Bu gun ki menu
Sabah
1 sise soda (sade)
7 hurma
Oglen
1 has. Yumurta
3 zeytin
1 dilim kaşar
1 dilim tam bugday ekmek
1 bardak sut
Arada
1 corba kasesi yagisz haslanmis yogurtlu manti
Aksam
2 kepce domates corbasi
3 orta boy köfte az yagda
2 y.kasigi pilav
1 kase cacik
Gun icerisinde
10 hurma
3 lirte su
1 turk kahvesi az sekerli
( dayana bilirsem yemicem ama dolaptaki dondurma beni durtuyooooo )
Morelim çok bozuk bugün şu diyet işini bırakasım geliyor menümü paylaşıyorum görüyorsunuz kaçamak yok spor var ben daha ne yapayım çaresiz kaldım ya sabah tartıldım aynı değişen hiç bişey yok....
Güzel menü afiyet olsunÖğlen 12de yarım sb light süt. Yarım kase lifalif tahıl gevreği.
4 de 1 porsiyon tavuk döner. Ekmeksiz.saat ve ezme. 1 bardak ayranla.
Bugun
Istah mod : on
Sabah
1 kocaman peynirli gozleme gibi bir sey (350 cal)
Oglen
1 yesil elma
2 sekersiz biskuvi
Aksam
6 corba kasigi kisir
1 bardak Ayran
1 dilim ekmek
Biber tursusu
Spor icin
1 saat yuzme
Cok az yiyorsun metabolizman yavaşlamasın dikkat et canım.Öğlen saat 5 gibi
2 dilim ekmek
1 tabak kabak yemeği
akşam saat 8 e
5 hurma
1 kase yoğurt
2 çatal karnıyarık
Iyi akşamlar.
Akşam yemeğim 1 tüm etliekmek ve 2 bardak fanta oldu.
Pismanmiyim evet. Bi daha olsa yapar miyim bilmiyorum.
Amaan cumadan beri dikkat ediyorum da noldu sanki.100 gr bile gitmedi.utanmasa +çıkacak. Yedim Ohh canıma deydi afiyet oldu miss.
2 saatlik Uykuyla duruyorum bugün.
Allah rahatlik versin herkese.
Merhaba :) bu akşam galiba fazla kaçtı iftarda4 adet orta boy zeytinyağlı dolma,iki dilim ekmek,salata şey esas kaçamak dondurma yemem oldu ama yemekten sonra yeşilçay kürümü yaptım ve halsiz olmama rağmen 35 dakika leslie 15 dakika da egzersiz yaptım belki buradan kurtarırım bir de sahurda hiç ekmek yemezsem sıkıntı yaşar mıyım acaba?
Kızlar dun aksam bi porsiyon nohut ve salata yedim sadece.aksam da az un helvası, misafirim vardı, regl de olunca dayanamadım,bana acayip sut yapiyo bide,kendi kendimi kandırdım vallasahur yok,izinleyim
Sabah iki burgu peynir, 3 zeytin, 1dilim ciya tohumlu ekmek.
Öğlen yoğurt bir kassa da da 1,5tk balamdan:
Salata ve haşlama et.
Protein ağırlıklı beslenirsem su ödem gider belki.Yeşilçay kurune de başladım.
Ayrıca bugün 40dk yürüyüş,20dk leslie ve 15dk bel bacak karin egzersizi
Hepimizin başı sağolsun insanlar seyahat etmek için orada savaş değil ama öldüler. İçim acıyor tarifsiz.bu arada milletimizin başı sağolsun
akşam haberlerde en ilk duyan bendi sanırım, son Türk kalana kadar bu vatanımızı bölemeyecekler, yıldırmak için istedikleri kadar bir yerlerini yırtsınlar, bu vatan kolay kazanılmadı, o kadar , şerefsizler, ne desem az
ben dün akşam iftarda
2 yemek kaşığı haşlama et + 1 dilim ekmek
1 bardak probiyotikli süt içtim
1 tane şeftali
3 tane incir yedim + 3 bardak su
günlerdir yine kabızdım, baktım olmuyor, dinsizin hakkından imansız gelir dedim
2 yemek kaşığı zeytinyağını bol su ile içtim, bir kaç saat sonra biraz etki gösterdi
sahurda
2 dilim tost
azar azar kahvaltlılar
1 domates salatası
3 bardak su
Bugünku menüm
Kahvaltı 3 zeytin.1 kk peynir. 2 vişne reçeli tanesi.yarım dilim tb ekmeği. 1 salatalık. 1 domates.
