Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Unutmadan yazayım hemen sahur menümbastan soyliyeyim çok karışık:-( sıradan kahvaltı menülerimden farklı oldu.yarin aksam da evde değilim,yemekler ziyan olmasın diye bi ondan bi bundan)
2yk kavurma,1salatalik, 1yk keçi boynuzu pekmezi kaymak, 1yk közlenmiş patlıcan s. ,1dilim tam buğday ekmeği,bittiği için 1 dilim de pide:-( ramazan da ya 2. Ya 3. Yiyisim kesinlikle yemiyorum pideyi tb değil diye. 5 kayısı 7 kiraz 1 bardak ev yapımı vişne suyu

İnşallah temiz çıkar canım
Evet onu bende yapıyorum çok işe yarıyor beyaz yalan :))

Tesekkur ederim kaptanım
canım kızlar yazmıştı pide bal kaymak olmamış diye yazmadım ben o yüzden,muhtemelen arkadaşlar da öyle.
Bak kendin de biliyon neyin zararlı olduğunu:-kızgın:
He ya biliom valla. Ben mezun olmustüm cuma yarışmasında ama işte insan kiloyu da bilerek alıo valla.. teşekkür ederim ama ilgilenmeniz o kadar önemli kı benim için . Yalnız olmadığımı hissediyorum. Hele ki kaptanim hala çok yeni ve kiloyu çok sorun etmeden yavaş ca vereceğim ı anlatinca mutlu oldum

Afiyet olsun hakikaten ziyan olmasın die ne varsa gitmis mideye. Neyseki miktar lar az az önemli olan ds bu bence

Kız sen sahurda niye yiyon bakiyim o zaman kahvaltıyı sahura çek ilk arayida sabah yap ama bence sahurda yeme malum yeyip direk yatmak kilo hep
Bana söyledin zaar Kiz bi ben bi kocam .. zavallı adam ben onunla sofraya oturmasam çok üzülüo yemez bile . Ona hazırlamak ds lazım hem. Bi kere kalkiyim dedim ama nerde bebis kalkio ne mümkün baci. Eskiden olsa kalmazdm regl günüm die de .işte ..

Gunaydin
Sabah 5te niye uyanır bi cocuk ya. Ya hani evladimdan yuksundugumden değil kızlar. Ama 5te uyanıp uyumuyor bi daha oğlum. Akşam 8de de yatsa 10da da yasa 5ten sonra uyumuyor.şimdi uyudu.valla migrenle yaşamaktan yoruldum.catlicak başım (((
Eşime de çok kirginim dün akşamdan beri. Kavga bile edesim gelmedi.sözlerin kalbimi kırıyor susarmisin dediğim halde aglatincaya kadar konuştu. Canım çok sıkkın. Nolur kırıcı yorum yapmayın. Çok hassas bi durumdayım. Burayı bırakmak istemiyorum (((((((

Hurma yogurt detoksunu bıraktım. Sürekli tartiliyorum sürekli kalori hesapliyorum indirdigim programdan.psikopatlara döndüm. Min.4 saat arayla 3 ogun yiyecegim.akşam en hafifi hatta elma ve tarcinli sut.un tatlı abur cubur yok.bol su.bol spor.aspir yağı. O kadar.daha ne olsun dimi. Güya takmayacaktim. ((((((

Ayşecim noldu kilo konusunda bişey mi dedin eşin
Hurma diyetini niye bıraktın noldu sana tatlım yeni kararlar almışsın
Bravo spor yapılmış ama :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…