- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
Yeşil çay kürü ise yariyormu? Yeni mi başladın?Merhaba bugün öğle yemeği ve sabah kahvaltısı beraber gibi oldu benim için
4 dilim ekmek
Yaklaşık dört beş çatal peynir ve üç zeytinle tamamladım ancak akşama kadar bir şey yemeyi düşünmüyorum açıkçası bir de yine aç karınla bir bardak su içtim ve yemekten yarım saat sonra da yeşil çay kürümü yaptım
Olur valla. Zaten 75 I girsem romenler gibi cikacam sokaga oynayarak.Bayramdan sonra dokelim beraber kalan kurtları . Canim beraber
Değişmedi tavrı. Değişmez de.gecmiste ne kavgalar ettik.hicbirsey olmamış gibi geldi sohbet etmeye çalıştı. Sorduğumda da bişey mi dedim ben oldu.islenmemis ham benimki de. Leslie ve yemek 3.seri :)))))Vaay sen mezunsan hepimizden iyi bilirsin bu isi canım benimyalniz değilsin kesinlikle ama bunu fark etmek için kaçamak yapma sakin
Zaten biz bayanlara kilo aldıran da bu değil mi:-(
Ayşecim, şi di tavrı nasıl eşinin?hani bazen kırıp dökünce akılları başlarına gelir ya erkeklerin
Vaaav azmetmiş ve başarmışlar,tebrik ederim.skor 1-1 mi oldu
Evet canım tebrik ederim
Lesli ve temizlik,lesli ve kitap... kız leslinin kitabını yazacam bu gidişle
4dilim ekmek mi????
Akşama kadar bunlar tutmaz tatlım seni yumurta falan tüketmediydin.arada sut ya da ayran iç hem tok tutsun hem de protein olsun
Olur canım yaparsın sen sporsuz bile harika vermişsinÇok sağ ol Canım
Bir de biraz daha spor koyabilsem tam olacak
Ne diyebilirim canım erkekler daha yüzeysel oluyor çoğu konuda umarım anlaşırsınız güzel bi tatil yaparsınızBilmiyorum.Bilmek de istemiyorum dün akşamdan sonra.Kırmadan beni suçlamadan da anlatabilirdi sorununu.( Otursun kendi çözsün şimdi.
Hiçbir zaman onu zora sokacak şeyler istemedimki ondan. İsteklerimizi ve imkanlarımızı konuşup orta yol bulduk her konuda. Öyle ultra lüks tatillerde falan da gözüm yok benim.Huzurlu olsun,rahat olsun yeter.Her tatilimizi ben ayarlarım.Hiçbirinde de büyük bi sıkıntı yaşamadık bugüne kadar. Nereye istersen ayarla dedi yine.Hep öyle der sonra değerlendiririz. Bu sefer de güzel bi yer buldum.Hemde tanıdık tavsiyeli ve özel indirimli. Uzak,pahalı,para çok gider vs vs.Tamam dedim yakın bi yere bakalım.Sen annenlerle takılabilirsin.Gezme merakın hiç bitmiyor zaten senin diye söylendi durdu. Tek taraflı yazmıyorum inan. Ağzımı açmadım.600 km yolu 4 gün için gitmeye değmez dedim sadece.suçlamadım bile. Onsuz tatil yapabileceğimi nasıl düşünür ? Lüks düskünü biri olsam balayımı bile 5 yıldızlı otelde isterdim. Evet gezmeyi seviyorum ama hiç 4 günden fazla kalmadıkki otelde.böyle yargılaması ağırıma gitti.(((((((((((((((((
Ben tv izlemeyi tercih ediyorum leslie yaparken kitap nası okuyon ki anlamadım ayşe seni leslie yaparken izlemek istedim :))Ne güzel bi topikmiş birinciler sırlarını paylaşıyor topiği.3-4 sayfa okudum şimdi.%98inin söylediği akşam 6dan sonra hiçbirsey yemedikleri.Boş bi vaktimde hepsini okurum inşallah. Kuzularım az daha uyusaydı 1 saat leslie daha yapacaktım. Bu arada dün bişey keşfettim. Kitap okurken leslie yapmak daha eğlenceli.ısınıncaya kadar okumuyorum.Hızımı arttırınca her sayfada hareketimi değiştirerek devam ediyorum.Minişlerim 1 saatten fazla uyusa daha çok yaparım da uyumuyor hınzırlar.
