Bence iyi biz hatayı kendimizi galiba aç bırakarK yapıyoruzGünaydın kızlar
Dün öğlen çok az yiyince davete kadar açlıktan olecegimi farkettim.6da yarım kase çorba, 6 adet kusbasi ve yarım kase yogurtla bastirdim açligimi.evde olsam bununla kapatirdim günü.ama davette de abartmadim.yani inşallah Abartmamisimdir.yarım kase mercimek corbası.2 ısırık lahmacun.çok özlemişim. Tavuk kusbasi ve adana sis karışımı.saat ezme yoğurt vsden toplam 2 yk bile almadım. Lahmacun yemeyeydim iyiydi :/
Ondanda yedim canim ama aglarken cikolata yemek guzel oluyo :)Tarçınlı verdiğin tariften yeseydin ya canım madem:-(
Kasları protein korur.eğer gün içinde protein ağırlıklı beslenirsek ac kalsak da kaslar korunur diye düşünüyorum.yemek yedikten 4 saan sonra leptin hormonu salgilaniyor ve vücuttaki yağları yakıyor diyor karatay.ben ramazanda özellikle bu yöntem sayesinde her hafta 1in üzerinde kilo verdim canım ama bu bana uyuyor belki bi başkasına uymaz.
Ara öğün olmasının temel sebebi,kişinin krize girip daha çok yemesini engellemek.ben sofraya oturdugumda ne yiyeceğine karar verip oturuyorum, kaçamak olarak nitelendirdiklerimi bile planlayıp yiyorum
maşallah Canım,normal doğum yapanlara hep imrenmisimdir
Benimde oyle ya stoplar bitsi diyorum esimin cani istiyo aliyo cozumu sokaktaki cocuklarla buldum onlara veriyorum :)Çok haklısın şu bisküvi çikolata işini kapatabilirsem gideçek kilolar. Eve stok yapmışm varken yiyor insan. Bitsin almicam inşallah. ..
Tesekkurler denicem mutlajaçay olarak 1 tane yeşil elma limon tarçın kabuğu karabiberle karanfili kaynatabilirsin detoks içeceği olarak da 2 avuç ıspanak yarım yeşil elma ve limon 1 litre şişeye koyup üstüne su ekliyosun ya da sarımsak dişi kaynatıp limon sıkıp karıştır iç canım
Ama ben yaptim sporumu :) 1 saat yuruyus 1 saat egzersiz. 30 dk leslie 2 mil yeni basladim da ona :)26 HAZIRAN
1. grup: güneşin kızları
@Ses35 :60 dk leslie+15 dk karın
@yolcukardelen :
@katre-i dem :30dk yuruyus+25dk leslie oğlum uyandı
L littlelamp : 30 ek kangoo jumps
Prens annesi :
2.grup rüzgarın kızları
@breeze3547 :
R RoseAnge : 1 saat yüzme 20 dk Leslie
@aysedurmaz :
EceZ : 60 dakika yürüyüş + 60 dakika bisiklet
T tuba52 :
emzirirken de yapila bilir mi ki :/Veeeee size bir başarı öyküsü anlatacağım. 10 yıldır biriktirdigi 24 kg yu 6 aydan az bi sürede veren biriyle sohbet ettim.bi kur soyledi.15 gün yap.gözünle göreceksin yağların gittiğini göbek ve basende dedi.olmazsa gel yüzüme tükür dedi bi de.şok olmuş kendi de.hele spor yapiyorsan daha da iyi olur dedi. 1 m.suyu + 3 yk yağsız yoğurt + 1 limonun suyu.bu karışımı hergün kahvaltıdan yarım saat önce ve yatmadan yarım saat önce iç dedi.yarım limon da olur dokunursa tansiyonuna dedi. Ben bugun baslicam.aspir yağını da bırakıyorum bugün. Spora devam sadece. Tatile kadar ise yaramaz mi dedim.haftada 2 kg kesin garanti dedi. :) bi de bunu deneyim dedim.öyle eminki kendinden anlatamam.eski halini biliyorum kadın erimiş bitmiş ya.hemde 45 yaşında falan.hani metabolizma vs hızlı desek o da pek yok.neyse ben kalkayim.gün başlasın artık :))))
Ise yariyo mu peki bu ayran ?Sodalı Ayranımı içtim yarım saat sonra da kahvaltimi ettim.tadı kötü değil. Asitli ayran biraz da eksi :) 2.5 sb falan etti.hepsini içtim umutla. Allahım nolur ise yarasin bu sefer(((
2 kk peynir.4 zeytin. 1 minik domates.1 salatalık. 1 tutam maydanoz. 1/2 tk vişne reçeli.2 hurma. Çay.
