Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hımm senin durum tamamen uykuculuk

hurma bile işe yaradı yoğurt nasıl olcak bakalım yani kimisinde kendiliğinden olur ama gizli şeker falan da yapıyomuş uyku inşallah yoktur demir eksikliği bile giderilebiliyo çünkü :)

yani salonda bir üyemiz yaptır dedi zaten anne baba tarafımda var belirtiler de tutuyo 30 35 yaşlarında normale dönermiş bakalım araştırıp gidicem artık

yani salonda bir üyemiz yaptır dedi zaten anne baba tarafımda var belirtiler de tutuyo 30 35 yaşlarında normale dönermiş bakalım araştırıp gidicem artık
Bende de demir eksikliği var şeker ailede yok ama hamilelikte çıkmıştı gideyim bari bende kan tahlili yaptırayım ya demir ilacı işe yaramıyor bilemiyorum artık

Gunaydin kizlar bu gun beni sporda es gecin yapamiyorum cunku dun gece esimle canimiz sıkıldı ve cocugu babanneye birakip ciktik motor kullanmayi ogretecekti esim bana ve dustum ayagim motorun altinda kaldi ciddi bise yok ama agriyo bu gun cok yormak istemiyorum . Sadece yuruyus yapicam 1 saat .

Geçmiş olsun canım kötü bişey olmamış neyseki dinlen istersen bugün yarın yaparsın

Bu gun ki menu

Sabah
1 sise soda (sade)
7 hurma

Oglen
1 has. Yumurta
3 zeytin
1 dilim kaşar
1 dilim tam bugday ekmek
1 bardak sut

Arada
1 corba kasesi yagisz haslanmis yogurtlu manti

Aksam
2 kepce domates corbasi
3 orta boy köfte az yagda
2 y.kasigi pilav
1 kase cacik

Gun icerisinde
10 hurma
3 lirte su
1 turk kahvesi az sekerli
( dayana bilirsem yemicem ama dolaptaki dondurma beni durtuyooooo )

Geçmiş olsun canım kötü bişey olmamış neyseki dinlen istersen bugün yarın yaparsın

Menuyu paylastim canim yurumezsem kalir hepsi ustumde hic bi ise yaramaz :/
Az yuyim desem bu gunlerde kurt gibi oldum elim ayagim tutmuyo acliktan nedense

Bugün menün baya dolu canım dondurmayı yeme bence

Morelim çok bozuk bugün şu diyet işini bırakasım geliyor menümü paylaşıyorum görüyorsunuz kaçamak yok spor var ben daha ne yapayım çaresiz kaldım ya sabah tartıldım aynı değişen hiç bişey yok....

@Ses35 Yememek iyin elimden gleni yapicam :)
Her gun hazorliyorum boyle menu ama aksama kadar yarisini zor yiyorum :)

O bende hrr gun oluyo :)
Ama iyi ki katilmisim bu gruba gruptakilere ayip olur birakma diyorum :) @Ses35

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…