Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

canım arada biskuviyu büyük ihtimalle cayls içiyorsun o zaman cay yanına yaban mersini ve fındık ye hem wcye çıkarır hem zayıflatır hemde tatlı isteği kalmaz

canım arada biskuviyu büyük ihtimalle cayls içiyorsun o zaman cay yanına yaban mersini ve fındık ye hem wcye çıkarır hem zayıflatır hemde tatlı isteği kalmaz
Nerde satilirki yabanmersini üzüm gibi bişi mi. Evet çay saati kavrami belki de bana kilo yapan en temel acizlik

Slm kızlar nasılsınız dün akşam 1 su bardağı ayran içtim malum öğlen kaçmıştı
Sabah
1 dilim ekmek
7 zeytin
2 haşlanmış yumurta
kk peynir
2 kaşık yoğurt
öğlen 4 kaşık yoğurt
4 kaşık Kıymalı patates
yarım muz
akşam
1 dilim ekmek
salata
4 kaşık yoğurt
arkadaşın tabanından biraz et döner tırtukladım neyse kendimi frenler din yoksa tabağı silip süpürecektim ama yinede kaçtı ü

Ayşe seni çok merak ediyorum hem çok enerjiksin hem birden ağlamaklı bitmiş bi kadın oluyosun burcun ne senin :))

Topla kendini canım biz seni burakmayızda sen de biraz gayret et dimi ama:)
Başak benim burcum.safkan bir basagim her özelliğiyle. Çoğu diyeyim her fazla kaçtı sanki :) ben çok enerjigim doğru. Fazlasıyla duygusal olmanın verdiği bi düşüklük oluyor sık sık. Bi de duygularımı çok yogun yasiyorum.yansıtıyorum.içime atarsam sonuçlar çok daha kötü oluyor yaşadım biliyorum :/ belki bir gün ilerler muhabbetimız oturur çay içeriz en kalorisizinden bol bebis topiğinden güzel dostlar edindim 2012den beri.daha yüzyüze görüşme şansımız olmadı ama hepimiz fırsat kolluyoruz :)

17.30 daki akşam yemegimden sonra bişey yemedim kızlar. Ama şu an midem kaziniyor 1 ufak elma ve yarım sb sut götürdüm. Kilo olarak dönmez dimi bu ikisi bana yarın niyetliyim Allah izin verirse.sahura kalkmak icin uyumam lazım şimdi. Hayırlı geceler herkese.... sabah uyaninca butün takım birer kg vermiş olsun insallahhhhhh :)

bence ekmek yemek yerine yoğurt salata döner yiyebilirsiniz canım

Dönmez canım benim

Anlaşıldı canım benimde zamanım tutmaz birbirini ama ben duygusal değilimdir pek biraz atarlıyımdır sıkıntıya gelemem haksızlık beni delirtir kilom olsada her daim bakımlıyımdır bende karşılaşmak isterim dünya küçük neden olmasın

O ne ki ve niye canın sıkkın
ya arkadaşlarımın bir sürü sıkıntısıyla uğraştım üzüldüm yani dedim seninkiler dert değil neler var diye valla boşa üzülüyoruz şu 3 günlük dünyada bazen
kangoo jumps zıplayan ayakkabı canım çok güzel bak youtube de var videoları

1 dilim ekmek 4 zeytine eşmiş diye duymuştum bir de doğru mu acaba ya

Sabah kaşarlı salamlı sandviç akşam da etli sandviç kızartma et vardı acı sosla bir de türk kahvesiyle filtre kahve valla kahvesiz gün geçmiyor. Bir de spor listesi göremedim bugün yazmıyo muyuzz??

Hayırlı sahurlar kızlar, iftar menüm:
1,25 etli ekmeknihayet ödülüm
Yaninda domates,salatalik,3dilim karpuz, yarim bardak gazoz(için yanmıştı,piknik alanı var oraya gidip açtık,öncesinde kostursdum,yokuş çıkıp indim), 1 bardak ayran,yarim mısır, 2çatal dondurma, 1 hurma,maydanoz.

Gunaydin 10. Takimin 10 numara hatunlari :)))
2 gün girmedim sayfalar almus basini gitmiş maasaallahhh :))
Bu hafta supersiniz vallahi tebrik ederim hepinizi ve R RoseAnge senide ayrıca birinciliğinden dolayı tebrik ederim.
vorones __kartanesi__ kizlar hoşgeldiniz. Vorones seni haziran anneleri topiginden taniyorum. Ben topigin sessiz takipcilerindendim :)) ben normal doğum yapmama rağmen ahhh o ödem bende de var canimmm.
cansutr tatlim cok tesekkur ederim iyi dileklerin icin kizimla birlikte iyiyiz cok sukur. Alismaya calisiyoruz birbirimize.

Bende senin gibi cok takiyorum takinca gitmiyo bosvercen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…