Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Iyi akşamlar.
Akşam yemeğim 1 tüm etliekmek ve 2 bardak fanta oldu.
Pismanmiyim evet. Bi daha olsa yapar miyim bilmiyorum.
Amaan cumadan beri dikkat ediyorum da noldu sanki.100 gr bile gitmedi.utanmasa +çıkacak. Yedim Ohh canıma deydi afiyet oldu miss.
2 saatlik Uykuyla duruyorum bugün.
Allah rahatlik versin herkese.

Yine günlerden birgün şükür sağlık sorunumuz neyin yok . Aslına bakiliirsa. Diyet için dé daha dikkatli iyi bir gün. Bugün gene menü yazmıyim. Ama ne çikolata yedim.ne de ekmek ve pilavi abarttım. Sizinde desteginizle inanıyorum ki gidecek kilolar. Yaz olmasi gerçekten avantaj durduğu yerde terliyor insan ve su içiyorum.
Ha bir de iki gündür . Sabahlari limonlu ilik suyumu içmeye başladım. Yavaş da olsa girdim bu havaya

Allah yardimcin olsun. Inşallah başarılı olursun.

Çok teşekkür ederim canım yaklaşık 2 hafta önce de yaptım ama sıfır spor ile 5 günde 2 kilo verebildim.

Bu defa sporu da ekleyerek ve yine eksiksiz yaparak bakalım 2 kilodan daha fazla verebilecek miyim

Ay çok tatlısın ya. Olur arada böyle . Bİ dà olsa bi da yapma.ve bu yaptigini yanına birakma yarin daha fazla spor yapabilirsin mesela

ş ="_tanesi__, post: 47119562, member: 622121"]Bugün o kadar halsizim ki ancak girebilirdim kafam yastıktan kalkmıyor Sahurda üç dilim ekmek,bir yumurtadan yapılmış omlet ve üç tane zeytin yedim.
Geçmiş olsun csnım[/QUOTE]
Çok teşekkürler canım

Merhaba :) bu akşam galiba fazla kaçtı iftarda 4 adet orta boy zeytinyağlı dolma,iki dilim ekmek,salata şey esas kaçamak dondurma yemem oldu ama yemekten sonra yeşilçay kürümü yaptım ve halsiz olmama rağmen 35 dakika leslie 15 dakika da egzersiz yaptım belki buradan kurtarırım bir de sahurda hiç ekmek yemezsem sıkıntı yaşar mıyım acaba?

Kızlar dun aksam bi porsiyon nohut ve salata yedim sadece.aksam da az un helvası, misafirim vardı, regl de olunca dayanamadım,bana acayip sut yapiyo bide,kendi kendimi kandırdım valla sahur yok,izinleyim
Sabah iki burgu peynir, 3 zeytin, 1dilim ciya tohumlu ekmek.
Öğlen yoğurt bir kassa da da 1,5tk balamdan:
Salata ve haşlama et.
Protein ağırlıklı beslenirsem su ödem gider belki.Yeşilçay kurune de başladım.
Ayrıca bugün 40dk yürüyüş,20dk leslie ve 15dk bel bacak karin egzersizi

Bu mesajı 9 gibi yazmaya başlamıştım ama bitirmem bu saati buldu:-( istanbuldaki arkadaşlar iyi misiniz?yakınlarınız falan iyi mi? Rabbim korusun,bir daha fırsat vermesin,iyice sıkıştılar son çırpınışları ama onca ocak onca aile ateş içinde kalıyor:-( :-(

@aysedurmaz gördüm etli ekmeği afiyet olsun,ben de cumartesi yemiştim ama lezzet alamadım,farklı bi yerde yaptırma,belki bayramda kullanabilirim bi hak daha ya da 55e inebilirsem bi haftadır yerimde sayıyordum dun artı çıktım,reglden galiba ama beni bu kadr etkilemezdi,bilemedim:--( yarin maydanoz alıp bi de maydanoz kürü yapayım bari

@katre-i dem kaptanım, bayramda etap birleştirmekten bahsetmiştin nasıl olacak?ben perşembe den yola çıkacağım için perşembe sabah kilo bildirimi yapacağım, bi sonraki bildirimi ne zaman yapacağız.tartımı götürmeyeceğim,sonraki hafta annemler de var tartı orda tartılırım.