Öğle 2 zeytin.1 tk tulum peyniri.1 çatal bal.1 dilim ekmek.maalesef çiçek dilimi.2 yk çorba. Oglumdan kalanı içtim. Açlıktan oluyorum ama yemicem. Gerginim mutfağı goresim yok(((
Selam kizlar bu gun malesef ki sporum yok ama bayram temizligi yaptim :)
Sabah
Az peynir
4 zeytin
3 ceri domates
Dogal meyve suyu
Oglen
1 soda
Hurma
Ara
Diyet kek :) canim tatli istedi kendime unsuz sekersiz kek yaptim :)))
Aksam
1 kase corba
1 kepce pilav
3 tane haslama usulu kofte
3 iri dilim patlican
3 iri dilim patates
Gun icinde 3 litre su
Slm bugün dışarıya kahvaltıyapmadan çıktım çok kötü oldu 1 simit ve 1 poğaça yedim benimneyim ee iştişten pis boğazı nolmasın
akşam 7 yemek kaşığı güveç
1 dilim ekmek
1 kase cacık
yedikten sonra pişman oldum ama iş işten geçti benim neyim e simit
30 dk yürüdüm
Biz yine arada bildirim yaparız takım olarak. Kaptanımda demiş zaten :)Kızlar bu perşembe yani ayın 30unda bildirim var fakat ayın 8inse bildirim yok ama beni bilen bilir ben bildirim alırım biz ayın yedisinde yada 6 sında takım içi bildirim yapacağız ki salmayalim dimi iki hafta uzun bir sure
Menüm
Kalkınca elma sirkeli su
Sabah 2 yumurtadan peynirli omlet 9 zeytin
Öğle 2 yumurtadan peynirli omlet 3 küçük hindi füme 6 zeytin domates salatalık
Ara 1 hurma 1 ceviz
Akşam 1 kase çorba 2 kaşık börülce haşlama 10 tane kiraz
Su 2 litre
Haşhaşlı neki:)Bu akşam iftarda bir kase domates çorbası içtim.Bir tane küçük haşhaşlı yedim.Yanında domates,salatalık.Tabi sonra yeşilçay kürüm :) Biraz zaman geçtikten sonra da 30 dakika leslie ve 10 dakika egzersiz yaptım :)
Canım sen ara öğün yapmıyormusunGünaydın kızlar.
Salı menüm
Yumurta
2 ceri domates
Çeyrek simit
Öğle
1 kase yoğurt
1 porsiyon mantar sote
2 yk pilav
Akşam
Tb ekmeğine peynirli sandwiç.
Dünkü menüm
Karışık tb ekmeğine sandwiç
1 kupa sütlü kahve
Öğle
Hindi etinden bir yemek anlamadım tam :)
Yoğurt
1 kase arapaşı çorbası
Akşam
Patatesli tavuk yemeği 5 yk
Canım canım nasıl da düşüncelisin,gözlerim yaşardı
Nerden baktin canım?
şekersiz o anladım da unsuz nasıl yaptın?
hadi hayırlısı canımKızlar selam hiç keyfim yok o nedenle pek giremedim
@katre-i dem geçmiş olsun canım.bütün milletimizin başısağolsun içimde devlet ve teröristler için öfkeden ne öte duygu varsa,hayatını kaybeden insanlar için üzüntü,bu olaylardan nemalananlar için kelime bulamıyorum içimde onlar için bir duygu yok, güzel ülkem için onu bu duruma düşürenler yüzünden acıma hissediyorum .Allah yardımcımız olsun.
Gelelim bana bugün dahiliye bölümüne gittim bütün kan değerlerime insülin direncimë bakılacak tahlil için sabah gidip kan vericem.
Bu akşam iftarda bir kase domates çorbası içtim.Bir tane küçük haşhaşlı yedim.Yanında domates,salatalık.Tabi sonra yeşilçay kürüm :) Biraz zaman geçtikten sonra da 30 dakika leslie ve 10 dakika egzersiz yaptım :)
Hurma diyetine devam alistim gibi ama arada bi kere dolma kaçamağı yaptım dayanamayıp:))
Günaydın kızlar.
Salı menüm
Yumurta
2 ceri domates
Çeyrek simit
Öğle
1 kase yoğurt
1 porsiyon mantar sote
2 yk pilav
Akşam
Tb ekmeğine peynirli sandwiç.
Dünkü menüm
Karışık tb ekmeğine sandwiç
1 kupa sütlü kahve
Öğle
Hindi etinden bir yemek anlamadım tam :)
Yoğurt
1 kase arapaşı çorbası
Akşam
Patatesli tavuk yemeği 5 yk
hadi bakalım sen yaparsın canımKızlar gunaydin:-* aksam maydanoz kuru yapacaktim,oğlumu uyuturken uyuyakalmisimvdun farkettim Kaç gündür göbeğinden baya rahatsızken dün daha iyiydi.yeşilçay kuru yaramış olabilir.birazdan tartılacağım ama korkuyorum yargıya çıkmaya ilk defa:- confused: yuz gr a bile raziyim bu hafta
Kızlar menülerde ufak kaçamaklar motivasyon eksikleri görüyorum. Bizde pes etmek yok. Onlarca hafta galip geldik tartıda bir gün bize gülmezse vazmı geçeceğiz? Tabii ki hayır. Obez olan benim huuu ben bile yapabiliyorum sizde yapabilirsiniz. Zamanında 30 kilo verdim ben. Bu uzun vadeli bir iş iniş çıkışlar olabilir ama pes etmek yok. İrademiz sağlam. Hergün burada olmamız bile başarmayı nasıl istediğimizin göstergesi. Başaracağımıza inanın. Başaracağız.
