T tuba52 bıraktım canım. Canim istemedi devam etmeyi. Haklısın aç kaldığımda az gidiyor.
@aslibo menülerine bayıldım. Çok dengeli görünüyor.
Prens annesi emzirirken hiç bir yağ yakıcı ürün içilmiyor diye biliyorum yeşil çay bile.
__kartanesi__ gerçekten mi. Hadi inşallah bende 2 kg veririm bu hafta.kiraz sapı yok elimde hazır çay lardan alsam olurmu?bende salata ya bayılırım. Çok da ozenirim :)
@Ses35 tartı sessiz kaldı bu sabah.değişiklik yok :)
@WanHeda kıtap yazmayı bende düşünmüştüm :))))
Göbek ve basen yağlarını eritmek için.detaylari yazdım sabahki mesajda.
Yakın arkadaşımın gelinliği de boyleydi.çok çok güzeldi.
R RoseAnge bu menü degilki atıştırmalık :)))))))))
Anladım canım ama bari biraz protein salata en azından yoğurt filan yeseydin canım hasta olma daCanim istahim sifir
Asiri derecede sicak var Ve nem
Nefes alamiyorum
Kucuk bir sey yesem hemen doyuyorum
Ne neden? Tartida + çıkmaması mi? Valla nedenini sorgulamadim sadece sevindim :))))Neden acaba???
Kızla akşam yemeğini yedikten sonra bana bi ağırlık çöküyor olduğum yerde uyucak oluyorum böyle olan var mı
Benim de kiraz sapı yoktu elimde hazır çaylardan kullandım ayrıca yine hazır çaylardan kayısı çayı da çok iyi geldi bana ama şunu söyleyeyim canım özellikle kayısı çayını iki günde bir içmek iyi oluyor yoksa vücut ona da alışıyor :)T tuba52 bıraktım canım. Canim istemedi devam etmeyi. Haklısın aç kaldığımda az gidiyor.
@aslibo menülerine bayıldım. Çok dengeli görünüyor.
Prens annesi emzirirken hiç bir yağ yakıcı ürün içilmiyor diye biliyorum yeşil çay bile.
__kartanesi__ gerçekten mi. Hadi inşallah bende 2 kg veririm bu hafta.kiraz sapı yok elimde hazır çay lardan alsam olurmu?bende salata ya bayılırım. Çok da ozenirim :)
@Ses35 tartı sessiz kaldı bu sabah.değişiklik yok :)
@WanHeda kıtap yazmayı bende düşünmüştüm :))))
Göbek ve basen yağlarını eritmek için.detaylari yazdım sabahki mesajda.
Yakın arkadaşımın gelinliği de boyleydi.çok çok güzeldi.
R RoseAnge bu menü degilki atıştırmalık :)))))))))
Yok hayatım neden sabit kaldın acaba demek istedim +çıkmasını düşünmedim bile vermeni bekliyorum ya ondanNe neden? Tartida + çıkmaması mi? Valla nedenini sorgulamadim sadece sevindim :))))
Oruç yok ama başka öğünlerde de olmuyo illa akşam yemeğinden sonra modum düşüyorCanim normal Bence
Hem sicak hem yorgunluk hem orucsan Olur
Ohhh afiyet olsun,ben de aksam yedim bi sürü salata:)Şimdi pazardan geldim bol bol yeşillik ve meyve aldım öğle yemeği için salata yapmaya üşenmem çünkü saltayı çok çok seviyorum
Kıssam deme kıstım de hatta su dakikadan itibaren,kendini erteleme lutfenÇok Haklsın ne denir ki.. ekmeğine tatlıyı kisssam olacak da. Ama bugün 75 im saniodum.76 çıktım
Kitap miii,hımm güzel ,anlat hele,konusunu,turunuMenü güzel. dondurma 2 top fazla olmuş tatlım akşam olmasından mütevellit
Çok güzel kaptan
Bence fena değil canım
Çok güzel.
Ahh bilmiyorum
Gelinlik ve kına elbisesi için ortada hiç bir şey yok.
Güzel menü. Hele bir çalışmasın döveriz biz onu
Oo muhallebiyi tadında bırakmışsın tebrik ederim.
