Ece daha önce hiç bu kiloda uzun süre kaldın mı beyin onu hatırlayıp bi süre orda takılıyormuşKesinlikle katılıyorum aç gezsek bile kilo veremiyoruz artık insülin direncinden şüphelenmeye başladım. Hava değişiminden midir nedir 63ten 57ye düşüp orada kaldım her tartıya çıktığımda 57.0 - 57.1 görmekten moralim bozuluyor artık...
Evet insan kendi kilo vermediğini bi kenara bırakıp bırakıp takıma faydam olmadı diye üzülüyo demi bazen elde olmuyo işte üzülme canım sonuçta elinden geleni yapıyorsun.yoldamısınİnşallah canım,düzenli kullan hemen fark eder inşallah
Ben takıma katkim olamadı diye de üzüldüm sabit olduğuma canım bugün eminim eksiydim ama tartilamayinca:-(sağlık olsun bakalım.evet ya çok şükür m olmuşum,en son hamilelik öncesi giymiştim
Canım yeni başladığın için korumaya almaz ama vücut arada boyle kısa sureli duruyo.korumaya aldığında uzun sureli oluyo.diyette plato donemi deniyordu galiba bakarsın.sen bozmadan devam et sonra mutlaka etkisini görürsün.bak ben de 56.8de kaldım,bu 57 de bi şey var galiba
Aynen öyle katılıyorm sana ben önceki zayıflamam da 67 den 56 ya düşmüştüm. Ve bu kot pantolonum vardı gider bazen onunla konuşurdumBırakmıcam canım bende de var o bekleyenler inadına beklediklerini gitcez içlerine
Geçen bişey okudum zayıflayınca büyük beden kıyafetleri dağıtmalıymışız çünkü beyin tekrar kilo alma ihtimalimiz olduğunu saklı tutarımış bizde ters köşe yapıp dolapta küçükler bulunsun ki zayıflıcaz fikrini saklı tutsun demi ama:))
***10. TAKIM 473&474 ETAP***
WanHeda (94,4///%)etaplar birleşti kilosu ikiye bölündü
aslibo (59///%)etaplar birleşti kilosu ikiye bölündü
RoseAnge (66.4///%)etaplar birleşti kilosu ikiye bölündü
yolcukardelen (56.8///%)etaplar birleşti kilosu ikiye bölündü
littlelamp (71.5///%)etaplar birleşti kilosu ikiye bölündü
tuba52 (90.8///%)472.etapta bildirim yapmadı 3 e bölündü
aysedurmaz (77.4///%) etaplar birleşti kilosu ikiye bölündü
ses35 (71.9///%) etaplar birleşti kilosu ikiye bölündü
Prensannesi(69.1///%)etaplar birleşti kilosu ikiye bölündü
10.takım ortalaması:%0.556
Deneme süresindeki üyeler
EceZ(57///%) Yeni üye, giriş kilosu:57.4 hedef kilosu:51 giriş tarihi:19.06.16
__kartanesi__(60.5///%)Yeni üye, giriş kilosu:61.8 hedef kilosu:55 giriş tarihi:23.06.16
vorones(74///%) yeni üye,giris kilosu:75 hedef kilosu:56 24.06.16 (mezun üye geri döndü)
kimyager1508(72.3/ //%) yeni üye,giris kilosu:73.2 hedef kilosu:66 28.06.16 (mezun üye geri döndü)
ermec(79///%)yeni üye giriş kilosu:79 hdf:68 girs:30.06.16
Aynen öyle katılıyorm sana ben önceki zayıflamam da 67 den 56 ya düşmüştüm. Ve bu kot pantolonum vardı gider bazen onunla konuşurdumsenjn içine gircem gör bak die
Canım yeni başladığın için korumaya almaz ama vücut arada boyle kısa sureli duruyo.korumaya aldığında uzun sureli oluyo.diyette plato donemi deniyordu galiba bakarsın.sen bozmadan devam et sonra mutlaka etkisini görürsün.bak ben de 56.8de kaldım,bu 57 de bi şey var galiba
Ece daha önce hiç bu kiloda uzun süre kaldın mı beyin onu hatırlayıp bi süre orda takılıyormuş
Canım belkide vücut az yemeye alıştı şu 5 te 5 i yaptıktan sonra 2 gün biraz doyurucu yiyip sonra tekrar diyete başlasan bazen buda ivme kazandırıyor5 günde 5 kilo diyetini uyguluyorum şuanda canım bugün 4. günüm bitti yarın son günü. Pazar sabahı tartılacağım inşallah artık 57'nin altına düşebilirim. Evet o dönemi okudum muhtemelen bende onu yaşıyorum şuanda.
Yok balım 55-54lerde gezerdim hep. Hani aç geziyorum yine kilo veremiyorum derler ya ben 5 günde 5 kilo diyetinde harbiden aç kalıyorum öyle böyle değil.
1. gün 2 patates, 2 gün yağsız tuzsuz salata, 3. gün 2 kutu ton balığı yağsız + 2 baget, 4. gün meyve yedim sadece. Ne ekmek var ne un var ne tuz var ne şeker var.