Kızlar bu arada bişey sorcam.bende 2 3 gundur acayip bi şişlik var.wc sorunum da yok anlayamadım bi türlü sebebini. Karnım midem davul gibi.napmaliyim? Baya rahatsız ediyor.odemmi acaba dedim.bacaklarim falan da şiş gorunuyormus.
Ay kizlar uyanın artik.deli gibi kendi kendime konuşuyorum :/
Cok sukur biz 8 de kalkiyoruz :)Benide 6 çoğu zaman 5.30
Ben de bir dönem sodalı ayran içmiştim.Yediklerime dikkat etmememe rağmen iki günde 600 gr vermiştim ve şok olmuştum.Tabi devam ettim mi maalesef etmedimSodalı Ayranımı içtim yarım saat sonra da kahvaltimi ettim.tadı kötü değil. Asitli ayran biraz da eksi :) 2.5 sb falan etti.hepsini içtim umutla. Allahım nolur ise yarasin bu sefer(((
2 kk peynir.4 zeytin. 1 minik domates.1 salatalık. 1 tutam maydanoz. 1/2 tk vişne reçeli.2 hurma. Çay.
Kızlar bu arada bişey sorcam.bende 2 3 gundur acayip bi şişlik var.wc sorunum da yok anlayamadım bi türlü sebebini. Karnım midem davul gibi.napmaliyim? Baya rahatsız ediyor.odemmi acaba dedim.bacaklarim falan da şiş gorunuyormus.
Ha tamam o zamanHayatım orda aslında az yemekten kastı günlük alman gereken kalori den çok düşük alırsan yani vücuda yakıt göndermezsen kasları yersin demek istemiş yoksa öğün aralarındaki açlık değil yani:))
:-( :-( :-(Evet canim hamis topiklerinden yeniden sahalarà döndümama buranın hakkını veremicek gibiyimm. Ara da gene bi topkek ve çizi bisküvi yedim çok çabuk acikiorum ben yaaa
Ben de çok istemiştim normali ama nasip iste:-( senin adına çok sevindim amaCanim biz marmarisi çok seviyoruz. Arabayla gidecekseniz gezilecek çok güzel koylari var.tavsiye ederim.
Canim normal ddoğum zor ama sonrasi daha kolay. Sezeryan bana hep ameliyat gibi gelmiştir. Onun için hep normal istedim. Çok şükür ki bi aksilik olmadi ve normal doğum oldu.
Tekrardan hhosgeldin canim. Aaaa basta boyle düşünürsen olmaz ama. O kilolar gidecek. Bende bayram sonrasi takima donucem seninle rakip oluruz :)) ayrıca o stoktakileri sen bitirmeyeceksin değil mi?
Kaç cal olduğuna baktın mi canım ,yine çok az gibi:-(Öğlen
1 Izgara biftek
Karpuz
Ara
Sütlü kahve
Akşam
3 yaprak sarması
1 vişneli soda
Bu menüyle bırak vermeyi , sabit dahi tutamazsın canım:-( karar ver ya hepsini at ya da önce bitirip 2-3 kilo alıp bi ay bunları vermeye çalış.karar senin,sonuca maru olacak da sensin:-(Kızlar ben gene yaziyim de alakası yok diyetle benim menünün.
Sahur . 1 haşlama yumurta
Peynir bal kaymak nutella. Hepsinden Àz az ama işte
Sonra 9 gibj gene aynı şeylerden yedim. Öğlen çay . Yanına topkek bisküvi. 3 badem şekeri
Akşam
Kıymalı pide 3 dilim cacık 1 bardak meyve suyu limonata .
Çay . Yanına àz çikolata.
Spor yok ama evin içinde hiç durmuyirm nerdeyse bebis vs. Müthiş zaman alıo.