Çok şükür bizlere bir şey olmadı ama Allah yaralılara acil şifa versin ölenlerin mekanı cennet olsun çok zor çok Allah yardımcımız olsun

İstanbuldayım.
Hayır kimse ilgilenmiyor fikirde vermiyor.
O zaman burda paylaş biz elimizden geldikçe yardim edelim canım sana
Eki Görüntüle 1852863
Kafa çok güzel bak böyle bişeyle dikkati oraya çekebilirsin
Ben de çok begendim
Dis fircala
Dis fircalamak benim istahimi kapatiyor hep canim
Aa ilk defa duydum iyi mi
Bugunum

Sabah
1 dilim ekmek
Sekersiz sarelle

Oglen
3 sekersiz biskuvi
1 yesil elma

Aksam
Yogurtlu ispanak

Yagsiz sutten kahve
Kus musun mübarek arkadaşım
Oyu maşallah sana yaa,şimdiki aklım olsa ben de senin gibi yapardım, ah ahhh
Yakında deme simdi de,lütfen,erteleme kendini
Gunaydin Kizlar :))
@aysedurmaz canim önlemini bastan almak lazim. Yoksa salarim kendimi kilolar yapisip kalir. @katre-i dem kaptancigim sabahki kilom 73.2
Kesinlikle haklisin
Geçmiş olsun,dikkat et kendine
Seni o kadar iyi anlıyorum ki bi haftadır ben de ayni rakamı görmekten sıkıldım ama sakin pes etme, kazanan biz olacağız, diretsin bakalım el mi yaman bey mi yaman hıh
Bugun

Istah mod : on

Sabah
1 kocaman peynirli gozleme gibi bir sey (350 cal)

Oglen
1 yesil elma
2 sekersiz biskuvi

Aksam
6 corba kasigi kisir
1 bardak Ayran
1 dilim ekmek
Biber tursusu

Spor icin

1 saat yuzme
gozlemeden sonra kilo vereceğini düşünüyorum,tatlı da oldug gibi

EceZ sen de benim gibi 57ye takılı mi kaldın:-(5te 5i birlikte yapalım demiştim ama perşembe yola çıkacağız,kvalidemlerde yapmam zor olur:-( onun yerine önerebileceğim bi şey var mi, su ödemi de ataydım bi tartıdan önce:-( :-(

Ay çok tatlısın ya. Olur arada böyle . Bİ dà olsa bi da yapma.ve bu yaptigini yanına birakma yarin daha fazla spor yapabilirsin mesela
Spor hiç yapamıyorum 3 gundur.valiz hazırla. Çarşı pazar derken bitiyorum yorgunluktan.belki bugün yaparım. Inşallah yani
Maydanoz kuru ne işe yarıyor? Ne kadar yapılıyor ?

Günaydın.
Benim.vücutta bi haller var bence kızlar. Hala 78.0 desem ne dersiniz? Cumadan beri 5 gün geçti. 100 gr bile gitmedi.mucize olacaktı yarın 77.50 mi olacak dersiniz. 5 ten sonra yemedim.3 gün sıkı spor yaptım. Niye hiç giden yok Allah aşkına bişeyler soyleyin. moralim çok düştü. Ama yiyesim de yok korkmayın.

Spor hiç yapamıyorum 3 gundur.valiz hazırla. Çarşı pazar derken bitiyorum yorgunluktan.belki bugün yaparım. Inşallah yani

Maydanoz kuru ne işe yarıyor? Ne kadar yapılıyor ?
Ödem atıyor canım ben ilk yaptigimda yarim kilo fark etmişti bi seferde. Maydanozun yoktu bugün alıp yapacağım insallah
regl yakin mi?benim regl döneminde bile boyle olmazdı ama ilk defa +500e çıktım.ben de Noam adım neden.

Mesajımın sonundaki kisim:ben de anlamadım neden olacak @aysedurmaz
Kahvaltıda 2zeytin,iki burgu peynir, yarim dlm tb ekmeği,4 kiraz, yarim yumurta yedim.öğlen gelince ya ayran ya da yoğurt tüketirim.
Kızlar nerdesiniz yahuuuuu, günaydın aslibo gel gayri ya sen sataşmayınca kilo veremez oldum benn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…