günlerdir çok az yiyordun, değişiklik olmuştur canım, kısır güzelmiy diBugun
Istah mod : on
Sabah
1 kocaman peynirli gozleme gibi bir sey (350 cal)
Oglen
1 yesil elma
2 sekersiz biskuvi
Aksam
6 corba kasigi kisir
1 bardak Ayran
1 dilim ekmek
Biber tursusu
Spor icin
1 saat yuzme
Kızlar dun aksam bi porsiyon nohut ve salata yedim sadece.aksam da az un helvası, misafirim vardı, regl de olunca dayanamadım,bana acayip sut yapiyo bide,kendi kendimi kandırdım vallasahur yok,izinleyim
Sabah iki burgu peynir, 3 zeytin, 1dilim ciya tohumlu ekmek.
Öğlen yoğurt bir kassa da da 1,5tk balamdan:
Salata ve haşlama et.
Protein ağırlıklı beslenirsem su ödem gider belki.Yeşilçay kurune de başladım.
Ayrıca bugün 40dk yürüyüş,20dk leslie ve 15dk bel bacak karin egzersizi
Mesajımın sonundaki kisim:ben de anlamadım neden olacak @aysedurmaz
Kahvaltıda 2zeytin,iki burgu peynir, yarim dlm tb ekmeği,4 kiraz, yarim yumurta yedim.öğlen gelince ya ayran ya da yoğurt tüketirim.
Kızlar nerdesiniz yahuuuuu, günaydınaslibo gel gayri ya sen sataşmayınca kilo veremez oldum benn
yeme sakın, tartıda eksi görmeyince daha da çok hırslanmanız lazım, ben öyleyim mesela ,bir yerde yanlışlık vardır olabilr mi canımGünaydın.
Benim.vücutta bi haller var bence kızlar. Hala 78.0 desem ne dersiniz? Cumadan beri 5 gün geçti. 100 gr bile gitmedi.mucize olacaktı yarın 77.50 mi olacak dersiniz. 5 ten sonra yemedim.3 gün sıkı spor yaptım. Niye hiç giden yok Allah aşkına bişeyler soyleyin.moralim çok düştü. Ama yiyesim de yok korkmayın.
yok yok damak tadımız pek uymaz zaten ,hic ümitlerle ben validede daha çok veriririm inşallahgünlerdir çok az yiyordun, değişiklik olmuştur canım, kısır güzelmiy di
afiyet olsun, menülere bakıyorumda dü
geldim geldim canım,kendim kabızlıkla son sürat mücadele ediyorum şu an , bakalım hangimiz yenicez , kayınvalideden çok iyi performans bekliyorum, bayram adına tatlılar börekler dolmalar Allaahhhh oh mis mis, sporda yapamazsın sen şimdi oralarda kilo alıp gelirsen ( ümidim o ) seni daha güzel çiğ çiğ yicem canısı
yok yok damak tadımız pek uymaz zaten ,hic ümitlerle ben validede daha çok veriririm inşallahgerçi diyet yaptığımı söylemeyeceğim ama bulurum bi yolunu
Ama izmir faslına siz veremiyorum iste,anacığım in gözlenmesine dayanmak baya zor olacak ben de bi tane ile diyarım artik napalim
Bu mesajı 9 gibi yazmaya başlamıştım ama bitirmem bu saati buldu:-( istanbuldaki arkadaşlar iyi misiniz?yakınlarınız falan iyi mi? Rabbim korusun,bir daha fırsat vermesin,iyice sıkıştılar son çırpınışları ama onca ocak onca aile ateş içinde kalıyor:-( :-(
Yok yok inanır valla,gerçi diyet yaptığımı biliyo,ben frenlerim onu.nasıl olsa tatil öncesi mezun olamayacagim,daha bi ay burdayım gibi:-( :-(kayınvalideyi görünce direkt iştahın mı kesiliyor seninde
, hay Allah bende ümitlenmisim boşu boşuna
anacağına güveniyorum , sonsuz hemde telini bilsem arardım
teyzecim bu neredeyse zafiyet geçirecek, iyi bak oralarda diye
