Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Side küçük ama harika biyer orda butik otelde kalmıştık lale park Otel
Kaş KALKAN da kaldık otelin adını hatırlayamadım şimdi eşimden öğreneyim
Kalkan kalırsan çevreye gezebilirsin biz öyle yapmıştık saklıkent Patara kaputaş pilajı harika.ama gezmeyiz dersen halk pilajı da çok güzel.
Fethiye de çok güzel Ölüdeniz de butik bi otelde kaldık
Alanya da harika orda Otel çok zaten fiyatları da diğer yerlere göre uygun oluyor çok güzel mağara ve Şelaleleri var en güzeli Dim magrası ve şelalesiydi

İyi gidiyosun canım bende bi leslie yapsam iyi olcak sıcakta iyice üşengeç oldum bide regli mahvetti beni

çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için hemen araştırıyorum yapabilirim belki :)

kimyager1508 gecmis olsun umarim en kisa zamanda ödemdende kurtulursun...ne kadar sanlisin normal dogum nasip olmus bir arkadasimda 2-3 gün sanciyla hastanaede yatti sonra sezaryanla dogmus oglu...seninki hangi gün dogdu ? Allah anali babali büyütmeyi nasip eylesin cnm

Çok sağol tatlim. Allaha şükür benim Doğumum cabuk oldu. Çarşamba günü 11:05 te doğdu kizim

Gunaydin kizlar bu gun bi itirafta bulunmak istiyorum
Dun cok moralim bozukti dayanamayip cikolata yedim bana ceza verinnnn
Tarçınlı verdiğin tariften yeseydin ya canım madem:-(
Kasları protein korur.eğer gün içinde protein ağırlıklı beslenirsek ac kalsak da kaslar korunur diye düşünüyorum.yemek yedikten 4 saan sonra leptin hormonu salgilaniyor ve vücuttaki yağları yakıyor diyor karatay.ben ramazanda özellikle bu yöntem sayesinde her hafta 1in üzerinde kilo verdim canım ama bu bana uyuyor belki bi başkasına uymaz.
Ara öğün olmasının temel sebebi,kişinin krize girip daha çok yemesini engellemek.ben sofraya oturdugumda ne yiyeceğine karar verip oturuyorum, kaçamak olarak nitelendirdiklerimi bile planlayıp yiyorum
Çok sağol tatlim. Allaha şükür benim Doğumum cabuk oldu. Çarşamba günü 11:05 te doğdu kizim
maşallah Canım,normal doğum yapanlara hep imrenmisimdir

Kızlar yolculuk hazırlıklarına başlıyorum, perşembe yola çıkacağız ve muhtemelen temmuz sonunda geleceğiz tekrar.detaylı temizlik ve hazırlık olmalı iste, çocukla birlikte baya yavaş ileriyi.arada açıp okuyorum ama cevap yazamadan işe başlıyorum.yazamasam da takipteyim

Canım araba ile mi gideceksiniz?
Öyle ise haftalık kiralık evler var
Daha uygun oluyor
Merkeze 10 dk 15 dakika mesafede fiyatı uygun

Hayatım orda aslında az yemekten kastı günlük alman gereken kalori den çok düşük alırsan yani vücuda yakıt göndermezsen kasları yersin demek istemiş yoksa öğün aralarındaki açlık değil yani:))

Canım araba ile mi gideceksiniz?
Öyle ise haftalık kiralık evler var
Daha uygun oluyor
Merkeze 10 dk 15 dakika mesafede fiyatı uygun
Uygun oluyor ama evde yersen. bence o kadına eziyet tatil yapamıyorsun çünkü yemek işi filan derken yorulursun yine. tek avantajı sana diyeti bozmazsın o olur.

Kolay gelsin canım benimde bu hafta ütü ve hazırlıkla geçcek bayramdan sonra yazlığa geçcem bende heralde temuzun sonuna doğru bi gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…