Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Menülerin çok sade ne güzel.yazını okudum çok güzel tüyolar vermişsin canım teşekkürler

Kızlar merhabalar. .. Ay çok heyecanladim. Benİ bu takima davet ettiler . Şimdi napcem ay unutmuşum ozlemsiim kendim icin bişeyler yapıcam. Dikkat edicem yediğime içtiğime

Merhaba aramıza hoşgeldin eda ben.

Güzel başlangıç.

Afiyet olsun güzel:)

Kilo veren herkesi tebrik ederim ortalamanın çok güzel bu ortalama ile yine ilk uce giremezsek takımı ateşe vercem kiz @Ses35 ben sana demedim mi ne yersen ye kocaya kavuşunca erit diye

Kaptan biz iyiyizde yaz geldi herkes iyi

Merak etme hepsi gidecek.

Olsun güzel menü:)
Pide bal iyi.olmamış onun dısında iyi:)

Sabah 2 yumurtadan peynirli omlet
Ara 2 hurma 6 leblebi bitki çayı
Ara 3 hurma 10 leblebi soğuk sütlü kahve
Akşam 2 kaşık et yemeği 1 dilim ekmek 2 köfte 2 kaşık yoğurt
Su 3 litre

Güzel menü

Naber edacım nası gidiyo hazırlıklar

Kızlar günaydın
Yazımı paylaştım
Nerde paylaştın?Nasıl okuyabilirim ben?
Ayşecim noldu kilo konusunda bişey mi dedin eşin

Hurma diyetini niye bıraktın noldu sana tatlım yeni kararlar almışsın

Bravo spor yapılmış ama :))
Yok kg değil tatil süresi.15 günden 10a ondan 6ya sonra 4e düştü.biraz tartıştık.Daha doğrusu o söylendi ben kırıldım (((((
Günaydın @aysedurmaz ne oldu canim hayır bulmuşlar senin gibi herşeye koşan hatunu bide aglattimi
5 senelik evliliğimde 4 günden fazla tatilim olmadı.Bunu söyleyince suç oldu ((
***SPOR YARIŞMASI SONUÇLARINI VE 1. SİNİ AÇIKLIYORUM***
1. GRUP GÜNEŞİN KIZLARI:1570
2. GRUP RÜZGARIN KIZLARI:1825

BU HAFTANIN BİRİNCİSİ
RÜZGARIN KIZLARI
Çok şükür biz de birinci olabildik :)

Öğle yemeğinden önce 1 yk aspir ve yarım lt alkali su içtim.Yemeğimde 1 sb süt ile lifalif tahıl gevreği bir kase.
Üstüne yarım lt su daha.
Akşama da et ve salata düşünüyorum.Bundan sonra sizden menü çalacağım :) Gıcığım bugün metabolizmama. Nasıl çalışmazmış gerizekalı.Haftaya birinci ben olmalıyım.Hırs yaptım :)

Birinciler sırlarını paylaşıyor topiği canım
Neden öyle yaptı bi sıkıntısı mı var ki sana söyleyemiyo
Evet tebrik ederim birinciliğinizi

İste bi kere verdimi ipi eline devam ediyor

Birinciler sırlarını paylaşıyor topiği canım
Neden öyle yaptı bi sıkıntısı mı var ki sana söyleyemiyo
Evet tebrik ederim birinciliğinizi
Bilmiyorum.Bilmek de istemiyorum dün akşamdan sonra.Kırmadan beni suçlamadan da anlatabilirdi sorununu. ( Otursun kendi çözsün şimdi.
İste bi kere verdimi ipi eline devam ediyor
Hiçbir zaman onu zora sokacak şeyler istemedimki ondan. İsteklerimizi ve imkanlarımızı konuşup orta yol bulduk her konuda. Öyle ultra lüks tatillerde falan da gözüm yok benim.Huzurlu olsun,rahat olsun yeter.Her tatilimizi ben ayarlarım.Hiçbirinde de büyük bi sıkıntı yaşamadık bugüne kadar. Nereye istersen ayarla dedi yine.Hep öyle der sonra değerlendiririz. Bu sefer de güzel bi yer buldum.Hemde tanıdık tavsiyeli ve özel indirimli. Uzak,pahalı,para çok gider vs vs.Tamam dedim yakın bi yere bakalım.Sen annenlerle takılabilirsin.Gezme merakın hiç bitmiyor zaten senin diye söylendi durdu. Tek taraflı yazmıyorum inan. Ağzımı açmadım.600 km yolu 4 gün için gitmeye değmez dedim sadece.suçlamadım bile. Onsuz tatil yapabileceğimi nasıl düşünür ? Lüks düskünü biri olsam balayımı bile 5 yıldızlı otelde isterdim. Evet gezmeyi seviyorum ama hiç 4 günden fazla kalmadıkki otelde.böyle yargılaması ağırıma gitti. (((((((((((((((((