rabbim yardımcımız olsun canım, alçakça saldırdıkları için sonuç alıyorlar kaç zamandır, içimden geçenleri soylemeyeyimevet canım, bizler iyiyiz ama ateş düştüğü yeri yakar, sahurda açıklama yapıldı şehit sayısı 36 ya yükselmişti
Et kaptanım et,ya kalkmış adamlara kızıyoruz mübarek günde cana kıydı serefsizler diye de bizimkiler kendi vatandaşına bunu yaptıktan sonra ne söylesek boş.insan boyle felaketlerden de fırsat çıkarma kaygısına düşüyorsa bi de hic yanmadığı gibi bu mübarek aylarda dahi frenlenmiyorsa ne diyebilirim ki. Biz nasıl oldu da bu hale geldik,bu kadar duygusuzlastik. Bi arkadaşım geçen blogunda duygu nakli olmalı insanlara diye yazmıştı, tam da böyleleri ne acilen yapılmalı sankiEki Görüntüle 1853558 dün haberi duyunca hemen kuzenini aradım dış hatlarda polis izinliymis vade dedikleri bu işte . Sonra bu haberi gordum sabah lanet olsun diyorum bu ilk mi değil yolda gordukleri yaralıyi taksim kirlenir diye almayan olmuştu öncesinde de ,sonra bolu kaynaşlı depreminde otobüsler öğrencileri 3 katı fiyatına almıştı yollardan neden mi cunku muhtaçtırlar onlara madur olmuşlardı .Şimdi gelde kufur etme
Tarifleri yok. İnsanlık lari yokmuş .o taksicilerin hepsini görevden men edicen. Ehliyet falan birakmicaksin. Nasil muslumanlik bu ya. Biz nasıl bu hale geldik. Ya bunlar insan olamaz. Kuzenin içinde gecmis olsun canım. Evet vade dedikleri bu. Daha dünyada yiyecek ekmeği varmış.[ATTACedilmm]1853558[/ATTACH] dün haberi duyunca hemen kuzenini aradım dış hatlarda polis izinliymis vade dedikleri bu işte . Sonra bu haberi gordum sabah lanet olsun diyorum bu ilk mi değil yolda gordukleri yaralıyi taksim kirlenir diye almayan olmuştu öncesinde de ,sonra bolu kaynaşlı depreminde otobüsler öğrencileri 3 katı fiyatına almıştı yollardan neden mi cunku muhtaçtırlar onlara madur olmuşlardı .Şimdi gelde kufur etme
Et kaptanım et,ya kalkmış adamlara kızıyoruz mübarek günde cana kıydı serefsizler diye de bizimkiler kendi vatandaşına bunu yaptıktan sonra ne söylesek boş.insan boyle felaketlerden de fırsat çıkarma kaygısına düşüyorsa bi de hic yanmadığı gibi bu mübarek aylarda dahi frenlenmiyorsa ne diyebilirim ki. Biz nasıl oldu da bu hale geldik,bu kadar duygusuzlastik. Bi arkadaşım geçen blogunda duygu nakli olmalı insanlara diye yazmıştı, tam da böyleleri ne acilen yapılmalı sanki
Canım çok güzel afiyet olsun ,bir de ev yapımı yoğurt eklersen müthiş olurMerhaba :) bugün sahurda kendimi iyi frenlediğimi düşünüyorum :) iki dilim ekmek,üç-dört çatal lor peyniri,domates,salatalık ve üç adet zeytinle atlattım :)
ah balim ah:-(Aynen katıliyorum canım sana. teröristlerden daha fazla can yakti. En zor zamanda bu yapılır mı. Zaten insanlar can derdinde ne yapacağını bilemez halde. Offff soylemeyelim . Bende sinir falan kalmadı
Ödem atıyor canım ben ilk yaptigimda yarim kilo fark etmişti bi seferde. Maydanozun yoktu bugün alıp yapacağım insallah
regl yakin mi?benim regl döneminde bile boyle olmazdı ama ilk defa +500e çıktım.ben de Noam adım neden.