Evet 1-1 olduk bu hafta kim birinci olcak bakalımVaay sen mezunsan hepimizden iyi bilirsin bu isi canım benimyalniz değilsin kesinlikle ama bunu fark etmek için kaçamak yapma sakin
Zaten biz bayanlara kilo aldıran da bu değil mi:-(
Ayşecim, şi di tavrı nasıl eşinin?hani bazen kırıp dökünce akılları başlarına gelir ya erkeklerin
Vaaav azmetmiş ve başarmışlar,tebrik ederim.skor 1-1 mi oldu
Evet canım tebrik ederim
Lesli ve temizlik,lesli ve kitap... kız leslinin kitabını yazacam bu gidişle
4dilim ekmek mi????
Akşama kadar bunlar tutmaz tatlım seni yumurta falan tüketmediydin.arada sut ya da ayran iç hem tok tutsun hem de protein olsun
İnşallah canımTamam bekliyorum ben mezun olmadan
Bak sen şu ayşeye :))Vee kendi rekorumu egale ettim.60 dk leslie daha :))))
Yeşil çay kürüne dün başladım henüz bir şey diyemem ama yapanlar fazlasıyla memnun umarım ben de memnun kalırım :)Yeşil çay kürü ise yariyormu? Yeni mi başladın?
Olur valla. Zaten 75 I girsem romenler gibi cikacam sokaga oynayarak.
Değişmedi tavrı. Değişmez de.gecmiste ne kavgalar ettik.hicbirsey olmamış gibi geldi sohbet etmeye çalıştı. Sorduğumda da bişey mi dedim ben oldu.islenmemis ham benimki de. Leslie ve yemek 3.seri :)))))
Insallah.kirginim kızginim ona hala.ama çok zor bi yıldı. Hamileligim, doğumum ,doğum sonrası sıkıntılarim ,eşimle sorunlarimiz,eşimin ameliyatı için çok gün cocuklarimdan ayrı kalmam,hastalıklar vs vs vs. Daha da bitmis degil.Onun da çok ihtiyacı var nefes almaya. Hemde fazlasıylaOlur canım yaparsın sen sporsuz bile harika vermişsin
Ne diyebilirim canım erkekler daha yüzeysel oluyor çoğu konuda umarım anlaşırsınız güzel bi tatil yaparsınız
Ben tv izlemeyi tercih ediyorum leslie yaparken kitap nası okuyon ki anlamadım ayşe seni leslie yaparken izlemek istedim :))
Bi de ben arastirayim bakayım nasıl biseymis. Inşallah sende de ise yarar :)Yeşil çay kürüne dün başladım henüz bir şey diyemem ama yapanlar fazlasıyla memnun umarım ben de memnun kalırım :)
Zumbayi sık duyar oldum.bi de ben mi denesemki :)Odamın kapısını,penceresini kapatıp 20 dakika kadar zumba videoları ile dans ettim.Sonucunda ise acayip şekilde terledim herhalde uzun zamandır bu kadar terlememiştim.Üstüne bir duş aldım sonra da yarım bardak ayran içtim.Su içmeye devam :)
Evet sahurda yiyorum canım . Hem de iyi yiyorum
Harikasın. Ben de yapardım hey gidi günler terden sonra da mis gibi duş almak çok iyi gelir . Yalnız dikkat et ben dans edecem die dizim deki bağları zedelemisim bi sene merdiven cikamiodum çok acioduOdamın kapısını,penceresini kapatıp 20 dakika kadar zumba videoları ile dans ettim.Sonucunda ise acayip şekilde terledim herhalde uzun zamandır bu kadar terlememiştim.Üstüne bir duş aldım sonra da yarım bardak ayran içtim.Su içmeye devam :)
Canım valla dile getir bende çok severim gezmeyi ama yükünü demezsem kimse el atmazBilmiyorum.Bilmek de istemiyorum dün akşamdan sonra.Kırmadan beni suçlamadan da anlatabilirdi sorununu.( Otursun kendi çözsün şimdi.