Sodalı ayranın tadını beğenmemiştim ama simdi belki sıcakta iyi gelir.su iki gün yapayım ben deSodalı Ayranımı içtim yarım saat sonra da kahvaltimi ettim.tadı kötü değil. Asitli ayran biraz da eksi :) 2.5 sb falan etti.hepsini içtim umutla. Allahım nolur ise yarasin bu sefer(((
herhangi bir sebze yemeği yanina yoğurt ya da ayran hatta üşenmezsen salataGünaydın :) Bu sabah bir dilim ekmek,iki üç çatal lor peyniri,iki adet zeytin,domates ve salatalık (iki-üç adet).Kahvaltıdan önce su içmeyi ihmal etmedim :) Bu sabah erken kalktım ve erken kahvaltı ettim.Galiba öğle yemeği yemem gerekecek.Ne tavsiye edersiniz?Kaç gündür öğle yemeği yemiyordum.
Bunları gündüz yesem kurtarırmış ta gece olmasa iyimiş tartı ne dediSağolasın canım not aldım. Bugün bakcam hepsine.
Çeyrek kadar ekmege peynir koyup yedim.üstüne de fıstıklı cikolatadan 2 kare yedim.çikolata tamamen refleksti.yutarken napiyorum ben dedim ama isisten geçti
Sağol şekerim. Bakıcam hemen :)
Bugün bakcam teşekkürler
Evet arabayla gideceğiz. Bende öyle evlerden istiyorum aslında. Hele bazilarinin kendine ait havuzu bile var.tam benlik.
onları çıkar evden bi an once. Yoksa hayatta kurtulamazsin kilodan.
Marmaris benim de favorim.balayı otelimiz anemon du :) ve sonraki tatildede gittik.ama çok uzak.8 9 saat yolu göze alamadık 2 bebisle.
Offf. Tam lohusa hatası menün.hiç sebze yok.full kg yağ şeker. Acikmayi sağlayan şey kg ve şeker zaten.miden kazininca tatlı vs yeme.yemenden kısman doğru olmaz ama kh kaldır hayatından. Sebze Meyve ye.süt yapmaz bunlar maalesef.burdaki çoğu insan doğum sonrası aldiklarini vermeye çabalıyor. Sende bizlerden biri olma yolundasin maalesef
Spor yoktu bende dün. Maalesef.
Günaydın. Nedir bu oğlan lardan çektiğimiz. Benimki de 4 ile 6 arası bi saatte uyanır mutlaka. 6da uyandığında göbek atıyorum bugünkü gibi.
Canım sporları yapar yapmaz yazarsanız benim için daha kolay olurOndanda yedim canim ama aglarken cikolata yemek guzel oluyo :)
Neyseki dun sporu biraz fazla yapip sadece proteinle beslenip dengeledim
Benimde oyle ya stoplar bitsi diyorum esimin cani istiyo aliyo cozumu sokaktaki cocuklarla buldum onlara veriyorum :)
Tesekkurler denicem mutlaja
Ama ben yaptim sporumu :) 1 saat yuruyus 1 saat egzersiz. 30 dk leslie 2 mil yeni basladim da ona :)
emzirirken de yapila bilir mi ki :/
Ise yariyo mu peki bu ayran ?
Cok sukur biz 8 de kalkiyoruz :)
Şimdi pazardan geldim bol bol yeşillik ve meyve aldım öğle yemeği için salata yapmaya üşenmem çünkü saltayı çok çok seviyorumHa tamam o zaman
:-( :-( :-(
Ben de çok istemiştim normali ama nasip iste:-( senin adına çok sevindim ama
Kaç cal olduğuna baktın mi canım ,yine çok az gibi:-(
Bu menüyle bırak vermeyi , sabit dahi tutamazsın canım:-( karar ver ya hepsini at ya da önce bitirip 2-3 kilo alıp bi ay bunları vermeye çalış.karar senin,sonuca maru olacak da sensin:-(
Canım benim sunu görüyorum ayrıca:sen sürekli dışardan etki ile zayıflayacağını düşünüyorsun ama bu imkansız.önce sen karar vereceksin sonra buranın seni frenlemesi ile sonuca ulaşacaksın.biz yerken yaninda olsak da yeme desek keske ama bunu yapacak olan sensin nolur sürecini uzatıp yorma kendini:-(
