Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yeşil çay kürü ise yariyormu? Yeni mi başladın?
Bayramdan sonra dokelim beraber kalan kurtları . Canim beraber
Olur valla. Zaten 75 I girsem romenler gibi cikacam sokaga oynayarak.
Değişmedi tavrı. Değişmez de.gecmiste ne kavgalar ettik.hicbirsey olmamış gibi geldi sohbet etmeye çalıştı. Sorduğumda da bişey mi dedim ben oldu.islenmemis ham benimki de. Leslie ve yemek 3.seri :)))))

Çok sağ ol Canım
Bir de biraz daha spor koyabilsem tam olacak
Olur canım yaparsın sen sporsuz bile harika vermişsin
Ne diyebilirim canım erkekler daha yüzeysel oluyor çoğu konuda umarım anlaşırsınız güzel bi tatil yaparsınız
Ben tv izlemeyi tercih ediyorum leslie yaparken kitap nası okuyon ki anlamadım ayşe seni leslie yaparken izlemek istedim :))

Evet 1-1 olduk bu hafta kim birinci olcak bakalım
Tamam bekliyorum ben mezun olmadan
İnşallah canım
Vee kendi rekorumu egale ettim.60 dk leslie daha :))))
Bak sen şu ayşeye :))

Yeşil çay kürüne dün başladım henüz bir şey diyemem ama yapanlar fazlasıyla memnun umarım ben de memnun kalırım :)

Odamın kapısını,penceresini kapatıp 20 dakika kadar zumba videoları ile dans ettim.Sonucunda ise acayip şekilde terledim herhalde uzun zamandır bu kadar terlememiştim.Üstüne bir duş aldım sonra da yarım bardak ayran içtim.Su içmeye devam :)

Insallah.kirginim kızginim ona hala.ama çok zor bi yıldı. Hamileligim, doğumum ,doğum sonrası sıkıntılarim ,eşimle sorunlarimiz,eşimin ameliyatı için çok gün cocuklarimdan ayrı kalmam,hastalıklar vs vs vs. Daha da bitmis degil.Onun da çok ihtiyacı var nefes almaya. Hemde fazlasıyla ((
Hareketleri ezberledigim için her sayfayi cevirirken hareketi degistiriyorum :) kitap da çok akıcı gidiyor.çocuklar uzun uyusa yada gece halim olsa sabaha kadar leslie yaparım herhalde :)))
Yeşil çay kürüne dün başladım henüz bir şey diyemem ama yapanlar fazlasıyla memnun umarım ben de memnun kalırım :)
Bi de ben arastirayim bakayım nasıl biseymis. Inşallah sende de ise yarar :)
Zumbayi sık duyar oldum.bi de ben mi denesemki :)

vorones sahurda yiyorsun sandım sahurlu iftarli menü deyince

R RoseAnge hemen okuyorum
Evet sahurda yiyorum canım . Hem de iyi yiyorum ya bi de ben allah ne verdiyse yiyorum yani .kendime özel menü hazirlayamiom. Gece kaşarlı tost vardı onü yedimmm. Bu takima girme işi yalan benin de . Siz beni gene de tutun bu hallerle takıma girilmes biliom

Harikasın. Ben de yapardım hey gidi günler terden sonra da mis gibi duş almak çok iyi gelir . Yalnız dikkat et ben dans edecem die dizim deki bağları zedelemisim bi sene merdiven cikamiodum çok aciodu

Canım valla dile getir bende çok severim gezmeyi ama yükünü demezsem kimse el atmaz
peynir ekmek yemissin resmen canım olmamış ama zumba eritti umarim

Dünku menüm
Sahurda
1 dilim tb ekmeği
1 c.kasigi tereyağ
1 kk peynir
2 zeytin
Çay + 2 bardak su

İftar
1 porsiyon semiz otu yemeği
1 tane den domates salatası
3 bardak su
2 y.kasigi muhallebi
Ayarında birakmissin güzel
kız çılgın sahurda neden yiyorsun hazırla eşine yat ben reglde hazırladım o yerken yemeyin diye yattım beklemedim

Birincilerden çıkardığım özetle akşam yemegimi 6da bitirdim.
Aspir yağı.
Limonlu 1 bardak su.
1 kepçe sebze çorbası (yağsız saf etsuyuna)
15 dk ara
3 yk et sote.
2 yk bulgur pilavı
Bugünü kapattım inşallah.çok çok acikirsam tarcinli süt ve elma yerim. Ama mümkün olduğunca kendimi tutmaya çalışacağım.

Kızlar kolay gelsin. Bugün yazlığa geçmiş bulunmaktayım. Artık bol bol spor ve hızlı kilo vermeler beni bekliyor yani inşallah.

Menüm:

Sabah
1 dilim peynir
1 dilim kaşar peyniri
domates, salata
3 zeytin
1 çay kaşığı kadar reçel
2 kaşık menemen

Öğle
1 ice tea -.-

Akşam
1 uludağ ekşi limonlu gazoz -.-

2 tane şekerli içecek içtim çok pişmanım ama bol bol hareket ederek yakacağım hepsini bugün!!

Ay dedim ya koce laf edio yalnız yedim bilmem ne bi de lohusa malum bu gün değil 5 gün değil . Üstüne bebek de hemen uyanio ki sorma . Sahur bebesi mübarek

Anammmmm aksam à bak. Kız acindan ölün bak sabahà daha çok var . Bi d é böyle sağlık siz ki

Anammmmm aksam à bak. Kız acindan ölün bak sabahà daha çok var . Bi d é böyle sağlık siz ki

Canım yoldan öğlen 12de gelebildim zaten yaklaşık 12 saattir yoldaydım ne uyku uyudum ne birşey. O yüzden de yemek de yiyemiyorum şuanda midem ekşidi uykusuzluktan.

Yoksa biliyorum kesinlikle haklısın full şeker bide ah bu yolculuklar ahh.

Şekerli yediğim için işte 7den sonra birşey demeyeyim diyorum bisiklete binerim paten kayarım vs

Ayşe seni çok merak ediyorum hem çok enerjiksin hem birden ağlamaklı bitmiş bi kadın oluyosun burcun ne senin :))
Topla kendini canım biz seni burakmayızda sen de biraz gayret et dimi ama:)

Menümü yazayım..
Sahur . Tost bi kaşık bal kaymak 1 yumurta kızartma
Öğle Semizotu yoğurtlu biraz ekmekle
Akşam.
Fırında tavuk patates. Miktar olarak bi tabak die bilirm.
Bulgur pilavı 4 kaşık
Ekmek gi bariz şekilde azalttm
Ara . Bisküvi çayla şekerli bişiler yürüyüş yapamadım ama evde ter sırtımdan çıkana kadar yemek ti bebektı koşturuyorm

Nerden nereye yolculuk baki m. Hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…