Menülerin çok sade ne güzel.yazını okudum çok güzel tüyolar vermişsin canım teşekkürlerPazar günü :
Sabah
3 dilim peynir
1 yumurta
1 dilim buğday ekmeği
Öğlen
Yeşil salata
Balık
Ara
1 top çilekli dondurma
Akşam
1 mineralli soda
2 marul yaprağı
Bugün
Sabah
2 yumurtadan peynirli omlet
Domates , salatalık
Kızlar merhabalar. .. Ay çok heyecanladim. Benİ bu takima davet ettiler . Şimdi napcem ay unutmuşum ozlemsiim kendim icin bişeyler yapıcam. Dikkat edicem yediğime içtiğime
Günaydın herkese :) Yaz tatilinde olunca kalkış saatim biraz geç oluyor maalesef. Bu sabah:
2 dilim kepek ekmeği
1 adet haşlanmış yumurta (ancak beyazının hepsini yiyemedim böyle bir huyum var maalesef)
4 adet zeytin
3-4 çatal da peynir yedim bir de bunları yemeden önce bir bardak oda sıcaklığında su içtim herkese güzel günler ve hayırlı Cumalar :)
Kızlar güzel bi eksi görmek için bugün işe koyuldum
1 tutam kiraz sapı
Yeşil çay
Papatya çayı
6 karanfil
1 kabuk tarçın
Hepsini demeyip soğumaya bıraktım
Sonra içine limon dilimleri ve buz attım süper bir yaz içeceği oldu
Ayrıca sabah 2 yumurtadan az peynirli omlet domates
Ara 2 hurma 6 leblebi ve soğuk çay
Kilo veren herkesi tebrik ederim ortalamanın çok güzel bu ortalama ile yine ilk uce giremezsek takımı ateşe vercemkiz @Ses35 ben sana demedim mi ne yersen ye kocaya kavuşunca erit diye
Kızlar hepinizé teşekkür ederim. Tek tek alıntı yapamadım malum bebisten fırsat buldukça anca .
Ben felsefe Grubu öğretmeniyim eylül de yeniden göreve baslicam şu an doğum iznindeyim. Okula döndüğümde sayenizde kilolarımdan kurtulmuş şekilde gitmek hedefim.
75 kiloyum hedef 59. İnşallah ulaşabilrim. Emziriyorum ama müthiş dé acikiyorum. Hele canım acıdıkca ( tercihi sezeryan istedim) mutsuz olup tatlilara saldiriorum
Her aksam yazayim dimi menümü. İyi ya da kötü yapcem bakalimm.
Slm sabah 12 de mecburiyetinde geç yedim
sabah
2 yumurta dan yapılmış omlet
10 zeytin
KK peynir
1 salata
1 şeftali
saat 4.30 da
çok acıktım kızım da durmadı bende malesef
2 yumurtadan yapılmış Sucuklu yumurta
ve 2 dilim ekmek
1 bardak ayran
işte arkadaşlar asıl mesele ben akşam ne yemeyi yim zaten öğlen abartı
Pide bal iyi.olmamış onun dısında iyi:)Kızlar menümü yazıyıM
Sabah 1 haşlama yumurta
Peynir 2 3 dilim
Pide bal kaymak
Öğle
Semizotu yoğurt karışımı
1 bardak meyvesuyu
Akşam
1 tabak türlü yemeği
4 kaşık pilav
Azcık pide yoğurt
Bi kaç kaşık nohut yemeğinden
Spor 10 dk yürüyüş gün boyu bizim minnakla meydan muharebesi
Sabah 2 yumurtadan peynirli omlet
Ara 2 hurma 6 leblebi bitki çayı
Ara 3 hurma 10 leblebi soğuk sütlü kahve
Akşam 2 kaşık et yemeği 1 dilim ekmek 2 köfte 2 kaşık yoğurt
Su 3 litre
Naber edacım nası gidiyo hazırlıklarMerhaba aramıza hoşgeldin eda ben.
Güzel başlangıç.
