Csnım öğlen 5.30 yedim daha korkudan yiyenefim malum kilo 91 yol uzun kızların yediklerini görünce utanıyorum burda en çok benim dikkat etmem lazım ama nerde 29 kilo dile kolay kızımın Doğu gününe 5 ay kaldı hala arpa boyu yol alamadım yediğim laflar cabası[/QUOTE]Canım E="vorones, post: 47094631, member: 566866"]Aksam yok mu . Ah bu bisküvi. Bitse dé evdekiler artık almasak
Kızlar ben gene yaziyim de alakası yok diyetle benim menünün.
Sahur . 1 haşlama yumurta
Peynir bal kaymak nutella. Hepsinden Àz az ama işte
Sonra 9 gibj gene aynı şeylerden yedim. Öğlen çay . Yanına topkek bisküvi. 3 badem şekeri
Akşam
Kıymalı pide 3 dilim cacık 1 bardak meyve suyu limonata .
Çay . Yanına àz çikolata.
Spor yok ama evin içinde hiç durmuyirm nerdeyse bebis vs. Müthiş zaman alıo.
ya arkadaşlarımın bir sürü sıkıntısıyla uğraştım üzüldüm yani dedim seninkiler dert değil neler var diye valla boşa üzülüyoruz şu 3 günlük dünyada bazen
kangoo jumps zıplayan ayakkabı canım çok güzel bak youtube de var videoları
1 dilim ekmek 4 zeytine eşmiş diye duymuştum bir de doğru mu acaba ya
Sabah kaşarlı salamlı sandviç akşam da etli sandviç kızartma et vardı acı sosla bir de türk kahvesiyle filtre kahve valla kahvesiz gün geçmiyor. Bir de spor listesi göremedim bugün yazmıyo muyuzz??
Hayırlı sahurlar kızlar, iftar menüm:
1,25 etli ekmeknihayet ödülüm
Yaninda domates,salatalik,3dilim karpuz, yarim bardak gazoz(için yanmıştı,piknik alanı var oraya gidip açtık,öncesinde kostursdum,yokuş çıkıp indim), 1 bardak ayran,yarim mısır, 2çatal dondurma, 1 hurma,maydanoz.
Gunaydin kizlar bu gun bi itirafta bulunmak istiyorum
Dun cok moralim bozukti dayanamayip cikolata yedim bana ceza verinnnn
iKizlar bana detoks cayi onerinnnn vucudumda odem varmi aile hekimimiz oyle dedi odemlerini atarsan hem kilo verirsin hem daha iyi bi goruntuye kavusursun dedi. Benim aile hekimim pskologum gibide sabah ilk hastasi ben oluyorum dertlesiyoruz her gun :)
Sağolasın canım not aldım. Bugün bakcam hepsine.Side küçük ama harika biyer orda butik otelde kalmıştık lale park Otel
Kaş KALKAN da kaldık otelin adını hatırlayamadım şimdi eşimden öğreneyim
Kalkan kalırsan çevreye gezebilirsin biz öyle yapmıştık saklıkent Patara kaputaş pilajı harika.ama gezmeyiz dersen halk pilajı da çok güzel.
Fethiye de çok güzel Ölüdeniz de butik bi otelde kaldık
Alanya da harika orda Otel çok zaten fiyatları da diğer yerlere göre uygun oluyor çok güzel mağara ve Şelaleleri var en güzeli Dim magrası ve şelalesiydi
Çeyrek kadar ekmege peynir koyup yedim.üstüne de fıstıklı cikolatadan 2 kare yedim.çikolata tamamen refleksti.yutarken napiyorum ben dedim ama isisten geçtiSöyle de biz karar verelim kız kötü mü.tatlımı yedin börek mi baklava mı
Sağol şekerim. Bakıcam hemen :)@aysedurmaz kalkan nur hotel suits
Bugün bakcam teşekkürler@aysedurmaz fethiye hisarönü Vento Otel ben bu oteller de kaldım çok ta memnun kaldım bi bak istersen netten
Evet arabayla gideceğiz. Bende öyle evlerden istiyorum aslında. Hele bazilarinin kendine ait havuzu bile var.tam benlik.Canım araba ile mi gideceksiniz?
Öyle ise haftalık kiralık evler var
Daha uygun oluyor
Merkeze 10 dk 15 dakika mesafede fiyatı uygun
Evet canim hamis topiklerinden yeniden sahalarà döndümama buranın hakkını veremicek gibiyimm. Ara da gene bi topkek ve çizi bisküvi yedim çok çabuk acikiorum ben yaaa
Marmaris benim de favorim.balayı otelimiz anemon du :) ve sonraki tatildede gittik.ama çok uzak.8 9 saat yolu göze alamadık 2 bebisle.Canim biz marmarisi çok seviyoruz. Arabayla gidecekseniz gezilecek çok güzel koylari var.tavsiye ederim.
Canim normal ddoğum zor ama sonrasi daha kolay. Sezeryan bana hep ameliyat gibi gelmiştir. Onun için hep normal istedim. Çok şükür ki bi aksilik olmadi ve normal doğum oldu.
Tekrardan hhosgeldin canim. Aaaa basta boyle düşünürsen olmaz ama. O kilolar gidecek. Bende bayram sonrasi takima donucem seninle rakip oluruz :)) ayrıca o stoktakileri sen bitirmeyeceksin değil mi?
Offf. Tam lohusa hatası menün.hiç sebze yok.full kg yağ şeker. Acikmayi sağlayan şey kg ve şeker zaten.miden kazininca tatlı vs yeme.yemenden kısman doğru olmaz ama kh kaldır hayatından. Sebze Meyve ye.süt yapmaz bunlar maalesef.burdaki çoğu insan doğum sonrası aldiklarini vermeye çabalıyor. Sende bizlerden biri olma yolundasin maalesefKızlar ben gene yaziyim de alakası yok diyetle benim menünün.
Sahur . 1 haşlama yumurta
Peynir bal kaymak nutella. Hepsinden Àz az ama işte
Sonra 9 gibj gene aynı şeylerden yedim. Öğlen çay . Yanına topkek bisküvi. 3 badem şekeri
Akşam
Kıymalı pide 3 dilim cacık 1 bardak meyve suyu limonata .
Çay . Yanına àz çikolata.
Spor yok ama evin içinde hiç durmuyirm nerdeyse bebis vs. Müthiş zaman alıo.
Spor yoktu bende dün. Maalesef.26 HAZIRAN
1. grup: güneşin kızları
@Ses35 :60 dk leslie+15 dk karın
@yolcukardelen :
@katre-i dem :30dk yuruyus+25dk leslie oğlum uyandı
L littlelamp : 30 ek kangoo jumps
Prens annesi :
2.grup rüzgarın kızları
@breeze3547 :
R RoseAnge : 1 saat yüzme 20 dk Leslie
@aysedurmaz :
EceZ : 60 dakika yürüyüş + 60 dakika bisiklet
T tuba52 :
Günaydın. Nedir bu oğlan lardan çektiğimiz. Benimki de 4 ile 6 arası bi saatte uyanır mutlaka. 6da uyandığında göbek atıyorum bugünkü gibi.Günaydın kızlar nasılsınız bakalım ben oğlum sağolsun 5:30da kalktı
Benide 6 çoğu zaman 5.30Günaydın kızlar nasılsınız bakalım ben oğlum sağolsun 5:30da kalktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?