[/QUOTE]Canim bu 67.8 ne oluyo ? Suan ki kilom 69 um cunku
Pirinç lapasini bende arastirayim.gerçi 2 gün kaldı tatile. Orda yapamam.@aysedurmaz ,evet canım içinde limon olan kürler benimde tansiyonumu çok düşürdü,
pirinç lapası yapmıştım ben 2 gün öğle ve akşam , içine domates salatalık yeşillik ve baharat katarak , tuz olmıcak, limonda sıkabilirsin, ama ben çok az üstüne serptim tuz , midem bulandı yiyememiştim ama tartıda farketmişti, o zaman,
birde ramazan dolayısıyla yapmamıştım, yoğurt kürü ama limonsuz olanı
eğer hamiş olmazsam bu ay ,cuma yada c.tesi belli olucak regl durumu
yoğurt, zencefil, zerdeçal ve tarçından oluşan haftada 2 gün yapılan kürü, ben yine sadece akşamları yapıcam canım
Unsuz keki bende merak ettim.nasıl yapıyorsun onu.Selam kizlar bu gun malesef ki sporum yok ama bayram temizligi yaptim :)
Sabah
Az peynir
4 zeytin
3 ceri domates
Dogal meyve suyu
Oglen
1 soda
Hurma
Ara
Diyet kek :) canim tatli istedi kendime unsuz sekersiz kek yaptim :)))
Aksam
1 kase corba
1 kepce pilav
3 tane haslama usulu kofte
3 iri dilim patlican
3 iri dilim patates
Gun icinde 3 litre su
Ben cuma günü tatildr olacağım. Eğer otelde tartı bulamazsam nasıl olacak?pazar sabah evde olacağım.Kızlar bu perşembe yani ayın 30unda bildirim var fakat ayın 8inse bildirim yok ama beni bilen bilir ben bildirim alırım biz ayın yedisinde yada 6 sında takım içi bildirim yapacağız ki salmayalim dimi iki hafta uzun bir sure
Inşallah yaparım bi 30 dk.hiç oturmuyorum ben.gayet de tempolu bi koşturmam var ama spor değil kendimi kandirmayim şimdi.30 HAZIRAN
1. grup: güneşin kızları
@Ses35 :
@yolcukardelen :
@katre-i dem :
L littlelamp :
Prens annesi :
2.grup rüzgarın kızları
@breeze3547 :
R RoseAnge :
@aysedurmaz :
EceZ :
T tuba52 :
Kızlar bu hafta spor açısından pek parlak değil lütfen en azından haftada 3 defa 45 dk lık bir aktivite bekliyorum sizden.
Bayrama kaç gün kaldı haydi kaldırın popoları:))
Bugün herkesten en az 30 dk aktivite bekliyorum
Herkese iyi geceler
Inşallah temiz çıkar sonuçların.Kızlar kan verdim sonuçlar akşam üzeri çıkcakmış doktora yetişirse göstercem yoksa sabaha kalcak.
Canım oruç değilsin galiba,yarin sabah tatil.niyetleysen bugün iftar öncesi tartilPirinç lapasini bende arastirayim.gerçi 2 gün kaldı tatile. Orda yapamam.
Unsuz keki bende merak ettim.nasıl yapıyorsun onu.
Ben cuma günü tatildr olacağım. Eğer otelde tartı bulamazsam nasıl olacak?pazar sabah evde olacağım.
Inşallah yaparım bi 30 dk.hiç oturmuyorum ben.gayet de tempolu bi koşturmam var ama spor değil kendimi kandirmayim şimdi.
Inşallah temiz çıkar sonuçların.
Sağol canım inşallahPirinç lapasini bende arastirayim.gerçi 2 gün kaldı tatile. Orda yapamam.
Ben cuma günü tatildr olacağım. Eğer otelde tartı bulamazsam nasıl olacak?pazar sabah evde olacağım.
Inşallah yaparım bi 30 dk.hiç oturmuyorum ben.gayet de tempolu bi koşturmam var ama spor değil kendimi kandirmayim şimdi.
