Çok Haklisn canım . Bugün bütün gün bebekle ilgilendim. Fırsat buldukça gene saçma sapan şeyler yedim. Sizlerin etkisi hiç mi olmuyor asla değil . Ekmeği çikolatayi kistim yakında bırakcam. Pes etmek gelio içimden ama ben bu değilim böyle tombak .kış ayına girsem gelecek yaza 80 ı geçerimOhhh afiyet olsun,ben de aksam yedim bi sürü salata:)
Kıssam deme kıstım de hatta su dakikadan itibaren,kendini erteleme lutfen
Kitap miii,hımm güzel ,anlat hele,konusunu,turunu
Ekmek olmadığı için akşamki pilavı görmedim,bak hala görmüyorum
Canım hoşgeldin,tebrik ederim tekrar... mutlaka çal say ama aldigin kalorinin protein ve dengesini de kontrol et e mi
Sen öyle gördüğün için olmasın sakin??kendine haksızlık etme,önce kendinle barış sonra gelinliğin lebu düşüncen zamanla evliliğini de etkiler sakin unutma
metanı bu da yavaşlatır canım ona gore
Yersen geçersin canım burdan kopma düzenli menü yaz emin ol buraya yazcam diye utancından yemezsinÇok Haklisn canım . Bugün bütün gün bebekle ilgilendim. Fırsat buldukça gene saçma sapan şeyler yedim. Sizlerin etkisi hiç mi olmuyor asla değil . Ekmeği çikolatayi kistim yakında bırakcam. Pes etmek gelio içimden ama ben bu değilim böyle tombak .kış ayına girsem gelecek yaza 80 ı geçerim
Ayy nasıl denk gelmis. Ben başak burcunun sanat merakindan ve kitap yazma istegimden bahsetmiştim. 2.cümle tamamen sodalı ayran kuru için yazılmış bişey :)))Canim su mesaji okudum @aysedurmaz
Sandimki gobek ve basen yagi eritmenin incelikleri icin kitap yazicaksin
Sicak basima vurdu benim
Aslında kabızlık veya ıshal problemim yk.düzenlidir.şu anda da öyle. Ama öyle şiş ki göbeğim 5 aylık gibiyim.kiraz sapını bende alayım bugün.Benim de kiraz sapı yoktu elimde hazır çaylardan kullandım ayrıca yine hazır çaylardan kayısı çayı da çok iyi geldi bana ama şunu söyleyeyim canım özellikle kayısı çayını iki günde bir içmek iyi oluyor yoksa vücut ona da alışıyor :)
Ya valla cumadan beri gayet de menulerim az.akşam 6 dan sonra kg.şeker ve yag hiç almiyorum.100 gr düşmedi dahaYok hayatım neden sabit kaldın acaba demek istedim +çıkmasını düşünmedim bile vermeni bekliyorum ya ondan
Kız ne acelen var.uzat ayaklarını da lohusalik yap bi.zaten bilinclisin. K şeker yuklenmezsin şimdilik. Daha ödem gitmemistir sende.Selam Kizlar ve sayin kaptanim @katre-i dem . Ben kaptan yardimciniz ve 6 günlük bebisi olup ddogum kilolarina sahip olan Derya. Ben bu takim sayesinde 8 kilo verip hedefime ulasip ilk mezun olan uyeyim.
Simdi ikinci kez mezun olmak iiçin araniza katılmak istiyorum.
Anlatsam roman olur kaptan ya. Hareketli ve yetisilmez hayatımdan yoruldum. Beynim duruyor artıkcanım benim bi keyfini çıkar şu durumun ya lütfen zehir etme
canım benim korumak en zor evre sürekli kalori olarak takılma sen sağlıklı beslenmene devam et arada kaçamakların olursa sporla yada ertesi gün telafi edersin
benimde
çok az olmuş ama sıcaklardan sanırım
kız tatilide ayarladın neden morelin bozuk
benimde oluyor canım ve inusilin direncim sebebi
akşamı hafif atlatsan karbonhidrat tüketme akşamları
güzel menü
canım yarın sabah tartıl bakalım girelim kilonu
Karpuza dikkat şekerim. Hamileyken 1 ayda 4 kg aldırdı o karpuz bana.bende böyle dilim dilim goturuyordum meyve diye.sekeri.çok yüksek onun.aman dikkat. Çerez yazmissin ama kuru meyve ceviz falansa ok ama cekirdekse yağ oranı çok yüksek aman diyim aman.Menüm
Kalkınca 1 hurma az çerez
Sabah 2 yumurtadan peynirli omlet 2 üçgen karpuz
Ara 2 üçgen karpuz 1 dilim ekmek 1 dilim peynir
Akşam 1 tabak bamya 3 tane köfte 2 kaşık yoğurt 1 dilim ekmek
Ara 2 hurma az çerez çay
Su 3 litre
