Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar ben gene yaziyim de alakası yok diyetle benim menünün.
Sahur . 1 haşlama yumurta
Peynir bal kaymak nutella. Hepsinden Àz az ama işte
Sonra 9 gibj gene aynı şeylerden yedim. Öğlen çay . Yanına topkek bisküvi. 3 badem şekeri
Akşam
Kıymalı pide 3 dilim cacık 1 bardak meyve suyu limonata .
Çay . Yanına àz çikolata.
Spor yok ama evin içinde hiç durmuyirm nerdeyse bebis vs. Müthiş zaman alıo.

Canım E="vorones, post: 47094631, member: 566866"]Aksam yok mu . Ah bu bisküvi. Bitse dé evdekiler artık almasak[/QUOTE]
Csnım öğlen 5.30 yedim daha korkudan yiyenefim malum kilo 91 yol uzun kızların yediklerini görünce utanıyorum burda en çok benim dikkat etmem lazım ama nerde 29 kilo dile kolay kızımın Doğu gününe 5 ay kaldı hala arpa boyu yol alamadım yediğim laflar cabası

[QUOTEDoğurones, post: 47094687, member: 566866"]Kızlar ben gene yaziyim de alakası yok diyetle benim menünün.
Sahur . 1 haşlama yumurta
Peynir bal kaymak nutella. Hepsinden Àz az ama işte
Sonra 9 gibj gene aynı şeylerden yedim. Öğlen çay . Yanına topkek bisküvi. 3 badem şekeri
Akşam
Kıymalı pide 3 dilim cacık 1 bardak meyve suyu limonata .
Çay . Yanına àz çikolata.
Spor yok ama evin içinde hiç durmuyirm nerdeyse bebis vs. Müthiş zaman alıo.[/QUOTE]
Canım doğumdan sonraki yedikleri më çok benziyor ama süte hiç faydası yok bide kilo aldık bel ve ayağım ağlıyordu ama yiyorum işte

Canım E="vorones, post: 47094631, member: 566866"]Aksam yok mu . Ah bu bisküvi. Bitse dé evdekiler artık almasak
Csnım öğlen 5.30 yedim daha korkudan yiyenefim malum kilo 91 yol uzun kızların yediklerini görünce utanıyorum burda en çok benim dikkat etmem lazım ama nerde 29 kilo dile kolay kızımın Doğu gününe 5 ay kaldı hala arpa boyu yol alamadım yediğim laflar cabası[/QUOTE]
Canım az yeme doğru şeyler ye biraz da kilomuza göre yemeliyiz sonra kıtlığa girmesin meto değilmi 5 ay uzun bi süre ayda 5 rahat verirsin aslında ana abur cubur herşeyi bırakmalısın

1 dilim ekmek 4 zeytine eşmiş diye duymuştum bir de doğru mu acaba ya

Sabah kaşarlı salamlı sandviç akşam da etli sandviç kızartma et vardı acı sosla bir de türk kahvesiyle filtre kahve valla kahvesiz gün geçmiyor. Bir de spor listesi göremedim bugün yazmıyo muyuzz??

Gunaydin kizlar bu gun bi itirafta bulunmak istiyorum
Dun cok moralim bozukti dayanamayip cikolata yedim bana ceza verinnnn

i

Kızlar gun içinde geldim okudum okudum ama yaşadım T tuba52 oglumjn doğum gününde sadece 6 kg vermiştim tum bir yılda ki doğum kiloma anca duymuştum birakma bugün giren herkes aa xayiglamissin dedi dayım bi suru laf söylerdi oğlan yssina girdi oğlan yürüdü vs vs sen gerçekten istemek için yoksa laflar gelip geçiyor

vorones yapma etme kuzum ben yaptım sen yapma acil bir beslenme şekli oluştur sen böyle yersen kilo vermek dursun benim gjbi ustune kilo alırsın

Sahur
1dlm çiçek ekmeğe bir dlm kaşar ve bir dlm salamla tost
2kirmizi biber
Yeşilçay

İftar
1kase sehriye çorbası
2kalem pirzola
4yk kurufasulye
1bardak ayran

Ara
1kk kadar kek(misafirlikte)

Menüm
Sabah 1 dilim ekmek 1 kaşık lor az dil peyniri domates salatalık 8 zeytin
Ara 1 erik sütlü soğuk nescafe
Ara 2 kare bitter
Akşam 4 kaşık bamya 3 köfte 1 dilim ekmek 2 kaşık yoğurt
Ara 3 hurma az çerez
Kızlar bugün çok ama çok acıktım ve sebebini buldum sabah yumurta yemedim yiyince daha tok oluyorum bu sebeple bundan sonra sabah yumurta yicem mutlaka

