Ay evet ondan mı ki acaba .ben verdikçe o emio meme için aglio . Gazını sırtını sivazlamaktan başka nasıl çıkarırım sastim.Çok küçükmüş çoçuğun canım işk zamanlar öyle oluyor o emdikçe acıkılıyor bir de gaxı varsa acısı dinsin diyr sürekli emiyordur
Canım zamanla ysparsın henüz çok erken kendini ilk günler çok yorma canım hamilelikte kaç kilo aldın ilk bebişinmi[/QUOTE]CanımUOTE="vorones, post: 47071997, member: 566866"]Canım ben çok rahat normal yapabilecekken vajinal den korkuma sezeryan istedimm bileydim bunca zorluk yasicami normal yapardim; ( neyse boyke düşünmem için çok geç kaldım ve şükur bebem de ben dé iyiyiz. Egzersiz de yapamiom 10. Takim aşkına yürüyüş yapiyim dedin günlük. 10 dk yavaş yürüyüş Bile mahvetti karnımı belimi. Sana da geçmiş olsun..
Canım belli saatlerdemi sancı 15 gün yada 20 günden sonra başlar dedilet[/QUOTE]Ay evet ondan mı ki acaba .ben verdikçe o emio meme için aglio . Gazını sırtını sivazlamaktan başka nasıl çıkarırım sastim.
Küçük ama sanırım o yenidogan uzun uykları ve duyarsiz halleri geride kaldı . Bizimki huzursuz oldu ice
Canım benim hamilelikte nerdeyse ödemim olmadı sezeryan dan bi çıktım ayağına çorap olmuyordu kendine gelmen zaman alıyor ne yazık ki ama geçcek bazı şeyler için acele etmemeliYA ben iyi spor yaparak veririm kiloları. Yediğim çok da degismio aslında . Ekmeği de kesince gidio kilolar da bu hamilelik bi başka alem şiş ödem kilo vs. İnsan kendini taniyamio . Dolabım dolu ama giyeceğim bişe kalmamış. O degil benim göğüsler ömründe bu bedeni görmedi haliyle alt lar zaten olmuo..üstte olmamaya başlayınca giyecek şey kalmadi
Evet ilk bebem.56 ile hamile kalıp 80 le doğuma gittim. 24 kilo mu oluoCanım zamanla ysparsın henüz çok erken kendini ilk günler çok yorma canım hamilelikte kaç kilo aldın ilk bebişinmi
Benimki 40 da bi başladı 4. Ayda kesildi allah kimseye yaşatmasın meme bile istemezdi sancısı tuttumu çok zor oluyo çaresini ben bulamadım doktor bi ilaç verdi kullanmadım 1 saat se sıkıntısı kucak kucak gezdik o 1 saat[/QUOTE]Ay evet ondan mı ki acaba .ben verdikçe o emio meme için aglio . Gazını sırtını sivazlamaktan başka nasıl çıkarırım sastim.