İki gününde menüsü güzel. Afiyet olsun.
Çok güzel.
Valla hiç bir şey yememişsin hazır şeyler içmişsin kalori olarak tuttursanda dengesiz olmuş sende farkındasın.
Ah o çayın yanındakiler
Olmaz onlar canım. Kayısı hurma falan yesen
Güzel menü.
Bende başak burcuyum.
İşsiz kalınca kitap yazacağım diye tutturdumSanattan sayılır mı
Keşke bende yüzebilsem çok istiyorum.
Başlangıç menün güzel.
Bu sıcakta bu kadar yumurta rahatsız etmedi mi
O yağ ne işe yarıyor ben kaçırdım.
Güzel menü
Ne kaaadar güzel menü.
Vişneli sodanın koladan daha zararlı olduğunu hatırlatalım.
Madem içecektin keşke kola içseymişsin.
Tamam kaptan kızma. Teşvik etmiyorum.
Güzel olmuş. Dengeli.
Bisküvi artık yasak değil mi
Herkes niye bisküvi yiyiyor banane olmaz
aaaaa kaptan kek yemiş.
Güzel başlamışsın. O keki yakman lazım. Sal kuzeyi sokağa sende arkasndan koş kaptan
Evet aynı benim gibisin. O yumurta yenecek sabah.
Haşlanmışı makbuldur.
Günaydın kaptancım.
İyiyiz sen nasılsın diyeceğim ama o kadar erken kalkıp ne kadar iyi olabilirsen
Allah iyilik versin kaptan.
Süt süt ürünü et et ürünü fazla yediysen ağır gelmiş olabilir.
Güzel menü tebrikler.
Güzel menü :) Hepimiz iyiyiz.
Ekmek olmadığı için akşamki pilavı görmedim,bak hala görmüyorumcumartesi menüm;
Sabah
yumurta peynirli domatesli sandwiç
ara: 1 bardak sütlü kahve
Öğle: 3 yk haşlanmış makarna
1 ızgara tavuk göğsü
Akşam:
1 bardak buzlu ayran
Pazar
Öğlen kalktım.
2 yumurtadan, yumurtalı omlet
1 dilim k.ekmek
ara: 1 bardak ayran
Akşam:
Fırında sebzeli tavuk yemeği bir pors.
3 yk pilav
salata
Canım hoşgeldin,tebrik ederim tekrar... mutlaka çal say ama aldigin kalorinin protein ve dengesini de kontrol et e miselam kızlar nasılsınız sonunda girebildim telden giremiyorum bilgisayarıma anca kavuştum daha yazılanları okuyamadım şimdi bakıcam en baştan öpüyorum hepinizi :*
Sen öyle gördüğün için olmasın sakin??kendine haksızlık etme,önce kendinle barış sonra gelinliğin leNereye gideceğimi bile bilmiyorum.
Kiloluyum diye zaten garip bakıyorlar. Sanki hakkım değilmiş gibi.
metanı bu da yavaşlatır canım ona goreSaymadim canim
Aclik hissetmedim bir de
O yuzden yemedim
canım benim bi keyfini çıkar şu durumun ya lütfen zehir etmeBüyük beden olacak ya hiç içimden gelmiyor gidip bakmak. diktirmeyi düşünüyordum.
Diktireceğim yerde kabul etmiyormuş.
Ortada kaldım.
