- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
Oyle tabi.sen bilinclisin zaten.ne kilo yapar ne süt yapar bilirsin. Kaç kg fazlan var?
hoşgeldınız be yaaaa, gözlerimiz yullar da kalmıştır, kaptanım yardımcım
kıyamam sana canım rakibecimmmmmm,
ekmeksiz yemek yemişsin süper
güzel menü canım
hadi bakalım , rakibecim gidiyorrrrr gesmelere
helal olsun, iyi tatiller şimdiden
bende başladım probiyotikli yoğurt yapmaya canım, inşallah zamanla bağırsak düzenim yerine oturacak gibi
benim tüm tahlillerim yapıldı canım, hem ocak ayında yapıldı, detaylı tahlil yapıyorlar ameliyat için, burnumdan kemik aldırmıştım da ,
birde geçtiğimiz ay yaptırdım, kan değerlerim çok iyiydi, ama beni bıraksan kıvrıldığım yerde uyurum
Hoşgeldin canım kendini tanıt bize hedef kilon kaç
Morelim çok bozuk bugün şu diyet işini bırakasım geliyor menümü paylaşıyorum görüyorsunuz kaçamak yok spor var ben daha ne yapayım çaresiz kaldım ya sabah tartıldım aynı değişen hiç bişey yok....
Çok geçmiş olsun.Gunaydin kizlar bu gun beni sporda es gecin yapamiyorum cunku dun gece esimle canimiz sıkıldı ve cocugu babanneye birakip ciktik motor kullanmayi ogretecekti esim bana ve dustum ayagim motorun altinda kaldi ciddi bise yok ama agriyo bu gun cok yormak istemiyorum . Sadece yuruyus yapicam 1 saat .
Endokrin iç hastaliklarHastanede hangi bölüme gitcem
Sajin sakin yazın doğurmuş olmanın avantajını kullan lütfen ben kışın besiye çektim kendimi ne oldu uğraş durÇok Haklisn canım . Bugün bütün gün bebekle ilgilendim. Fırsat buldukça gene saçma sapan şeyler yedim. Sizlerin etkisi hiç mi olmuyor asla değil . Ekmeği çikolatayi kistim yakında bırakcam. Pes etmek gelio içimden ama ben bu değilim böyle tombak .kış ayına girsem gelecek yaza 80 ı geçerim
Okurken yoruldum iyi tatiller bizden kopmaGünaydın
Kötü haber vererek baslamayim bugün muhabbete. Alanya Green garden apart hotelde hersey dahil 6 gece rezervasyon yaptırdık dün gece.dönüşü de yok alıyorlar parayi peşin peşin :) allah izin verirse tabi :) pazar sabahi 5 gibi yola çıkacağız. Fitness salonu ve geniş yüzme havuzlarina baktim baktım sizin için gülümsedim :)))) vericem vericem.tatilde almak yok.
Gelelim buna bağlı kosturmacalarima.
Valiz hazırlanacak.
Eksikler belirlenip tamamlanacak.
Internetten aldiklarimin kargo gelmedi.aranıp taciz edilecek kargo firması. Veremedigim 8 kg için giysi alınacak. Hiçbir 42 bedene giremiyorum((
Dün Kızkardeşimin dolabini karistirdik.hiçbir giysisi olmadı. Hic!!!! Kendisinin de 20 kg kadar fazlası var bana da yakin olculeri ama olmadı. Belli etmedim ama yikildim.o kocaman sortlar etekler baldirlardan çıkmadı bile.bi de 50 beden annem benim dolaba da baksaydin diyince gözlerim falan doldu.yok kızlar bu ben olamam artık((((((((((
Cumadan beri akşam 6 dan sonra yağ kg şeker almıyorum. Gün içinde kg seviyem 2 dilim ekmekten öte değil. O da kahvaltida.sporu 2 gundur yapamıyorum sadece.onun dışında 1 saatten fazla yaptım hergün.kabızlık yok. Regl yeni bitti.kacamagim yok.denecek kadar az.hala 78im.100 gr gitmemiş. Her sabah heyecanla çıkıyorum ama yok yok yok.neden veremedim ben bu hafta(((((( çok şişlik var ondanmı ki adet olacakmisim gibi kasik agrim var.bugün dra gideceğim. Dün kasilip kaldım bazen adım atamadim.
Allahtan kızım okula gidecek de onsuz kosturcam 3 gün. Yoksa mümkün değil
Eşim de kg aldı ameliyattan beri.olmuyor şort vs.ona da bakmam lazım bişeyler. Akşam denesin olmazsa gider degistiririm. Kızıma mayosunu denemem lazım. Olmuyorsa onu da yenilicem.
Güneş Kremi,hazır sebze meyve pureleri,hazır sut,kendime lifalif,kuru meyve,mayo bez almam lazım. Bi de bez.bi de oğluma ayakkabı. Yürüteci de alsak iyi olur.sürekli ayakta duruyum istiyor sipam.
Tatilden önce ben hastanelik olmazsam iyidir valla.
Tmm cnmkızlar günaydın, iki gündür kurs alıyoruz igs için.din iftara müteakip izne ayrıldım,kaç gündür tartı yüzüyordu beni zaten, ödemi tartıya kadar atabilirim i sallah
Ben de perşembe den bildireceğim kilomu,,cuma evde olmayacağım:-(
Abooo intihar sebebi aramızda 2kg var ve senin odemin de varGunaydin Kizlar :))
@aysedurmaz canim önlemini bastan almak lazim. Yoksa salarim kendimi kilolar yapisip kalir. @katre-i dem kaptancigim sabahki kilom 73.2
Geçmiş olsun canımGunaydin kizlar bu gun beni sporda es gecin yapamiyorum cunku dun gece esimle canimiz sıkıldı ve cocugu babanneye birakip ciktik motor kullanmayi ogretecekti esim bana ve dustum ayagim motorun altinda kaldi ciddi bise yok ama agriyo bu gun cok yormak istemiyorum . Sadece yuruyus yapicam 1 saat .
pistt noluyoruzMorelim çok bozuk bugün şu diyet işini bırakasım geliyor menümü paylaşıyorum görüyorsunuz kaçamak yok spor var ben daha ne yapayım çaresiz kaldım ya sabah tartıldım aynı değişen hiç bişey yok....
Geçmiş olsun canımBugün o kadar halsizim ki ancak girebilirdim kafam yastıktan kalkmıyorSahurda üç dilim ekmek,bir yumurtadan yapılmış omlet ve üç tane zeytin yedim.
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun canımGunaydin kizlar bu gun beni sporda es gecin yapamiyorum cunku dun gece esimle canimiz sıkıldı ve cocugu babanneye birakip ciktik motor kullanmayi ogretecekti esim bana ve dustum ayagim motorun altinda kaldi ciddi bise yok ama agriyo bu gun cok yormak istemiyorum . Sadece yuruyus yapicam 1 saat .
10.takım
tutku (62)
cemre (59)
35esra35 (57)
aycaece
frangipani
sezilmel
ceyce
Allah yardimcin olsun. Inşallah başarılı olursun.Günaydın kızlar bu sabah 57.1 kilo ile 5 günde 5 kilo diyetine başladım.
5 gün bitiminde verdiğim kiloyu buradan yazacağım size. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?