Forumdaki pek çok bayandan daha iradeliyim diyette ne varsa onu yapıyorum hiç pişman olacağım birşey yemedim diyet listelerini uygularken. Ama buna rağmen veremiyorum ne lanet bir kiloymuş 56'ları bir gün ucundan gördüm sonra hop geri 57.0 çıkmaya başladı tekrardan. :/
Kesinlikle tatlım, bu sayede daha hızlı kilo verdigimi düşünüyorum benEce daha önce hiç bu kiloda uzun süre kaldın mı beyin onu hatırlayıp bi süre orda takılıyormuş
Evet insan kendi kilo vermediğini bi kenara bırakıp bırakıp takıma faydam olmadı diye üzülüyo demi bazen elde olmuyo işte üzülme canım sonuçta elinden geleni yapıyorsun.yoldamısın
Ayyyhhh iyi saatte olsunlar,kız bi gün dile gelmesin pantolonun aman diyeyim, yeter düş yakamdan diyomusAynen öyle katılıyorm sana ben önceki zayıflamam da 67 den 56 ya düşmüştüm. Ve bu kot pantolonum vardı gider bazen onunla konuşurdumsenjn içine gircem gör bak die
kilo gidince göğüsler de gider ,benimkiler sanki az küçüldü gibi ama az56 değil hedefim kız o bi kereydı ömür billah olamam bü göğüsler bu gobekle biz ona 60 diyelim. .
bi 3-5 kilo daha ver mutlaka fark eder canım, benim 9,5 oldu@yolcukardelen eski giysilere girebilmek veya bol geldiğini farketmek harika bi duygu. Ben daha bol gelme asamasindayim. 5 kg verdim toplam da ama hala 40 a giremiyorum. Olsun bi gün o da olacak inşallah :)
EceZ 5 te 5 diyetiyle sabit kaldım diyince çok şaşırdım. Tartilmadin herhalde. Ya hiç kacirmadan yaptıktan sonra en az 3 kg diyorlar o diyete. Bende denedim 2.gün tansiyon yerlerde olunca bozdum. Inşallah çok guzel sonuçlar alırsın pazara.
@Ses35 :)dedim ya sana.ödev olursa mecbur kalırım yaparım diye.ama dusu zor aldim üstüne. Dk lar geçmek bilmedi son 10 dk.
Geçmiş olsun. Insulin direncine bende baktircam bayramdan sonra.
@katre-i dem bende biktim o ay sen 83 olamazsın diyenlerden.tartı 65 diyor da ben acitasyon yapıyorum sanki gerizekalilara.
Lop lop sallanan bacakları görmüyor millet.
vorones demek bi ben degilmisim eşyalarla konuşan. Verilecekleri ayirirken sık söylediğim cümledir korkma korkma seni vermem ellere.zayiflayim giycem seni :)))))
Kiz sende boy var bende oda yok@yolcukardelen eski giysilere girebilmek veya bol geldiğini farketmek harika bi duygu. Ben daha bol gelme asamasindayim. 5 kg verdim toplam da ama hala 40 a giremiyorum. Olsun bi gün o da olacak inşallah :)
EceZ 5 te 5 diyetiyle sabit kaldım diyince çok şaşırdım. Tartilmadin herhalde. Ya hiç kacirmadan yaptıktan sonra en az 3 kg diyorlar o diyete. Bende denedim 2.gün tansiyon yerlerde olunca bozdum. Inşallah çok guzel sonuçlar alırsın pazara.
@Ses35 :)dedim ya sana.ödev olursa mecbur kalırım yaparım diye.ama dusu zor aldim üstüne. Dk lar geçmek bilmedi son 10 dk.
@katre-i dem bende biktim o ay sen 83 olamazsın diyenlerden.tartı 65 diyor da ben acitasyon yapıyorum sanki gerizekalilara.
vorones demek bi ben degilmisim eşyalarla konuşan. Verilecekleri ayirirken sık söylediğim cümledir korkma korkma seni vermem ellere.zayiflayim giycem seni :)))))
Boy avantaj gibi görünse de fazlalık hep fazlalık. Inan çıplakken kendime bakmiyordum aynada. Sirt 2 bogum.göbek 3 bogum. Baldirlar lop lop sallanıyor. Tiksindim kendimden aylarca.şimdi daha iyiyim. Boğumlar gitti en azından. Ve bacaklar daha az lop lop :))))Kiz sende boy var bende oda yok
Ayyy insallah. Zaten bugün itibariyle 7 kg kaldı. 5 bile versem harika olur :)))))bi 3-5 kilo daha ver mutlaka fark eder canım, benim 9,5 oldu
@katre-i dem kaptancım benim kafam karıştı bugün. Şimdi ben bugun oruç değildim ya.ama sahura kalkıp yedim yattım 3te. Sabah 8 bile olmadan tatildim 77.4 çıktım yarı tokken.öğlen 1 den sonra hiçbişey yiyip icmedim akşam 8de 77 çıktım. Bu hafta hangisini bildirmeliyim sana?
canım bildirdi artık büyük ihtimalle öğlen ki doğru ama bildirim sona erdiBoy avantaj gibi görünse de fazlalık hep fazlalık. Inan çıplakken kendime bakmiyordum aynada. Sirt 2 bogum.göbek 3 bogum. Baldirlar lop lop sallanıyor. Tiksindim kendimden aylarca.şimdi daha iyiyim. Boğumlar gitti en azından. Ve bacaklar daha az lop lop :))))
Sağol canım baktır tabi ihmal etme@yolcukardelen eski giysilere girebilmek veya bol geldiğini farketmek harika bi duygu. Ben daha bol gelme asamasindayim. 5 kg verdim toplam da ama hala 40 a giremiyorum. Olsun bi gün o da olacak inşallah :)
Ben de de yokKiz sende boy var bende oda yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?