Kaptanım ilk defa veremedim:-( :-( regl öncesi yarim kilo şişmiştim bugün o gitti,yarına da kalanlar gider, göbeğimde falan baya fark etti ama:-( dönüşüm muhteşem olur insallah***10. TAKIM 472. ETAP***
WanHeda (95,2///%)
aslibo (59.5///%)
RoseAnge (67///%)
yolcukardelen (56.8///%)
littlelamp (72.1///%)
tuba52 (90.8///%)
aysedurmaz (78///%)
ses35 (72.3////%)
Prens annesi (69,5/69.1/0.4/%0.58)Yeni üye, giriş kilosu:72 hedef kilosu:55 giriş tarihi:08,06.16
10.takım ortalaması:%
Deneme süresindeki üyeler
EceZ(57///%) Yeni üye, giriş kilosu:57.4 hedef kilosu:51 giriş tarihi:19.06.16
__kartanesi__(61.8/60.5/1.3/%2.10)Yeni üye, giriş kilosu:61.8 hedef kilosu:55 giriş tarihi:23.06.16
vorones(75///%) yeni üye,giris kilosu:75 hedef kilosu:56 24.06.16 (mezun üye geri döndü)
3 XL mı senin 9 kilo falan yok muydu Ayşecim boyun kaçtı seninMerhaba.
Bu sabah kahvaltidan önce sodalı ayran kuru. 1/2 yumurtadan kasarli omlet.domates salatalık.
Ara 1/2 muz
Öğle 3 yk yoğurt.domates salatalık.az peynir. 1 çiçek ekmek dilimi.
1 fincan kiraz sapli çay.
1 fincan 2si bi arada nescafe. 1 haftadan daha fazladır icmiyordum.çok özlemişim kokusunu...
Kardeşimle 4 5 gundur gorusmuyorduk.yanlar sırt tamamen gitmiş sende dedi.hoşuma gitti. Bi de tartıda görseydimdün 3 XL şort aldım. Tiksindim 1 kez daha kendimden ((( hayatımın en kilolu dönemi. ...
Çocuklarla bavul yapmadı dert kolay gelsin canım.ödev demeyelim de tartı öncesi hareket olsun diye istedim canım bide şöyle bi baktım genel olarak bu hafta az spor yapılmış ondan canımTatil için alışveriş bitti.yikandi hersey.utulenecekler sadece. Kızıma ve kendime halhal bileklik yapıyorum bugün evde. Dinlence günü yaptım bugün.sabah 12ye kadar olan alışverişi saymazsak :) o mecburiydi.hediyelikler aldım.
Yarın valiz toplama günü. Cumartesi yokmuş gibi davranacagim çünkü kızım evde olacak.onunla kafayı toplayıp valiz hazırlamak mümkün değil. Ben koyuyorum o dağıtıyor geçen seneden biliyorum :)
Bu hafta sporumu 2 ser saat ilk 3 gün yapmış oldum.sonra yapamadım. Bugun de spor kaptanimizin odevi icin zorlayacagim kendimi 30 dk.yarına cumartesiye Allah kerim.Pazar günü fitness salonunda başlarım inşallah diğer haftaya.
Yok gülüm son tahlil çıkmamış doktora yetişmedi yarın sabah göstercem haber veririm@Ses35 Canım dr a gösterebildin mi sonuçlarını?
Ilk sirayi ben cekiyorum :)Kim bozmadı ki :)
Of ya napcam bilmiyom kan haplarida kilo yapiyoooEvet çok halsizlik yapıyor
Tamam canim atiyorum hemenPirinç lapasini bende arastirayim.gerçi 2 gün kaldı tatile. Orda yapamam.
tamam Canım,güzel haberlerle insallahÇocuklarla bavul yapmadı dert kolay gelsin canım.ödev demeyelim de tartı öncesi hareket olsun diye istedim canım bide şöyle bi baktım genel olarak bu hafta az spor yapılmış ondan canım
Yok gülüm son tahlil çıkmamış doktora yetişmedi yarın sabah göstercem haber veririm
İnşallah canım sana da iyi yolculuklartamam Canım,güzel haberlerle insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?