Evet canim hamis topiklerinden yeniden sahalarà döndümGunaydin 10. Takimin 10 numara hatunlari :)))
2 gün girmedim sayfalar almus basini gitmiş maasaallahhh :))
Bu hafta supersiniz vallahi tebrik ederim hepinizi ve R RoseAnge senide ayrıca birinciliğinden dolayı tebrik ederim.
vorones __kartanesi__ kizlar hoşgeldiniz. Vorones seni haziran anneleri topiginden taniyorum. Ben topigin sessiz takipcilerindendim :)) ben normal doğum yapmama rağmen ahhh o ödem bende de var canimmm.
@cansutr tatlim cok tesekkur ederim iyi dileklerin icin kizimla birlikte iyiyiz cok sukur. Alismaya calisiyoruz birbirimize.
Çok haklısın şu bisküvi çikolata işini kapatabilirsem gideçek kilolar. Eve stok yapmışm varken yiyor insan. Bitsin almicam inşallah. ..Bu donemlerde esler mi cok kirici oluyo yoksa bizmi cok hassasizda aliniyoruz anlamadim bende oyleyim aglayana kadar tertisiyoruz aglayonca gelip ozur diluyo ne gerek var sus iste tut ceneni ben madem susmuyorum kirildim sen sus yani neo lcak cikip ise gidiyolar kafalarini dagitiyolar aksama kadar gelip bide laf ediyolar . Ay simdi cok sinir oldum ya bide agladigini okuyunca .
Canim 1 saat tempolu bebek arabasi ile yuruyusm var ( arkadaslar arastirdim iyice tamda dusudugum gibi bebek arabasini iterek yuruyunce daha cok enerji harcaniyomus buda daha cok kalori demek )
Ay cok mantikli daha cok ter daha hisli kilo kaybi supersin kiz bende yapicam :)
Canim aspir yagi ne ne ise yariyo ?
Canim sekeri ve buskiviyi kassen hic bise yapmana gerek kalmaz bende 2 haftadir hic yemiyodum dun yedim((
Bende oyle ilan ettim ama soyle bi etrafa bakinca evimin benden daha cok bakima ihtiyaci oldugunu anladim :)
Bize yapmaz canim bak bi tavsiye canin tatli veya yicek biseler mi istedi elmalari tarcinlar tavada kavur at yogurdun icine hem hafif hem tatli hem yicek :)
Aynen oyle canim hatalarimiz bunlar bizim ama gormuyoruz kucuk bise canim nolcak diyoruz ama buyuk istee
evet canim tam olarak 3 gun uygulaniyo bende uyguladim ama ben ilk gun tam uyguladim detok gibi olsun diye sonra ogunler ve yicekler katarak devam ediyorum hala 1 hafta olucak
hı peki ben 3 gördüm de yarın başlıycam o zaman teşekkür ederim canıımAllah cezasını versin o atıştırmalıkları çıkaranın
7 gün canım.21 gün yapan da var.
aspir yağı yağ yakımına yardımcı oluyormus.çok faydalıymış herşeye.1 hafta oldu nerdeyse benim.daha etkisini göremedim kaçamaklar yüzünden(((
yok kız öyle kavur çevir yapamam ben.ye gitsin çiğ çiğ :)
Öyleyim :) Hele de el işçiliği açısından.
