Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

çok şükür canım sonunda olabildim

teşekkür ederim canım herşey için çok teşekkür ederim

Bi sorunun olduğunda bizle paylaşabilirsin hepimizin sorunları oluyor canım burda herkes birbirinin iyiliğini istiyor inanki kimsenin çıkarı yok

Tamam eklerim taze mezunum darısı başımıza

Tbr ederim canım[/QUOTE]

çok teşekkür ederim kızlar

teşekkür ederim canım

canım gözün aydın allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin hoşgeldi duru bebek

breeze3535 canım mezun oldun ama spor kulubü ne devam edeceksin değil mi

evet canım devam etmeyi düşünüyorum bu bir kaç gün yapamadım tekrar başlıyorum

Superiz biz :)

kızlar nasılsınız hepinize çok teşekkür ederim burda destek oldugunuz,yardımcı oldugunuz için iyiki varsınız
nete giremediğim zamanlarda özledim hepinizi kim napmış merak ettim hep aklımda oldunuz inşallah bütün arkadaslar en yakın zamanda istedigi kiloya ulaşır kızlar aylardır tanıdıklarım beni görmüyordu toplamda bu sene 14 kilo verdim ve tepkiler o kadar güzelki o şaşkınlık ve yıllardır kilolu biriyim ben o yüzden hiç pes etmemek gerek tepkiler güzel olunca yemekler aklına gelmiyor insanın
.bende hedefle bir okulda bitince eve geldim..burada korumaya çalışıyorum tabi ilk günler annemin yanındada olunca diyettende çıkınca yedim güzel güzel şimdi yavas yavas toparlıyorum spor yapamadım bugün başlıyorum kaldıgım yerden...korumada ne yapabilirim önerisi olan var mı ben kolari mi saysam ilk zamanlar dedim..diyet yaparken hiç saymamaştım belki bu sayede dengelerim diyorum @yolcukardelen arkadasımız bir site önermişti kalorı için şimdilik üye oldum kalori için..sizce ne yapmalıyım korkuyorum alırım diye hep verdim aldım çünkü ama hiç bir zaman bu kadar vermemiştim

Çok iyi gidiyorsun harika
Büyük beden olacak ya hiç içimden gelmiyor gidip bakmak. diktirmeyi düşünüyordum.
Diktireceğim yerde kabul etmiyormuş.
Ortada kaldım.
Önce git giy hazırlardan modelini beğen sonra bedenine göre diktirirsin küçük değişiklikler de yaptırırsın.
Başka diktircek yer yok mu canım
selam kızlar nasılsınız sonunda girebildim telden giremiyorum bilgisayarıma anca kavuştum daha yazılanları okuyamadım şimdi bakıcam en baştan öpüyorum hepinizi :*
Bende seni merak ettim iyimisin canım sporlar vaRSA yazalım
Tamam canım yapınca yazarsın

En zor kısmı korumak canım ben de daha önce 17 kilo vermiştim ama koruyamadım şimdiki kafam olsa her sabah tartılıp bi önceki güne göre kilo da fazlalık varsa hemen kemerleri sıkardım bence şimdi senin en yakın arkadaşın tartı olmalı o bize ayna tutuyor çünkü hayat boyu kalori takibi yapmak çok zor ama her sabah tartılmak sana yol gösterecektir

Nereye gideceğimi bile bilmiyorum.
Kiloluyum diye zaten garip bakıyorlar. Sanki hakkım değilmiş gibi.

Nereye gideceğimi bile bilmiyorum.
Kiloluyum diye zaten garip bakıyorlar. Sanki hakkım değilmiş gibi.
Eda orda olsam seni bi güzel pataklardım :)) ne yani bu dünya zayıfların mı hakkı lütfen yapma.insanlar zayıflar ve kilolular diye mi ikiye ayrılıyor.ayrıca o bakanlar önce dönüp bi kendinelerine baksınlar şişman olan vücutlar olsun çözümü var.ya egolar kibirler şişmansa onların çözümü yok İşte herkes önce kendi kusurlarına baksın.
Yani güzel gelinim kendine gel ve gelinliğini seç ve en ufak ayrıntısına kadar ilgilen içine sinsin yani lütfen kendine dünyanın ilk ve tek gelini gibi davran duyma görme kendine odaklan bu senin bi daha yaşayamayacağın en güzel günün :))

Sen böyle diyince birazcık gaza geldim.
Sürekli herkes güzel olduğumu söyleyip bir ama getirince önceki cümlenin bir anlamı kalmıyor
Baktım bu cumartesi gideceğim yaptıracağım söz

Canim kitap sayilmaz mi tabi sayilir :)

Visneli soda niye coladan daha kotu ?
Hic bilmiyorum
Turk market te gorunce canim istemisti almistim
Kotuyse almam bir Daha

Saymadim canim
Aclik hissetmedim bir de
O yuzden yemedim

Sen böyle diyince birazcık gaza geldim.
Sürekli herkes güzel olduğumu söyleyip bir ama getirince önceki cümlenin bir anlamı kalmıyor
Baktım bu cumartesi gideceğim yaptıracağım söz
Git gez gönlünce hayatım takma kafaya ay sanki kilolu olunca dünyanın sonu bi gelinlik seç ona göre başını seç çiçeğin seç tatlım yok mu bi ablan kardeşin seni hazırlıcak.hangi şehirdesin edacım.

İstanbuldayım.
Hayır kimse ilgilenmiyor fikirde vermiyor.
Uzaktasın eda ya izmirde olsan el atardım ben sana kardeşimi de ben hazırladım.ama bebeğimi tek başıma büyüttüm kimse olmadı yanımda yani bazen mecbur kalınca kendin başarıyosun.ben yaptım demenin de bi zevki oluyor:)
Neyse sıkılma sen seçebilmen için önce bakmam lazım demi sen çarşıya çıkıp bi dene bakalım gelinlikleri mutlaka hoşuna gidecek çıkacak içlerinden

Bende izmire geleceğim. Düşünmen yeter canım

Ne güzel ben hep büyük olduğum için önce kendime yapıp sonra kardeşlerime yapmam gerekiyor.
Elimden geleni yapıyorum.
Hafta sonu gelsin gezerim fellik fellik yine. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…