- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
canım arada biskuviyu büyük ihtimalle cayls içiyorsun o zaman cay yanına yaban mersini ve fındık ye hem wcye çıkarır hem zayıflatır hemde tatlı isteği kalmazMenümü yazayım..
Sahur . Tost bi kaşık bal kaymak 1 yumurta kızartma
Öğle Semizotu yoğurtlu biraz ekmekle
Akşam.
Fırında tavuk patates. Miktar olarak bi tabak die bilirm.
Bulgur pilavı 4 kaşık
Ekmek gi bariz şekilde azalttm
Ara . Bisküvi çaylaşekerli bişiler yürüyüş yapamadım ama evde ter sırtımdan çıkana kadar yemek ti bebektı koşturuyorm
Nerde satilirki yabanmersini üzüm gibi bişi mi. Evet çay saati kavrami belki de bana kilo yapan en temel acizlikcanım arada biskuviyu büyük ihtimalle cayls içiyorsun o zaman cay yanına yaban mersini ve fındık ye hem wcye çıkarır hem zayıflatır hemde tatlı isteği kalmaz
A101lerde var canımNerde satilirki yabanmersini üzüm gibi bişi mi. Evet çay saati kavrami belki de bana kilo yapan en temel acizlik
Başak benim burcum.safkan bir basagim her özelliğiyle. Çoğu diyeyim her fazla kaçtı sanki :) ben çok enerjigim doğru. Fazlasıyla duygusal olmanın verdiği bi düşüklük oluyor sık sık. Bi de duygularımı çok yogun yasiyorum.yansıtıyorum.içime atarsam sonuçlar çok daha kötü oluyor yaşadım biliyorum :/ belki bir gün ilerler muhabbetimız oturur çay içeriz en kalorisizindenAyşe seni çok merak ediyorum hem çok enerjiksin hem birden ağlamaklı bitmiş bi kadın oluyosun burcun ne senin :))
Topla kendini canım biz seni burakmayızda sen de biraz gayret et dimi ama:)
bence ekmek yemek yerine yoğurt salata döner yiyebilirsiniz canımSlm kızlar nasılsınız dün akşam 1 su bardağı ayran içtim malum öğlen kaçmıştı
Sabah
1 dilim ekmek
7 zeytin
2 haşlanmış yumurta
kk peynir
2 kaşık yoğurt
öğlen 4 kaşık yoğurt
4 kaşık Kıymalı patates
yarım muz
akşam
1 dilim ekmek
salata
4 kaşık yoğurt
arkadaşın tabanından biraz et döner tırtukladım neyse kendimi frenler din yoksa tabağı silip süpürecektim ama yinede kaçtı ü
Dönmez canım benim17.30 daki akşam yemegimden sonra bişey yemedim kızlar. Ama şu an midem kaziniyor 1 ufak elma ve yarım sb sut götürdüm. Kilo olarak dönmez dimi bu ikisi banayarın niyetliyim Allah izin verirse.sahura kalkmak icin uyumam lazım şimdi. Hayırlı geceler herkese.... sabah uyaninca butün takım birer kg vermiş olsun insallahhhhhh :)
Anlaşıldı canım benimde zamanım tutmaz birbirini ama ben duygusal değilimdir pek biraz atarlıyımdır sıkıntıya gelemem haksızlık beni delirtir kilom olsada her daim bakımlıyımdır bende karşılaşmak isterim dünya küçük neden olmasınBaşak benim burcum.safkan bir basagim her özelliğiyle. Çoğu diyeyim her fazla kaçtı sanki :) ben çok enerjigim doğru. Fazlasıyla duygusal olmanın verdiği bi düşüklük oluyor sık sık. Bi de duygularımı çok yogun yasiyorum.yansıtıyorum.içime atarsam sonuçlar çok daha kötü oluyor yaşadım biliyorum :/ belki bir gün ilerler muhabbetimız oturur çay içeriz en kalorisizindenbol bebis topiğinden güzel dostlar edindim 2012den beri.daha yüzyüze görüşme şansımız olmadı ama hepimiz fırsat kolluyoruz :)
ya arkadaşlarımın bir sürü sıkıntısıyla uğraştım üzüldüm yani dedim seninkiler dert değil neler var diye valla boşa üzülüyoruz şu 3 günlük dünyada bazenO ne ki ve niye canın sıkkın
tebrikleeer :))***SPOR YARIŞMASI SONUÇLARINI VE 1. SİNİ AÇIKLIYORUM***
1. GRUP GÜNEŞİN KIZLARI:1570
2. GRUP RÜZGARIN KIZLARI:1825
BU HAFTANIN BİRİNCİSİ
RÜZGARIN KIZLARI
1 dilim ekmek 4 zeytine eşmiş diye duymuştum bir de doğru mu acaba yaVaay sen mezunsan hepimizden iyi bilirsin bu isi canım benimyalniz değilsin kesinlikle ama bunu fark etmek için kaçamak yapma sakin
Zaten biz bayanlara kilo aldıran da bu değil mi:-(
Ayşecim, şi di tavrı nasıl eşinin?hani bazen kırıp dökünce akılları başlarına gelir ya erkeklerin
Vaaav azmetmiş ve başarmışlar,tebrik ederim.skor 1-1 mi oldu
Evet canım tebrik ederim
Lesli ve temizlik,lesli ve kitap... kız leslinin kitabını yazacam bu gidişle
4dilim ekmek mi????
Akşama kadar bunlar tutmaz tatlım seni yumurta falan tüketmediydin.arada sut ya da ayran iç hem tok tutsun hem de protein olsun
Hurma yogurt detoksunu bıraktım. Sürekli tartiliyorum sürekli kalori hesapliyorum indirdigim programdan.psikopatlara döndüm. Min.4 saat arayla 3 ogun yiyecegim.akşam en hafifi hatta elma ve tarcinli sut.un tatlı abur cubur yok.bol su.bol spor.aspir yağı. O kadar.daha ne olsun dimi. Güya takmayacaktim.((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?