Küçük ama sanırım o yenidogan uzun uykları ve duyarsiz halleri geride kaldı . Bizimki huzursuz oldu ice
Evet sanırım belli saatler de dün oglendi. Bugün de şimdiydı. Öyle mi belli bi zaman sa gecer mi acaba[/QUOTE]Canım belli saatlerdemi sancı 15 gün yada 20 günden sonra başlar dedilet
Evet sanırım belli saatler de dün oglendi. Bugün de şimdiydı. Öyle mi belli bi zaman sa gecer mi acaba[/QUOTE]voroneakşam 7 dst: 47072100 .!.:Canım belli saatlerdemi sancı 15 gün yada 20 günden sbebeğimde ru dedilet
Benimde inan giyecek bişey kalmadı şişman hamile kaldım sonuç bu işe başlamak dahi istemiyorum ayaklarını bebeğebdoğru istekle anlarsın gazı birde sabahları kaka da zorlanıyor inşallah yoktur sizdeYA ben iyi spor yaparak veririm kiloları. Yediğim çok da degismio aslında . Ekmeği de kesince gidio kilolar da bu hamilelik bi başka alem şiş ödem kilo vs. İnsan kendini taniyamio . Dolabım dolu ama giyeceğim bişe kalmamış. O degil benim göğüsler ömründe bu bedeni görmedi haliyle alt lar zaten olmuo..üstte olmamaya başlayınca giyecek şey kalmadi
Bu gun 1 saat yurudum 30 dk ev egzersizi yaptim24 haziRAN
1. grup: güneşin kızları
@Ses35 :
@yolcukardelen :
@katre-i dem :
@littlelamp :
Prens annesi :
2.grup rüzgarın kızları
@breeze3547 :
@RoseAnge :
@aysedurmaz :60 dk leslie + 30 dk mezdeke
@EceZ : 45 dakika yürüyüş
T tuba52 :30 dk yürüyüş
Kız ben zaten hep aceleci canı tez bi insan olmamın bedelini ödedim. Dogumda da neymiş 40 haftayı beklemem alayım sezeryanler die. Bu zayıflama isinde dé. Hemen 60 lari görmek istiommmm. Oyle ki karnımı göbeği kesip kurtulasim varCanım benim hamilelikte nerdeyse ödemim olmadı sezeryan dan bi çıktım ayağına çorap olmuyordu kendine gelmen zaman alıyor ne yazık ki ama geçcek bazı şeyler için acele etmemeli
Canım bizimki akşsmEvet sanırım belli saatler de dün oglendi. Bugün de şimdiydı. Öyle mi belli bi zaman sa gecer mi acaba
Bende 62 kalıp 84 le doğum yaptım[/QUOTE]Ses35 .!.:Evet ilk bebem.56 ile hamile kalıp 80 le doğuma gittim. 24 kilo mu oluoşu an 75 im
Senin şimdi kaç aylik . Yok sabah iyi yapio da. Bi iki gün oldu bu halleri o yüzden de zaten alışkın değilim ağlamasina falan.psikolojm bozulduCanım bizimki akşsm
Benimde inan giyecek bişey kalmadı şişman hamile kaldım sonuç bu işe başlamak dahi istemiyorum ayaklarını bebeğebdoğru istekle anlarsın gazı birde sabahları kaka da zorlanıyor inşallah yoktur sizde
Hepsi aynı bende.haftada 500 grHerşey herkese iyi gelmiyor kendine iyi geleni bulup onda devam etmeli sanki demi bilemedim
Ahanda ayşe ye bak nettin kııız canım çekti ya temizliği bitiremedim daha Of ya tatilden geldim canım çıktı resmen bugün bu ev kapalıyken nası tozanıyor böyle anlamadım gitti
Bu arada eşin nasıl oldu canım neden öyle hasta olmuş
Ah o körolasica israrlar yokmu.nefret ediyorum. Bazen midem kötü yedigimde daha çok ağrı oluyor diye yalan söylüyorum ben.nefret ederim isrardan bende. Bayramlarinda en sevmediğim yanidir ısrar.Galiba yemekli misafir olmak bir yere akşamları çok kötü kendimi frenlemeye çalıştım ama sonuç çok iç açıcı değil gibi geldi.Bu akşam:
1 kase çorba
Salata
2 dilim mercimekli börek
2 tane tulumba tatlısı ayrıca gün içinde şu ana kadar 1.5 litre su içtim ve yaklaşık yirmi dakika internetten bulduğum zumba videoları ve oryantal müziklerle dans ettim.Ya bu yemekli misafir olma olayları için ne yapabiliriz insanlara anlatamıyosun ki diyet yaptığını hem ayıp da oluyor hele ki yakın akrabaysa ay bi de önümüz bayram düşündükçe ağlayasım geliyor baklava,börek,çikolata ve yoğun akraba ısrarları ye ye diye
Evet ben de özellikle yemek konusundaki ısrarlardan nefret ediyorum.Sonuçta vücut benim mide benim.Neyi ne kadar yediğimde doyduğumu ya da fazla yiyince rahatsız olduğumu bir tek ben bilirim sonuçta.Neyse umarım bugünleri en az kaloriyle atlatmayı başarabilirizHepsi aynı bende.haftada 500 gr
Enfeksiyon cikti. Daha detayli tahlil yaptilar intaniyede.sonuçlar 1 hafta sonra çıkacak. 2 gundur iyi çok sukur. Ateşi yok.
