Gunaydin 10. Takimin 10 numara hatunlari :)))
2 gün girmedim sayfalar almus basini gitmiş maasaallahhh :))
Bu hafta supersiniz vallahi tebrik ederim hepinizi ve R RoseAnge senide ayrıca birinciliğinden dolayı tebrik ederim.
@vorones @__kartanesi__ kizlar hoşgeldiniz. Vorones seni haziran anneleri topiginden taniyorum. Ben topigin sessiz takipcilerindendim :)) ben normal doğum yapmama rağmen ahhh o ödem bende de var canimmm.
@cansutr tatlim cok tesekkur ederim iyi dileklerin icin kizimla birlikte iyiyiz cok sukur. Alismaya calisiyoruz birbirimize.
Bu donemlerde esler mi cok kirici oluyo yoksa bizmi cok hassasizda aliniyoruz anlamadim bende oyleyim aglayana kadar tertisiyoruz aglayonca gelip ozur diluyo ne gerek var sus iste tut ceneni ben madem susmuyorum kirildim sen sus yani neo lcak cikip ise gidiyolar kafalarini dagitiyolar aksama kadar gelip bide laf ediyolar . Ay simdi cok sinir oldum ya bide agladigini okuyunca .Gunaydin
Sabah 5te niye uyanır bi cocuk ya. Ya hani evladimdan yuksundugumden değil kızlar. Ama 5te uyanıp uyumuyor bi daha oğlum. Akşam 8de de yatsa 10da da yasa 5ten sonra uyumuyor.şimdi uyudu.valla migrenle yaşamaktan yoruldum.catlicak başım(((
Eşime de çok kirginim dün akşamdan beri. Kavga bile edesim gelmedi.sözlerin kalbimi kırıyor susarmisin dediğim halde aglatincaya kadar konuştu. Canım çok sıkkın. Nolur kırıcı yorum yapmayın. Çok hassas bi durumdayım. Burayı bırakmak istemiyorum(((((((
Canim 1 saat tempolu bebek arabasi ile yuruyusm var ( arkadaslar arastirdim iyice tamda dusudugum gibi bebek arabasini iterek yuruyunce daha cok enerji harcaniyomus buda daha cok kalori demek )25 HAZIRAN
1. grup: güneşin kızları
@Ses35 :
@yolcukardelen :
@katre-i dem :
L littlelamp :
Prens annesi :
2.grup rüzgarın kızları
@breeze3547 :
R RoseAnge :
@aysedurmaz :60 dk leslie
EceZ :
T tuba52 :
Ay cok mantikli daha cok ter daha hisli kilo kaybi supersin kiz bende yapicam :)Odamın kapısını,penceresini kapatıp 20 dakika kadar zumba videoları ile dans ettim.Sonucunda ise acayip şekilde terledim herhalde uzun zamandır bu kadar terlememiştim.Üstüne bir duş aldım sonra da yarım bardak ayran içtim.Su içmeye devam :)
Canim aspir yagi ne ne ise yariyo ?Birincilerden çıkardığım özetle akşam yemegimi 6da bitirdim.
Aspir yağı.
Limonlu 1 bardak su.
1 kepçe sebze çorbası (yağsız saf etsuyuna)
15 dk ara
3 yk et sote.
2 yk bulgur pilavı
Bugünü kapattım inşallah.çok çok acikirsam tarcinli süt ve elma yerim. Ama mümkün olduğunca kendimi tutmaya çalışacağım.
Canim sekeri ve buskiviyi kassen hic bise yapmana gerek kalmaz bende 2 haftadir hic yemiyodum dun yedimMenümü yazayım..
Sahur . Tost bi kaşık bal kaymak 1 yumurta kızartma
Öğle Semizotu yoğurtlu biraz ekmekle
Akşam.
Fırında tavuk patates. Miktar olarak bi tabak die bilirm.