Afiyet olsun güzel:)
Kaptan biz iyiyizde yaz geldi herkes iyi
Merak etme hepsi gidecek.
Olsun güzel menü:)
Pide bal iyi.olmamış onun dısında iyi:)
Güzel menü
Nerde paylaştın?Nasıl okuyabilirim ben?Kızlar günaydın
Yazımı paylaştım
Yok kg değil tatil süresi.15 günden 10a ondan 6ya sonra 4e düştü.biraz tartıştık.Daha doğrusu o söylendi ben kırıldımAyşecim noldu kilo konusunda bişey mi dedin eşin
Hurma diyetini niye bıraktın noldu sana tatlım yeni kararlar almışsın
Bravo spor yapılmış ama :))
5 senelik evliliğimde 4 günden fazla tatilim olmadı.Bunu söyleyince suç olduGünaydın @aysedurmaz ne oldu canim hayır bulmuşlar senin gibi herşeye koşan hatunu bide aglattimi
Çok şükür biz de birinci olabildik :)***SPOR YARIŞMASI SONUÇLARINI VE 1. SİNİ AÇIKLIYORUM***
1. GRUP GÜNEŞİN KIZLARI:1570
2. GRUP RÜZGARIN KIZLARI:1825
BU HAFTANIN BİRİNCİSİ
RÜZGARIN KIZLARI
Birinciler sırlarını paylaşıyor topiği canımNerde paylaştın?Nasıl okuyabilirim ben?
Yok kg değil tatil süresi.15 günden 10a ondan 6ya sonra 4e düştü.biraz tartıştık.Daha doğrusu o söylendi ben kırıldım(((((
5 senelik evliliğimde 4 günden fazla tatilim olmadı.Bunu söyleyince suç oldu-)(
Çok şükür biz de birinci olabildik :)
İste bi kere verdimi ipi eline devam ediyorNerde paylaştın?Nasıl okuyabilirim ben?
Yok kg değil tatil süresi.15 günden 10a ondan 6ya sonra 4e düştü.biraz tartıştık.Daha doğrusu o söylendi ben kırıldım(((((
Öğle yemeğinden önce 1 yk aspir ve yarım lt alkali su içtim.Yemeğimde 1 sb süt ile lifalif tahıl gevreği bir kase.
Üstüne yarım lt su daha.
Akşama da et ve salata düşünüyorum.Bundan sonra sizden menü çalacağım :) Gıcığım bugün metabolizmama. Nasıl çalışmazmış gerizekalı.Haftaya birinci ben olmalıyım.Hırs yaptım :)
Menülerin çok sade ne güzel.yazını okudum çok güzel tüyolar vermişsin canım teşekkürler
Bilmiyorum.Bilmek de istemiyorum dün akşamdan sonra.Kırmadan beni suçlamadan da anlatabilirdi sorununu.Birinciler sırlarını paylaşıyor topiği canım
Neden öyle yaptı bi sıkıntısı mı var ki sana söyleyemiyo
Evet tebrik ederim birinciliğinizi
Hiçbir zaman onu zora sokacak şeyler istemedimki ondan. İsteklerimizi ve imkanlarımızı konuşup orta yol bulduk her konuda. Öyle ultra lüks tatillerde falan da gözüm yok benim.Huzurlu olsun,rahat olsun yeter.Her tatilimizi ben ayarlarım.Hiçbirinde de büyük bi sıkıntı yaşamadık bugüne kadar. Nereye istersen ayarla dedi yine.Hep öyle der sonra değerlendiririz. Bu sefer de güzel bi yer buldum.Hemde tanıdık tavsiyeli ve özel indirimli. Uzak,pahalı,para çok gider vs vs.Tamam dedim yakın bi yere bakalım.Sen annenlerle takılabilirsin.Gezme merakın hiç bitmiyor zaten senin diye söylendi durdu. Tek taraflı yazmıyorum inan. Ağzımı açmadım.600 km yolu 4 gün için gitmeye değmez dedim sadece.suçlamadım bile. Onsuz tatil yapabileceğimi nasıl düşünür ? Lüks düskünü biri olsam balayımı bile 5 yıldızlı otelde isterdim. Evet gezmeyi seviyorum ama hiç 4 günden fazla kalmadıkki otelde.böyle yargılaması ağırıma gitti.İste bi kere verdimi ipi eline devam ediyor