Ah o körolasica israrlar yokmu.nefret ediyorum. Bazen midem kötü yedigimde daha çok ağrı oluyor diye yalan söylüyorum ben.nefret ederim isrardan bende. Bayramlarinda en sevmediğim yanidir ısrar.
canım valla hatayı başta yapmışssın dediğin gibi melekte olsa ev ev üstüne olmuyor benimde kaynım iki sene yanımda kaldı ki akşamdan akşama görüşüyorduk evde herkes çalışırken bile ister istemez olmuyor agız tadıyla bile tartışamıyorsun hep bir sınırlama:) kisaca anlatiyim ozaman yuzeysel :)
2014 agustosta esimle tanistik oturcagimiz ev insaat halindeydi annem kanser hastasi oldugu icin evlilik karari aldik haliyle ev bitmedigi icin kayinvaldemle ayni eve tasindik ( tamamen benim aptalligim ben istedim neymis kiraya vercegimiz parayla eve buseler yaparmisiz) nisan soz derken 2015 ocakta evlendik 2015 agustosta esim dukkan acti ve evin insaati durmak zorunda kaldi 2015 ekim de annem vefat etti nisan 2016 da oglum dunyaya geldi . Ve biz hala ayni evdeyiz . Her gun kavga ediyoruz esimle artik kendi evimize cikalim diye kiralik ev ariyoruz b useferde kayinvaldemle kayin pererim musade etmiyo bende 15 gundur babamin evindeyim burda kaliyoruz ve inanirmisiniz bi defa bile kavga etmedik ve ben daha sakin daha ilimli bi insan oldum sabir sinir hic bise kalmadi artik bende sistematik olarak coktum yanii :) sadece genel olarak olanlar bunlar detaylara bi girsek ohoooo mendil al agla yani
sebamed pişik kremini kullanıyorum şampuan ve vücut kremi chicco yu sevdi benim bebeHmm guzelmis bol vitaminli bende denicemmmmm :)
Donersiniz insallah istediginiz kiloya bebis ne kadarlik yazmamissiniz ama ufak herade daha tek tavsiyem sut olsun ye lafina kanmayinm ve ivir zivir yerine hem sut yapan hem kilo yapmayan hemde karin doyurup tatli istegini gideren biseler tercih edin bendede cok oluyodu cunku o bi ara kalip kalip helva yedim ama simdi tarcinli sut hurma bunlarla kandiriyorum kendimi olmuyo ama olmus gibi yapiyorum :)
Ayyy denizde yok tatilde yok pufff pufff
Sebaned in urunlerini kullaniyorum onu aliyim ozaman alerji yapti cunku buze diger urunler pisik kremi sampuan bi o iyi geldi
kız gülmekte ne deli bir lohusaydım ben zaten atarlıyım iki katı oldum millet kaçacak yer arıyodu vallaAmin bende son anda Sezeryan a alındım onca işlemden sonra acısı zordu valla doğum savcısının yarısını çektim dikiş zor aynen öldüre media gülmeye korkuyorum ama olsun kuzu ları mız bizle şükür
canım normalde verdin bu işin prosedür kısmıAaa kain var mi onda bilmiyodum ben iciyorum yesil cayi duzenli olarak
Amin insallah kavusuruz :)
Sagol canim
Sagol canim seninde gonlunuze gore
Olur benim icin farketmez cikamasamda evde duzenli olarak yapiyorum
Ama bu hafta gecen haftaya gore kilo aldigim icin kaptan deneme suresinin devam ettigini soyledi
hastaydim ya bi ara o donemde bi an da kilo verdim iyilesince geri aldim o gunlerde tam cumaya denk geldi sansima :) ama yinede 8 inde basladim buraya spor ve diyetede 72 idim suan 69.5 olmusum :))
evet yeşilçay kürü diye geçiyor çok moda şimdilerde ama ben elma limon tarçını tek geçerim regl ödemi olmadı hiç bu aySosyal medyada böyle diyetisyene gitmeden kendi zayıflamaya çalışan ve başaran birinin sayfasına denk gelmiştim.Orada bir kür tarifi vardı ve sadece kendisi değil kullananlarda baya faydasını görmüş.Belki bilenler vardır aramızda ama yine sizlerle paylaşmak istedim.