Bulgur pilavı 4 kaşık
Ekmek gi bariz şekilde azalttm
Ara . Bisküvi çaylaşekerli bişiler yürüyüş yapamadım ama evde ter sırtımdan çıkana kadar yemek ti bebektı koşturuyorm
Bende oyle ilan ettim ama soyle bi etrafa bakinca evimin benden daha cok bakima ihtiyaci oldugunu anladim :)Bugün kendime bakım günü ilan etmiştim
ah ah şu kilolar olmazsa güzel kadının ama gelgör ki kkilo ön planda
Bize yapmaz canim bak bi tavsiye canin tatli veya yicek biseler mi istedi elmalari tarcinlar tavada kavur at yogurdun icine hem hafif hem tatli hem yicek :)17.30 daki akşam yemegimden sonra bişey yemedim kızlar. Ama şu an midem kaziniyor 1 ufak elma ve yarım sb sut götürdüm. Kilo olarak dönmez dimi bu ikisi banayarın niyetliyim Allah izin verirse.sahura kalkmak icin uyumam lazım şimdi. Hayırlı geceler herkese.... sabah uyaninca butün takım birer kg vermiş olsun insallahhhhhh :)
Aynen oyle canim hatalarimiz bunlar bizim ama gormuyoruz kucuk bise canim nolcak diyoruz ama buyuk isteeEki Görüntüle 1851898 belki de cvp bunlardan birinde sır belki de minik kacamaklarini vardır kendine itiraf edemedigin senin icin minik tartı için büyük
evet canim tam olarak 3 gun uygulaniyo bende uyguladim ama ben ilk gun tam uyguladim detok gibi olsun diye sonra ogunler ve yicekler katarak devam ediyorum hala 1 hafta olucakhurma diyeti 3 gün mü oluyodu kızlar
Gunaydin kizlar bu gun bi itirafta bulunmak istiyorum
Dun cok moralim bozukti dayanamayip cikolata yedim bana ceza verinnnn
En vahimide o dun gece 1 gibi ulker gofretlerden 1 taneNe zaman ve ne kadar yediğin önemli :)
En vahimide o dun gece 1 gibi ulker gofretlerden 1 tane
Başak benim burcum.safkan bir basagim her özelliğiyle. Çoğu diyeyim her fazla kaçtı sanki :) ben çok enerjigim doğru. Fazlasıyla duygusal olmanın verdiği bi düşüklük oluyor sık sık. Bi de duygularımı çok yogun yasiyorum.yansıtıyorum.içime atarsam sonuçlar çok daha kötü oluyor yaşadım biliyorum :/ belki bir gün ilerler muhabbetimız oturur çay içeriz en kalorisizindenbol bebis topiğinden güzel dostlar edindim 2012den beri.daha yüzyüze görüşme şansımız olmadı ama hepimiz fırsat kolluyoruz :)
Eki Görüntüle 1851898 belki de cvp bunlardan birinde sır belki de minik kacamaklarini vardır kendine itiraf edemedigin senin icin minik tartı için büyük
Sahurda yedigim icin kahvalti yapmiyorum zaten acikmiyorum haslanmis yumurtalar sayesinde :) ben bu gun hic karbon hidrat almayi digunmuyorum protein olarak beslanmayi dusundum nasil olsa onlardada az miktarda var karbonhidrat . Spor olarak napiyim biraz falza biseler yapmam lazim yeni basladim spora napilir ne edilir bilmiyorum da :/Gece olması kötü olMuş
Bugün hem öğlen hem akşam karbonhidrat alma.
Sadece sabahla sınırlı kalsın
Dengelenir
Sahurda yedigim icin kahvalti yapmiyorum zaten acikmiyorum haslanmis yumurtalar sayesinde :) ben bu gun hic karbon hidrat almayi digunmuyorum protein olarak beslanmayi dusundum nasil olsa onlardada az miktarda var karbonhidrat . Spor olarak napiyim biraz falza biseler yapmam lazim yeni basladim spora napilir ne edilir bilmiyorum da :/
O zaman iftardan 1 saat sonra falan 1 saat tempolu yürüyüş yapabilirsin
Bir kerelik olan bir kaçamak toparlanırsa bir şey olmaz canım
Insallah ya bu kilolar pskolojimi bozdu o dere etkileniyorum bu kacamak o yuzden cok etkiledi benim daha yeni vermeye basladim :)
Bence kaçamaklar arada olmalı
Neşemiz isteğimiz yerine gelmeli
Ama ..
Aması var
O kaçamaktan sonra dengelersek sorun yok
Dengeleyemezsek başa döneriz.
Fazladan 1 saat yürüyüş ve karbonhidratı azaltman yeterli bence.
Ama bu hafta başka kaçamak yapma
Spor olarak
1 saat yüzme
Leslie 3 mil başladım 20 dk yapabildim.
Sabah
1 yumurta
1 dilim mozarella
2 çorba kaşığı yoğurt
1 avuç çilek
Canım hoşgeldin
Nasılsın ?
Tatlı Durumuz Nasıl ?
Hepimiz güzeliz şekerim sen bozma morelini misafir onlar göndercez gitcekBugün kendime bakım günü ilan etmiştim
ah ah şu kilolar olmazsa güzel kadının ama gelgör ki kkilo ön planda
Benim demir eksikliği var işteEki Görüntüle 1851898 belki de cvp bunlardan birinde sır belki de minik kacamaklarini vardır kendine itiraf edemedigin senin icin minik tartı için büyük
Doğru diyosun ama işte herkese kendi sorunu büyük sıkma canınıya arkadaşlarımın bir sürü sıkıntısıyla uğraştım üzüldüm yani dedim seninkiler dert değil neler var diye valla boşa üzülüyoruz şu 3 günlük dünyada bazen
kangoo jumps zıplayan ayakkabı canım çok güzel bak youtube de var videoları
Değil çünkü zeytin ekmek değil yağ grubundan yani 5 zeytin =5 fındık =5 badem=2 tam ceviz1 dilim ekmek 4 zeytine eşmiş diye duymuştum bir de doğru mu acaba ya
25 haziran listesini attım şimdi ekleyebilirsin canımSabah kaşarlı salamlı sandviç akşam da etli sandviç kızartma et vardı acı sosla bir de türk kahvesiyle filtre kahve valla kahvesiz gün geçmiyor. Bir de spor listesi göremedim bugün yazmıyo muyuzz??
25 HAZIRAN
1. grup: güneşin kızları
@Ses35 :30 dk yürüyüş
@yolcukardelen :
@katre-i dem :
L littlelamp :
Prens annesi :
2.grup rüzgarın kızları
@breeze3547 :
R RoseAnge :
@aysedurmaz :120 dk leslie
EceZ :
T tuba52 :
Kızlar dün sporunu yapıp eklemeyanler varsa eklesen not alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?