Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Benim geçen yaptığım çay var

Eee soylicen mi nasil yaptigini empati kurarakmi ogreniyim :))) tarif sordum kiz
E yazdım sende sordun yeşil çay var dikkatli iç dedim:))
1 tane Yeşil çay
1 tane papatya
1 tutam Kiraz sapı
1 Kabuk tarçın
6-7 tane karanfil
Kaynar suyu Dök ağzı kapalı demle
Soğuyunca içine biraz soğuk su ve buz koyup limon dilimi at canım veya sıcak olarak tüketebilirsin

Dünkü menüm
Sabah 2 yumurtadan peynirli omlet 10 zeytin 1 domates 1 salatalık 1 dilim ekmek
Öğle 1 yumurtadan peynirli omlet 1 dilim ekmek 5 zeytin
Ara 3 erik
Akşam 1 yumurtadan peynirli omlet 1 domates
Su 3 litre
Ve 1 litre ödem artırıcı çay

Eki Görüntüle 1851898 belki de cvp bunlardan birinde sır belki de minik kacamaklarini vardır kendine itiraf edemedigin senin icin minik tartı için büyük
Allah cezasını versin o atıştırmalıkları çıkaranın
hurma diyeti 3 gün mü oluyodu kızlar
7 gün canım.21 gün yapan da var.
aspir yağı yağ yakımına yardımcı oluyormus.çok faydalıymış herşeye.1 hafta oldu nerdeyse benim.daha etkisini göremedim kaçamaklar yüzünden (((
yok kız öyle kavur çevir yapamam ben.ye gitsin çiğ çiğ :)
Canım Başak burcu sanatçı ruhlu olur sanata düşkün yetenekli
Sende öyle misin ? Benim ne kadar tanıdığım Başak varsa hepsi öyle
Bir de çok titiz

Bu güzelmiş
Biri olmazsa biri kesin
Öyleyim :) Hele de el işçiliği açısından.
Ben de geleyim o aile hekimine.Ne ballıymışsın kız :))))

Ya bu leslie nasil yapiliyo videolari falan var mi kac defadir okuyorum merak ettim :)
Leslie sansone 1-2-3-4-5 mile var.Ben de 2 yıl önce tanıştım.Her fırsatta yapıyorum.Alışkanlık oldu :))) 1den başlaman lazım.yavaş yavaş kendini tartarak arttır.az geldikçe yükseldim bende.4 az geldi 5 oldu 1 haftada benimki :)evden çıkamayana birebir bence :)

merhaba kızlar.
Dün geceki bilinçsiz kaçamağımı kapatmak için bugün kh ve yağ almayacağım.Sormayın ne yedin diye çok utanıyorum ((( Günü harika bitirdim derken gecenin 2sinde terbiyesizlikti yaptığım.
Neyse yeni güne merhaba.
1 yumurta.peynir.salatalık.2 zeytin.domates.nane.maydonoz.dereotu ile kahvaltım ettim sabah 8de.
12de yarım kase domates çorbası içtim.1sb süt ve 1 kase lifalif tahıl gevreği ile.su 2 lt oldu.
akşama davet var ama ben 5te az yiyip iftarı geçistirmeyi düsünüyorum.
biraz sonra da lesliemi yaparım inşallah.
Bu arada aspir yağının arttırdım.sabah akşam 1 tatlı kaşığını 3 öğün 2ser yemek kaşığına çıkardım.İçine limon da sıkıyorum.Çünkü yağ içmek çok iğrenç bişey ((((((((((

Kızlar konumuzla alakasız ama tatil için yer bakmaya başladım yine ben.
Akşam barıştık da Beni şiş gözlerle ve inmiş sesle görünce çok üzüldü salak herif.
Apart hotel arıyorum.alanya olabilir.veya side manavgat hariç antalya civarı.kaş fethiye vs :)

Merhaba :) Bu sabah 2 dilim ekmek,üç dört çatal beyaz peynir,domates,salatalık ve 3 adet zeytinle kahvaltıyı atlattım.Tabi öncesinde bir bardak su içmeyi de atlamadım.Şu an da yeşilçay kürümü içiyorum.Sıra hareket etmeye geliyor :)

Ne yedin ne yedin söyle çok merak ettim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…