Ayyyy aynı ben.elimi uzatiyorum.ay olmaz kızlar kızar diyorum.hem tartida 76 görmek var diyorum.çekiyorum :)Yersen geçersin canım burdan kopma düzenli menü yaz emin ol buraya yazcam diye utancından yemezsin
canım benim bi keyfini çıkar şu durumun ya lütfen zehir etme
canım benim korumak en zor evre sürekli kalori olarak takılma sen sağlıklı beslenmene devam et arada kaçamakların olursa sporla yada ertesi gün telafi edersin
benimde
çok az olmuş ama sıcaklardan sanırım
kız tatilide ayarladın neden morelin bozuk
benimde oluyor canım ve inusilin direncim sebebi
akşamı hafif atlatsan karbonhidrat tüketme akşamları
güzel menü
canım yarın sabah tartıl bakalım girelim kilonu
Menüm
Kalkınca 1 hurma az çerez
Sabah 2 yumurtadan peynirli omlet 2 üçgen karpuz
Ara 2 üçgen karpuz 1 dilim ekmek 1 dilim peynir
Akşam 1 tabak bamya 3 tane köfte 2 kaşık yoğurt 1 dilim ekmek
Ara 2 hurma az çerez çay
Su 3 litre
Oyle tabi.sen bilinclisin zaten.ne kilo yapar ne süt yapar bilirsin. Kaç kg fazlan var?Gunaydin Kizlar :))
@aysedurmaz canim önlemini bastan almak lazim. Yoksa salarim kendimi kilolar yapisip kalir. @katre-i dem kaptancigim sabahki kilom 73.2
aynı ben , aynı ben, hemde her akşam, bir üstümü örtse diye bakıyomKızla akşam yemeğini yedikten sonra bana bi ağırlık çöküyor olduğum yerde uyucak oluyorum böyle olan var mı
Gunaydin Kizlar :))
@aysedurmaz canim önlemini bastan almak lazim. Yoksa salarim kendimi kilolar yapisip kalir. @katre-i dem kaptancigim sabahki kilom 73.2
kıyamam sana canım rakibecimmmmmm,Canim o kadar sicakki yiyemiyorum
Tek istedigim buz gibi su icmek butun gun
ekmeksiz yemek yemişsin süperSlm akşam 6 yemek kaşığı taze fasulye 2 kepçe e ezogelin 1 büyük dilim karpuz
30 yürüdüm
güzel menü canımDünkü menüm
Peynir domates yumurtalı sandwiç. ev yapımı :)
ara: az sütlü kahve
Öğle: 3 kk kadar biberle sote edilmiş tavuk göğsü
2 yk pilav
1 kase yoğurt
Yemek hiç güzel değildi yiyemedim.
ara: 6 tanecik çubuk kraker
Akşam:
1 kabak dolması
bol yoğurt
Su: 3 litreyi geçti
kızlar günaydın, iki gündür kurs alıyoruz igs için.din iftara müteakip izne ayrıldım,kaç gündür tartı yüzüyordu beni zaten, ödemi tartıya kadar atabilirim i sallah
Ben de perşembe den bildireceğim kilomu,,cuma evde olmayacağım:-(
Ooofff yine ne kadar çok yazmışım. Hakkınızı helal edin :/
bende başladım probiyotikli yoğurt yapmaya canım, inşallah zamanla bağırsak düzenim yerine oturacak gibidünki iftar menüm
mercimek çorbası 1 kepçe
salata
cacık
kuru patlıcan dolması 2 tane
fırında tavuk ve patates
bugünde hurma diyetine başladım yoğurt organik olandan ama çok acıydı hurmalar da aşırı tatlı şeker komasına giricem sandım akşam paket aldım kendim probiyotik yoğurt yapıcam
@Ses35 dahiliye iç hastalıklarından oluyor canım ama iyice araştır bence doktorunu ben daha yeni gittim demir ve b12 eksiği olmasına rağmen 30 35 yaşıma gelmeden gizli şeker anlaşılamayacağını hiçbir eksiğim olmadığını psikolojik olduğunu söyledi bende sinirlendim yani çok iyi bir yerde yaptır bence
Badem fındık fıstık karışımı canım zaten bi tutam anca yiyorum .karpuz da toplasan bi dilim anca yemişimdir.Ayy nasıl denk gelmis. Ben başak burcunun sanat merakindan ve kitap yazma istegimden bahsetmiştim. 2.cümle tamamen sodalı ayran kuru için yazılmış bişey :)))
Aslında kabızlık veya ıshal problemim yk.düzenlidir.şu anda da öyle. Ama öyle şiş ki göbeğim 5 aylık gibiyim.kiraz sapını bende alayım bugün.
Ya valla cumadan beri gayet de menulerim az.akşam 6 dan sonra kg.şeker ve yag hiç almiyorum.100 gr düşmedi daha(((((
Kız ne acelen var.uzat ayaklarını da lohusalik yap bi.zaten bilinclisin. K şeker yuklenmezsin şimdilik. Daha ödem gitmemistir sende.
