Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yeme onu yeme cok güzel menün var.

Pes etmek yok. Başaracağız. Hergün tartıya cıkmamalısın. Direnç başlamış. Detoks yap sporunu biraz değiştir. Maydonoz kürü cok önemli.

Öğlen 12de yarım sb light süt. Yarım kase lifalif tahıl gevreği.
4 de 1 porsiyon tavuk döner. Ekmeksiz.saat ve ezme. 1 bardak ayranla.
Güzel menü afiyet olsun

Bugun

Istah mod : on

Sabah
1 kocaman peynirli gozleme gibi bir sey (350 cal)

Oglen
1 yesil elma
2 sekersiz biskuvi

Aksam
6 corba kasigi kisir
1 bardak Ayran
1 dilim ekmek
Biber tursusu

Spor icin

1 saat yuzme

Oo karbonhidratlı menü. Günlül kalorini aşmamışsın güzel :)

Öğlen saat 5 gibi
2 dilim ekmek
1 tabak kabak yemeği
akşam saat 8 e
5 hurma
1 kase yoğurt
2 çatal karnıyarık
Cok az yiyorsun metabolizman yavaşlamasın dikkat et canım.

Canım yemişsin bir kere ama pes etmek yok. Bomba gibi olacağız. Kıskananlar çatlayacak. Sen inanırsan başarırsın.

Hem dolma hem ekmek hem dondurma üçü pek parlak bir birleşim olmamış. Tartıya son gün bugün toparlarsın inşallah.

Maydanoz kürü yada sabahları ılık suya 1 çk bal biraz limon sıkıp içebilirsin işe yarar.

Hepimizin başı sağolsun insanlar seyahat etmek için orada savaş değil ama öldüler. İçim acıyor tarifsiz.

Afiyet olsun canım. Menün güzel.

Protein et yemelisin. Yanında güzel bir salata hatta ayran doyma garantili

Kızartma değiller dimi patlıcan patatesler :)
Güzel menü:)

Kötü olmuş ama toparlanır. Kendini salma canım.

Biz yine arada bildirim yaparız takım olarak. Kaptanımda demiş zaten :)

Güzel menü. Akşam ayran yoğurt takviyesi.yapsaydın iyi olurmuş ac bırakma kendini:)

Haşhaşlı neki:)

Günaydın kızlar.
Salı menüm
Yumurta
2 ceri domates
Çeyrek simit

Öğle
1 kase yoğurt
1 porsiyon mantar sote
2 yk pilav

Akşam
Tb ekmeğine peynirli sandwiç.

Dünkü menüm
Karışık tb ekmeğine sandwiç

1 kupa sütlü kahve

Öğle
Hindi etinden bir yemek anlamadım tam :)
Yoğurt
1 kase arapaşı çorbası

Akşam

Patatesli tavuk yemeği 5 yk

Kızlar gunaydin:-* aksam maydanoz kuru yapacaktim,oğlumu uyuturken uyuyakalmisimvdun farkettim Kaç gündür göbeğinden baya rahatsızken dün daha iyiydi.yeşilçay kuru yaramış olabilir.birazdan tartılacağım ama korkuyorum yargıya çıkmaya ilk defa:-confused:yuz gr a bile raziyim bu hafta

Kızlar menülerde ufak kaçamaklar motivasyon eksikleri görüyorum. Bizde pes etmek yok. Onlarca hafta galip geldik tartıda bir gün bize gülmezse vazmı geçeceğiz? Tabii ki hayır. Obez olan benim huuu ben bile yapabiliyorum sizde yapabilirsiniz. Zamanında 30 kilo verdim ben. Bu uzun vadeli bir iş iniş çıkışlar olabilir ama pes etmek yok. İrademiz sağlam. Hergün burada olmamız bile başarmayı nasıl istediğimizin göstergesi. Başaracağımıza inanın. Başaracağız.

