Şu an tam 8 kg fazlam var. Boyun 176 benim.3 XL mı senin 9 kilo falan yok muydu Ayşecim boyun kaçtı senin
Ödev olsun ödev. Yapmak zorunda kalayim :)Çocuklarla bavul yapmadı dert kolay gelsin canım.ödev demeyelim de tartı öncesi hareket olsun diye istedim canım bide şöyle bi baktım genel olarak bu hafta az spor yapılmış ondan canım
Yok gülüm son tahlil çıkmamış doktora yetişmedi yarın sabah göstercem haber veririm
Maaşallah ne boy varmış Ayşecim. sen hangi mağazadan aldın acaba o X leri bol şortu dava aç bence :))Şu an tam 8 kg fazlam var. Boyun 176 benim.
Ödev olsun ödev. Yapmak zorunda kalayim :)
Bu hafta normal yapcaz canımKızlar yarın kilo bildirimi yapıyoruz değil mi ?
Nasıl olacak ben tam anlamadım
LcwMaaşallah ne boy varmış Ayşecim. sen hangi mağazadan aldın acaba o X leri bol şortu dava aç bence :))
Seni mi kırcam kız ödev olsun.
Ödevini yaptın mı bakem hıııı
Geçmiş olsun canım.kolay gelsinLcw
Yapamadım oğlum kabız oldu hocam. 5ten beri onunla ugrasirim. Bu aksam da yapamadı fitille bileaz sonra utuye baslicam o terle de spora devam ederim...
Bu hafta bende aynı durumdayım canım umarım - çıkarım.otelde güzel spor yapılıyor ama yemek işini ayarlayabilirsin umarım o kısmı zor oluyo.tadını çıkar kafana hiç bişey takma adı üstünde tatildesin bırak ta biraz baba ilgilensin:))Saat 4te 2 tane firinda tavuk budu yedim.
Akşam yemeğinde de 4 bardak ayran içtim.
Yarına - çıkma umuduyla....
Haftamı değerlendirecek olursam.
Cuma cumartesi ve pazar 2 ser saat leslie yaptım. Ptesi sodalı ayran detoksuna başladım. Salı günkü etliekmek dışında hiç kacamagim olmadı diyecek kadar sıki tuttum. Akşam en gec 6 da ana öğünü bit6irdim 7 gundur. Min 2.5 lt su içtim her gun. Ekmek miktarim günde 2 dilimi geçmedi. Bazen 1 dilim yedim tüm gün. Tüm bunlara bakınca + çıkmam yada stabil kalmam mümkün değil gibi. Ama dun sabaha kadar 78.0 dan baska rakam cikmadi.Bakalım sabah ne olacak tartida?
@katre-i dem kaptancım pazar sabah yola çıkip 7 gün sürecek bi tatilim olacak.otelde tartı olmazsa pazar sabahi kilo bildirimi yapabilirim. @Ses35 spor Kaptanım. Geniş bi fitness salonu ve muhteşem havuzları var otelin. Umarım günlük sporumu aksatmadan yapabilirim hayal ettiğim gibi. 2 bebekle nasıl olacak dimi :) Planım eşimle çocuklar öğlen uykusundayken kendimi salona yada havuza atmak. Kilo almamak için değil 500 gr dan fazla kilo vermek için cabalayacagim tatilde... söz. ...
Acaba kim sebep oldu cheesecake icinSabah
1 dilim ekmek
Şekersiz sarelle
Öğlen
Yeşil salata
Bir dilim biftek
Peynirli cheesecake ( küçüktü) )260 Cal
1 coca cola light
Akşam
Kavun ve 2 dilim pastırma
***10. TAKIM 472. ETAP***
WanHeda (95,2///%)
aslibo (59.5///%)
RoseAnge (67///%)
yolcukardelen (56.8///%)
littlelamp (72.1///%)
tuba52 (90.8///%)
aysedurmaz (78///%)
ses35 (72.3////%)
Prens annesi (69,5/69.1/0.4/%0.58)Yeni üye, giriş kilosu:72 hedef kilosu:55 giriş tarihi:08,06.16
10.takım ortalaması:%
Deneme süresindeki üyeler
EceZ(57///%) Yeni üye, giriş kilosu:57.4 hedef kilosu:51 giriş tarihi:19.06.16
__kartanesi__(61.8/60.5/1.3/%2.10)Yeni üye, giriş kilosu:61.8 hedef kilosu:55 giriş tarihi:23.06.16
vorones(75///%) yeni üye,giris kilosu:75 hedef kilosu:56 24.06.16 (mezun üye geri döndü)
Acaba kim sebep oldu cheesecake icin
İyi olmanıza çok sevindim. Normal canım sen kendini bi toparla, bebişe, yeni düzene bi alış hepsi olur :))Selam Kizlar nasilsimiz?? Takima çok ugrayamiyorum ama aklim sürekli burada. Aksamlqri firsat buldukça girip herşeyi okuyorum. Telefondan girdigim için alinti yapmak zor oluyor.
Bizde kizimla birbirimize alismaya calisiyoruz. Gündüzleri bebisle ilgilenen biraz evi toparla falan derken geçiyor. Akşamda yorgun oluyorum bazense misafir oluyor derken zaman geçiyor. Onun için ugrayamiyorum. Ama su bayramida bi atlatalim şu gelen giden fasli bi bitse tekrardan daha aktif olucam.
Ben yaptım olmuş mu @katre-i dem kaptanım.***10. TAKIM 472. ETAP***
WanHeda (95,2///%)
aslibo (59.5/59/0.5/%0.71)
RoseAnge (67///%)
yolcukardelen (56.8///%)
littlelamp (72.1///%)
tuba52 (90.8///%)
aysedurmaz (78///%)
ses35 (72.3////%)
Prens annesi (69,5/69.1/0.4/%0.58)Yeni üye, giriş kilosu:72 hedef kilosu:55 giriş tarihi:08,06.16
10.takım ortalaması:%
Deneme süresindeki üyeler
EceZ(57///%) Yeni üye, giriş kilosu:57.4 hedef kilosu:51 giriş tarihi:19.06.16
__kartanesi__(61.8/60.5/1.3/%2.10)Yeni üye, giriş kilosu:61.8 hedef kilosu:55 giriş tarihi:23.06.16
vorones(75///%) yeni üye,giris kilosu:75 hedef kilosu:56 24.06.16 (mezun üye geri döndü)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?