Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İftar menüm:davetiydik kızlar ama pek kaçamağın yok
2kepçe şehriye çorbası,
Mangalda bir tavuk sis, iki pirzola,bir kanat
Karışık marul salatası bir kase,
2bardak ev yapımı ayran,
Bi kaç çatal patlıcan salatası(çok severim ama şişince görmedim,bi kase eve getirdim,sahurda yerim diye)
Kahve, su
Tek kaçamağım da dondurma 2top sade
5tane kayısı ve 3unun çekirdeği

spinalden canım o şişlik inecek ben 4. ayda gittim dr a 8kg ödem vardı 8 kg ne demek dimi
evet kaptanım yürüyüş içib erken bi kırkın çıksın toplasın vücudun yavaş yavaş başla evde zaten bebekle hafif spor sayılır

afiyet olsun güzel menü

Kızlar menümé küçük yorum alamadım yoksa yapilmio mu henüz takımda değilşek. Yarın ki menüm için bana motive olmalı. Bu arada çay in yanında 4 bademli şeker. Bitane çikolatalı kek yedim. bi beni vursa mi ki

Ayyy ne seker kaptansın ödemdir dimi. Zamanla geçecek dimi. Hep böyle topanak olmicam dimi.

bak sana bi liste yarın bunu uygula anlaştık mı

sabah
2 dlm ekmek
1 yumurta
2 kk kadar peynir
domates salatalık
2 ceviz yada 5 zeytin
1 çk reçel

ara
1 bardak süt yada ayran(ayran tercijimdir gaz yapmaz)
1 meyve

öğle
4 köfte (yada 2 yumurta yada 1 kutu ton balığı yada 2 but buyuklugunde tavuk )
salata
1 kase çorba
1 bardak yoğurt

ara
1 dlm ekmek
1 dlm peynirle domates salatalıklı mini kahvaltı
yada 2 galete 1 dlm peynir

akşam
1 kase çorba
salata 1 bardak yogurt
7-8 yk dolu dolu sebze(sebze yoksa ton balıklı yada peynirli saalta)

ara
1 bardak süt
2 incir yada 3 kuru kayısı yada bir meyve
(süt incir birlikte kaynatılıp tarçın eklenip tüketebilir mis gibi tatlı sütler taşar valla )

sadece buna uy dışına çıkma aç kalmadan kilo veremezsen gel beni vur

Tamamdir uymaya çalışıcam ama bu aralar çok mu ne . Akşam yemeği eşime iftar hazirliorum ya. Aralar az olsà da iftar à versk oraları olmaz mı ki

Tamamdir uymaya çalışıcam ama bu aralar çok mu ne . Akşam yemeği eşime iftar hazirliorum ya. Aralar az olsà da iftar à versk oraları olmaz mı ki
sabah kaçta kalkıyor bebiş
geçkalkıyorsa ilk arayı atla akşamda geç yatıyorsan iftardan sonraki arayı yap erken yatıyorsan yapma iftara bir meyve ekle

Son düzenleyen: Moderatör:
sabah kaçta kalkıyor bebiş
geçkalkıyorsa ilk arayı atla akşamda geç yatıyorsan iftardan sonraki arayı yap erken yatıyorsan yapma iftara bir meyve ekle
8 de kalkio. Gerçi pek sabahı akşamı yok henüz. Sahur aslında benim sabah dediğim. Bana söyle sahurlu iftarli bi de aralı bi menümü versen . Gerçi zahmet olmasın sana .ben ayarlım buna gore

o aralar sayesinde abur cubura saldırmıyorsun canım aralar ögunu destekliyor
atlama araları eşinle akşam yemeğini yersin geç yatıyorsan son arayı yapar

bugün sadece tavuklu sandviş ve salatayla durdum acıkmadım ya canım sıkkın niyeyse istemiyorum bi de filtre kahve he bir de kangoo jumps aldım kızlar çok güzel bacak çalıştırıyoor

Kız sen sahurda niye yiyon bakiyim o zaman kahvaltıyı sahura çek ilk arayida sabah yap ama bence sahurda yeme malum yeyip direk yatmak kilo hep

cansutr gördüm seni kaçma gel buraya
kimyager1508 hamileliginden dolayi cok merak ettim yazdim...ama sana yazmaya cesaret edemedim cnm son günlerde takima bir göz attim biraz.. malum 10 Takim büyüsümüdür....insan tam anlamiyla kopamiyor...uzun süre habersiz biraktim dogru degildi kusura bakma cok mahcubum ama takimdaki enerji cok hos masallahlari var.

afiyet olsun güzel menü
Tesekkur ederim kaptanım
canım kızlar yazmıştı pide bal kaymak olmamış diye yazmadım ben o yüzden,muhtemelen arkadaşlar da öyle.
Bak kendin de biliyon neyin zararlı olduğunu:-kızgın:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…