Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar menümü yazıyıM
Sabah 1 haşlama yumurta
Peynir 2 3 dilim
Pide bal kaymak

Öğle
Semizotu yoğurt karışımı
1 bardak meyvesuyu

Akşam
1 tabak türlü yemeği
4 kaşık pilav
Azcık pide yoğurt
Bi kaç kaşık nohut yemeğinden
Spor 10 dk yürüyüş gün boyu bizim minnakla meydan muharebesi

[QUOtatlıms35, post: 47071900, member: 756895"]Hafta da 3 gün bile yapsan sana kar olur canım Burasıda biraz motive eder kötü olmaz merak etme yazdım seni rüzgarın kızı[/QUOTE]
Tşk tstlım 30 dk yürüdüm

Sabah 2 yumurtadan peynirli omlet
Ara 2 hurma 6 leblebi bitki çayı
Ara 3 hurma 10 leblebi soğuk sütlü kahve
Akşam 2 kaşık et yemeği 1 dilim ekmek 2 köfte 2 kaşık yoğurt
Su 3 litre

Bal kaymak görmeyelim desek pide var
Akşam pideyi görmeyelim desem pilav var şu pideyi bidaha yemiyelim en iyisi ne dersin canım:))

[QUOküçüktü nes, post: 47071646, member: 566866"]Biz 23 günlükuz de..Bana kimse ye demio dà ben çok istahliyim insallah bakalm[/QUOTE]
Çok küçükmüş çoçuğun canım işk zamanlar öyle oluyor o emdikçe acıkılıyor bir de gaxı varsa acısı dinsin diyr sürekli emiyordur

Ahh ahh sezeryanin dikiş acısı normalden zor canım valla keşke normal olsaymis benimki mecburi sezeryan hem ödemi hem spinalin etkisiyle öksürük oldum oldum ojsurdukce acidi Rabbim kolaylık versin
Canım ben çok rahat normal yapabilecekken vajinal den korkuma sezeryan istedimm bileydim bunca zorluk yasicami normal yapardim ; ( neyse boyke düşünmem için çok geç kaldım ve şükur bebem de ben dé iyiyiz. Egzersiz de yapamiom 10. Takim aşkına yürüyüş yapiyim dedin günlük. 10 dk yavaş yürüyüş Bile mahvetti karnımı belimi. Sana da geçmiş olsun..

[QUOküçüktü nes, post: 47071646, member: 566866"]Biz 23 günlükuz de..Bana kimse ye demio dà ben çok istahliyim insallah bakalm
Çok küçükmüş çoçuğun canım işk zamanlar öyle oluyor o emdikçe acıkılıyor bir de gaxı varsa acısı dinsin diyr sürekli emiyordur[/QUOTE]
Ay evet ondan mı ki acaba .ben verdikçe o emio meme için aglio . Gazını sırtını sivazlamaktan başka nasıl çıkarırım sastim.
Küçük ama sanırım o yenidogan uzun uykları ve duyarsiz halleri geride kaldı . Bizimki huzursuz oldu ice

CanımUOTE="vorones, post: 47071997, member: 566866"]Canım ben çok rahat normal yapabilecekken vajinal den korkuma sezeryan istedimm bileydim bunca zorluk yasicami normal yapardim ; ( neyse boyke düşünmem için çok geç kaldım ve şükur bebem de ben dé iyiyiz. Egzersiz de yapamiom 10. Takim aşkına yürüyüş yapiyim dedin günlük. 10 dk yavaş yürüyüş Bile mahvetti karnımı belimi. Sana da geçmiş olsun..[/QUOTE]
Canım zamanla ysparsın henüz çok erken kendini ilk günler çok yorma canım hamilelikte kaç kilo aldın ilk bebişinmi

Daha spor için çok erken canım 40 ın bi çıksın bakalım bence diyet bile yapmamalısın kh ta çok yüklenmeden ama kesmeden meyve sebze et balık ağırlıklı beslenmelisin sen ne yersen beben onu içcek sonuçta :))

Boy iyiymiş canım doğumdan sonra ben de öyle demiştim 2 sene sonra emxirmeyi bırakınca bi gayrat 55 e indim sonra tekrar boğazım tutamayıp 70 lere çıktım durum burdayım
YA ben iyi spor yaparak veririm kiloları. Yediğim çok da degismio aslında . Ekmeği de kesince gidio kilolar da bu hamilelik bi başka alem şiş ödem kilo vs. İnsan kendini taniyamio . Dolabım dolu ama giyeceğim bişe kalmamış. O degil benim göğüsler ömründe bu bedeni görmedi haliyle alt lar zaten olmuo..üstte olmamaya başlayınca giyecek şey kalmadi

vorosaatlerde da47072027 .!.:
Çok küçükmüş çoçuğun canım işk zamanlar öyle oluyor o emdikçe acıkılıyor bir de gaxı varsa acısı dinsin diyr sürekli emiyordur
Ay evet ondan mı ki acaba .ben verdikçe o emio meme için aglio . Gazını sırtını sivazlamaktan başka nasıl çıkarırım sastim.
Küçük ama sanırım o yenidogan uzun uykları ve duyarsiz halleri geride kaldı . Bizimki huzursuz oldu ice[/QUOTE]
Canım belli saatlerdemi sancı 15 gün yada 20 günden sonra başlar dedilet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…