Inşallah canım ama başarmak zorundayım kızların menü ve spor larını görünce kendimi gGarfield sanıyorum yolum uzun motivasyon düşüyor bu hafta regli gecikti şişti iyice ee kaçamak da yaptımsanki bişey bbecerigibi sen kaç ayda 30 vvermişti
tartını yanında getirme imkanın yokmu canımKızlar sabit çıktım ama dünle bugün arasında yarim kilo var,yarin da bi bu kadar olacağına eminim ama tartılma ihtimalim neredeyse yok ya çok üzülüyorum:--(
Aaa menümü yazmadım:-( aksam bir iki kere mercimek çorbasından aldım, bir iki kaşık nohut yemeği, salata ve haşlama tavuk(yazdım mi acaba diye de tereddüt ettim simdi)
Sabah 3 burgu peynir,1 zeytin,bir dilim börek(aksam yemesin sabaha erteledim)iki minik salatalik.ac karna da yeşilçay kürü.
Dun valiz hazırladım, allahım mutluluktan üç tümher şeyin içine giriyorum,tüm fermuarlar kapaniyo, sadece gömleklerin göğüs kısmı hala rahatsız edici ,bakalım 5 kilodan sonr ra düzelecek mi o da göbek mooi,onu içine cekiyom
Aslında var da kvalideye gidiyorum ya bilerek götürmüyorum,annemin de var zaten tartısı.tartını yanında getirme imkanın yokmu canım
ooo bugün aksama en az 200 gr daha gider kesin bi kiloyu geçersin canımaynen canım geçen sene alıpta içine giremediğim tuniklerimi bu bayram giyebilecem dün akşam test ettim oldu
dün akşam tartıldım 59 kiloydum canım700 gr gitmiş,
dünkü menüm
iftar
1 kepçe ezo gelin çorba
1 kase yeşillikli karışık salata
8 dilim kavun, küçük bir salkım üzüm
3 bardak su
sahurda
bitti artık 1 porsiyon haşlama et yemeği
1 tane domatesten salata
2 zeytin
1 çatal peynir
3 bardak su+ 1 kupa çay
Aslında var da kvalideye gidiyorum ya bilerek götürmüyorum,annemin de var zaten tartısı.
Ben de 22sinde gelmiştim kız ne kadar ortak noktamız var
ooo bugün aksama en az 200 gr daha gider kesin bi kiloyu geçersin canım,tebrik ederim şimdiden:-*_-*
Canım kendimi aç bıraktım yine de tık yok deli çıkcam maydonoz yapcam bugün bakalımYeme onu yeme cok güzel menün var.
Pes etmek yok. Başaracağız. Hergün tartıya cıkmamalısın. Direnç başlamış. Detoks yap sporunu biraz değiştir. Maydonoz kürü cok önemli.
Güzel menü afiyet olsun
Oo karbonhidratlı menü. Günlül kalorini aşmamışsın güzel :)
Cok az yiyorsun metabolizman yavaşlamasın dikkat et canım.
Canım yemişsin bir kere ama pes etmek yok. Bomba gibi olacağız. Kıskananlar çatlayacak. Sen inanırsan başarırsın.
Hem dolma hem ekmek hem dondurma üçü pek parlak bir birleşim olmamış. Tartıya son gün bugün toparlarsın inşallah.
Maydanoz kürü yada sabahları ılık suya 1 çk bal biraz limon sıkıp içebilirsin işe yarar.
Hepimizin başı sağolsun insanlar seyahat etmek için orada savaş değil ama öldüler. İçim acıyor tarifsiz.
Afiyet olsun canım. Menün güzel.
Protein et yemelisin. Yanında güzel bir salata hatta ayran doyma garantili
Kızartma değiller dimi patlıcan patatesler :)
Güzel menü:)
Kötü olmuş ama toparlanır. Kendini salma canım.
Biz yine arada bildirim yaparız takım olarak. Kaptanımda demiş zaten :)
Güzel menü. Akşam ayran yoğurt takviyesi.yapsaydın iyi olurmuş ac bırakma kendini:)
Haşhaşlı neki:)
Sagol canimmO zaman burda paylaş biz elimizden geldikçe yardim edelim canım sana
Ben de çok begendim
Aa ilk defa duydum iyi mi
Kus musun mübarek arkadaşım
Oyu maşallah sana yaa,şimdiki aklım olsa ben de senin gibi yapardım, ah ahhh
Yakında deme simdi de,lütfen,erteleme kendini
Kesinlikle haklisin
Geçmiş olsun,dikkat et kendine
Seni o kadar iyi anlıyorum ki bi haftadır ben de ayni rakamı görmekten sıkıldım ama sakin pes etme, kazanan biz olacağız, diretsin bakalım el mi yaman bey mi yaman hıh
gozlemeden sonra kilo vereceğini düşünüyorum,tatlı da oldug gibi
Netten buldum denedim guzel oldu ya digrrleri gibi degil ama olsun :) tarifi paylasirimCanım canım nasıl da düşüncelisin,gözlerim yaşardı
Nerden baktin canım?
şekersiz o anladım da unsuz nasıl yaptın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?