- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Olmaz mi canım ellerine saglikBen yaptım olmuş mu @katre-i dem kaptanım.
Kizlarrr tartildimmmmmmmm veeeeeeee :)))) 69.1 ciktimmm 400 gr gitmis :) aradaki kacamaklarda olmasa hepten ericem bitcem heralde :) ohhh o
Günaydın herkese :) Bugün mutluyum çünkü ilk defa boğazımı keserek kilo verdim :) Önceki hafta 61.8 dim az önce tartıldım ve 60.5 çıktımYüzdemi de hemen hesapladım :) 61.8-60.5=1.3 1.3*100=130 130/61.8=2,103... Demek ki azim etmem için böyle bir grubun içinde olmam lazımmış
Rica ederim kaptanım ni dimekOlmaz mi canım ellerine saglik
[/QUOTE]Canim bu 67.8 ne oluyo ? Suan ki kilom 69 um cunku
Merhaba yarın kaptanımız @katre-i dem yardımcı olacaktırMerhabalar.
Bende aranıza katılmak istiyorum bana yardımcı olur musunuz ?
Kaptanım benim bugün tartılma imkanım yok,oruç değilim sabah tartılmalıydım ama bugün tartılamayacağım için dun sabah tartıldım.sabit:-(Kızlar geçmiş karıştı benim sabah bildirim yapanlar vardı hatlar gitti onlar oylesinemi tartildi yoksa bildirim mi
Mide küçüldü diye düşünüyorum. Yemek işini salatayla desteklerim sanırım. Esim yardimci olmak için can atar.ama bez dolabindan alt açma paketi bile bulamaz bazen.uyurken daha çok yardımcı oluyor o bana.uyuyan çocukların başında biri oluyor :)))Bu hafta bende aynı durumdayım canım umarım - çıkarım.otelde güzel spor yapılıyor ama yemek işini ayarlayabilirsin umarım o kısmı zor oluyo.tadını çıkar kafana hiç bişey takma adı üstünde tatildesin bırak ta biraz baba ilgilensin:))
Merhabalar.
Bende aranıza katılmak istiyorum bana yardımcı olur musunuz ?
hoşgeldin canım 1.sayfaya göz atarsanız sevinirim ve kendinden bahset kaç kgsun hedefin ne daha once yarıştınmiÇok ilgilisiniz gerçekten bu kadarını tahmin etmiyordum Mutlu oldum teşekkür ederim iyi geceler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?