Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bugun

Istah mod : on

Sabah
1 kocaman peynirli gozleme gibi bir sey (350 cal)

Oglen
1 yesil elma
2 sekersiz biskuvi

Aksam
6 corba kasigi kisir
1 bardak Ayran
1 dilim ekmek
Biber tursusu

Spor icin

1 saat yuzme
günlerdir çok az yiyordun, değişiklik olmuştur canım, kısır güzelmiy di

afiyet olsun, menülere bakıyorumda dü

geldim geldim canım, kendim kabızlıkla son sürat mücadele ediyorum şu an , bakalım hangimiz yenicez , kayınvalideden çok iyi performans bekliyorum, bayram adına tatlılar börekler dolmalar Allaahhhh oh mis mis, sporda yapamazsın sen şimdi oralarda kilo alıp gelirsen ( ümidim o ) seni daha güzel çiğ çiğ yicem canısı

yeme sakın, tartıda eksi görmeyince daha da çok hırslanmanız lazım, ben öyleyim mesela ,bir yerde yanlışlık vardır olabilr mi canım

bu arada milletimizin başı sağolsun
akşam haberlerde en ilk duyan bendi sanırım, son Türk kalana kadar bu vatanımızı bölemeyecekler, yıldırmak için istedikleri kadar bir yerlerini yırtsınlar, bu vatan kolay kazanılmadı, o kadar , şerefsizler, ne desem az

ben dün akşam iftarda
2 yemek kaşığı haşlama et + 1 dilim ekmek
1 bardak probiyotikli süt içtim
1 tane şeftali
3 tane incir yedim + 3 bardak su

günlerdir yine kabızdım, baktım olmuyor, dinsizin hakkından imansız gelir dedim
2 yemek kaşığı zeytinyağını bol su ile içtim, bir kaç saat sonra biraz etki gösterdi

sahurda
2 dilim tost
azar azar kahvaltlılar
1 domates salatası
3 bardak su

yok yok damak tadımız pek uymaz zaten ,hic ümitlerle ben validede daha çok veriririm inşallahgerçi diyet yaptığımı söylemeyeceğim ama bulurum bi yolunu
Ama izmir faslına siz veremiyorum iste,anacığım in gözlenmesine dayanmak baya zor olacak ben de bi tane ile diyarım artik napalim

kayınvalideyi görünce direkt iştahın mı kesiliyor seninde
, hay Allah bende ümitlenmisim boşu boşuna
anacağına güveniyorum , sonsuz hemde telini bilsem arardım
teyzecim bu neredeyse zafiyet geçirecek, iyi bak oralarda diye

evet canım, bizler iyiyiz ama ateş düştüğü yeri yakar, sahurda açıklama yapıldı şehit sayısı 36 ya yükselmişti

Yok yok inanır valla,gerçi diyet yaptığımı biliyo,ben frenlerim onu.nasıl olsa tatil öncesi mezun olamayacagim,daha bi ay burdayım gibi:-( :-(
evet canım, bizler iyiyiz ama ateş düştüğü yeri yakar, sahurda açıklama yapıldı şehit sayısı 36 ya yükselmişti
rabbim yardımcımız olsun canım, alçakça saldırdıkları için sonuç alıyorlar kaç zamandır, içimden geçenleri soylemeyeyim

dün haberi duyunca hemen kuzenini aradım dış hatlarda polis izinliymis vade dedikleri bu işte . Sonra bu haberi gordum sabah lanet olsun diyorum bu ilk mi değil yolda gordukleri yaralıyi taksim kirlenir diye almayan olmuştu öncesinde de ,sonra bolu kaynaşlı depreminde otobüsler öğrencileri 3 katı fiyatına almıştı yollardan neden mi cunku muhtaçtırlar onlara madur olmuşlardı .Şimdi gelde kufur etme

Et kaptanım et,ya kalkmış adamlara kızıyoruz mübarek günde cana kıydı serefsizler diye de bizimkiler kendi vatandaşına bunu yaptıktan sonra ne söylesek boş.insan boyle felaketlerden de fırsat çıkarma kaygısına düşüyorsa bi de hic yanmadığı gibi bu mübarek aylarda dahi frenlenmiyorsa ne diyebilirim ki. Biz nasıl oldu da bu hale geldik,bu kadar duygusuzlastik. Bi arkadaşım geçen blogunda duygu nakli olmalı insanlara diye yazmıştı, tam da böyleleri ne acilen yapılmalı sanki

Tarifleri yok. İnsanlık lari yokmuş .o taksicilerin hepsini görevden men edicen. Ehliyet falan birakmicaksin. Nasil muslumanlik bu ya. Biz nasıl bu hale geldik. Ya bunlar insan olamaz. Kuzenin içinde gecmis olsun canım. Evet vade dedikleri bu. Daha dünyada yiyecek ekmeği varmış.