Sodalı ayranın tadını beğenmemiştim ama simdi belki sıcakta iyi gelir.su iki gün yapayım ben deregl öncesi sabitim hala ben:-(
herhangi bir sebze yemeği yanina yoğurt ya da ayran hatta üşenmezsen salatane dersin
Çok Haklsın ne denir ki.. ekmeğine tatlıyı kisssam olacak da. Ama bugün 75 im saniodum.76 çıktımHa tamam o zaman
:-( :-( :-(
Ben de çok istemiştim normali ama nasip iste:-( senin adına çok sevindim ama
Kaç cal olduğuna baktın mi canım ,yine çok az gibi:-(
Bu menüyle bırak vermeyi , sabit dahi tutamazsın canım:-( karar ver ya hepsini at ya da önce bitirip 2-3 kilo alıp bi ay bunları vermeye çalış.karar senin,sonuca maru olacak da sensin:-(
Canım benim sunu görüyorum ayrıca:sen sürekli dışardan etki ile zayıflayacağını düşünüyorsun ama bu imkansız.önce sen karar vereceksin sonra buranın seni frenlemesi ile sonuca ulaşacaksın.biz yerken yaninda olsak da yeme desek keske ama bunu yapacak olan sensin nolur sürecini uzatıp yorma kendini:-(
Sodalı ayranın tadını beğenmemiştim ama simdi belki sıcakta iyi gelir.su iki gün yapayım ben deregl öncesi sabitim hala ben:-(
herhangi bir sebze yemeği yanina yoğurt ya da ayran hatta üşenmezsen salatane dersin
İftar menüm:davetiydik kızlar ama pek kaçamağın yok
2kepçe şehriye çorbası,
Mangalda bir tavuk sis, iki pirzola,bir kanat
Karışık marul salatası bir kase,
2bardak ev yapımı ayran,
Bi kaç çatal patlıcan salatası(çok severim ama şişince görmedim,bi kase eve getirdim,sahurda yerim diye)
Kahve, su
Tek kaçamağım da dondurma 2top sade
5tane kayısı ve 3unun çekirdeği
Çok güzel kaptanbak sana bi liste yarın bunu uygula anlaştık mı
sabah
2 dlm ekmek
1 yumurta
2 kk kadar peynir
domates salatalık
2 ceviz yada 5 zeytin
1 çk reçel
ara
1 bardak süt yada ayran(ayran tercijimdir gaz yapmaz)
1 meyve
öğle
4 köfte (yada 2 yumurta yada 1 kutu ton balığı yada 2 but buyuklugunde tavuk )
salata
1 kase çorba
1 bardak yoğurt
ara
1 dlm ekmek
1 dlm peynirle domates salatalıklı mini kahvaltı
yada 2 galete 1 dlm peynir
akşam
1 kase çorba
salata 1 bardak yogurt
7-8 yk dolu dolu sebze(sebze yoksa ton balıklı yada peynirli saalta)
ara
1 bardak süt
2 incir yada 3 kuru kayısı yada bir meyve
(süt incir birlikte kaynatılıp tarçın eklenip tüketebilir mis gibi tatlı sütler taşar valla )
sadece buna uy dışına çıkma aç kalmadan kilo veremezsen gel beni vur
Unutmadan yazayım hemen sahur menümbastan soyliyeyim çok karışık:-( sıradan kahvaltı menülerimden farklı oldu.yarin aksam da evde değilim,yemekler ziyan olmasın diye bi ondan bi bundan)
2yk kavurma,1salatalik, 1yk keçi boynuzu pekmezi kaymak, 1yk közlenmiş patlıcan s. ,1dilim tam buğday ekmeği,bittiği için 1 dilim de pide:-( ramazan da ya 2. Ya 3. Yiyisim kesinlikle yemiyorum pideyi tb değil diye. 5 kayısı 7 kiraz 1 bardak ev yapımı vişne suyu
Çok güzel.Pazar günü :
Sabah
3 dilim peynir
1 yumurta
1 dilim buğday ekmeği
Öğlen
Yeşil salata
Balık
Ara
1 top çilekli dondurma
Akşam
1 mineralli soda
2 marul yaprağı
Bugün
Sabah
2 yumurtadan peynirli omlet
Domates , salatalık
Naber edacım nası gidiyo hazırlıklar
Öğle yemeğinden önce 1 yk aspir ve yarım lt alkali su içtim.Yemeğimde 1 sb süt ile lifalif tahıl gevreği bir kase.
Üstüne yarım lt su daha.
