- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
spinalden canım o şişlik inecek ben 4. ayda gittim dr a 8kg ödem vardı 8 kg ne demek dimimemelere en iyi lansinoh krem canım yıkamak gerekmiyor bebekler içinde agız içi yarası pamukçuk olmuyor canım bende çok işe yaradı yada ayva çekirdeğini çok az suya koyup bi gece beklet jel haline gelince sür yada soğan sür kesin çözüm ama kokulu
bebeğinde seni anne kucağını sürekli memeyi istemesi çok doğal gazı olabilir yada sırf bağlılık içinde yapabilir annesi
ahh onlar yee yee derler sonra bi günde aa ne şişmişsin sen nasıl kilo almışsın derler
25.güne gircem erken mi diosun . Yürüyüş iyi diolar ama işte ben ne zman yürüsem karnım belim çok agrio. En azami başladım gerçi. Zorlamiorum
Sem bizim kaptanimz sin digil mj
Evet spinal oldum . Sahi mj benim bacaklar ondan mı aynen dediğin gibj kütük .. Bi de iğne hep ordan yapıldı ağrı kesiciler. Yürümek bile zordu . Benim kilo dà var işte hep çatladı bacaklarım
afiyet olsun güzel menüİftar menüm:davetiydik kızlar ama pek kaçamağın yok
2kepçe şehriye çorbası,
Mangalda bir tavuk sis, iki pirzola,bir kanat
Karışık marul salatası bir kase,
2bardak ev yapımı ayran,
Bi kaç çatal patlıcan salatası(çok severim ama şişince görmedim,bi kase eve getirdim,sahurda yerim diye)
Kahve, su
Tek kaçamağım da dondurma 2top sade
5tane kayısı ve 3unun çekirdeği
Kızlar menümé küçük yorum alamadım yoksa yapilmio mu henüz takımda değilşek. Yarın ki menüm için bana motive olmalı. Bu arada çay in yanında 4 bademli şeker. Bitane çikolatalı kek yedim.Kızlar menümü yazıyıM
Sabah 1 haşlama yumurta
Peynir 2 3 dilim
Pide bal kaymak
Öğle
Semizotu yoğurt karışımı
1 bardak meyvesuyu
Akşam
1 tabak türlü yemeği
4 kaşık pilav
Azcık pide yoğurt
Bi kaç kaşık nohut yemeğinden
Spor 10 dk yürüyüş gün boyu bizim minnakla meydan muharebesi
Ayyy ne seker kaptansınspinalden canım o şişlik inecek ben 4. ayda gittim dr a 8kg ödem vardı 8 kg ne demek dimi
evet kaptanım yürüyüş içib erken bi kırkın çıksın toplasın vücudun yavaş yavaş başla evde zaten bebekle hafif spor sayılır
bak sana bi liste yarın bunu uygula anlaştık mıKızlar menümé küçük yorum alamadım yoksa yapilmio mu henüz takımda değilşek. Yarın ki menüm için bana motive olmalı. Bu arada çay in yanında 4 bademli şeker. Bitane çikolatalı kek yedim.bi beni vursa mi ki
yok canım 36 numara terlik giyiyordum 38 numara teerlik dar geldi hastane odasında evde 40 numaryla gezdim dobidik dobidikAyyy ne seker kaptansınödemdir dimi. Zamanla geçecek dimi. Hep böyle topanak olmicam dimi.
Tamamdir uymaya çalışıcam ama bu aralar çok mu ne . Akşam yemeği eşime iftar hazirliorum ya. Aralar az olsà da iftar à versk oraları olmaz mı kibak sana bi liste yarın bunu uygula anlaştık mı
sabah
2 dlm ekmek
1 yumurta
2 kk kadar peynir
domates salatalık
2 ceviz yada 5 zeytin
1 çk reçel
ara
1 bardak süt yada ayran(ayran tercijimdir gaz yapmaz)
1 meyve
öğle
4 köfte (yada 2 yumurta yada 1 kutu ton balığı yada 2 but buyuklugunde tavuk )
salata
1 kase çorba
1 bardak yoğurt
ara
1 dlm ekmek
1 dlm peynirle domates salatalıklı mini kahvaltı
yada 2 galete 1 dlm peynir
akşam
1 kase çorba
salata 1 bardak yogurt
7-8 yk dolu dolu sebze(sebze yoksa ton balıklı yada peynirli saalta)
ara
1 bardak süt
2 incir yada 3 kuru kayısı yada bir meyve
(süt incir birlikte kaynatılıp tarçın eklenip tüketebilir mis gibi tatlı sütler taşar valla )
sadece buna uy dışına çıkma aç kalmadan kilo veremezsen gel beni vur
sabah kaçta kalkıyor bebişTamamdir uymaya çalışıcam ama bu aralar çok mu ne . Akşam yemeği eşime iftar hazirliorum ya. Aralar az olsà da iftar à versk oraları olmaz mı ki
8 de kalkio. Gerçi pek sabahı akşamı yok henüz. Sahur aslında benim sabah dediğim. Bana söyle sahurlu iftarli bi de aralı bi menümü versen . Gerçi zahmet olmasın sana .ben ayarlım buna goresabah kaçta kalkıyor bebiş
geçkalkıyorsa ilk arayı atla akşamda geç yatıyorsan iftardan sonraki arayı yap erken yatıyorsan yapma iftara bir meyve ekle
o aralar sayesinde abur cubura saldırmıyorsun canım aralar ögunu destekliyorTamamdir uymaya çalışıcam ama bu aralar çok mu ne . Akşam yemeği eşime iftar hazirliorum ya. Aralar az olsà da iftar à versk oraları olmaz mı ki
Tesekkur ederim kaptanımafiyet olsun güzel menü
canım kızlar yazmıştı pide bal kaymak olmamış diye yazmadım ben o yüzden,muhtemelen arkadaşlar da öyle.Kızlar menümé küçük yorum alamadım yoksa yapilmio mu henüz takımda değilşek. Yarın ki menüm için bana motive olmalı. Bu arada çay in yanında 4 bademli şeker. Bitane çikolatalı kek yedim.bi beni vursa mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?