Inşallah canım ama başarmak zorundayım kızların menü ve spor larını görünce kendimi gGarfield sanıyorum yolum uzun motivasyon düşüyor bu hafta regli gecikti şişti iyice ee kaçamak da yaptımsanki bişey bbecerigibi sen kaç ayda 30 vvermişti

Canım sen ara öğün yapmıyormusun

Kızlar sabit çıktım ama dünle bugün arasında yarim kilo var,yarin da bi bu kadar olacağına eminim ama tartılma ihtimalim neredeyse yok ya çok üzülüyorum:--(

Canım canım nasıl da düşüncelisin,gözlerim yaşardı

Nerden baktin canım?
şekersiz o anladım da unsuz nasıl yaptın?

ne zaman aklımdan çıktın ki , uykularım kaçıyor senin yüzünden benden erken mezun olucan diye
hadi hayırlısı canım

güzel menü ve spor canım
Hurma diyetine devam alistim gibi ama arada bi kere dolma kaçamağı yaptım dayanamayıp :))

ah ahhh bende yaprak sarmayı özledim ama yapmıyorum yapraklar bir köşede duruyor

güzel menü ,
hadi bakalım sen yaparsın canım

aynen canımmm , haklısın , kızçeler ben 14 nisanda geldim takıma 1,5 ayda 6 kilo verdim, son 3 kilo kaldı diyeyim, oruçlu olduğum için ramazanda çok yavaş kilo verdim ama sorun değil, sonuçta verdim, bayramdan sonra inşallah sporda yaparsam süper olucak

düşürmücen işte , düşürdüğün an olmuyor,eşimin pek ümidi yoktu, ama aldı cevabını 6 kilodan sonra, o kadar

sende azim edicen başka yolu yokkkk, en ünlü diyetisyene de gitsen , sana yine buna benzer menüler verip yeme diyecek, spor yap diyecek, önemli olan kendi iradeni güçlendirmen, geç olsun güç olmasın

Aaa menümü yazmadım:-( aksam bir iki kere mercimek çorbasından aldım, bir iki kaşık nohut yemeği, salata ve haşlama tavuk(yazdım mi acaba diye de tereddüt ettim simdi)
Sabah 3 burgu peynir,1 zeytin,bir dilim börek(aksam yemesin sabaha erteledim)iki minik salatalik.ac karna da yeşilçay kürü.
Dun valiz hazırladım, allahım mutluluktan üç tümher şeyin içine giriyorum,tüm fermuarlar kapaniyo, sadece gömleklerin göğüs kısmı hala rahatsız edici ,bakalım 5 kilodan sonr ra düzelecek mi o da göbek mooi,onu içine cekiyom

aynen canım geçen sene alıpta içine giremediğim tuniklerimi bu bayram giyebilecem dün akşam test ettim oldu
dün akşam tartıldım 59 kiloydum canım 700 gr gitmiş,

dünkü menüm
iftar
1 kepçe ezo gelin çorba
1 kase yeşillikli karışık salata
8 dilim kavun, küçük bir salkım üzüm
3 bardak su

sahurda
bitti artık 1 porsiyon haşlama et yemeği
1 tane domatesten salata
2 zeytin
1 çatal peynir
3 bardak su+ 1 kupa çay

tartını yanında getirme imkanın yokmu canım
Aslında var da kvalideye gidiyorum ya bilerek götürmüyorum,annemin de var zaten tartısı.
Ben de 22sinde gelmiştim kız ne kadar ortak noktamız var
ooo bugün aksama en az 200 gr daha gider kesin bi kiloyu geçersin canım,tebrik ederim şimdiden:-*_-*

katlanabilir tabure gibi , katlanır tartıda çıksa , herkes her yere gertirirdik , çantaya koyardık valla,
sen benden yaklaşık 1 hafta sonra girmiştin öyle hatırlıyorum canım

ağzın bal yesin emi akşama kadar 200 gr gitse 58,800 olurum,
hadi bakalım o zaman , işyerinde biraz temizlik falan yapayım estradan , kalori yakayım dimi

Canım kendimi aç bıraktım yine de tık yok deli çıkcam maydonoz yapcam bugün bakalım

Sagol canimm

Canım canım nasıl da düşüncelisin,gözlerim yaşardı

Nerden baktin canım?
şekersiz o anladım da unsuz nasıl yaptın?
Netten buldum denedim guzel oldu ya digrrleri gibi degil ama olsun :) tarifi paylasirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…