Akşama da et ve salata düşünüyorum.Bundan sonra sizden menü çalacağım :) Gıcığım bugün metabolizmama. Nasıl çalışmazmış gerizekalı.Haftaya birinci ben olmalıyım.Hırs yaptım :)
Dünku menüm
Sahurda
1 dilim tb ekmeği
1 c.kasigi tereyağ
1 kk peynir
2 zeytin
Çay + 2 bardak su
İftar
1 porsiyon semiz otu yemeği
1 tane den domates salatası
3 bardak su
2 y.kasigi muhallebi
Gunaydin arkadaslar dun misafirlikteydim ooganda durmayinca giremedim hic
24 haziran menu
Kahvalti yapmadim :)
Oglen
Karpuz
Yogurt
Meyve suyu
Su
(Diye hatirliyorum )
Aksam
Firinda tavuk sote
Keskek corbasi
Pilav
Salata
Sahur
Haslanmis yumurta
Peynir
Zeytin
( azar azar aldim hepsinden )
1 saat yuruyus 30 dk egzersiz yaptim
3 lt su ictim gun icerisinde
Bu gun
Kahvalti yine yapmadim sahurda esimle beraber yedigim icin canim istemiyo oglene kadar
Oglen
1 kase Sebzeli mercimek corbasi
Ara
Yogurt
Aksam
Sebze yemegi
Corba
Pilav
Yogurt
Gun icerisinde 3 lt su icicem
Sicaklik bi gecsin yuruyuse cikicam
SEHIR DISINDAN ABLAM VE ANNANEMLER GELDI BU GUN YAZAMICAM
Musayit olunca girerim tekrardan arada
Birincilerden çıkardığım özetle akşam yemegimi 6da bitirdim.
Aspir yağı.
Limonlu 1 bardak su.
1 kepçe sebze çorbası (yağsız saf etsuyuna)
15 dk ara
3 yk et sote.
2 yk bulgur pilavı
Bugünü kapattım inşallah.çok çok acikirsam tarcinli süt ve elma yerim. Ama mümkün olduğunca kendimi tutmaya çalışacağım.
Kızlar kolay gelsin. Bugün yazlığa geçmiş bulunmaktayım. Artık bol bol spor ve hızlı kilo vermeler beni bekliyor yani inşallah.
Menüm:
Sabah
1 dilim peynir
1 dilim kaşar peyniri
domates, salata
3 zeytin
1 çay kaşığı kadar reçel
2 kaşık menemen
Öğle
1 ice tea -.-
Akşam
1 uludağ ekşi limonlu gazoz -.-
2 tane şekerli içecek içtim çok pişmanım ama bol bol hareket ederek yakacağım hepsini bugün!!
Menümü yazayım..
Sahur . Tost bi kaşık bal kaymak 1 yumurta kızartma
Öğle Semizotu yoğurtlu biraz ekmekle
Akşam.
Fırında tavuk patates. Miktar olarak bi tabak die bilirm.
Bulgur pilavı 4 kaşık
Ekmek gi bariz şekilde azalttm
Ara . Bisküvi çaylaşekerli bişiler yürüyüş yapamadım ama evde ter sırtımdan çıkana kadar yemek ti bebektı koşturuyorm
Slm kızlar nasılsınız dün akşam 1 su bardağı ayran içtim malum öğlen kaçmıştı
Sabah
1 dilim ekmek
7 zeytin
2 haşlanmış yumurta
kk peynir
2 kaşık yoğurt
öğlen 4 kaşık yoğurt
4 kaşık Kıymalı patates
yarım muz
akşam
1 dilim ekmek
salata
4 kaşık yoğurt
arkadaşın tabanından biraz et döner tırtukladım neyse kendimi frenler din yoksa tabağı silip süpürecektim ama yinede kaçtı ü
Canım Başak burcu sanatçı ruhlu olur sanata düşkün yetenekli
Sende öyle misin ? Benim ne kadar tanıdığım Başak varsa hepsi öyle
Bir de çok titiz
Bu güzelmiş
Biri olmazsa biri kesin
Spor olarak
1 saat yüzme
Leslie 3 mil başladım 20 dk yapabildim.