Anlatsam roman olur kaptan ya. Hareketli ve yetisilmez hayatımdan yoruldum. Beynim duruyor artık
Karpuza dikkat şekerim. Hamileyken 1 ayda 4 kg aldırdı o karpuz bana.bende böyle dilim dilim goturuyordum meyve diye.sekeri.çok yüksek onun.aman dikkat. Çerez yazmissin ama kuru meyve ceviz falansa ok ama cekirdekse yağ oranı çok yüksek aman diyim aman.
Ayyyy aynı ben.elimi uzatiyorum.ay olmaz kızlar kızar diyorum.hem tartida 76 görmek var diyorum.çekiyorum :)
Kolay gelsin canım tatil hazırlığı baya zorlu geçcek pazara kadar nasıl yrtiştirceksin az kalmışGünaydın
Kötü haber vererek baslamayim bugün muhabbete. Alanya Green garden apart hotelde hersey dahil 6 gece rezervasyon yaptırdık dün gece.dönüşü de yok alıyorlar parayi peşin peşin :) allah izin verirse tabi :) pazar sabahi 5 gibi yola çıkacağız. Fitness salonu ve geniş yüzme havuzlarina baktim baktım sizin için gülümsedim :)))) vericem vericem.tatilde almak yok.
Gelelim buna bağlı kosturmacalarima.
Valiz hazırlanacak.
Eksikler belirlenip tamamlanacak.
Internetten aldiklarimin kargo gelmedi.aranıp taciz edilecek kargo firması. Veremedigim 8 kg için giysi alınacak. Hiçbir 42 bedene giremiyorum((
Dün Kızkardeşimin dolabini karistirdik.hiçbir giysisi olmadı. Hic!!!! Kendisinin de 20 kg kadar fazlası var bana da yakin olculeri ama olmadı. Belli etmedim ama yikildim.o kocaman sortlar etekler baldirlardan çıkmadı bile.bi de 50 beden annem benim dolaba da baksaydin diyince gözlerim falan doldu.yok kızlar bu ben olamam artık((((((((((
Cumadan beri akşam 6 dan sonra yağ kg şeker almıyorum. Gün içinde kg seviyem 2 dilim ekmekten öte değil. O da kahvaltida.sporu 2 gundur yapamıyorum sadece.onun dışında 1 saatten fazla yaptım hergün.kabızlık yok. Regl yeni bitti.kacamagim yok.denecek kadar az.hala 78im.100 gr gitmemiş. Her sabah heyecanla çıkıyorum ama yok yok yok.neden veremedim ben bu hafta(((((( çok şişlik var ondanmı ki adet olacakmisim gibi kasik agrim var.bugün dra gideceğim. Dün kasilip kaldım bazen adım atamadim.
Allahtan kızım okula gidecek de onsuz kosturcam 3 gün. Yoksa mümkün değil
Eşim de kg aldı ameliyattan beri.olmuyor şort vs.ona da bakmam lazım bişeyler. Akşam denesin olmazsa gider degistiririm. Kızıma mayosunu denemem lazım. Olmuyorsa onu da yenilicem.
Güneş Kremi,hazır sebze meyve pureleri,hazır sut,kendime lifalif,kuru meyve,mayo bez almam lazım. Bi de bez.bi de oğluma ayakkabı. Yürüteci de alsak iyi olur.sürekli ayakta duruyum istiyor sipam.
Tatilden önce ben hastanelik olmazsam iyidir valla.
Çubuk kraker yemeseymişin canım bide öğle pilav akşam dolma olmamış sanki :)Dünkü menüm
Peynir domates yumurtalı sandwiç. ev yapımı :)
ara: az sütlü kahve
Öğle: 3 kk kadar biberle sote edilmiş tavuk göğsü
2 yk pilav
1 kase yoğurt
Yemek hiç güzel değildi yiyemedim.
ara: 6 tanecik çubuk kraker
Akşam:
1 kabak dolması
bol yoğurt
Su: 3 litreyi geçti
Devlet Hastanesine giderim canım.senin gittiğin doktorun psikolojisinde sorun var heralde ilk defa duyuyorum gizli şekerin yaşı olduğu küçücük çocuklar da bile var artık neyazıkki.@Ses35 dahiliye iç hastalıklarından oluyor canım ama iyice araştır bence doktorunu ben daha yeni gittim demir ve b12 eksiği olmasına rağmen 30 35 yaşıma gelmeden gizli şeker anlaşılamayacağını hiçbir eksiğim olmadığını psikolojik olduğunu söyledi bende sinirlendim yani çok iyi bir yerde yaptır bence
Hoşgeldin canım kendini tanıt bize hedef kilon kaçGunaydin Kizlar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?