Bende 3 kez okudum,geçmiş mesajimi düşündüm anlamak için son cümleni :) regl Biteli 1 hafta oldu.göbek aldı başını gitti valla bu haftaMesajımın sonundaki kisim:ben de anlamadım neden olacak @aysedurmaz
Kahvaltıda 2zeytin,iki burgu peynir, yarim dlm tb ekmeği,4 kiraz, yarim yumurta yedim.öğlen gelince ya ayran ya da yoğurt tüketirim.
Kızlar nerdesiniz yahuuuuu, günaydınaslibo gel gayri ya sen sataşmayınca kilo veremez oldum benn
Bende de tersi oluyor.verdikçe mutlu oluyorum ve hirslaniyorumyeme sakın, tartıda eksi görmeyince daha da çok hırslanmanız lazım, ben öyleyim mesela ,bir yerde yanlışlık vardır olabilr mi canım
Bence çok güzel frenlemissin. Yaramasin :))))))Merhaba :) bugün sahurda kendimi iyi frenlediğimi düşünüyorum :) iki dilim ekmek,üç-dört çatal lor peyniri,domates,salatalık ve üç adet zeytinle atlattım :)
Tamam canım ev yapımı yoğurt yemeyi de bir kenara not ediyorumCanım çok güzel afiyet olsun ,bir de ev yapımı yoğurt eklersen müthiş olur
ah balim ah:-(
Allah allah niye öyle oldu ki:-( ben göbeğimin indiğini hissediyorum.Bende 3 kez okudum,geçmiş mesajimi düşündüm anlamak için son cümleni :) regl Biteli 1 hafta oldu.göbek aldı başını gitti valla bu hafta(((
Bende de tersi oluyor.verdikçe mutlu oluyorum ve hirslaniyorum
Bence çok güzel frenlemissin. Yaramasin :))))))
Canım gir ama ayran iç acayip tok tutar ya da tarçınlı sut iç elme ye.açlıkla mücadele etme,gece ac kal,aksam ac kal ama gündüz kalma çocuklarına yetişmem onlarla koşturman lazim.Bugünku menüm
Kahvaltı 3 zeytin.1 kk peynir. 2 vişne reçeli tanesi.yarım dilim tb ekmeği. 1 salatalık. 1 domates.
Öğle 2 zeytin.1 tk tulum peyniri.1 çatal bal.1 dilim ekmek.maalesef çiçek dilimi.2 yk çorba. Oglumdan kalanı içtim. Açlıktan oluyorum ama yemicem. Gerginim mutfağı goresim yok(((
Ben bugün hep yoğurt yedim kızlarTamam canım ev yapımı yoğurt yemeyi de bir kenara not ediyorumben de zaten en çok ev yapımı yoğurtları severim :)
Oyle canım sıkkın ki açlıktan değil metabolizmam durmasın diye yiyorum. 80den yuksekken giyebildigim şort 3 gundur kapanmiyor bile önüAllah allah niye öyle oldu ki:-( ben göbeğimin indiğini hissediyorum.
Canım gir ama ayran iç acayip tok tutar ya da tarçınlı sut iç elme ye.açlıkla mücadele etme,gece ac kal,aksam ac kal ama gündüz kalma çocuklarına yetişmem onlarla koşturman lazim.
Ben bugün hep yoğurt yedim kızlarkahvaltıyı yazmıştım,öğlen gelince yeşilçay kürü içtim,bir saat sonrasında yoğurt katarken yoğurt suyu içtim bi bardak, 3yk yoğurt yedim.biraz önce yine 3yk yoğurt ve salatalik yedim aksam iftarda dayanırsam sabaha eksi olurum insallah
Allah allah niye öyle oldu ki:-( ben göbeğimin indiğini hissediyorum.
Canım gir ama ayran iç acayip tok tutar ya da tarçınlı sut iç elme ye.açlıkla mücadele etme,gece ac kal,aksam ac kal ama gündüz kalma çocuklarına yetişmem onlarla koşturman lazim.
Ben bugün hep yoğurt yedim kızlarkahvaltıyı yazmıştım,öğlen gelince yeşilçay kürü içtim,bir saat sonrasında yoğurt katarken yoğurt suyu içtim bi bardak, 3yk yoğurt yedim.biraz önce yine 3yk yoğurt ve salatalik yedim aksam iftarda dayanırsam sabaha eksi olurum insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?