- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
[/QUOTE]***10. TAKIM 472. ETAP***
WanHeda (95,2/94,4/0,8/%0,84)
aslibo (59.5/59/0.5/%0.84)
RoseAnge (67/66.6/0.4/%0.60)
yolcukardelen (56.8///%)kilosu sabit
littlelamp (72.1/71.5/0.6/%0.83)
tuba52 (90.8///%)1.kez bildirimde bulunmadı
aysedurmaz (78/77.4/0.6/%0.77)
ses35 (72.3/71.9/0.4/%0.55)
Prens annesi (69,5/69.1/0.4/%0.58)Yeni üye, giriş kilosu:72 hedef kilosu:55 giriş tarihi:08,06.16
10.takım ortalaması:%0.556
Deneme süresindeki üyeler
EceZ(57///%) Yeni üye, giriş kilosu:57.4 hedef kilosu:51 giriş tarihi:19.06.16
__kartanesi__(61.8/60.5/1.3/%2.10)Yeni üye, giriş kilosu:61.8 hedef kilosu:55 giriş tarihi:23.06.16
vorones(75/74/1/%1.33) yeni üye,giris kilosu:75 hedef kilosu:56 24.06.16 (mezun üye geri döndü)
kimyager1508(73.2/ 72.3/ 0.9/%1.23) yeni üye,giris kilosu:73.2 hedef kilosu:66 28.06.16 (mezun üye geri döndü)
ermec(79///%)yeni üye giriş kilosu:79 hdf:68 girs:30.06.16
Merhaba hoşbuldum :)
1.sayfadaki kuralları okudum. 21 yaşındayım, öğrenciyim. Kilom bu sabah itibari ile tam 79.0 aslında Ramazan'dan önce 77 di sahur bile yapmamama rağmen Nasıl aldım bilmiyorum ama aşırı yavaş çalışan bi metabolizmam var bu yüzden çok yavaş kilo veriyorum ve bian önce verme isteği olduğu için sabredemeyip hep yarım bırakıyorum. İlk hedefim 68 İ görmek 6 lı rakamlara yıllardır düşemedim çok istiyorum artık :) daha sonra 64 ve ondan sonra yavaş yavaş 58 e inmek ama 68-66 ı bian önce görmek istiyorum inşallah . Birkaç sorum olacak haftada bir defa mı tartılıyoruz sadece cuma günü mü ? Ve günlük yediklerimi yazacak mıyım ?
Hoşgeldin. 1.sayfada kurallar var.okumalısın mutlaka. Kaç kg sun yaş kaç kendinden bahsetsene biraz :)
Tüh ozaman ben de vazgeçtim listeyi yapıyorum bu hafta derdim ama diyemeyecegim kaptanım çok güzel yere gidiyosun oksijen yağ yakar umarım hemen kurtulursun fazlalıklardanaaa tamda ben bu hafta spor yapacaktim ama olmaz kisaka saka tabiki herkes bir yerlerde bende boluda olacağım bol piknik bol yuruyusle inşallah dönüşte 70e iner listeye girerim
Bırakmıcam canım bende de var o bekleyenler inadına beklediklerini gitcez içlerineAyyy kaptanim veririm dimiii. Yazmadım da birakmadin beni sağol.
Bu arada neler yapıorum dün yürüdük eşim ben bebism. Çok yorucu du ama olsun.
Nutella yi yemiyorum. Sahurda abartmiorim. Ekmeği dé yarı yarıya kestim yakında birakcam. Sabah da aç karnına limonlu ilik suyumu iciyorm inşallah kilo vermeye devam ederim. Gardropum bomboş hep hersey 38 beden
Eferin çocum ödev yapılmış :) Ayşecim bravo onca işin arasında yapmışın30 HAZIRAN
1. grup: güneşin kızları
@Ses35 :60 dk yürüyüş
@yolcukardelen :
@katre-i dem :
L littlelamp : 30 dk yürüyüş 30 dk bfit 1 saat kangoo jumps
Prens annesi :60 dk yürüyüş+30 dk egzersiz+30 dk dans
2.grup rüzgarın kızları
@breeze3547 :
R RoseAnge :
@aysedurmaz :30 dk leslie
EceZ :
T tuba52 :30 dk yürüyüş
Sen de boy var şekerim ondan minyon olunca oluyo benim dolapta da var 160 boya 55 oldun mu oluyo 38 beden ben şuan 42 giyom o ayrı tabi38 miiiiben hastalık yüzünden yaşadığım 1 ay dışında hiç 38 olmadım. Olamam da bu kemiklerle. Kaç kg fazlan var?
Yerim ben o minnoşu ay ne tatlıdır maaşallah maaşallahCanim yemek yerken bi bakayim dedim. Simdi banyosunun yaptirdik, karnini diyordum uyudu minnos. Bugün cuma olunca aklim hep burada oluyor :))
Kızlar geceniz mübarek olsun öncelikle.rabbim tekrarına eriştesi ,duası kabul olan kullarindan eylesin...
