Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

@aysedurmaz ,evet canım içinde limon olan kürler benimde tansiyonumu çok düşürdü,
pirinç lapası yapmıştım ben 2 gün öğle ve akşam , içine domates salatalık yeşillik ve baharat katarak , tuz olmıcak, limonda sıkabilirsin, ama ben çok az üstüne serptim tuz , midem bulandı yiyememiştim ama tartıda farketmişti, o zaman,

birde ramazan dolayısıyla yapmamıştım, yoğurt kürü ama limonsuz olanı
eğer hamiş olmazsam bu ay ,cuma yada c.tesi belli olucak regl durumu
yoğurt, zencefil, zerdeçal ve tarçından oluşan haftada 2 gün yapılan kürü, ben yine sadece akşamları yapıcam canım

Aynen ben de koyun çok agir geliyo.soda ayran yapar mi ama?sanmiyorum
acıkırsın benim güzel rakibecim, yoğurtla tek olmaz mazallah, iftar davetin falan yokmu karnın doyardı
Yok canım gayette tokum,hatta iftarda tarçın sut elma yapardım ama sutum yok malum gidecek oluNcaen iyisi ayran yapayım

Aynen ben de koyun çok agir geliyo.soda ayran yapar mi ama?sanmiyorum
Yok canım gayette tokum,hatta iftarda tarçın sut elma yapardım ama sutum yok malum gidecek oluNcaen iyisi ayran yapayım

burda olsan ben davet ederdim seni, bir güzel bakardım sana canım rakibecim, canın ne istiyor eve gidince yapayım
patates köfte kızartayım yada mantı falan, güçten düşersin bu kadar yemeğe , kıyamamammmmm

Selam kizlar bu gun malesef ki sporum yok ama bayram temizligi yaptim :)
Sabah
Az peynir
4 zeytin
3 ceri domates
Dogal meyve suyu

Oglen
1 soda
Hurma

Ara
Diyet kek :) canim tatli istedi kendime unsuz sekersiz kek yaptim :)))

Aksam
1 kase corba
1 kepce pilav
3 tane haslama usulu kofte
3 iri dilim patlican
3 iri dilim patates

Gun icinde 3 litre su

Slm bugün dışarıya kahvaltıyapmadan çıktım çok kötü oldu 1 simit ve 1 poğaça yedim benimneyim ee iştişten pis boğazı nolmasın
akşam 7 yemek kaşığı güveç
1 dilim ekmek
1 kase cacık
yedikten sonra pişman oldum ama iş işten geçti benim neyim e simit
30 dk yürüdüm

burda olsan ben davet ederdim seni, bir güzel bakardım sana canım rakibecim, canın ne istiyor eve gidince yapayım
patates köfte kızartayım yada mantı falan, güçten düşersin bu kadar yemeğe , kıyamamammmmm
Canım canım nasıl da düşüncelisin,gözlerim yaşardı
baktım canım etaplar birleşmiş, hiç kimse itiraz etmemiş, hepsi evet yazmış
Nerden baktin canım?
şekersiz o anladım da unsuz nasıl yaptın?

Hımm olur benim için sıkıntı değil,tartı farkı olur mu acaba?gidince hemen tartılırım ama 8saat yolda şişerim illaki:-/neyse her gün tartılıp yazarım olmazsa

Kızlar selam hiç keyfim yok o nedenle pek giremedim
@katre-i dem geçmiş olsun canım.bütün milletimizin başısağolsun içimde devlet ve teröristler için öfkeden ne öte duygu varsa,hayatını kaybeden insanlar için üzüntü,bu olaylardan nemalananlar için kelime bulamıyorum içimde onlar için bir duygu yok, güzel ülkem için onu bu duruma düşürenler yüzünden acıma hissediyorum .Allah yardımcımız olsun.
Gelelim bana bugün dahiliye bölümüne gittim bütün kan değerlerime insülin direncimë bakılacak tahlil için sabah gidip kan vericem.

Menüm
Kalkınca elma sirkeli su
Sabah 2 yumurtadan peynirli omlet 9 zeytin
Öğle 2 yumurtadan peynirli omlet 3 küçük hindi füme 6 zeytin domates salatalık
Ara 1 hurma 1 ceviz
Akşam 1 kase çorba 2 kaşık börülce haşlama 10 tane kiraz
Su 2 litre

Canım ben de haftaya kv de olcam tartı yok orda bildiri yapamıcam

Bu akşam iftarda bir kase domates çorbası içtim.Bir tane küçük haşhaşlı yedim.Yanında domates,salatalık.Tabi sonra yeşilçay kürüm :) Biraz zaman geçtikten sonra da 30 dakika leslie ve 10 dakika egzersiz yaptım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…