Hafta da 3 gün bile yapsan sana kar olur canım Burasıda biraz motive eder kötü olmaz merak etme yazdım seni rüzgarın kızıAl canım inşallah düzenli olur
Haklısın canım şu leslie indirebikirsem yapacam inşallHHafta da 3 gün bile yapsan sana kar olur canım Burasıda biraz motive eder kötü olmaz merak etme yazdım seni rüzgarın kızı
1.65 boy. Kilo ömrümde ilk defa 75. Hedef 59Menüleri yaz tabi boyun kaç canım
Bal kaymak görmeyelim desek pide varKızlar menümü yazıyıM
Sabah 1 haşlama yumurta
Peynir 2 3 dilim
Pide bal kaymak
Öğle
Semizotu yoğurt karışımı
1 bardak meyvesuyu
Akşam
1 tabak türlü yemeği
4 kaşık pilav
Azcık pide yoğurt
Bi kaç kaşık nohut yemeğinden
Spor 10 dk yürüyüş gün boyu bizim minnakla meydan muharebesi
Ben internet cafede çektirmiştim bi sor istersenHaklısın canım şu leslie indirebikirsem yapacam inşallH
Canım ben çok rahat normal yapabilecekken vajinal den korkuma sezeryan istedimm bileydim bunca zorluk yasicami normal yapardimAhh ahh sezeryanin dikiş acısı normalden zor canım valla keşke normal olsaymis benimki mecburi sezeryan hem ödemi hem spinalin etkisiyle öksürük oldum oldum ojsurdukce acidi Rabbim kolaylık versin
Bide ordan sorayımBen internet cafede çektirmiştim bi sor istersen
Boy iyiymiş canım doğumdan sonra ben de öyle demiştim 2 sene sonra emxirmeyi bırakınca bi gayrat 55 e indim sonra tekrar boğazım tutamayıp 70 lere çıktım durum burdayım1.65 boy. Kilo ömrümde ilk defa 75. Hedef 59
Çok küçükmüş çoçuğun canım işk zamanlar öyle oluyor o emdikçe acıkılıyor bir de gaxı varsa acısı dinsin diyr sürekli emiyordur[/QUOTE][QUOküçüktü nes, post: 47071646, member: 566866"]Biz 23 günlükuz de..Bana kimse ye demio dà ben çok istahliyiminsallah bakalm
Daha spor için çok erken canım 40 ın bi çıksın bakalım bence diyet bile yapmamalısın kh ta çok yüklenmeden ama kesmeden meyve sebze et balık ağırlıklı beslenmelisin sen ne yersen beben onu içcek sonuçta :))Canım ben çok rahat normal yapabilecekken vajinal den korkuma sezeryan istedimm bileydim bunca zorluk yasicami normal yapardim; ( neyse boyke düşünmem için çok geç kaldım ve şükur bebem de ben dé iyiyiz. Egzersiz de yapamiom 10. Takim aşkına yürüyüş yapiyim dedin günlük. 10 dk yavaş yürüyüş Bile mahvetti karnımı belimi. Sana da geçmiş olsun..
YA ben iyi spor yaparak veririm kiloları. Yediğim çok da degismio aslında . Ekmeği de kesince gidio kilolar da bu hamilelik bi başka alem şiş ödem kilo vs. İnsan kendini taniyamio . Dolabım dolu ama giyeceğim bişe kalmamış. O degil benim göğüsler ömründe bu bedeni görmedi haliyle alt lar zaten olmuo..üstte olmamaya başlayınca giyecek şey kalmadiBoy iyiymiş canım doğumdan sonra ben de öyle demiştim 2 sene sonra emxirmeyi bırakınca bi gayrat 55 e indim sonra tekrar boğazım tutamayıp 70 lere çıktım durum burdayım
Ay evet ondan mı ki acaba .ben verdikçe o emio meme için aglio . Gazını sırtını sivazlamaktan başka nasıl çıkarırım sastim.vorosaatlerde da47072027 .!.:Çok küçükmüş çoçuğun canım işk zamanlar öyle oluyor o emdikçe acıkılıyor bir de gaxı varsa acısı dinsin diyr sürekli emiyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?