selam kızlar nasılsınız sonunda girebildim telden giremiyorum bilgisayarıma anca kavuştum daha yazılanları okuyamadım şimdi bakıcam en baştan öpüyorum hepinizi :*
canım benim korumak en zor evre sürekli kalori olarak takılma sen sağlıklı beslenmene devam et arada kaçamakların olursa sporla yada ertesi gün telafi edersinkızlar nasılsınız hepinize çok teşekkür ederim burda destek oldugunuz,yardımcı oldugunuz için iyiki varsınız
nete giremediğim zamanlarda özledim hepinizi kim napmış merak ettim hep aklımda oldunuz inşallah bütün arkadaslar en yakın zamanda istedigi kiloya ulaşırkızlar aylardır tanıdıklarım beni görmüyordu toplamda bu sene 14 kilo verdim ve tepkiler o kadar güzelki o şaşkınlık ve yıllardır kilolu biriyim ben o yüzden hiç pes etmemek gerek tepkiler güzel olunca yemekler aklına gelmiyor insanın
.bende hedefle bir okulda bitince eve geldim..burada korumaya çalışıyorum tabi ilk günler annemin yanındada olunca diyettende çıkınca yedim güzel güzel şimdi yavas yavas toparlıyorum spor yapamadım bugün başlıyorum kaldıgım yerden...korumada ne yapabilirim önerisi olan var mı ben kolari mi saysam ilk zamanlar dedim..diyet yaparken hiç saymamaştım belki bu sayede dengelerim diyorum @yolcukardelen arkadasımız bir site önermişti kalorı için şimdilik üye oldum kalori için..sizce ne yapmalıyım korkuyorum alırım diye hep verdim aldım çünkü ama hiç bir zaman bu kadar vermemiştim
benimdeDis fircala
Dis fircalamak benim istahimi kapatiyor hep canim
çok az olmuş ama sıcaklardan sanırımBugunum
Sabah
1 dilim ekmek
Sekersiz sarelle
Oglen
3 sekersiz biskuvi
1 yesil elma
Aksam
Yogurtlu ispanak
Yagsiz sutten kahve
kız tatilide ayarladın neden morelin bozukBugün öğlen yarim sb sut ve lifalif tahıl gevreği yedim azcık. 1 lt su içip çıktım dışarı. Akşam 5 e kadar hiçbişey yiyemedim.6da da akşam yemegimi bitirdim.
Domates.salatalık. nane.maydanoz. dereotu.4 parça kelebek tavuk parçası. Yagsiz tavada kizartilmis.
Biraz yorgun ve mutsuzum o yüzden aksama da bişey yemem diye düşünüyorum. Belki 1 elma veya seftali.
benimde oluyor canım ve inusilin direncim sebebiKızla akşam yemeğini yedikten sonra bana bi ağırlık çöküyor olduğum yerde uyucak oluyorum böyle olan var mı
akşamı hafif atlatsan karbonhidrat tüketme akşamlarıOruç yok ama başka öğünlerde de olmuyo illa akşam yemeğinden sonra modum düşüyor
güzel menüMenüm:
Sabah:
1 dilim kaşar peyniri
1 dilim beyaz peynir
domates + salatalık
3 zeytin
Öğle:
1 kaşık deniz börülcesi
1 kaşık patlıcanlı yoğurt
1 kaşık girit kabağı
1 kaşık bezelye salatası
Bunları 1 garnitür tabağına koydum böyle yedim.
Ara:
2-3 nektar küçük ve yeşilimsi olanlardan
Akşam:
Akşam yemeğini es geçtim çünkü irmik helvası yaptılar ondan yiyeceğim.
Sonra da hemen bisiklete çıkacağım 1-2 saat bisiklet çeviririm yakmak için.
Selam Kizlar ve sayin kaptanim @katre-i dem . Ben kaptan yardimciniz ve 6 günlük bebisi olup ddogum kilolarina sahip olan Derya. Ben bu takim sayesinde 8 kilo verip hedefime ulasip ilk mezun olan uyeyim.
Simdi ikinci kez mezun olmak iiçin araniza katılmak istiyorum.
Ya nasıl bilcem insülin direnci olduğunucanım benim bi keyfini çıkar şu durumun ya lütfen zehir etme
canım benim korumak en zor evre sürekli kalori olarak takılma sen sağlıklı beslenmene devam et arada kaçamakların olursa sporla yada ertesi gün telafi edersin
benimde
çok az olmuş ama sıcaklardan sanırım
kız tatilide ayarladın neden morelin bozuk
benimde oluyor canım ve inusilin direncim sebebi
akşamı hafif atlatsan karbonhidrat tüketme akşamları
güzel menü
canım yarın sabah tartıl bakalım girelim kilonu
Baktircan cnm kandan asmler bakmıyor direk hastaneye gitYa nasıl bilcem insülin direnci olduğunu
Hastanede hangi bölüme gitcemBaktircan cnm kandan asmler bakmıyor direk hastaneye git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?