Ne güzel bi topikmiş birinciler sırlarını paylaşıyor topiği.3-4 sayfa okudum şimdi.%98inin söylediği akşam 6dan sonra hiçbirsey yemedikleri.Boş bi vaktimde hepsini okurum inşallah. Kuzularım az daha uyusaydı 1 saat leslie daha yapacaktım. Bu arada dün bişey keşfettim. Kitap okurken leslie yapmak daha eğlenceli.ısınıncaya kadar okumuyorum.Hızımı arttırınca her sayfada hareketimi değiştirerek devam ediyorum.Minişlerim 1 saatten fazla uyusa daha çok yaparım da uyumuyor hınzırlar.

Merhaba bugün öğle yemeği ve sabah kahvaltısı beraber gibi oldu benim için
4 dilim ekmek
Yaklaşık dört beş çatal peynir ve üç zeytinle tamamladım ancak akşama kadar bir şey yemeyi düşünmüyorum açıkçası bir de yine aç karınla bir bardak su içtim ve yemekten yarım saat sonra da yeşil çay kürümü yaptım

Vaay sen mezunsan hepimizden iyi bilirsin bu isi canım benimyalniz değilsin kesinlikle ama bunu fark etmek için kaçamak yapma sakin
Afiyet olsun hakikaten ziyan olmasın die ne varsa gitmis mideye. Neyseki miktar lar az az önemli olan ds bu bence
Zaten biz bayanlara kilo aldıran da bu değil mi:-(
Ayşecim, şi di tavrı nasıl eşinin?hani bazen kırıp dökünce akılları başlarına gelir ya erkeklerin
***SPOR YARIŞMASI SONUÇLARINI VE 1. SİNİ AÇIKLIYORUM***
1. GRUP GÜNEŞİN KIZLARI:1570
2. GRUP RÜZGARIN KIZLARI:1825

BU HAFTANIN BİRİNCİSİ
RÜZGARIN KIZLARI
Vaaav azmetmiş ve başarmışlar,tebrik ederim.skor 1-1 mi oldu
Evet canım tebrik ederim
Lesli ve temizlik,lesli ve kitap... kız leslinin kitabını yazacam bu gidişle
4dilim ekmek mi????
Akşama kadar bunlar tutmaz tatlım seni yumurta falan tüketmediydin.arada sut ya da ayran iç hem tok tutsun hem de protein olsun

Dünku menüm
Sahurda
1 dilim tb ekmeği
1 c.kasigi tereyağ
1 kk peynir
2 zeytin
Çay + 2 bardak su

İftar
1 porsiyon semiz otu yemeği
1 tane den domates salatası
3 bardak su
2 y.kasigi muhallebi

Ne yaşlısı kız bu konuyu halketmiştik biz regli bitecek oruç başlıcek yemecem akideş bu hafta spor de yapcem bıktım bu yedileden
Tamam bekliyorum ben mezun olmadan

Gunaydin arkadaslar dun misafirlikteydim ooganda durmayinca giremedim hic
24 haziran menu
Kahvalti yapmadim :)
Oglen
Karpuz
Yogurt
Meyve suyu
Su
(Diye hatirliyorum )
Aksam
Firinda tavuk sote
Keskek corbasi
Pilav
Salata
Sahur
Haslanmis yumurta
Peynir
Zeytin

( azar azar aldim hepsinden )
1 saat yuruyus 30 dk egzersiz yaptim
3 lt su ictim gun icerisinde

Bu gun
Kahvalti yine yapmadim sahurda esimle beraber yedigim icin canim istemiyo oglene kadar
Oglen
1 kase Sebzeli mercimek corbasi
Ara
Yogurt
Aksam
Sebze yemegi
Corba
Pilav
Yogurt

Gun icerisinde 3 lt su icicem
Sicaklik bi gecsin yuruyuse cikicam

SEHIR DISINDAN ABLAM VE ANNANEMLER GELDI BU GUN YAZAMICAM
Musayit olunca girerim tekrardan arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…