Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bugün daha spor yapmadım ama bütün gün hareket halinde ve dışarıdaydım hatta yürüyüş halindeydim.Öğle yemeğinde ise bir kase yağsız haşlama makarna yedim.Yavaş yavaş akşam yemeğine yaklaşıyorum :) Acaba leslie ve zumbayı yemekten sonra mı yapsam?

Olur canım böylece bütün gece meto çalışır

T tuba52 bıraktım canım. Canim istemedi devam etmeyi. Haklısın aç kaldığımda az gidiyor.
aslibo menülerine bayıldım. Çok dengeli görünüyor.
Prens annesi emzirirken hiç bir yağ yakıcı ürün içilmiyor diye biliyorum yeşil çay bile.
__kartanesi__ gerçekten mi. Hadi inşallah bende 2 kg veririm bu hafta.kiraz sapı yok elimde hazır çay lardan alsam olurmu?bende salata ya bayılırım. Çok da ozenirim :)
@Ses35 tartı sessiz kaldı bu sabah.değişiklik yok :)
@WanHeda kıtap yazmayı bende düşünmüştüm :))))
Göbek ve basen yağlarını eritmek için.detaylari yazdım sabahki mesajda.
Yakın arkadaşımın gelinliği de boyleydi.çok çok güzeldi.

R RoseAnge bu menü degilki atıştırmalık :)))))))))

Bugün öğlen yarim sb sut ve lifalif tahıl gevreği yedim azcık. 1 lt su içip çıktım dışarı. Akşam 5 e kadar hiçbişey yiyemedim.6da da akşam yemegimi bitirdim.
Domates.salatalık. nane.maydanoz. dereotu.4 parça kelebek tavuk parçası. Yagsiz tavada kizartilmis.
Biraz yorgun ve mutsuzum o yüzden aksama da bişey yemem diye düşünüyorum. Belki 1 elma veya seftali.

Neden acaba???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…