anlamadım gittimezdeke oynadım bi guzel. Özlemişim kurtlanmisim megerse :) kına olsa da gitsek :))))
Evet hem de yüksek oran da var dikkat etmelisin özellikle akşamları içme.deneme süresinde olman önemli değil canım gayet iyi gidiyosun kilo konusunda haftaya girersin inşallah.sporsuz günün yok gibi istiyosan bu hafta güneşin kızlarına alayım seni yarışma hevesiyle devam edersin
Haklısın canım inan çok acıktım çoçuk durmuyor yiyeyim dedim ama çok kötü etti midemiAkşam kh alma canım et yoğurt salata veya sebze yoğurt yapabilirsin menün çok kötü değil 2 dilim ekmek normal zaten ama sucuk ödem yapıyo diye biliyorum bide işlenmiş ürün yemesem daha iyimiş
Benim midemede çok dokunuyor yemem o yüzden.tubacim spor kulubüne tekrardan alayım mı seni spor yaptığını görüyorum ne dersin:)Haklısın canım inan çok acıktım çoçuk durmuyor yiyeyim dedim ama çok kötü etti midemi
Ben uzun süte burdayım daha çok mezun olanı görürüm heoiniz gşdersinizHoşgeldin canimm. Güle güle sağlıkla büyüt kuzunu. Allah acısını ağrısını gostermesin hiç bir zaman.biz burdayiz beklerizyani en azindan ben burdayım 8 kg ile.
Ben uzun süte burdayım daha çok mezun olanı görürüm hepiniz gideersiniz
Al canım inşallah düzenli olurBenim midemede çok dokunuyor yemem o yüzden.tubacim spor kulubüne tekrardan alayım mı seni spor yaptığını görüyorum ne dersin:)
Biz 23 günlükuz de..Bana kimse ye demio dà ben çok istahliyimHmm guzelmis bol vitaminli bende denicemmmmm :)
Donersiniz insallah istediginiz kiloya bebis ne kadarlik yazmamissiniz ama ufak herade daha tek tavsiyem sut olsun ye lafina kanmayinm ve ivir zivir yerine hem sut yapan hem kilo yapmayan hemde karin doyurup tatli istegini gideren biseler tercih edin bendede cok oluyodu cunku o bi ara kalip kalip helva yedim ama simdi tarcinli sut hurma bunlarla kandiriyorum kendimi olmuyo ama olmus gibi yapiyorum :)
Ayyy denizde yok tatilde yok pufff pufff
Sebaned in urunlerini kullaniyorum onu aliyim ozaman alerji yapti cunku buze diger urunler pisik kremi sampuan bi o iyi geldi
***10. TAKIM 471. ETAP***
Deneme süresindeki üyeler
Prens annesi (67.8/69,5/+1,7/%-2,51)Yeni üye, giriş kilosu:72 hedef kilosu:55 giriş tarihi:08,06,16
EceZ(57.4/57.0/-400/%0,70) Yeni üye, giriş kilosu:57.4 hedef kilosu:51 giriş tarihi:19.06.16
__kartanesi__(61.8///%)Yeni üye, giriş kilosu:61.8 hedef kilosu:55 giriş tarihi:23.06.16
vorones(75///%) yeni üye,giris kilosu:75 hedef kilosu:56 24.06.16 (mezun üye geri döndü)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?