Aynen ben de koyun çok agir geliyo.soda ayran yapar mi ama?sanmiyorumOyle canım sıkkın ki açlıktan değil metabolizmam durmasın diye yiyorum. 80den yuksekken giyebildigim şort 3 gundur kapanmiyor bile önükimse de fikir yurutmuyor bilemedim niye böyle olduğumu. Soda ayran limon mu sisirdi acaba beni? Şimdi aklıma geldi..
Bende yogurda bayılırım. Hep olsa hep yesem.süzme tava evde farketmez.koyun yoğurdu olmasın yeter :)
Yok canım gayette tokum,hatta iftarda tarçın sut elma yapardım ama sutum yok malum gidecek oluNcaacıkırsın benim güzel rakibecim, yoğurtla tek olmaz mazallah, iftar davetin falan yokmu karnın doyardı
Aynen ben de koyun çok agir geliyo.soda ayran yapar mi ama?sanmiyorum
Yok canım gayette tokum,hatta iftarda tarçın sut elma yapardım ama sutum yok malum gidecek oluNcaen iyisi ayran yapayım
@katre-i dem etap birleştirme olacak mi bayramda ve de nasıl olacak canım?
@katre-i dem etap birleştirme olacak mi bayramda ve de nasıl olacak canım?
Canım canım nasıl da düşüncelisin,gözlerim yaşardıburda olsan ben davet ederdim seni, bir güzel bakardım sana canım rakibecim, canın ne istiyor eve gidince yapayım
patates köfte kızartayım yada mantı falan, güçten düşersin bu kadar yemeğe , kıyamamammmmm
Nerden baktin canım?baktım canım etaplar birleşmiş, hiç kimse itiraz etmemiş, hepsi evet yazmış
şekersiz o anladım da unsuz nasıl yaptın?Selam kizlar bu gun malesef ki sporum yok ama bayram temizligi yaptim :)
Sabah
Az peynir
4 zeytin
3 ceri domates
Dogal meyve suyu
Oglen
1 soda
Hurma
Ara
Diyet kek :) canim tatli istedi kendime unsuz sekersiz kek yaptim :)))
Aksam
1 kase corba
1 kepce pilav
3 tane haslama usulu kofte
3 iri dilim patlican
3 iri dilim patates
Gun icinde 3 litre su
Hımm olur benim için sıkıntı değil,tartı farkı olur mu acaba?gidince hemen tartılırım ama 8saat yolda şişerim illaki:-/neyse her gün tartılıp yazarım olmazsaKızlar bu perşembe yani ayın 30unda bildirim var fakat ayın 8inse bildirim yok ama beni bilen bilir ben bildirim alırım biz ayın yedisinde yada 6 sında takım içi bildirim yapacağız ki salmayalim dimi iki hafta uzun bir sure
Canım ben de haftaya kv de olcam tartı yok orda bildiri yapamıcamKızlar bu perşembe yani ayın 30unda bildirim var fakat ayın 8inse bildirim yok ama beni bilen bilir ben bildirim alırım biz ayın yedisinde yada 6 sında takım içi bildirim yapacağız ki salmayalim dimi iki hafta uzun bir sure
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?