Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

***10. TAKIM 472. ETAP***

WanHeda (95,2/94,4/0,8/%0,84)
aslibo (59.5/59/0.5/%0.84)
RoseAnge (67/66.6/0.4/%0.60)
yolcukardelen (56.8///%)
kilosu sabit
littlelamp (72.1/71.5/0.6/%0.83)
tuba52 (90.8///%)
1.kez bildirimde bulunmadı
aysedurmaz (78/77.4/0.6/%0.77)
ses35 (72.3/71.9/0.4/%0.55)
Prens annesi (69,5/69.1/0.4/%0.58)Yeni üye, giriş kilosu:72 hedef kilosu:55 giriş tarihi:08,06.16

10.takım ortalaması:%0.556

Deneme süresindeki üyeler
EceZ(57///%) Yeni üye, giriş kilosu:57.4 hedef kilosu:51 giriş tarihi:19.06.16
__kartanesi__(61.8/60.5/1.3/%2.10)Yeni üye, giriş kilosu:61.8 hedef kilosu:55 giriş tarihi:23.06.16
vorones(75/74/1/%1.33) yeni üye,giris kilosu:75 hedef kilosu:56 24.06.16 (mezun üye geri döndü)

kimyager1508(73.2/ 72.3/ 0.9/%1.23) yeni üye,giris kilosu:73.2 hedef kilosu:66 28.06.16 (mezun üye geri döndü)

ermec(79///%)yeni üye giriş kilosu:79 hdf:68 girs:30.06.16[/QUOTE]

Son düzenleyen: Moderatör:
[/QUOTE]

Canım ben kilomu yazdım 3-4 mesaj önce. Kilosu sabit olarak yazabilir misin beni bu hafta rica etsem :)

Hoşgeldin canım hep birlikte güzel güzel kilo vereceğiz inşallah. :*

ermec Hoşgeldin canimm Derya ben. Aslinda ramazanda sahuru atlamamak lazim çünkü oruç saati cok uzun. Vücut ssavunmaya geçer ve iftarda yediklerini depolamaya baslar. Onun için kilo alirsin.
Deneme suren 2 hafta ve bu surede normal kurallar senin iiçinde ggeçerli. Her hafta cuma sabahi tartilip kilo bildirimi yapiliyor.
Hoşgeldin. 1.sayfada kurallar var.okumalısın mutlaka. Kaç kg sun yaş kaç kendinden bahsetsene biraz :)

Merhaba hoşbuldum :)
1.sayfadaki kuralları okudum. 21 yaşındayım, öğrenciyim. Kilom bu sabah itibari ile tam 79.0 aslında Ramazan'dan önce 77 di sahur bile yapmamama rağmen Nasıl aldım bilmiyorum ama aşırı yavaş çalışan bi metabolizmam var bu yüzden çok yavaş kilo veriyorum ve bian önce verme isteği olduğu için sabredemeyip hep yarım bırakıyorum. İlk hedefim 68 İ görmek 6 lı rakamlara yıllardır düşemedim çok istiyorum artık :) daha sonra 64 ve ondan sonra yavaş yavaş 58 e inmek ama 68-66 ı bian önce görmek istiyorum inşallah . Birkaç sorum olacak haftada bir defa mı tartılıyoruz sadece cuma günü mü ? Ve günlük yediklerimi yazacak mıyım ?[/QUOTE]

Son düzenleme:
aaa tamda ben bu hafta spor yapacaktim ama olmaz ki saka saka tabiki herkes bir yerlerde bende boluda olacağım bol piknik bol yuruyusle inşallah dönüşte 70e iner listeye girerim
Tüh ozaman ben de vazgeçtim listeyi yapıyorum bu hafta derdim ama diyemeyecegim kaptanım çok güzel yere gidiyosun oksijen yağ yakar umarım hemen kurtulursun fazlalıklardan

Bırakmıcam canım bende de var o bekleyenler inadına beklediklerini gitcez içlerine
Geçen bişey okudum zayıflayınca büyük beden kıyafetleri dağıtmalıymışız çünkü beyin tekrar kilo alma ihtimalimiz olduğunu saklı tutarımış bizde ters köşe yapıp dolapta küçükler bulunsun ki zayıflıcaz fikrini saklı tutsun demi ama:))

