Canım insülin direnci habercisiymiş ona göre ben de kaptan dan öğrendimaynı ben , aynı ben, hemde her akşam, bir üstümü örtse diye bakıyom
İyiyim canım sen nasılsın bebişin nasılSlm kızlar ne haber sabah 2 kaşık yoğurt
saat 11.30
1 dikim çavdar ekmeği
2 haşlanmış yumurta
kk peynir
1 salata
7 zeytin
Hımm senin durum tamamen uykuculukhoşgeldınız be yaaaa, gözlerimiz yullar da kalmıştır, kaptanım yardımcım
kıyamam sana canım rakibecimmmmmm,
ekmeksiz yemek yemişsin süper
güzel menü canım
hadi bakalım , rakibecim gidiyorrrrr gesmelere
helal olsun, iyi tatiller şimdiden
bende başladım probiyotikli yoğurt yapmaya canım, inşallah zamanla bağırsak düzenim yerine oturacak gibi
benim tüm tahlillerim yapıldı canım, hem ocak ayında yapıldı, detaylı tahlil yapıyorlar ameliyat için, burnumdan kemik aldırmıştım da ,
birde geçtiğimiz ay yaptırdım, kan değerlerim çok iyiydi, ama beni bıraksan kıvrıldığım yerde uyurum
hurma bile işe yaradı yoğurt nasıl olcak bakalım yani kimisinde kendiliğinden olur ama gizli şeker falan da yapıyomuş uyku inşallah yoktur demir eksikliği bile giderilebiliyo çünkü :)hoşgeldınız be yaaaa, gözlerimiz yullar da kalmıştır, kaptanım yardımcım
kıyamam sana canım rakibecimmmmmm,
ekmeksiz yemek yemişsin süper
güzel menü canım
hadi bakalım , rakibecim gidiyorrrrr gesmelere
helal olsun, iyi tatiller şimdiden
bende başladım probiyotikli yoğurt yapmaya canım, inşallah zamanla bağırsak düzenim yerine oturacak gibi
benim tüm tahlillerim yapıldı canım, hem ocak ayında yapıldı, detaylı tahlil yapıyorlar ameliyat için, burnumdan kemik aldırmıştım da ,
birde geçtiğimiz ay yaptırdım, kan değerlerim çok iyiydi, ama beni bıraksan kıvrıldığım yerde uyurum
yani salonda bir üyemiz yaptır dedi zaten anne baba tarafımda var belirtiler de tutuyo 30 35 yaşlarında normale dönermiş bakalım araştırıp gidicem artıkÇubuk kraker yemeseymişin canım bide öğle pilav akşam dolma olmamış sanki :)
Devlet Hastanesine giderim canım.senin gittiğin doktorun psikolojisinde sorun var heralde ilk defa duyuyorum gizli şekerin yaşı olduğu küçücük çocuklar da bile var artık neyazıkki.
Bende de demir eksikliği var şeker ailede yok ama hamilelikte çıkmıştı gideyim bari bende kan tahlili yaptırayım ya demir ilacı işe yaramıyor bilemiyorum artıkyani salonda bir üyemiz yaptır dedi zaten anne baba tarafımda var belirtiler de tutuyo 30 35 yaşlarında normale dönermiş bakalım araştırıp gidicem artık
benim aldığımda uykum düzene girmişti belki ilaç değiştirir bakalım bi görün canım sen yine deBende de demir eksikliği var şeker ailede yok ama hamilelikte çıkmıştı gideyim bari bende kan tahlili yaptırayım ya demir ilacı işe yaramıyor bilemiyorum artık
Geçmiş olsun canım kötü bişey olmamış neyseki dinlen istersen bugün yarın yaparsınGunaydin kizlar bu gun beni sporda es gecin yapamiyorum cunku dun gece esimle canimiz sıkıldı ve cocugu babanneye birakip ciktik motor kullanmayi ogretecekti esim bana ve dustum ayagim motorun altinda kaldi ciddi bise yok ama agriyo bu gun cok yormak istemiyorum . Sadece yuruyus yapicam 1 saat .
Çok şükür canım bebişiniidare eediyor canım dönüş hhazırlıkları sürüyor bendetatil bittiSes35 .!.:İyiyim canım sen nasılsın bebişin nasıl
Ben ilaç kullanıyorum zaten ama ya az geliyo ya işe yaramıyor anlamadım görüncem canımbenim aldığımda uykum düzene girmişti belki ilaç değiştirir bakalım bi görün canım sen yine de
Ne zaman dönüyosun canımÇok şükür canım bebişiniidare eediyor canım dönüş hhazırlıkları sürüyor bendetatil bitti
Geçmiş olsun canım kötü bişey olmamış neyseki dinlen istersen bugün yarın yaparsın
Bugün menün baya dolu canım dondurmayı yeme benceBu gun ki menu
Sabah
1 sise soda (sade)
7 hurma
Oglen
1 has. Yumurta
3 zeytin
1 dilim kaşar
1 dilim tam bugday ekmek
1 bardak sut
Arada
1 corba kasesi yagisz haslanmis yogurtlu manti
Aksam
2 kepce domates corbasi
3 orta boy köfte az yagda
2 y.kasigi pilav
1 kase cacik
Gun icerisinde
10 hurma
3 lirte su
1 turk kahvesi az sekerli
( dayana bilirsem yemicem ama dolaptaki dondurma beni durtuyooooo )
Sen bilirsin canım kendini iyi hissediyorsan sorun yokMenuyu paylastim canim yurumezsem kalir hepsi ustumde hic bi ise yaramaz :/
Az yuyim desem bu gunlerde kurt gibi oldum elim ayagim tutmuyo acliktan nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?