Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bu sıcaklarda çalışmak Allah sabır,gayret,kuvvet versin ne diyeyim çok zor ama galiba bir iki sene sonra ben de yaz tatilinden uzaklaşacağım

Sosyal medyada böyle diyetisyene gitmeden kendi zayıflamaya çalışan ve başaran birinin sayfasına denk gelmiştim.Orada bir kür tarifi vardı ve sadece kendisi değil kullananlarda baya faydasını görmüş.Belki bilenler vardır aramızda ama yine sizlerle paylaşmak istedim.
Yarım litre su
1 şişe sade maden suyu
Yeşil çay (aktarcıdan alınan) 2 tatlı kaşığı kadar
Yarım limon
Hazırlanışı:Yarım litre su kaynatılıp yeşil çay demlenir.Demlenmesi tamamlanan yeşil çayın üzerine bir şişe sade maden suyu eklenir,yarım limon sıkılır ve kabuğu içine atılır.Gün içerisinde sabah kahvaltıdan sonra,öğle ve akşamdan yemeklerden sonra bir bardak olarak tüketilir.Yalnız tansiyon problemi olanlar dikkat etsin çünkü tansiyonu düşürüyormuş.Ayrıca 15 gün yapıldıktan sonra 15 gün ara vermek gerekiyormuş.Ben de bugün başladım bakalım,hayırlısı

selam kızlar nasılsınız? ben doğum yaptım, kızımı kucağıma aldım çok şükür
hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederimmm

bayram sonrasına kadar pek gözükemeyebilirim buralarda. kızımla düzenimizi oturtturduktan sonra yine tam gaz buradayım. hatta yarışmacı olarak burada olucam

Denenebilir aslında kolaymış.ne çok tarif var hangi birini yapsak şaşıyorum bazen:))

Hoşgeldin canimm. Güle güle sağlıkla büyüt kuzunu. Allah acısını ağrısını gostermesin hiç bir zaman.biz burdayiz bekleriz yani en azindan ben burdayım 8 kg ile.

Amanın taze anne gelmiş nasılsınız canım allahım analı babalı büyütsün sağlıklı ömür versin

Ben geçen hafta bikaç şeyi birden yapmaya çalıştım pek etkili olmadı bence. Aspir yağı spor yeşil kahve hurma detoksu (((
Herşey herkese iyi gelmiyor kendine iyi geleni bulup onda devam etmeli sanki demi bilemedim
mezdeke oynadım bi guzel. Özlemişim kurtlanmisim megerse :) kına olsa da gitsek :))))
Ahanda ayşe ye bak nettin kııız canım çekti ya temizliği bitiremedim daha Of ya tatilden geldim canım çıktı resmen bugün bu ev kapalıyken nası tozanıyor böyle anlamadım gitti
Bu arada eşin nasıl oldu canım neden öyle hasta olmuş

Tamam al ozaman :)))

Akşam kh alma canım et yoğurt salata veya sebze yoğurt yapabilirsin menün çok kötü değil 2 dilim ekmek normal zaten ama sucuk ödem yapıyo diye biliyorum bide işlenmiş ürün yemesem daha iyimiş
Haklısın canım inan çok acıktım çoçuk durmuyor yiyeyim dedim ama çok kötü etti midemi

Hoşgeldin canimm. Güle güle sağlıkla büyüt kuzunu. Allah acısını ağrısını gostermesin hiç bir zaman.biz burdayiz bekleriz yani en azindan ben burdayım 8 kg ile.
Ben uzun süte burdayım daha çok mezun olanı görürüm heoiniz gşdersiniz

Biz 23 günlükuz de..Bana kimse ye demio dà ben çok istahliyim insallah bakalm

Canım kilomu girdim doğru hesapladım sanırım. Bildirme saatini bilmiyordum kusuruma bakmayın bu haftalık haftaya öğlenden önce söylerim kilomu bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…