Ben de geleyim o aile hekimine.Ne ballıymışsın kız :))))
Leslie sansone 1-2-3-4-5 mile var.Ben de 2 yıl önce tanıştım.Her fırsatta yapıyorum.Alışkanlık oldu :))) 1den başlaman lazım.yavaş yavaş kendini tartarak arttır.az geldikçe yükseldim bende.4 az geldi 5 oldu 1 haftada benimki :)evden çıkamayana birebir bence :)
timamdııır :)25 haziran listesini attım şimdi ekleyebilirsin canım
çay olarak 1 tane yeşil elma limon tarçın kabuğu karabiberle karanfili kaynatabilirsin detoks içeceği olarak da 2 avuç ıspanak yarım yeşil elma ve limon 1 litre şişeye koyup üstüne su ekliyosun ya da sarımsak dişi kaynatıp limon sıkıp karıştır iç canımKizlar bana detoks cayi onerinnnn vucudumda odem varmi aile hekimimiz oyle dedi odemlerini atarsan hem kilo verirsin hem daha iyi bi goruntuye kavusursun dedi. Benim aile hekimim pskologum gibide sabah ilk hastasi ben oluyorum dertlesiyoruz her gun :)
E Bunları yErsen acıkırsın tabi daha tok tutacak şeyler tüketmelisincanımEvet canim hamis topiklerinden yeniden sahalarà döndümama buranın hakkını veremicek gibiyimm. Ara da gene bi topkek ve çizi bisküvi yedim çok çabuk acikiorum ben yaaa
Canim normal ddoğum zor ama sonrasi daha kolay. Sezeryan bana hep ameliyat gibi gelmiştir. Onun için hep normal istedim. Çok şükür ki bi aksilik olmadi ve normal doğum oldu.Kızlar konumuzla alakasız ama tatil için yer bakmaya başladım yine ben.
Akşam barıştık daBeni şiş gözlerle ve inmiş sesle görünce çok üzüldü salak herif.
Apart hotel arıyorum.alanya olabilir.veya side manavgat hariç antalya civarı.kaş fethiye vs :)
Tarçınlı verdiğin tariften yeseydin ya canım madem:-(
Kasları protein korur.eğer gün içinde protein ağırlıklı beslenirsek ac kalsak da kaslar korunur diye düşünüyorum.yemek yedikten 4 saan sonra leptin hormonu salgilaniyor ve vücuttaki yağları yakıyor diyor karatay.ben ramazanda özellikle bu yöntem sayesinde her hafta 1in üzerinde kilo verdim canım ama bu bana uyuyor belki bi başkasına uymaz.
Ara öğün olmasının temel sebebi,kişinin krize girip daha çok yemesini engellemek.ben sofraya oturdugumda ne yiyeceğine karar verip oturuyorum, kaçamak olarak nitelendirdiklerimi bile planlayıp yiyorum
maşallah Canım,normal doğum yapanlara hep imrenmisimdir
Evet canim hamis topiklerinden yeniden sahalarà döndümama buranın hakkını veremicek gibiyimm. Ara da gene bi topkek ve çizi bisküvi yedim çok çabuk acikiorum ben yaaa
Çok haklısın şu bisküvi çikolata işini kapatabilirsem gideçek kilolar. Eve stok yapmışm varken yiyor insan. Bitsin almicam inşallah. ..
Bu Dünün listesi canım25 HAZIRAN
1. grup: güneşin kızları
@Ses35 :30 dk yürüyüş
@yolcukardelen :
@katre-i dem :
L littlelamp : 30 dk yürüyüş
Prens annesi :60 dk yürüyüş
2.grup rüzgarın kızları
@breeze3547 :
R RoseAnge :
@aysedurmaz :120 dk leslie
EceZ : 60 dakika yürüyüş + 60 dakika bisiklet
T tuba52 :
Bu Dünün listesi canım
O dünkü listeyi bulamıyorum canım ondan 26 haziran listesi de ordaLittle Lamp onu alıntılamış bende tarihe bakmamıştım canım tamamdır diğerine bakayım.
Aksam yok mu . Ah bu bisküvi. Bitse dé evdekiler artık almasakSlm sabah 2 haşlanmış yumurta
2 kaşık yoğurt
kk peynir
1 dilim ekmek
1 salata
ara
3 adet bisküvi
öğlen
2 Yumurta tavada az yağlı
2 dilim ekmek
ara 2 kaşık tavuk sote
bisküvi yedim daha çok acıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?