Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Pirinç lapasini bende arastirayim.gerçi 2 gün kaldı tatile. Orda yapamam.
Unsuz keki bende merak ettim.nasıl yapıyorsun onu.
Ben cuma günü tatildr olacağım. Eğer otelde tartı bulamazsam nasıl olacak?pazar sabah evde olacağım.
Inşallah yaparım bi 30 dk.hiç oturmuyorum ben.gayet de tempolu bi koşturmam var ama spor değil kendimi kandirmayim şimdi.
Kızlar kan verdim sonuçlar akşam üzeri çıkcakmış doktora yetişirse göstercem yoksa sabaha kalcak.
Inşallah temiz çıkar sonuçların.

Merhaba.
Bu sabah kahvaltidan önce sodalı ayran kuru. 1/2 yumurtadan kasarli omlet.domates salatalık.
Ara 1/2 muz
Öğle 3 yk yoğurt.domates salatalık.az peynir. 1 çiçek ekmek dilimi.
1 fincan kiraz sapli çay.
1 fincan 2si bi arada nescafe. 1 haftadan daha fazladır icmiyordum.çok özlemişim kokusunu...
Kardeşimle 4 5 gundur gorusmuyorduk.yanlar sırt tamamen gitmiş sende dedi.hoşuma gitti. Bi de tartıda görseydim dün 3 XL şort aldım. Tiksindim 1 kez daha kendimden ((( hayatımın en kilolu dönemi. ...

Tatil için alışveriş bitti.yikandi hersey.utulenecekler sadece. Kızıma ve kendime halhal bileklik yapıyorum bugün evde. Dinlence günü yaptım bugün.sabah 12ye kadar olan alışverişi saymazsak :) o mecburiydi.hediyelikler aldım.
Yarın valiz toplama günü. Cumartesi yokmuş gibi davranacagim çünkü kızım evde olacak.onunla kafayı toplayıp valiz hazırlamak mümkün değil. Ben koyuyorum o dağıtıyor geçen seneden biliyorum :)
Bu hafta sporumu 2 ser saat ilk 3 gün yapmış oldum.sonra yapamadım. Bugun de spor kaptanimizin odevi icin zorlayacagim kendimi 30 dk.yarına cumartesiye Allah kerim.Pazar günü fitness salonunda başlarım inşallah diğer haftaya.

***10. TAKIM 472. ETAP***

WanHeda (95,2///%)
aslibo (59.5///%)
RoseAnge (67///%)
yolcukardelen (56.8///%)
littlelamp (72.1///%)
tuba52 (90.8///%)
aysedurmaz (78///%)
ses35 (72.3////%)
Prens annesi (69,5/69.1/0.4/%0.58)Yeni üye, giriş kilosu:72 hedef kilosu:55 giriş tarihi:08,06.16

10.takım ortalaması:%

Deneme süresindeki üyeler
EceZ(57///%) Yeni üye, giriş kilosu:57.4 hedef kilosu:51 giriş tarihi:19.06.16
__kartanesi__(61.8/60.5/1.3/%2.10)Yeni üye, giriş kilosu:61.8 hedef kilosu:55 giriş tarihi:23.06.16
vorones(75///%) yeni üye,giris kilosu:75 hedef kilosu:56 24.06.16 (mezun üye geri döndü)

Canım oruç değilsin galiba,yarin sabah tatil.niyetleysen bugün iftar öncesi tartil

Sağol canım inşallah

Kaptanım ilk defa veremedim:-( :-( regl öncesi yarim kilo şişmiştim bugün o gitti,yarına da kalanlar gider, göbeğimde falan baya fark etti ama:-( dönüşüm muhteşem olur insallah

3 XL mı senin 9 kilo falan yok muydu Ayşecim boyun kaçtı senin

Çocuklarla bavul yapmadı dert kolay gelsin canım.ödev demeyelim de tartı öncesi hareket olsun diye istedim canım bide şöyle bi baktım genel olarak bu hafta az spor yapılmış ondan canım
@Ses35 Canım dr a gösterebildin mi sonuçlarını?
Yok gülüm son tahlil çıkmamış doktora yetişmedi yarın sabah göstercem haber veririm

Kim bozmadı ki :)
Ilk sirayi ben cekiyorum :)

Evet çok halsizlik yapıyor
Of ya napcam bilmiyom kan haplarida kilo yapiyooo
Bu liste geçen haftanın canım 69.5 yazıyor bi de orda bu hafta ondan hesaplanacak yani
69.5/69/0.5/yüzden
Böyle olcak işte[/QUOTE]
Hee kafa karisti kiz :)

Tamam canim atiyorum hemen

tamam Canım,güzel haberlerle insallah

Slm kızlar sabah 8.15
1 dilim çavdar ekmeği
2 haşlanmış yumurta
7 zeytin
1 yemek kaşığı çökelek
1 salata
11.30 ara
2 hurma
4 yemek kaşığı yoğurt
saat 2 de 1 elma
3 de
6 yemek kaşığı tazefasulye
1 bardak ayran
4 yemek kaşığı yoğurt çorbası
2 dilim ekmek

30 dk y

Slm kızlar sabah 8.15
1 dilim çavdar ekmeği
2 haşlanmış yumurta
7 zeytin
1 yemek kaşığı çökelek
1 salata
11.30 ara
2 hurma
4 yemek kaşığı yoğurt
saat 2 de 1 elma
3 de
6 yemek kaşığı tazefasulye
1 bardak ayran
4 yemek kaşığı yoğurt çorbası
2 dilim ekmek

30 dk y

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…