Yarım litre su
1 şişe sade maden suyu
Yeşil çay (aktarcıdan alınan) 2 tatlı kaşığı kadar
Yarım limon
Hazırlanışı:Yarım litre su kaynatılıp yeşil çay demlenir.Demlenmesi tamamlanan yeşil çayın üzerine bir hafşişe sade maden suyu eklenir,yarım limon sıkılır ve kabuğu içine atılır.Gün içerisinde sabah kahvaltıdan sonra,öğle ve akşamdan yemeklerden sonra bir bardak olarak tüketilir.Yalnız tansiyon problemi olanlar dikkat etsin çünkü tansiyonu düşürüyormuş.Ayrıca 15 gün yapıldıktan sonra 15 gün ara vermek gerekiyormuş.Ben de bugün başladım bakalım,hayırlısı
selam kızlar nasılsınız? ben doğum yaptım, kızımı kucağıma aldım çok şükür
hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederimmm
bayram sonrasına kadar pek gözükemeyebilirim buralarda. kızımla düzenimizi oturtturduktan sonra yine tam gaz buradayım. hatta yarışmacı olarak burada olucam
Sabah 2 yumurtadan peynirli omlet
Ara 2 hurma 6 leblebi bitki çayı
Ara 3 hurma 10 leblebi soğuk sütlü kahve
Akşam 2 kaşık et yemeği 1 dilim ekmek 2 köfte 2 kaşık yoğurt
Su 3 litre
canım sezeryanda yürüyüş için çok erken dur durduğun yerde dikişlerini riske atma lütfen bi toparlan sen şuan yemene dikkat etsen yeter lütfen kaş yapıyım derken göz çıkarmayalım diimiCanım ben çok rahat normal yapabilecekken vajinal den korkuma sezeryan istedimm bileydim bunca zorluk yasicami normal yapardim; ( neyse boyke düşünmem için çok geç kaldım ve şükur bebem de ben dé iyiyiz. Egzersiz de yapamiom 10. Takim aşkına yürüyüş yapiyim dedin günlük. 10 dk yavaş yürüyüş Bile mahvetti karnımı belimi. Sana da geçmiş olsun..
spinal anestezmi oldun bak o aşırı bir şişlik yapıyor bacaklar kütük gibi on katı oluyor ve anca 40 çıkınca topluyor vücut sabırYA ben iyi spor yaparak veririm kiloları. Yediğim çok da degismio aslında . Ekmeği de kesince gidio kilolar da bu hamilelik bi başka alem şiş ödem kilo vs. İnsan kendini taniyamio . Dolabım dolu ama giyeceğim bişe kalmamış. O degil benim göğüsler ömründe bu bedeni görmedi haliyle alt lar zaten olmuo..üstte olmamaya başlayınca giyecek şey kalmadi
Valla barı 40 da falan olsaydı o kucak istedikce ben alamıyorum belim karnım acio hatta memelerden de dertliyimBenimki 40 da bi başladı 4. Ayda kesildi allah kimseye yaşatmasın meme bile istemezdi sancısı tuttumu çok zor oluyo çaresini ben bulamadım doktor bi ilaç verdi kullanmadım 1 saat se sıkıntısı kucak kucak gezdik o 1 saat
ahh onlar yee yee derler sonra bi günde aa ne şişmişsin sen nasıl kilo almışsın derlerGaliba yemekli misafir olmak bir yere akşamları çok kötü kendimi frenlemeye çalıştım ama sonuç çok iç açıcı değil gibi geldi.Bu akşam:
1 kase çorba
Salata
2 dilim mercimekli börek
2 tane tulumba tatlısı ayrıca gün içinde şu ana kadar 1.5 litre su içtim ve yaklaşık yirmi dakika internetten bulduğum zumba videoları ve oryantal müziklerle dans ettim.Ya bu yemekli misafir olma olayları için ne yapabiliriz insanlara anlatamıyosun ki diyet yaptığını hem ayıp da oluyor hele ki yakın akrabaysa ay bi de önümüz bayram düşündükçe ağlayasım geliyor baklava,börek,çikolata ve yoğun akraba ısrarları ye ye diye