Sağolasın canım not aldım. Bugün bakcam hepsine.
Söyle de biz karar verelim kız kötü mü.tatlımı yedin börek mi baklava mı
Çeyrek kadar ekmege peynir koyup yedim.üstüne de fıstıklı cikolatadan 2 kare yedim.çikolata tamamen refleksti.yutarken napiyorum ben dedim ama isisten geçti
@aysedurmaz kalkan nur hotel suits
Sağol şekerim. Bakıcam hemen :)
@aysedurmaz fethiye hisarönü Vento Otel ben bu oteller de kaldım çok ta memnun kaldım bi bak istersen netten
Bugün bakcam teşekkürler
Canım araba ile mi gideceksiniz?
Öyle ise haftalık kiralık evler var
Daha uygun oluyor
Merkeze 10 dk 15 dakika mesafede fiyatı uygun
Evet arabayla gideceğiz. Bende öyle evlerden istiyorum aslında. Hele bazilarinin kendine ait havuzu bile var.tam benlik.
Evet canim hamis topiklerinden yeniden sahalarà döndüm ama buranın hakkını veremicek gibiyimm. Ara da gene bi topkek ve çizi bisküvi yedim çok çabuk acikiorum ben yaaa
onları çıkar evden bi an once. Yoksa hayatta kurtulamazsin kilodan.
Marmaris benim de favorim.balayı otelimiz anemon du :) ve sonraki tatildede gittik.ama çok uzak.8 9 saat yolu göze alamadık 2 bebisle.
Offf. Tam lohusa hatası menün.hiç sebze yok.full kg yağ şeker. Acikmayi sağlayan şey kg ve şeker zaten.miden kazininca tatlı vs yeme.yemenden kısman doğru olmaz ama kh kaldır hayatından. Sebze Meyve ye.süt yapmaz bunlar maalesef.burdaki çoğu insan doğum sonrası aldiklarini vermeye çabalıyor. Sende bizlerden biri olma yolundasin maalesef
Spor yoktu bende dün. Maalesef.
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım ben oğlum sağolsun 5:30da kalktı
Günaydın. Nedir bu oğlan lardan çektiğimiz. Benimki de 4 ile 6 arası bi saatte uyanır mutlaka. 6da uyandığında göbek atıyorum bugünkü gibi.

Günaydın kızlar
Dün öğlen çok az yiyince davete kadar açlıktan olecegimi farkettim.6da yarım kase çorba, 6 adet kusbasi ve yarım kase yogurtla bastirdim açligimi.evde olsam bununla kapatirdim günü.ama davette de abartmadim.yani inşallah Abartmamisimdir.yarım kase mercimek corbası.2 ısırık lahmacun.çok özlemişim. Tavuk kusbasi ve adana sis karışımı.saat ezme yoğurt vsden toplam 2 yk bile almadım. Lahmacun yemeyeydim iyiydi :/

Veeeee size bir başarı öyküsü anlatacağım. 10 yıldır biriktirdigi 24 kg yu 6 aydan az bi sürede veren biriyle sohbet ettim.bi kur soyledi.15 gün yap.gözünle göreceksin yağların gittiğini göbek ve basende dedi.olmazsa gel yüzüme tükür dedi bi de.şok olmuş kendi de.hele spor yapiyorsan daha da iyi olur dedi. 1 m.suyu + 3 yk yağsız yoğurt + 1 limonun suyu.bu karışımı hergün kahvaltıdan yarım saat önce ve yatmadan yarım saat önce iç dedi.yarım limon da olur dokunursa tansiyonuna dedi. Ben bugun baslicam.aspir yağını da bırakıyorum bugün. Spora devam sadece. Tatile kadar ise yaramaz mi dedim.haftada 2 kg kesin garanti dedi. :) bi de bunu deneyim dedim.öyle eminki kendinden anlatamam.eski halini biliyorum kadın erimiş bitmiş ya.hemde 45 yaşında falan.hani metabolizma vs hızlı desek o da pek yok.neyse ben kalkayim.gün başlasın artık :))))

Sodalı Ayranımı içtim yarım saat sonra da kahvaltimi ettim.tadı kötü değil. Asitli ayran biraz da eksi :) 2.5 sb falan etti.hepsini içtim umutla. Allahım nolur ise yarasin bu sefer (((
2 kk peynir.4 zeytin. 1 minik domates.1 salatalık. 1 tutam maydanoz. 1/2 tk vişne reçeli.2 hurma. Çay.
Kızlar bu arada bişey sorcam.bende 2 3 gundur acayip bi şişlik var.wc sorunum da yok anlayamadım bi türlü sebebini. Karnım midem davul gibi.napmaliyim? Baya rahatsız ediyor.odemmi acaba dedim.bacaklarim falan da şiş gorunuyormus.
Ay kizlar uyanın artik.deli gibi kendi kendime konuşuyorum :/

ÇUOTE="aysedurmaz, post: 47097130, member: 419705"]Sodalı Ayranımı içtim yarım saat sonra da kahvaltimi ettim.tadı kötü değil. Asitli ayran biraz da eksi :) 2.5 sb falan etti.hepsini içtim umutla. Allahım nolur ise yarasin bu sefer (((
2 kk peynir.4 zeytin. 1 minik domates.1 salatalık. 1 tutam maydanoz. 1/2 tk vişne reçeli.2 hurma. Çay.
Kızlar bu arada bişey sorcam.bende 2 3 gundur acayip bi şişlik var.wc sorunum da yok anlayamadım bi türlü sebebini. Karnım midem davul gibi.napmaliyim? Baya rahatsız ediyor.odemmi acaba dedim.bacaklarim falan da şiş gorunuyormus.
Ay kizlar uyanın artik.deli gibi kendi kendime konuşuyorum :/[/QUOTE]
Günaydın fıstık biz uyanalı çok oldu canı hurma diyetini bıraktın galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…