Sabah
1 yumurta
1 dilim mozarella
2 çorba kaşığı yoğurt
1 avuç çilek
Dünkü menüm
Sabah 2 yumurtadan peynirli omlet 10 zeytin 1 domates 1 salatalık 1 dilim ekmek
Öğle 1 yumurtadan peynirli omlet 1 dilim ekmek 5 zeytin
Ara 3 erik
Akşam 1 yumurtadan peynirli omlet 1 domates
Su 3 litre
Ve 1 litre ödem artırıcı çay
merhaba kızlar.
Dün geceki bilinçsiz kaçamağımı kapatmak için bugün kh ve yağ almayacağım.Sormayın ne yedin diye çok utanıyorum((( Günü harika bitirdim derken gecenin 2sinde terbiyesizlikti yaptığım.
Neyse yeni güne merhaba.
1 yumurta.peynir.salatalık.2 zeytin.domates.nane.maydonoz.dereotu ile kahvaltım ettim sabah 8de.
12de yarım kase domates çorbası içtim.1sb süt ve 1 kase lifalif tahıl gevreği ile.su 2 lt oldu.
akşama davet var ama ben 5te az yiyip iftarı geçistirmeyi düsünüyorum.
biraz sonra da lesliemi yaparım inşallah.
Bu arada aspir yağının arttırdım.sabah akşam 1 tatlı kaşığını 3 öğün 2ser yemek kaşığına çıkardım.İçine limon da sıkıyorum.Çünkü yağ içmek çok iğrenç bişey((((((((((
Merhaba :) Bu sabah 2 dilim ekmek,üç dört çatal beyaz peynir,domates,salatalık ve 3 adet zeytinle kahvaltıyı atlattım.Tabi öncesinde bir bardak su içmeyi de atlamadım.Şu an da yeşilçay kürümü içiyorum.Sıra hareket etmeye geliyor :)
Öğlen
1 Izgara biftek
Karpuz
Ara
Sütlü kahve
Akşam
3 yaprak sarması
1 vişneli soda
Güzel olmuş. Dengeli.İftarda mercimek çorbası kuzu tandır patates ve pilav az miktar yarında iftardayım gidene kadar salı gününden itibaren yapcam artım hurmayi
Bisküvi artık yasak değil miSlm sabah 2 haşlanmış yumurta
2 kaşık yoğurt
kk peynir
1 dilim ekmek
1 salata
ara
3 adet bisküvi
öğlen
2 Yumurta tavada az yağlı
2 dilim ekmek
ara 2 kaşık tavuk sote
bisküvi yedim daha çok acıktım
Sahur
1dlm çiçek ekmeğe bir dlm kaşar ve bir dlm salamla tost
2kirmizi biber
Yeşilçay
İftar
1kase sehriye çorbası
2kalem pirzola
4yk kurufasulye
1bardak ayran
Ara
1kk kadar kek(misafirlikte)
Evet aynı benim gibisin. O yumurta yenecek sabah.Menüm
Sabah 1 dilim ekmek 1 kaşık lor az dil peyniri domates salatalık 8 zeytin
Ara 1 erik sütlü soğuk nescafe
Ara 2 kare bitter
Akşam 4 kaşık bamya 3 köfte 1 dilim ekmek 2 kaşık yoğurt
Ara 3 hurma az çerez
Kızlar bugün çok ama çok acıktım ve sebebini buldum sabah yumurta yemedim yiyince daha tok oluyorum bu sebeple bundan sonra sabah yumurta yicem mutlaka
Günaydın kaptancım.Günaydın kızlar nasılsınız bakalım ben oğlum sağolsun 5:30da kalktı
Sodalı Ayranımı içtim yarım saat sonra da kahvaltimi ettim.tadı kötü değil. Asitli ayran biraz da eksi :) 2.5 sb falan etti.hepsini içtim umutla. Allahım nolur ise yarasin bu sefer(((
günaydın kızlar
c.tesi günkü menüm
sahur
1 porsiyon haşlama et yemeği
1 dilim ekmek
1 kk peynir + 4 zeytin + 2 bardak su + 1 kupa çay
iftar:
3 yk kaşığı semiz otu
1 kase yoğurtlu makarna
1 bardak süt (probiyotikli)
3 bardak su
pazar menüm
sahur
2 dilim tost
6 çatal domates salatası
5 zeytin
1 bardak çay + 2 bardak su
iftar
1 porsiyon haşlama et yemeği
1 kase yeşillikli salata
5 dilim kavun
2 bardak su
