- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Ay çok Haklisn. Ben bi küstüm du kendime kilo veremicem ben die de. Bugün eksi bir kilo gördüm aska geldim. Yoksa takimin eşiğinden ayrilmiom
Küsme cnm kusmek sadece durumu geciktiriyor bak vermişsin ne güzelAy çok Haklisn. Ben bi küstüm du kendime kilo veremicem ben die de. Bugün eksi bir kilo gördüm aska geldim. Yoksa takimin eşiğinden ayrilmiom
Ayyy kaptanim veririm dimiii. Yazmadım da birakmadin beni sağol.Küsme cnm kusmek sadece durumu geciktiriyor bak vermişsin ne güzel
Kısa zamanda içine girersin canim merak etmeAyyy kaptanim veririm dimiii. Yazmadım da birakmadin beni sağol.
Bu arada neler yapıorum dün yürüdük eşim ben bebism. Çok yorucu du ama olsun.
Nutella yi yemiyorum. Sahurda abartmiorim. Ekmeği dé yarı yarıya kestim yakında birakcam. Sabah da aç karnına limonlu ilik suyumu iciyorm inşallah kilo vermeye devam ederim. Gardropum bomboş hep hersey 38 beden
38 miiiiAyyy kaptanim veririm dimiii. Yazmadım da birakmadin beni sağol.
Bu arada neler yapıorum dün yürüdük eşim ben bebism. Çok yorucu du ama olsun.
Nutella yi yemiyorum. Sahurda abartmiorim. Ekmeği dé yarı yarıya kestim yakında birakcam. Sabah da aç karnına limonlu ilik suyumu iciyorm inşallah kilo vermeye devam ederim. Gardropum bomboş hep hersey 38 beden
Çok güzel menüdünkü menüm
iftarda
1 kase ezo gelin çorbası+ 3 tane köfte
1 kase domates salatası maydonozlu
1 kaç dilim kavun, küçük bir salkım üzüm
yatana kadar 6 bardak su içtim,
sahura kalkamadım bu geceama Allah kabul ederse niyetliyiz yine
uyuya kaldım, daha doğrusu çok halsizdim, vücudum kalkmadı
Kadir gecemiz mübarek olsun kızlar
aaa tamda ben bu hafta spor yapacaktim ama olmaz kisaka saka tabiki herkes bir yerlerde bende boluda olacağım bol piknik bol yuruyusle inşallah dönüşte 70e iner listeye girerim
Bugün kahvaltıyı 1 muzla gecistirince öğlen 1 tabak sossuz et döner anca kesti.1 çay bardağı da limonata.yemek öncesi 3 yk yoğurt.
Canim yemek yerken bi bakayim dedim. Simdi banyosunun yaptirdik, karnini diyordum uyudu minnos. Bugün cuma olunca aklim hep burada oluyor :))
hoşgeldin canım 1.sayfaya göz atarsanız sevinirim ve kendinden bahset kaç kgsun hedefin ne daha once yarıştınmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?