Kilo vermiş herkes maşallah,hepinizi can i gönülden tebrik ediyorum,darısı başıma:-(
Sağol gülo Allah senin de duaların kabul etsin gecemizi geleceğimizi hayırlı eylesin inşallah kilo işine takılma vücut ara da bi soluk alıyor galiba.M ler bol gelmiş daha ne darısı başıma canım:))Bugün alış veriş için çıktım, 38olmadan kendime bu şey almayacağım zaten ama bi denemek istedim. L bile dar gelirken m bol gelmeye başlamış,çok mutlu oldum
Son halini yaptım canım teşekkürler gece gelirsin ondan merak ettim canım iyi sen sorun yok30 HAZIRAN
1. grup: güneşin kızları
@Ses35 :60 dk yürüyüş
@yolcukardelen :
@katre-i dem :
L littlelamp : 30 dk yürüyüş 30 dk bfit 1 saat kangoo jumps
Prens annesi :60 dk yürüyüş+30 dk egzersiz+30 dk dans
2.grup rüzgarın kızları
@breeze3547 :
R RoseAnge :
@aysedurmaz :
EceZ : 30 dakika yürüyüş + 15 dakika bisiklet
T tuba52 :30 dk yürüyüş
Burada net kötü canım dün gönderdim sanmışım mesajımı iletilmemiş hiçbirisi. Şimdi yeniden güncelliyorum.
Kurtuluyum artık aa senin beren 70 diyenlere aldandim yine oyalandim nerem mi 70 toto 70 maşallah yıllarca squat çalışmış gibi bel yok toto varTüh ozaman ben de vazgeçtim listeyi yapıyorum bu hafta derdim ama diyemeyecegim kaptanım çok güzel yere gidiyosun oksijen yağ yakar umarım hemen kurtulursun fazlalıklardan
Eline sağlık canım bayramda hayırlısıyla atlattık mı herşey daha güzel olcak umarımBayram sonu listemizde elimizde hazır dursun hepiniz çok güzel kilo vermiştiniz sabit çıkanlarda üzülmesin metabolizma oldukça yavaşladı ramazanın son günleri davetler arttı bence kilo almadan atlatmak cok iyiydi
Ah ah öyle diyenler yaktı bizi benimde toto kuru göbek göğüs var işte senin alt benim üst verelim verelim ben de bi 6 ları görsem bayram etcemKurtuluyum artık aa senin beren 70 diyenlere aldandim yine oyalandim nerem mi 70 toto 70 maşallah yıllarca squat çalışmış gibi bel yok toto varağustosun 21inde düğün var ne versen kardir
Hadi bakalım kiralık su kansizliklari dirençleri hem kansızlık hrm direnç var bendeEline sağlık canım bayramda hayırlısıyla atlattık mı herşey daha güzel olcak umarım
Doktordan geldim az önce insülin direnci yok sadece kansızlık var 2 ay ilaç kullancam canım
Kesinlikle katılıyorum aç gezsek bile kilo veremiyoruz artık insülin direncinden şüphelenmeye başladım. Hava değişiminden midir nedir 63ten 57ye düşüp orada kaldım her tartıya çıktığımda 57.0 - 57.1 görmekten moralim bozuluyor artık...Bayram sonu listemizde elimizde hazır dursun hepiniz çok güzel kilo vermiştiniz sabit çıkanlarda üzülmesin metabolizma oldukça yavaşladı ramazanın son günleri davetler arttı bence kilo almadan atlatmak cok iyiydi
İnşallah canım,düzenli kullan hemen fark eder inşallahEferin çocum ödev yapılmış :) Ayşecim bravo onca işin arasında yapmışın
Sen de boy var şekerim ondan minyon olunca oluyo benim dolapta da var 160 boya 55 oldun mu oluyo 38 beden ben şuan 42 giyom o ayrı tabi(
Yerim ben o minnoşu ay ne tatlıdır maaşallah maaşallah
Sağol gülo Allah senin de duaların kabul etsin gecemizi geleceğimizi hayırlı eylesin inşallah kilo işine takılma vücut ara da bi soluk alıyor galiba.M ler bol gelmiş daha ne darısı başıma canım:))
Doktora gittim sonuç kansızlık.ilacımı değiştirdi 2 ay kullancam şimdilik. insilün direncim yok çok şükür.hormonal durumlarda iyi.halsizlik uyku hali kilo verememdeki zorluk kansızlık dedi doktor bakalım inşallah ilaçlarla topalıcam.
Canım yeni başladığın için korumaya almaz ama vücut arada boyle kısa sureli duruyo.korumaya aldığında uzun sureli oluyo.diyette plato donemi deniyordu galiba bakarsın.sen bozmadan devam et sonra mutlaka etkisini görürsün.bak ben de 56.8de kaldım,bu 57 de bi şey var galibaKesinlikle katılıyorum aç gezsek bile kilo veremiyoruz artık insülin direncinden şüphelenmeye başladım. Hava değişiminden midir nedir 63ten 57ye düşüp orada kaldım her tartıya çıktığımda 57.0 - 57.1 görmekten moralim bozuluyor artık...
Senin durumun benden kötü çift dikiş var sende inşallah yencez hepsiniHadi bakalım kiralık su kansizliklari dirençleri hem kansızlık hrm direnç var bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?