Bayramdan sonra dokelim beraber kalan kurtları . Canim berabermezdeke oynadım bi guzel. Özlemişim kurtlanmisim megerse :) kına olsa da gitsek :))))
Vaay sen mezunsan hepimizden iyi bilirsin bu isi canım benimHe ya biliom valla. Ben mezun olmustüm cuma yarışmasında ama işte insan kiloyu da bilerek alıo valla.. teşekkür ederim ama ilgilenmeniz o kadar önemli kı benim için . Yalnız olmadığımı hissediyorum. Hele ki kaptanim hala çok yeni ve kiloyu çok sorun etmeden yavaş ca vereceğim ı anlatinca mutlu oldum
Zaten biz bayanlara kilo aldıran da bu değil mi:-(Afiyet olsun hakikaten ziyan olmasın die ne varsa gitmis mideye. Neyseki miktar lar az az önemli olan ds bu bence
Ayşecim, şi di tavrı nasıl eşinin?hani bazen kırıp dökünce akılları başlarına gelir ya erkeklerinGunaydin
Sabah 5te niye uyanır bi cocuk ya. Ya hani evladimdan yuksundugumden değil kızlar. Ama 5te uyanıp uyumuyor bi daha oğlum. Akşam 8de de yatsa 10da da yasa 5ten sonra uyumuyor.şimdi uyudu.valla migrenle yaşamaktan yoruldum.catlicak başım(((
Eşime de çok kirginim dün akşamdan beri. Kavga bile edesim gelmedi.sözlerin kalbimi kırıyor susarmisin dediğim halde aglatincaya kadar konuştu. Canım çok sıkkın. Nolur kırıcı yorum yapmayın. Çok hassas bi durumdayım. Burayı bırakmak istemiyorum(((((((
Vaaav azmetmiş ve başarmışlar,tebrik ederim.skor 1-1 mi oldu***SPOR YARIŞMASI SONUÇLARINI VE 1. SİNİ AÇIKLIYORUM***
1. GRUP GÜNEŞİN KIZLARI:1570
2. GRUP RÜZGARIN KIZLARI:1825
BU HAFTANIN BİRİNCİSİ
RÜZGARIN KIZLARI
Evet canım tebrik ederimNerde paylaştın?Nasıl okuyabilirim ben?
Lesli ve temizlik,lesli ve kitap... kız leslinin kitabını yazacam bu gidişleNe güzel bi topikmiş birinciler sırlarını paylaşıyor topiği.3-4 sayfa okudum şimdi.%98inin söylediği akşam 6dan sonra hiçbirsey yemedikleri.Boş bi vaktimde hepsini okurum inşallah. Kuzularım az daha uyusaydı 1 saat leslie daha yapacaktım. Bu arada dün bişey keşfettim. Kitap okurken leslie yapmak daha eğlenceli.ısınıncaya kadar okumuyorum.Hızımı arttırınca her sayfada hareketimi değiştirerek devam ediyorum.Minişlerim 1 saatten fazla uyusa daha çok yaparım da uyumuyor hınzırlar.
4dilim ekmek mi????Merhaba bugün öğle yemeği ve sabah kahvaltısı beraber gibi oldu benim için
4 dilim ekmek
Yaklaşık dört beş çatal peynir ve üç zeytinle tamamladım ancak akşama kadar bir şey yemeyi düşünmüyorum açıkçası bir de yine aç karınla bir bardak su içtim ve yemekten yarım saat sonra da yeşil çay kürümü yaptım
Tamam bekliyorum ben mezun olmadanNe yaşlısı kız bu konuyu halketmiştik biz regli bitecek oruç başlıcek yemecem akideş bu hafta spor de yapcem bıktım bu yedileden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?