Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ayyy insallah. Zaten bugün itibariyle 7 kg kaldı. 5 bile versem harika olur :)))))
Olur canım az kalmis,kararlı ol yeter ki maşallah çok azınmış in:-*
Vuuuvvv çok güzel olmuş canım elleri e sağlık,teşekkür ederiz:-*
benim için uygundur,zevkle efendim:-*

hepsi zavallı gibı bakıolar bana . Ama du bakem zamanı gelecek inşallah

="katre-i dem, post: 47161126, member: 488991"] T tuba52 belli saatlerde aktif gorunuyorsun ve bu bize ceza üye aktif olmuş ama bildirim yok[/QUOTE]
İnanın dün en az 100 defa baktım sayfa açılmadı ama neyiaçık bbırakmıştı m o ara ggelmişsebilemem nneyse sağlık olsun

günaydınlar,
dünkü menüm migrenim tuttu akşam, yemekten sonra daha da azdı, sabaha kadar geçmedi şimdi biraz iyiyim

iftar
5 y.kaşığı makarna
6 kaşık yoğurtlu kırmızı lahana salatası
yarım şeftali
3 bardak su

sahur
3 y.kaşığı makarna + 2 köfte
1 dilim kaşar peynir
2 bardak su

pek keyfim yok bugün, çalışıyorum gün içinde müsait olursam yazıcam arkadaşlar

9 kişide 5.olmak da iyi :) ilk 3 e girseydim keşke.ama bu haftaki sporla sonuncu da olabilirdim :/
Tebrikler güneşin kızları :))))
Çok güzel kararlar bence. Bana göre ödev daha kolay geliyor. Bu hafta bile uymaya calisacagim ben.135 dk dediğin 2 saat 15 dk zaten.
Çok geçmiş olsun canım ramazanlarimin kabusu. Açlık sıcak susuzluk hepsi tetikler.. Allah yardimcin olsun.

Günaydın. Ramazan sonu,bayram önü,tatil arifesi derken kimse gelmez pek herhalde bugün.
Bende son kontrollerdeyim artık. Oğluma bez almayi unutmuşum iyimi :)) eşim de sabah bana mayo almadin mi demesin mi? 5te gelecek de gidip alcaz artık. Güya bugün çok Kalabalik olur diye dışarı cikmayacaktim çocuklarla. :))))
Dün akşam menumu yazmamisim şimdi farkettim. 1 porsiyon firinda patatesli kusbasi.2 bardak ayran.1 parça Tahinli pide.2 çatal da künefe yedim :) evet biliyorum tam kaçamak oldu ama mutlulugumu ödüllendirmek istedim :)))

Günaydın kızlar. Dün size kilo veremediğimi ve 5 günde 5 kilo diyeti yaptığımı söylemiştim.

Az önce uyandım ve dayanamayıp ucundan bir tartıya bakim kimseye söylemem didim.

Bir de ne göreyim. 54. küsürlü rakamlar.

ALLAHIM sana şükürler olsuuuun. Sonunda 5'te 5 diyeti ile o aşamadığım 57 bariyerini aşıp 54'e kadar inebildim. Bugün diyetin son günü yoğurt ile geçireceğim. Yarına inşallah bu 54'lü bir şeylerde kalır ve mutlu bir şekilde tamamlarım diyetimi.

Geçmiş olsun canım
Teşekkürler beğenmene sevindim canım sağlık için haftada 3 tane 45 yürümek gerekiyormuş onu baz alarak alt sınırı belirledim yapılmak bi rakam değil yani
Oh oh afiyet olsun dün bende 2 kaşık helva yedim.
Kolay gelsin canım iyi tatile çıkmadan farketmişsiniz:))

Ne diyorsun ececim inanamıyorum ay zor bi diyetmi bayramdan sonra yazlığa geçcem orda bende mi yapsam acaba

Ayyy ne güzel. Hedefe az kalmış :) Sen tam uydum demiştin.Yine de 5te 5 olmamış. Hiç 5 kg vereni duymadım zaten bu diyette. Ama 5 günde 3 kg harika rakam.Keşke bende yapabilseydim.Neyse bende sodalı ayranımla mutluyum.Eşim bile 3 kg vermiş sodalı ayranla. :)

Bugün burası pek bi sessiz kızlar ben de kuafördeyim saçlarına değişik şeyler yaptırdım çarşıya çıkıp alışveriş yapmam gerekiyor ama çok sıcak ne yapcam bilemiyorum akşamüstü gibi gitsem daha bavul yapcam

Bende düşündüm de 2 çocukla kuaföre gitmeyi göze alamadım :) pek de gönlüm yoktu yeni bi saça diyelim en acikcasindan :) ne yaptın saçına?

canım sabahtan ses 35 in mesajını begenmissin 10:30a kadarda aktif gorunuyorsun neyse dunki rakamida söylemedinhala tartilamadim mi

Yo kaptanı tartıldım regl öncesi ve malesef400 gram fazla çok şş işimhasta olamadım 10 fgündürddoğumdansSonra ddüzen vbozuldu 91.200 olmuşum çok ödem var kkaptanın ben sandım artık bildirim yyapmayacak ondan yapmadım

Saçıma mavi saç taktırdım. çocukla zor oluyo ben babaya bıraktım gittim
Vay foto istiyorum marjinal hatun
evet cnm bildirim bitti bayram dönüşü yapilcak

canım sabahtan ses 35 in mesajını begenmissin 10:30a kadarda aktifyapmadımorsun neyse dunki rakamida söylemedinhala tartilamadim mi
Dün tartıldım ama giremedim nette sıkıntı vardı ben dün bildirim yspamadığımdan bugünde yapılmayacak sanıyordum ondan yspmadım yoksa hep düzenli bildirim yaptım bu aArada kkaptanın ben bayramda kKayın Valide olacam tartı mı aalamayacak sorun olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…