Gunaydin kizlar geriye donuk bi batim yorumlastim hepiniz pek gayretlisiniz ben evime dondum bu arada belediyenin gsm sirketiyle anlasmazligini biz sinyal bozuklugu ile cekiyoruz napcaz yaa cok cekmiyo tel yani arada gire biliyorum haberiniz olsun :)
Bu gun 1 saat yurudum
30 dk leslie yapicam
30 dk egzersiz
Birde nette gordum ev isleri yaparken spor yerine gecen bi turu var mis onu yapicam :)
Kusura bakmayin cok giremicem artik ama mutlaka bildirilerimi yapicam kaptanimmm :)
Kahvalti
Lactamil
Yarim saat sonra
1 sb Sut tarcinli
2 kup peynir
3 zeytin
3 hurma
1 has.yumurta
Ekmek cikardim ama yuzune bakasim gelmedi resmen yemedim :) yasasinnn
Bisküvilerin hediyesi olmasın sana 76Çok Haklsın ne denir ki.. ekmeğine tatlıyı kisssam olacak da. Ama bugün 75 im saniodum.76 çıktım
Şimdi pazardan geldim bol bol yeşillik ve meyve aldım öğle yemeği için salata yapmaya üşenmem çünkü saltayı çok çok seviyorum
Ben de severim ama biri yapcak ben yicem:))Şimdi pazardan geldim bol bol yeşillik ve meyve aldım öğle yemeği için salata yapmaya üşenmem çünkü saltayı çok çok seviyorum
Bisküvilerin hediyesi olmasın sana 76Çok Haklsın ne denir ki.. ekmeğine tatlıyı kisssam olacak da. Ama bugün 75 im saniodum.76 çıktım
Şimdi pazardan geldim bol bol yeşillik ve meyve aldım öğle yemeği için salata yapmaya üşenmem çünkü saltayı çok çok seviyorum
Ben de severim ama biri yapcak ben yicem:))Şimdi pazardan geldim bol bol yeşillik ve meyve aldım öğle yemeği için salata yapmaya üşenmem çünkü saltayı çok çok seviyorum
Diktirdiğin için mi ortada yok anlamadım canımMenü güzel. dondurma 2 top fazla olmuş tatlım akşam olmasından mütevellit
Çok güzel kaptan
Bence fena değil canım
Çok güzel.
Ahh bilmiyorum
Gelinlik ve kına elbisesi için ortada hiç bir şey yok.
Güzel menü. Hele bir çalışmasın döveriz biz onu
Oo muhallebiyi tadında bırakmışsın tebrik ederim.
İki gününde menüsü güzel. Afiyet olsun.
Çok güzel.
Valla hiç bir şey yememişsin hazır şeyler içmişsin kalori olarak tuttursanda dengesiz olmuş sende farkındasın.
Ah o çayın yanındakiler
Olmaz onlar canım. Kayısı hurma falan yesen
Güzel menü.
Bende başak burcuyum.
İşsiz kalınca kitap yazacağım diye tutturdumSanattan sayılır mı
Keşke bende yüzebilsem çok istiyorum.
Başlangıç menün güzel.
Bu sıcakta bu kadar yumurta rahatsız etmedi mi
O yağ ne işe yarıyor ben kaçırdım.
Güzel menü
Ne kaaadar güzel menü.
Vişneli sodanın koladan daha zararlı olduğunu hatırlatalım.
Madem içecektin keşke kola içseymişsin.
Tamam kaptan kızma. Teşvik etmiyorum.
Güzel olmuş. Dengeli.
Bisküvi artık yasak değil mi
Herkes niye bisküvi yiyiyor banane olmaz
aaaaa kaptan kek yemiş.
Güzel başlamışsın. O keki yakman lazım. Sal kuzeyi sokağa sende arkasndan koş kaptan
Evet aynı benim gibisin. O yumurta yenecek sabah.
Haşlanmışı makbuldur.
Günaydın kaptancım.
İyiyiz sen nasılsın diyeceğim ama o kadar erken kalkıp ne kadar iyi olabilirsen
Allah iyilik versin kaptan.
Süt süt ürünü et et ürünü fazla yediysen ağır gelmiş olabilir.
Güzel menü tebrikler.
Güzel menü :) Hepimiz iyiyiz.
Diktirdiğin için mi ortada yok anlamadım canım
Yumurta haşlanmış midemi kaldırıyor omlet bayılıyorum hem çok tutuyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?