Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Evet canim hamis topiklerinden yeniden sahalarà döndüm ama buranın hakkını veremicek gibiyimm. Ara da gene bi topkek ve çizi bisküvi yedim çok çabuk acikiorum ben yaaa

Çok haklısın şu bisküvi çikolata işini kapatabilirsem gideçek kilolar. Eve stok yapmışm varken yiyor insan. Bitsin almicam inşallah. ..

hı peki ben 3 gördüm de yarın başlıycam o zaman teşekkür ederim canıım

çay olarak 1 tane yeşil elma limon tarçın kabuğu karabiberle karanfili kaynatabilirsin detoks içeceği olarak da 2 avuç ıspanak yarım yeşil elma ve limon 1 litre şişeye koyup üstüne su ekliyosun ya da sarımsak dişi kaynatıp limon sıkıp karıştır iç canım

Evet canim hamis topiklerinden yeniden sahalarà döndüm ama buranın hakkını veremicek gibiyimm. Ara da gene bi topkek ve çizi bisküvi yedim çok çabuk acikiorum ben yaaa
E Bunları yErsen acıkırsın tabi daha tok tutacak şeyler tüketmelisincanım

Canim biz marmarisi çok seviyoruz. Arabayla gidecekseniz gezilecek çok güzel koylari var.tavsiye ederim. Canim normal ddoğum zor ama sonrasi daha kolay. Sezeryan bana hep ameliyat gibi gelmiştir. Onun için hep normal istedim. Çok şükür ki bi aksilik olmadi ve normal doğum oldu.
Tekrardan hhosgeldin canim. Aaaa basta boyle düşünürsen olmaz ama. O kilolar gidecek. Bende bayram sonrasi takima donucem seninle rakip oluruz :)) ayrıca o stoktakileri sen bitirmeyeceksin değil mi?

Çok haklısın şu bisküvi çikolata işini kapatabilirsem gideçek kilolar. Eve stok yapmışm varken yiyor insan. Bitsin almicam inşallah. ..

Bugün akşam yemek olarak bir tabak yağsız,haşlama makarna yedim.Öyle bir tabak dediysem de dolu dolu değil.Sabah kahvaltısından sonra hiçbir şey yememiştim.Arada yeşilçay kürü ve suya devam ediyorum.Ayrıca bugün bu grup sayesinde tanıştığım leslie yaptım çok zevkliymiş ve üstüne bir de zumba yaptım :)

İftarda mercimek çorbası kuzu tandır patates ve pilav az miktar yarında iftardayım gidene kadar salı gününden itibaren yapcam artım hurmayi

Slm sabah 2 haşlanmış yumurta
2 kaşık yoğurt
kk peynir
1 dilim ekmek
1 salata
ara
3 adet bisküvi
öğlen
2 Yumurta tavada az yağlı
2 dilim ekmek
ara 2 kaşık tavuk sote
bisküvi yedim daha çok acıktım

Slm sabah 2 haşlanmış yumurta
2 kaşık yoğurt
kk peynir
1 dilim ekmek
1 salata
ara
3 adet bisküvi
öğlen
2 Yumurta tavada az yağlı
2 dilim ekmek
ara 2 kaşık tavuk sote
bisküvi yedim daha çok acıktım
Aksam yok mu . Ah bu bisküvi. Bitse dé evdekiler artık almasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…