- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
Yine günlerden birgün şükür sağlık sorunumuz neyin yok . Aslına bakiliirsa. Diyet için dé daha dikkatli iyi bir gün. Bugün gene menü yazmıyim. Ama ne çikolata yedim.ne de ekmek ve pilavi abarttım. Sizinde desteginizle inanıyorum ki gidecek kilolar. Yaz olmasi gerçekten avantaj durduğu yerde terliyor insan ve su içiyorum.Sajin sakin yazın doğurmuş olmanın avantajını kullan lütfen ben kışın besiye çektim kendimi ne oldu uğraş dur
Okurken yoruldum iyi tatiller bizden kopma
Tmm cnm
Abooo intihar sebebi aramızda 2kg var ve senin odemin de var
Geçmiş olsun canım
pistt noluyoruz
Allah yardimcin olsun. Inşallah başarılı olursun.
Ay çok tatlısın ya. Olur arada böyle . Bİ dà olsa bi da yapma.ve bu yaptigini yanına birakma yarin daha fazla spor yapabilirsin meselaIyi akşamlar.
Akşam yemeğim 1 tüm etliekmek ve 2 bardak fanta oldu.
Pismanmiyim evet. Bi daha olsa yapar miyim bilmiyorum.
Amaan cumadan beri dikkat ediyorum da noldu sanki.100 gr bile gitmedi.utanmasa +çıkacak. Yedim Ohh canıma deydi afiyet oldu miss.
2 saatlik Uykuyla duruyorum bugün.
Allah rahatlik versin herkese.
Geçmiş olsun csnım[/QUOTE]ş ="_tanesi__, post: 47119562, member: 622121"]Bugün o kadar halsizim ki ancak girebilirdim kafam yastıktan kalkmıyorSahurda üç dilim ekmek,bir yumurtadan yapılmış omlet ve üç tane zeytin yedim.
Amin canım amin:-(Çok şükür bizlere bir şey olmadı ama Allah yaralılara acil şifa versin ölenlerin mekanı cennet olsun çok zor çok Allah yardımcımız olsun
O zaman burda paylaş biz elimizden geldikçe yardim edelim canım sanaİstanbuldayım.
Hayır kimse ilgilenmiyor fikirde vermiyor.
Ben de çok begendimEki Görüntüle 1852863
Kafa çok güzel bak böyle bişeyle dikkati oraya çekebilirsin
Aa ilk defa duydum iyi miDis fircala
Dis fircalamak benim istahimi kapatiyor hep canim
Kus musun mübarek arkadaşımBugunum
Sabah
1 dilim ekmek
Sekersiz sarelle
Oglen
3 sekersiz biskuvi
1 yesil elma
Aksam
Yogurtlu ispanak
Yagsiz sutten kahve
Oyu maşallah sana yaa,şimdiki aklım olsa ben de senin gibi yapardım, ah ahhhSelam Kizlar ve sayin kaptanim @katre-i dem . Ben kaptan yardimciniz ve 6 günlük bebisi olup ddogum kilolarina sahip olan Derya. Ben bu takim sayesinde 8 kilo verip hedefime ulasip ilk mezun olan uyeyim.
Simdi ikinci kez mezun olmak iiçin araniza katılmak istiyorum.
Yakında deme simdi de,lütfen,erteleme kendiniÇok Haklisn canım . Bugün bütün gün bebekle ilgilendim. Fırsat buldukça gene saçma sapan şeyler yedim. Sizlerin etkisi hiç mi olmuyor asla değil . Ekmeği çikolatayi kistim yakında bırakcam. Pes etmek gelio içimden ama ben bu değilim böyle tombak .kış ayına girsem gelecek yaza 80 ı geçerim
Kesinlikle haklisinGunaydin Kizlar :))
@aysedurmaz canim önlemini bastan almak lazim. Yoksa salarim kendimi kilolar yapisip kalir. @katre-i dem kaptancigim sabahki kilom 73.2
Geçmiş olsun,dikkat et kendineGunaydin kizlar bu gun beni sporda es gecin yapamiyorum cunku dun gece esimle canimiz sıkıldı ve cocugu babanneye birakip ciktik motor kullanmayi ogretecekti esim bana ve dustum ayagim motorun altinda kaldi ciddi bise yok ama agriyo bu gun cok yormak istemiyorum . Sadece yuruyus yapicam 1 saat .
Seni o kadar iyi anlıyorum ki bi haftadır ben de ayni rakamı görmekten sıkıldım ama sakin pes etme, kazanan biz olacağız, diretsin bakalım el mi yaman bey mi yaman hıhMorelim çok bozuk bugün şu diyet işini bırakasım geliyor menümü paylaşıyorum görüyorsunuz kaçamak yok spor var ben daha ne yapayım çaresiz kaldım ya sabah tartıldım aynı değişen hiç bişey yok....
gozlemeden sonra kilo vereceğini düşünüyorum,tatlı da oldug gibiBugun
Istah mod : on
Sabah
1 kocaman peynirli gozleme gibi bir sey (350 cal)
Oglen
1 yesil elma
2 sekersiz biskuvi
Aksam
6 corba kasigi kisir
1 bardak Ayran
1 dilim ekmek
Biber tursusu
Spor icin
1 saat yuzme
Spor hiç yapamıyorum 3 gundur.valiz hazırla. Çarşı pazar derken bitiyorum yorgunluktan.belki bugün yaparım. Inşallah yaniAy çok tatlısın ya. Olur arada böyle . Bİ dà olsa bi da yapma.ve bu yaptigini yanına birakma yarin daha fazla spor yapabilirsin mesela
Maydanoz kuru ne işe yarıyor? Ne kadar yapılıyor ?@aysedurmaz gördüm etli ekmeğiafiyet olsun,ben de cumartesi yemiştim ama lezzet alamadım,farklı bi yerde yaptırma,belki bayramda kullanabilirim bi hak daha ya da 55e inebilirsem bi haftadır yerimde sayıyordum dun artı çıktım,reglden galiba ama beni bu kadr etkilemezdi,bilemedim:- -( yarin maydanoz alıp bi de maydanoz kürü yapayım bari
Ödem atıyor canım ben ilk yaptigimda yarim kilo fark etmişti bi seferde. Maydanozun yoktu bugün alıp yapacağım insallahSpor hiç yapamıyorum 3 gundur.valiz hazırla. Çarşı pazar derken bitiyorum yorgunluktan.belki bugün yaparım. Inşallah yani
Maydanoz kuru ne işe yarıyor? Ne kadar yapılıyor ?
regl yakin mi?benim regl döneminde bile boyle olmazdı ama ilk defa +500e çıktım.ben de Noam adım neden.Günaydın.
Benim.vücutta bi haller var bence kızlar. Hala 78.0 desem ne dersiniz? Cumadan beri 5 gün geçti. 100 gr bile gitmedi.mucize olacaktı yarın 77.50 mi olacak dersiniz. 5 ten sonra yemedim.3 gün sıkı spor yaptım. Niye hiç giden yok Allah aşkına bişeyler soyleyin.moralim çok düştü. Ama yiyesim de yok korkmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?