Eferin çocum ödev yapılmış :) Ayşecim bravo onca işin arasında yapmışın
38 miiii ben hastalık yüzünden yaşadığım 1 ay dışında hiç 38 olmadım. Olamam da bu kemiklerle. Kaç kg fazlan var?
Sen de boy var şekerim ondan minyon olunca oluyo benim dolapta da var 160 boya 55 oldun mu oluyo 38 beden ben şuan 42 giyom o ayrı tabi(
Canim yemek yerken bi bakayim dedim. Simdi banyosunun yaptirdik, karnini diyordum uyudu minnos. Bugün cuma olunca aklim hep burada oluyor :))
Yerim ben o minnoşu ay ne tatlıdır maaşallah maaşallah
Kızlar geceniz mübarek olsun öncelikle.rabbim tekrarına eriştesi ,duası kabul olan kullarindan eylesin...
Kilo vermiş herkes maşallah,hepinizi can i gönülden tebrik ediyorum,darısı başıma:-(
Bugün alış veriş için çıktım, 38olmadan kendime bu şey almayacağım zaten ama bi denemek istedim. L bile dar gelirken m bol gelmeye başlamış,çok mutlu oldum
Sağol gülo Allah senin de duaların kabul etsin gecemizi geleceğimizi hayırlı eylesin inşallah kilo işine takılma vücut ara da bi soluk alıyor galiba.M ler bol gelmiş daha ne darısı başıma canım:))
Doktora gittim sonuç kansızlık.ilacımı değiştirdi 2 ay kullancam şimdilik. insilün direncim yok çok şükür.hormonal durumlarda iyi.halsizlik uyku hali kilo verememdeki zorluk kansızlık dedi doktor bakalım inşallah ilaçlarla topalıcam.

***10. TAKIM 473&474 ETAP***

WanHeda (94,4///%)
etaplar birleşti kilosu ikiye bölündü
aslibo (59///%)etaplar birleşti kilosu ikiye bölündü
RoseAnge (66.4///%)etaplar birleşti kilosu ikiye bölündü
yolcukardelen (56.8///%)etaplar birleşti kilosu ikiye bölündü
littlelamp (71.5///%)etaplar birleşti kilosu ikiye bölündü
tuba52 (90.8///%)472.etapta bildirim yapmadı 3 e bölündü
aysedurmaz (77.4///%) etaplar birleşti kilosu ikiye bölündü
ses35 (71.9///%) etaplar birleşti kilosu ikiye bölündü
Prensannesi(69.1///%)etaplar birleşti kilosu ikiye bölündü

10.takım ortalaması:%0.556

Deneme süresindeki üyeler
EceZ(57///%) Yeni üye, giriş kilosu:57.4 hedef kilosu:51 giriş tarihi:19.06.16
__kartanesi__(60.5///%)Yeni üye, giriş kilosu:61.8 hedef kilosu:55 giriş tarihi:23.06.16
vorones(74///%) yeni üye,giris kilosu:75 hedef kilosu:56 24.06.16 (mezun üye geri döndü)

kimyager1508(72.3/ //%) yeni üye,giris kilosu:73.2 hedef kilosu:66 28.06.16 (mezun üye geri döndü)

ermec(79///%)yeni üye giriş kilosu:79 hdf:68 girs:30.06.16

Son halini yaptım canım teşekkürler gece gelirsin ondan merak ettim canım iyi sen sorun yok

Tüh ozaman ben de vazgeçtim listeyi yapıyorum bu hafta derdim ama diyemeyecegim kaptanım çok güzel yere gidiyosun oksijen yağ yakar umarım hemen kurtulursun fazlalıklardan
Kurtuluyum artık aa senin beren 70 diyenlere aldandim yine oyalandim nerem mi 70 toto 70 maşallah yıllarca squat çalışmış gibi bel yok toto var ağustosun 21inde düğün var ne versen kardir

Eline sağlık canım bayramda hayırlısıyla atlattık mı herşey daha güzel olcak umarım
Doktordan geldim az önce insülin direnci yok sadece kansızlık var 2 ay ilaç kullancam canım

Kurtuluyum artık aa senin beren 70 diyenlere aldandim yine oyalandim nerem mi 70 toto 70 maşallah yıllarca squat çalışmış gibi bel yok toto var ağustosun 21inde düğün var ne versen kardir
Ah ah öyle diyenler yaktı bizi benimde toto kuru göbek göğüs var işte senin alt benim üst verelim verelim ben de bi 6 ları görsem bayram etcem

Eline sağlık canım bayramda hayırlısıyla atlattık mı herşey daha güzel olcak umarım
Doktordan geldim az önce insülin direnci yok sadece kansızlık var 2 ay ilaç kullancam canım
Hadi bakalım kiralık su kansizliklari dirençleri hem kansızlık hrm direnç var bende

Kesinlikle katılıyorum aç gezsek bile kilo veremiyoruz artık insülin direncinden şüphelenmeye başladım. Hava değişiminden midir nedir 63ten 57ye düşüp orada kaldım her tartıya çıktığımda 57.0 - 57.1 görmekten moralim bozuluyor artık...

İnşallah canım,düzenli kullan hemen fark eder inşallah
Ben takıma katkim olamadı diye de üzüldüm sabit olduğuma canım bugün eminim eksiydim ama tartilamayinca:-(sağlık olsun bakalım.evet ya çok şükür m olmuşum,en son hamilelik öncesi giymiştim
Canım yeni başladığın için korumaya almaz ama vücut arada boyle kısa sureli duruyo.korumaya aldığında uzun sureli oluyo.diyette plato donemi deniyordu galiba bakarsın.sen bozmadan devam et sonra mutlaka etkisini görürsün.bak ben de 56.8de kaldım,bu 57 de bi şey var galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…