Olur da nasıl sadece saçı atarım fönlüyken atarım pazartesiVay foto istiyorum marjinal hatun
evet cnm bildirim bitti bayram dönüşü yapilcak
Ayyy ne güzel. Hedefe az kalmış :) Sen tam uydum demiştin.Yine de 5te 5 olmamış. Hiç 5 kg vereni duymadım zaten bu diyette. Ama 5 günde 3 kg harika rakam.Keşke bende yapabilseydim.Neyse bende sodalı ayranımla mutluyum.Eşim bile 3 kg vermiş sodalı ayranla. :)
Canım geçtin beni,evde olsam ben de yapardım hazır regl iken ama nasip değilmiş.. az kaldı hedefine tebrik ederimBalım 5 günde 5 kilo verdim diyeni ben 2009 yılından beri duymadım.
Ama olsun 5 günde 2 kilo bile çok iyi bir rakam. Özellikle kilonun tıkandığı vakitlerde yapmak lazım bu diyeti. O dediğim bariyeri kırma amaçlı iyi oluyor.
Zayıflamaya karar verdiğimde yaptım ve sıfır spor ile 5 günde 2 kilo verdim. Sonra 8 gün normal beslendim ve sadece 100 gram geri aldım. Yani 8 gün boyunca hiç tartılmadan diyet yapmadan sürdürdüm hayatımı.
Bu defa sanırım 2.5 kilo üzeri vereceğim yarın sabahki tartıda. Olsun oda çok güzel benim için. :)
Çünkü kilom az biliyorsun 80 kilo birisinin 5'te 5 yapması ile 57 kilo birisinin uğraşması fark ettiriyor. ^^
Tabiki canim bizde yüzü paylaşınca hemen 5dk içinde siliyoruz yoksa başka kişiler kullanıyor fotolariOlur da nasıl sadece saçı atarım fönlüyken atarım pazartesi
Liste olmayınca mı spor yapıyon kaptancım oldumu şimdi :)60dk tempolu yuruyus yazıyım şuraya
Bende önlere taktırdım yüzümü kapatıp çekerim olmadıTabiki canim bizde yüzü paylaşınca hemen 5dk içinde siliyoruz yoksa başka kişiler kullanıyor fotolari
ayy internetim de sorun vardı giremedim şimdi gördüm çok sevindim
Doğru demiştin:) nası yapılıyor o karartma ayıcık kısmına alınayım mı bilemedimSorma @Ses35 dedim ama sana spor yapcam diyefotoğrafta karartma yada ayicik yap yüzüne
Merhaba canım tebrik ederimayy internetim de sorun vardı giremedim şimdi gördüm çok sevindimteşekkür ederiiim
ayy canıım çok teşekkürler :)) :* dün gelemedim de bu hafta yazmıyoruz dimiMerhaba canım tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?