Aynen katıliyorum canım sana. teröristlerden daha fazla can yakti. En zor zamanda bu yapılır mı. Zaten insanlar can derdinde ne yapacağını bilemez halde. Offff soylemeyelim . Bende sinir falan kalmadı

Merhaba :) bugün sahurda kendimi iyi frenlediğimi düşünüyorum :) iki dilim ekmek,üç-dört çatal lor peyniri,domates,salatalık ve üç adet zeytinle atlattım :)
Canım çok güzel afiyet olsun ,bir de ev yapımı yoğurt eklersen müthiş olur
Aynen katıliyorum canım sana. teröristlerden daha fazla can yakti. En zor zamanda bu yapılır mı. Zaten insanlar can derdinde ne yapacağını bilemez halde. Offff soylemeyelim . Bende sinir falan kalmadı
ah balim ah:-(

Bende 3 kez okudum,geçmiş mesajimi düşündüm anlamak için son cümleni :) regl Biteli 1 hafta oldu.göbek aldı başını gitti valla bu hafta (((
yeme sakın, tartıda eksi görmeyince daha da çok hırslanmanız lazım, ben öyleyim mesela ,bir yerde yanlışlık vardır olabilr mi canım
Bende de tersi oluyor.verdikçe mutlu oluyorum ve hirslaniyorum
Merhaba :) bugün sahurda kendimi iyi frenlediğimi düşünüyorum :) iki dilim ekmek,üç-dört çatal lor peyniri,domates,salatalık ve üç adet zeytinle atlattım :)
Bence çok güzel frenlemissin. Yaramasin :))))))

Bugünku menüm
Kahvaltı 3 zeytin.1 kk peynir. 2 vişne reçeli tanesi.yarım dilim tb ekmeği. 1 salatalık. 1 domates.
Öğle 2 zeytin.1 tk tulum peyniri.1 çatal bal.1 dilim ekmek.maalesef çiçek dilimi.2 yk çorba. Oglumdan kalanı içtim. Açlıktan oluyorum ama yemicem. Gerginim mutfağı goresim yok (((

Allah allah niye öyle oldu ki:-( ben göbeğimin indiğini hissediyorum.
Canım gir ama ayran iç acayip tok tutar ya da tarçınlı sut iç elme ye.açlıkla mücadele etme,gece ac kal,aksam ac kal ama gündüz kalma çocuklarına yetişmem onlarla koşturman lazim.
Tamam canım ev yapımı yoğurt yemeyi de bir kenara not ediyorum ben de zaten en çok ev yapımı yoğurtları severim :)
Ben bugün hep yoğurt yedim kızlar kahvaltıyı yazmıştım,öğlen gelince yeşilçay kürü içtim,bir saat sonrasında yoğurt katarken yoğurt suyu içtim bi bardak, 3yk yoğurt yedim.biraz önce yine 3yk yoğurt ve salatalik yedimaksam iftarda dayanırsam sabaha eksi olurum insallah

Bugün davete gidiyorum ama candostum olduğu için rahatım. Salata sos cacık ile gecirecegim iftarı. 16.30 da 5 tane ceviz büyüklüğünde yagsiz izgara köfte ve domatesle salatalık yedim.kiraz sapı ve maydanoz suyu içtim odem icin.
Bu arada zayiflamak icin değil de odem icin içen varmi maydanoz suyunu? Maydanoz kurunu benim gibi tansiyonu düşük olan insanlar zayiflamak icin yapmasın yazıyor heryerde. Bende odem icin yapayım dedim ama aç mi tok mu,kaç kere ıçılecek bilemedim

Oyle canım sıkkın ki açlıktan değil metabolizmam durmasın diye yiyorum. 80den yuksekken giyebildigim şort 3 gundur kapanmiyor bile önü kimse de fikir yurutmuyor bilemedim niye böyle olduğumu. Soda ayran limon mu sisirdi acaba beni? Şimdi aklıma geldi..
Bende yogurda bayılırım. Hep olsa hep yesem.süzme tava evde farketmez.koyun yoğurdu olmasın yeter :)

acıkırsın benim güzel rakibecim, yoğurtla tek olmaz mazallah, iftar davetin falan yokmu karnın doyardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…