Benim geçen yaptığım çay varKizlar bana detoks cayi onerinnnn vucudumda odem varmi aile hekimimiz oyle dedi odemlerini atarsan hem kilo verirsin hem daha iyi bi goruntuye kavusursun dedi. Benim aile hekimim pskologum gibide sabah ilk hastasi ben oluyorum dertlesiyoruz her gun :)
Eee soylicen mi nasil yaptigini empati kurarakmi ogreniyim :))) tarif sordum kizBenim geçen yaptığım çay var
Yazdım canımBeeeennnnnmmnnnmm
1 saat yuruyus :)
İyiyim tatlim çok şükür. Duru kizimda iyi, hayata adapte olmaya calisiyor :)) sen nasilsin?
E yazdım sende sordun yeşil çay var dikkatli iç dedim:))Eee soylicen mi nasil yaptigini empati kurarakmi ogreniyim :))) tarif sordum kiz
Ya bu leslie nasil yapiliyo videolari falan var mi kac defadir okuyorum merak ettim :)
Ben sana yolluyorum Canım mesajla
Canım rica etsem banaBen sana yolluyorum Canım mesajla
Canım rica etsem bana da yollarmısınBen sana yolluyorum Canım mesajla
Canım rica etsem bana
Canım rica etsem bana da yollarmısın
Allah cezasını versin o atıştırmalıkları çıkaranınEki Görüntüle 1851898 belki de cvp bunlardan birinde sır belki de minik kacamaklarini vardır kendine itiraf edemedigin senin icin minik tartı için büyük
7 gün canım.21 gün yapan da var.hurma diyeti 3 gün mü oluyodu kızlar
aspir yağı yağ yakımına yardımcı oluyormus.çok faydalıymış herşeye.1 hafta oldu nerdeyse benim.daha etkisini göremedim kaçamaklar yüzündenBu donemlerde esler mi cok kirici oluyo yoksa bizmi cok hassasizda aliniyoruz anlamadim bende oyleyim aglayana kadar tertisiyoruz aglayonca gelip ozur diluyo ne gerek var sus iste tut ceneni ben madem susmuyorum kirildim sen sus yani neo lcak cikip ise gidiyolar kafalarini dagitiyolar aksama kadar gelip bide laf ediyolar . Ay simdi cok sinir oldum ya bide agladigini okuyunca .
Canim 1 saat tempolu bebek arabasi ile yuruyusm var ( arkadaslar arastirdim iyice tamda dusudugum gibi bebek arabasini iterek yuruyunce daha cok enerji harcaniyomus buda daha cok kalori demek )
Ay cok mantikli daha cok ter daha hisli kilo kaybi supersin kiz bende yapicam :)
Canim aspir yagi ne ne ise yariyo ?
Canim sekeri ve buskiviyi kassen hic bise yapmana gerek kalmaz bende 2 haftadir hic yemiyodum dun yedim((
Bende oyle ilan ettim ama soyle bi etrafa bakinca evimin benden daha cok bakima ihtiyaci oldugunu anladim :)
Bize yapmaz canim bak bi tavsiye canin tatli veya yicek biseler mi istedi elmalari tarcinlar tavada kavur at yogurdun icine hem hafif hem tatli hem yicek :)
Aynen oyle canim hatalarimiz bunlar bizim ama gormuyoruz kucuk bise canim nolcak diyoruz ama buyuk istee
evet canim tam olarak 3 gun uygulaniyo bende uyguladim ama ben ilk gun tam uyguladim detok gibi olsun diye sonra ogunler ve yicekler katarak devam ediyorum hala 1 hafta olucak
Öyleyim :) Hele de el işçiliği açısından.Canım Başak burcu sanatçı ruhlu olur sanata düşkün yetenekli
Sende öyle misin ? Benim ne kadar tanıdığım Başak varsa hepsi öyle
Bir de çok titiz
Bu güzelmiş
Biri olmazsa biri kesin
Ben de geleyim o aile hekimine.Ne ballıymışsın kız :))))Kizlar bana detoks cayi onerinnnn vucudumda odem varmi aile hekimimiz oyle dedi odemlerini atarsan hem kilo verirsin hem daha iyi bi goruntuye kavusursun dedi. Benim aile hekimim pskologum gibide sabah ilk hastasi ben oluyorum dertlesiyoruz her gun :)
Leslie sansone 1-2-3-4-5 mile var.Ben de 2 yıl önce tanıştım.Her fırsatta yapıyorum.Alışkanlık oldu :))) 1den başlaman lazım.yavaş yavaş kendini tartarak arttır.az geldikçe yükseldim bende.4 az geldi 5 oldu 1 haftada benimki :)evden çıkamayana birebir bence :)Ya bu leslie nasil yapiliyo videolari falan var mi kac defadir okuyorum merak ettim :)
Ne yedin ne yedin söyle çok merak ettim :)merhaba kızlar.
Dün geceki bilinçsiz kaçamağımı kapatmak için bugün kh ve yağ almayacağım.Sormayın ne yedin diye çok utanıyorum((( Günü harika bitirdim derken gecenin 2sinde terbiyesizlikti yaptığım.
Neyse yeni güne merhaba.
1 yumurta.peynir.salatalık.2 zeytin.domates.nane.maydonoz.dereotu ile kahvaltım ettim sabah 8de.
12de yarım kase domates çorbası içtim.1sb süt ve 1 kase lifalif tahıl gevreği ile.su 2 lt oldu.
akşama davet var ama ben 5te az yiyip iftarı geçistirmeyi düsünüyorum.
biraz sonra da lesliemi yaparım inşallah.
Bu arada aspir yağının arttırdım.sabah akşam 1 tatlı kaşığını 3 öğün 2ser yemek kaşığına çıkardım.İçine limon da sıkıyorum.Çünkü yağ içmek çok iğrenç bişey((((((((((
Ne yedin ne yedin söyle çok merak ettim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?