ORABaman ben hiç söylemiyryim 23 kilo sldBende 62 kalıp 84 le doğum yaptım
Canım son listeyi kaçırdım gözden, 75 dk masa tenisi varAkşam bu haftanın sonuçlarını açıklıcam kızlar
maşallah size,alışırsınız annesi, siz iyi olun da biz beklerizselam kızlar nasılsınız? ben doğum yaptım, kızımı kucağıma aldım çok şükür
hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederimmm
bayram sonrasına kadar pek gözükemeyebilirim buralarda. kızımla düzenimizi oturtturduktan sonra yine tam gaz buradayım. hatta yarışmacı olarak burada olucam
memelere en iyi lansinoh krem canım yıkamak gerekmiyor bebekler içinde agız içi yarası pamukçuk olmuyor canım bende çok işe yaradı yada ayva çekirdeğini çok az suya koyup bi gece beklet jel haline gelince sür yada soğan sür kesin çözüm ama kokulu
canım valla hatayı başta yapmışssın dediğin gibi melekte olsa ev ev üstüne olmuyor benimde kaynım iki sene yanımda kaldı ki akşamdan akşama görüşüyorduk evde herkes çalışırken bile ister istemez olmuyor agız tadıyla bile tartışamıyorsun hep bir sınırlama
ki sen şimdi onun düzeninin üstündesin yaş farkı görgü görenek farkı eşinde arada kalıyor ama güzellikle konuşup karar verin onay beklemeyin birde onaya kalırsanız benim annem 20 sene onay beklemiş tam evi ayırdılar babaannem kanser oldupunu öğrendi geri birleştiler sonuç babaannem vefat edince baktınız bile demedi dedem bizi resmen kapıya koydu babam o gün anladı ama geç oldubirbirinizi kırmadan konuşun oda arada kalıyor
ona annesini kötüleme tam tersine o görsün annesinin hatalarınnı hiçbir erkek onu büyüten kadının kötülenmesini istemez haklı olsan bile refleks olarak savunur onun hatalarını görmesini sağla sen yorum yapmaince bir çizgi ama çok işe yarar
sebamed pişik kremini kullanıyorum şampuan ve vücut kremi chicco yu sevdi benim bebe
kız gülmekte ne deli bir lohusaydım ben zaten atarlıyım iki katı oldum millet kaçacak yer arıyodu vallaeşim Ayfer dedi diye küstüm oturdum ağladım sen niye bana aşkım demiyon diye
canım normalde verdin bu işin prosedür kısmı
evet yeşilçay kürü diye geçiyor çok moda şimdilerde ama ben elma limon tarçını tek geçerim regl ödemi olmadı hiç bu ay
yesinller minnak deryayı
canım sezeryanda yürüyüş için çok erken dur durduğun yerde dikişlerini riske atma lütfen bi toparlan sen şuan yemene dikkat etsen yeter lütfen kaş yapıyım derken göz çıkarmayalım diimi
spinal anestezmi oldun bak o aşırı bir şişlik yapıyor bacaklar kütük gibi on katı oluyor ve anca 40 çıkınca topluyor vücut sabırsağlıklı sütümüzü azaltmadan bebeğe en yararlı şekilde vereceksin kiloları
Valla barı 40 da falan olsaydı o kucak istedikce ben alamıyorum belim karnım acio hatta memelerden de dertliyimacio her yanım. Su kilolar gitse bari hızlı hareket edebilsem. Bi bacağım sanki 50 kilo zor kalkiom yerimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?