Hiçbir zaman onu zora sokacak şeyler istemedimki ondan. İsteklerimizi ve imkanlarımızı konuşup orta yol bulduk her konuda. Öyle ultra lüks tatillerde falan da gözüm yok benim.Huzurlu olsun,rahat olsun yeter.Her tatilimizi ben ayarlarım.Hiçbirinde de büyük bi sıkıntı yaşamadık bugüne kadar. Nereye istersen ayarla dedi yine.Hep öyle der sonra değerlendiririz. Bu sefer de güzel bi yer buldum.Hemde tanıdık tavsiyeli ve özel indirimli. Uzak,pahalı,para çok gider vs vs.Tamam dedim yakın bi yere bakalım.Sen annenlerle takılabilirsin.Gezme merakın hiç bitmiyor zaten senin diye söylendi durdu. Tek taraflı yazmıyorum inan. Ağzımı açmadım.600 km yolu 4 gün için gitmeye değmez dedim sadece.suçlamadım bile. Onsuz tatil yapabileceğimi nasıl düşünür ? Lüks düskünü biri olsam balayımı bile 5 yıldızlı otelde isterdim. Evet gezmeyi seviyorum ama hiç 4 günden fazla kalmadıkki otelde.böyle yargılaması ağırıma gitti.(((((((((((((((((
peynir ekmek yemissin resmen canım olmamış ama zumba eritti umarimMerhaba bugün öğle yemeği ve sabah kahvaltısı beraber gibi oldu benim için
4 dilim ekmek
Yaklaşık dört beş çatal peynir ve üç zeytinle tamamladım ancak akşama kadar bir şey yemeyi düşünmüyorum açıkçası bir de yine aç karınla bir bardak su içtim ve yemekten yarım saat sonra da yeşil çay kürümü yaptım
Ayarında birakmissin güzelDünku menüm
Sahurda
1 dilim tb ekmeği
1 c.kasigi tereyağ
1 kk peynir
2 zeytin
Çay + 2 bardak su
İftar
1 porsiyon semiz otu yemeği
1 tane den domates salatası
3 bardak su
2 y.kasigi muhallebi
kız çılgın sahurda neden yiyorsun hazırla eşine yat ben reglde hazırladım o yerken yemeyin diye yattım beklemedimEvet sahurda yiyorum canım . Hem de iyi yiyorumya bi de ben allah ne verdiyse yiyorum yani .kendime özel menü hazirlayamiom. Gece kaşarlı tost vardı onü yedimmm. Bu takima girme işi yalan benin de . Siz beni gene de tutun bu hallerle takıma girilmes biliom
Ay dedim ya koce laf edio yalnız yedim bilmem ne bi de lohusa malum bu gün değil 5 gün değil . Üstüne bebek de hemen uyanio ki sorma . Sahur bebesi mübarekCanım valla dile getir bende çok severim gezmeyi ama yükünü demezsem kimse el atmaz
peynir ekmek yemissin resmen canım olmamış ama zumba eritti umarim
Ayarında birakmissin güzel
kız çılgın sahurda neden yiyorsun hazırla eşine yat ben reglde hazırladım o yerken yemeyin diye yattım beklemedim
Anammmmm aksam à bak. Kız acindan ölün bak sabahà daha çok var . Bi d é böyle sağlık siz kiKızlar kolay gelsin. Bugün yazlığa geçmiş bulunmaktayım. Artık bol bol spor ve hızlı kilo vermeler beni bekliyor yani inşallah.
Menüm:
Sabah
1 dilim peynir
1 dilim kaşar peyniri
domates, salata
3 zeytin
1 çay kaşığı kadar reçel
2 kaşık menemen
Öğle
1 ice tea -.-
Akşam
1 uludağ ekşi limonlu gazoz -.-
2 tane şekerli içecek içtim çok pişmanım ama bol bol hareket ederek yakacağım hepsini bugün!!
Anammmmm aksam à bak. Kız acindan ölün bak sabahà daha çok var . Bi d é böyle sağlık siz ki
Ayşe seni çok merak ediyorum hem çok enerjiksin hem birden ağlamaklı bitmiş bi kadın oluyosun burcun ne senin :))Insallah.kirginim kızginim ona hala.ama çok zor bi yıldı. Hamileligim, doğumum ,doğum sonrası sıkıntılarim ,eşimle sorunlarimiz,eşimin ameliyatı için çok gün cocuklarimdan ayrı kalmam,hastalıklar vs vs vs. Daha da bitmis degil.Onun da çok ihtiyacı var nefes almaya. Hemde fazlasıyla((
Hareketleri ezberledigim için her sayfayi cevirirken hareketi degistiriyorum :) kitap da çok akıcı gidiyor.çocuklar uzun uyusa yada gece halim olsa sabaha kadar leslie yaparım herhalde :)))
Bi de ben arastirayim bakayım nasıl biseymis. Inşallah sende de ise yarar :)
Zumbayi sık duyar oldum.bi de ben mi denesemki :)
Topla kendini canım biz seni burakmayızda sen de biraz gayret et dimi ama:)Evet sahurda yiyorum canım . Hem de iyi yiyorumya bi de ben allah ne verdiyse yiyorum yani .kendime özel menü hazirlayamiom. Gece kaşarlı tost vardı onü yedimmm. Bu takima girme işi yalan benin de . Siz beni gene de tutun bu hallerle takıma girilmes biliom
Nerden nereye yolculuk baki m. Hadi hayırlısıCanım yoldan öğlen 12de gelebildim zaten yaklaşık 12 saattir yoldaydım ne uyku uyudum ne birşey. O yüzden de yemek de yiyemiyorum şuanda midem ekşidi uykusuzluktan.
Yoksa biliyorum kesinlikle haklısın full şeker bide ah bu yolculuklar ahh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?