Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canım hoşgeldin
Nasılsın ?
Tatlı Durumuz Nasıl ?

Bu donemlerde esler mi cok kirici oluyo yoksa bizmi cok hassasizda aliniyoruz anlamadim bende oyleyim aglayana kadar tertisiyoruz aglayonca gelip ozur diluyo ne gerek var sus iste tut ceneni ben madem susmuyorum kirildim sen sus yani neo lcak cikip ise gidiyolar kafalarini dagitiyolar aksama kadar gelip bide laf ediyolar . Ay simdi cok sinir oldum ya bide agladigini okuyunca .
Canim 1 saat tempolu bebek arabasi ile yuruyusm var ( arkadaslar arastirdim iyice tamda dusudugum gibi bebek arabasini iterek yuruyunce daha cok enerji harcaniyomus buda daha cok kalori demek )
Ay cok mantikli daha cok ter daha hisli kilo kaybi supersin kiz bende yapicam :)
Canim aspir yagi ne ne ise yariyo ?

Canim sekeri ve buskiviyi kassen hic bise yapmana gerek kalmaz bende 2 haftadir hic yemiyodum dun yedim ((
Bugün kendime bakım günü ilan etmiştim
ah ah şu kilolar olmazsa güzel kadının ama gelgör ki kkilo ön planda
Bende oyle ilan ettim ama soyle bi etrafa bakinca evimin benden daha cok bakima ihtiyaci oldugunu anladim :)

Bize yapmaz canim bak bi tavsiye canin tatli veya yicek biseler mi istedi elmalari tarcinlar tavada kavur at yogurdun icine hem hafif hem tatli hem yicek :)

Eki Görüntüle 1851898 belki de cvp bunlardan birinde sır belki de minik kacamaklarini vardır kendine itiraf edemedigin senin icin minik tartı için büyük
Aynen oyle canim hatalarimiz bunlar bizim ama gormuyoruz kucuk bise canim nolcak diyoruz ama buyuk istee
hurma diyeti 3 gün mü oluyodu kızlar
evet canim tam olarak 3 gun uygulaniyo bende uyguladim ama ben ilk gun tam uyguladim detok gibi olsun diye sonra ogunler ve yicekler katarak devam ediyorum hala 1 hafta olucak

Canım Başak burcu sanatçı ruhlu olur sanata düşkün yetenekli
Sende öyle misin ? Benim ne kadar tanıdığım Başak varsa hepsi öyle
Bir de çok titiz

Eki Görüntüle 1851898 belki de cvp bunlardan birinde sır belki de minik kacamaklarini vardır kendine itiraf edemedigin senin icin minik tartı için büyük

Bu güzelmiş
Biri olmazsa biri kesin

Gece olması kötü olMuş
Bugün hem öğlen hem akşam karbonhidrat alma.
Sadece sabahla sınırlı kalsın
Dengelenir
Sahurda yedigim icin kahvalti yapmiyorum zaten acikmiyorum haslanmis yumurtalar sayesinde :) ben bu gun hic karbon hidrat almayi digunmuyorum protein olarak beslanmayi dusundum nasil olsa onlardada az miktarda var karbonhidrat . Spor olarak napiyim biraz falza biseler yapmam lazim yeni basladim spora napilir ne edilir bilmiyorum da :/

O zaman iftardan 1 saat sonra falan 1 saat tempolu yürüyüş yapabilirsin
Bir kerelik olan bir kaçamak toparlanırsa bir şey olmaz canım

Kizlar bana detoks cayi onerinnnn vucudumda odem varmi aile hekimimiz oyle dedi odemlerini atarsan hem kilo verirsin hem daha iyi bi goruntuye kavusursun dedi. Benim aile hekimim pskologum gibide sabah ilk hastasi ben oluyorum dertlesiyoruz her gun :)

Insallah ya bu kilolar pskolojimi bozdu o dere etkileniyorum bu kacamak o yuzden cok etkiledi benim daha yeni vermeye basladim :)

Bence kaçamaklar arada olmalı
Neşemiz isteğimiz yerine gelmeli
Ama ..
Aması var
O kaçamaktan sonra dengelersek sorun yok
Dengeleyemezsek başa döneriz.
Fazladan 1 saat yürüyüş ve karbonhidratı azaltman yeterli bence.
Ama bu hafta başka kaçamak yapma

Spor olarak

1 saat yüzme

Leslie 3 mil başladım 20 dk yapabildim.

Sabah
1 yumurta
1 dilim mozarella
2 çorba kaşığı yoğurt
1 avuç çilek

Su ramaza bi biste rabbim gunah yazmasin :)
Misafirlige gidiyoruz hadi ye ye ye deli oluyorum

Bugün kendime bakım günü ilan etmiştim
ah ah şu kilolar olmazsa güzel kadının ama gelgör ki kkilo ön planda
Hepimiz güzeliz şekerim sen bozma morelini misafir onlar göndercez gitcek
Benim demir eksikliği var işte
Doğru diyosun ama işte herkese kendi sorunu büyük sıkma canını
Evet görmüştüm adını bilmiyordum ne kadara aldın
1 dilim ekmek 4 zeytine eşmiş diye duymuştum bir de doğru mu acaba ya
Değil çünkü zeytin ekmek değil yağ grubundan yani 5 zeytin =5 fındık =5 badem=2 tam ceviz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…