Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ece daha önce hiç bu kiloda uzun süre kaldın mı beyin onu hatırlayıp bi süre orda takılıyormuş
Evet insan kendi kilo vermediğini bi kenara bırakıp bırakıp takıma faydam olmadı diye üzülüyo demi bazen elde olmuyo işte üzülme canım sonuçta elinden geleni yapıyorsun.yoldamısın

Aynen öyle katılıyorm sana ben önceki zayıflamam da 67 den 56 ya düşmüştüm. Ve bu kot pantolonum vardı gider bazen onunla konuşurdum senjn içine gircem gör bak die

56 değil hedefim kız o bi kereydı ömür billah olamam bü göğüsler bu gobekle biz ona 60 diyelim. .

Kızlar slm kaptanı benim bugün neyim yoktu en az 100 kere baktım açılımı diye çok özür ama benden kaynaklı depil

5 günde 5 kilo diyetini uyguluyorum şuanda canım bugün 4. günüm bitti yarın son günü. Pazar sabahı tartılacağım inşallah artık 57'nin altına düşebilirim. Evet o dönemi okudum muhtemelen bende onu yaşıyorum şuanda.

Ece daha önce hiç bu kiloda uzun süre kaldın mı beyin onu hatırlayıp bi süre orda takılıyormuş

Yok balım 55-54lerde gezerdim hep. Hani aç geziyorum yine kilo veremiyorum derler ya ben 5 günde 5 kilo diyetinde harbiden aç kalıyorum öyle böyle değil.

1. gün 2 patates, 2 gün yağsız tuzsuz salata, 3. gün 2 kutu ton balığı yağsız + 2 baget, 4. gün meyve yedim sadece. Ne ekmek var ne un var ne tuz var ne şeker var.

Forumdaki pek çok bayandan daha iradeliyim diyette ne varsa onu yapıyorum hiç pişman olacağım birşey yemedim diyet listelerini uygularken. Ama buna rağmen veremiyorum ne lanet bir kiloymuş 56'ları bir gün ucundan gördüm sonra hop geri 57.0 çıkmaya başladı tekrardan. :/

Canım belkide vücut az yemeye alıştı şu 5 te 5 i yaptıktan sonra 2 gün biraz doyurucu yiyip sonra tekrar diyete başlasan bazen buda ivme kazandırıyor

@yolcukardelen eski giysilere girebilmek veya bol geldiğini farketmek harika bi duygu. Ben daha bol gelme asamasindayim. 5 kg verdim toplam da ama hala 40 a giremiyorum. Olsun bi gün o da olacak inşallah :)
EceZ 5 te 5 diyetiyle sabit kaldım diyince çok şaşırdım. Tartilmadin herhalde. Ya hiç kacirmadan yaptıktan sonra en az 3 kg diyorlar o diyete. Bende denedim 2.gün tansiyon yerlerde olunca bozdum. Inşallah çok guzel sonuçlar alırsın pazara.
@Ses35 :)dedim ya sana.ödev olursa mecbur kalırım yaparım diye.ama dusu zor aldim üstüne. Dk lar geçmek bilmedi son 10 dk.
Geçmiş olsun. Insulin direncine bende baktircam bayramdan sonra.
@katre-i dem bende biktim o ay sen 83 olamazsın diyenlerden.tartı 65 diyor da ben acitasyon yapıyorum sanki gerizekalilara.
Lop lop sallanan bacakları görmüyor millet.
vorones demek bi ben degilmisim eşyalarla konuşan. Verilecekleri ayirirken sık söylediğim cümledir korkma korkma seni vermem ellere.zayiflayim giycem seni :)))))

Kesinlikle tatlım, bu sayede daha hızlı kilo verdigimi düşünüyorum ben
Aynen öyle katılıyorm sana ben önceki zayıflamam da 67 den 56 ya düşmüştüm. Ve bu kot pantolonum vardı gider bazen onunla konuşurdum senjn içine gircem gör bak die
Ayyyhhh iyi saatte olsunlar,kız bi gün dile gelmesin pantolonun aman diyeyim, yeter düş yakamdan diyomus
56 değil hedefim kız o bi kereydı ömür billah olamam bü göğüsler bu gobekle biz ona 60 diyelim. .
kilo gidince göğüsler de gider ,benimkiler sanki az küçüldü gibi ama az

bi 3-5 kilo daha ver mutlaka fark eder canım, benim 9,5 oldu

Kiz sende boy var bende oda yok

@katre-i dem kaptancım benim kafam karıştı bugün. Şimdi ben bugun oruç değildim ya.ama sahura kalkıp yedim yattım 3te. Sabah 8 bile olmadan tatildim 77.4 çıktım yarı tokken.öğlen 1 den sonra hiçbişey yiyip icmedim akşam 8de 77 çıktım. Bu hafta hangisini bildirmeliyim sana?

Boy avantaj gibi görünse de fazlalık hep fazlalık. Inan çıplakken kendime bakmiyordum aynada. Sirt 2 bogum.göbek 3 bogum. Baldirlar lop lop sallanıyor. Tiksindim kendimden aylarca.şimdi daha iyiyim. Boğumlar gitti en azından. Ve bacaklar daha az lop lop :))))

canım bildirdi artık büyük ihtimalle öğlen ki doğru ama bildirim sona erdi
Vücudunu sıkılaştırmak çok bi fazlan yok spora yuklen

Sağol canım baktır tabi ihmal etme
Ben de de yok

Yok canım kabızlık vardı tartılmadım bir de kilo vermem durdu diye moralimi bozmak istemedim. Pazar sabahı sonucu yazacağım 57.1 ile başlamıştım.

KIZLAR YARIŞMA SONUÇLARINI AÇIKLIYORUM BU HAFTA BİR DEĞİŞİKLİK YAPIP BİREYSEL SONUÇLARI DA AÇIKLIYORUM BUNDAN SONRAKİLER BÖYLE OLACAK
BİREYSEL SIRALAMA
1.@littlelamp :495

2.@Prens annesi :470

3.@EceZ :420

4.@Ses35 :270

5.@yolcukardelen :240
5.@ayşedurmaz :240

6.@tuba52 :120

7.@RoseAnge : 80

8.@katre-i dem : 55

9.@breeze3547 : 0

1. OLAN TAKIM
GÜNEŞİN KIZLARI : 1530

2.OLAN TAKIM
RÜZGARIN KIZLARI : 860

Kızlar bazı kararlar aldım bundan sonra 1.bireysel dereceleri de açıklayacağım
2.haftalık 135 dk spor yapılacak
3.Yapmayanlara o haftanın 1. si uygun bi ceza verecek
Kızlar bu kararları hem sizi biraz hareketlendirmek hem de takımınızın iyiliği için aldım
Hayırlı olsun
NOT : BAYRAM SEBEBİYLE BU HAFTA LİSTE YOK ÖNÜMÜZDEKİ CUMA BAŞLIYORUZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…