Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Şabak 5 burgu peynir,1 salatalik,2 dilim börek,2yk yoğurt.
İftar kuzu güveç 1por. Ve bir 1/2 porsiyon Güllaç.
Daha da yiyesim vardı,kendimi nasıl.tuttum bilmiyorumsimdi olsa tutamazdım
(Kızlar bu mesajı gönderdim diye hatırlıyorum ama kayıtlı görününce gitmesi galiba diye düşünüp tekrar atıyorum)

Saçıma mavi saç taktırdım. çocukla zor oluyo ben babaya bıraktım gittim
Abooov, çok havali kuzum:-*
Aksam o ekmek pek olmamış.sanki.de mi
60dk tempolu yuruyus yazıyım şuraya
Çok.kıskandım,dünden beri eşime diyorum iftardan sonra yürüyelim diye ama başı ağrıyordu,nasipse yarin diyelim artik:-(
Sabah
1 bardak yağsız süt

Ara
1 bardak yağsız süt

Öğlen
Tavuklu salata
Çilekli dondurma

Akşam
Kavun

1 saat yüzme
Canım bu sut seni iyice kabız yapar yaninda ya elma ye ya da sut yerine ayran falan tüket
Bugün yarın bende regl olacağım. İlk 2 günü pirinç lapası düşünüyorum ödem için bakalım bi başlasın da. :)
canım benim halsizlik hissetmiyor musun?vücudunu dinlendir biraz hani çok hızlı verince sıkıntı olmasın sakin:-( maşallah da diyeyim de,azmine hayranim

Saçıma mavi saç taktırdım. çocukla zor oluyo ben babaya bıraktım gittim
Vaay kalbimden vurdun beni. Gençlik donemlerimin ailemle çatışma sebeplerinden. Saçımi boyaticam dediğimde kızım daha çok erken yipratma saçını dediler. Banane boyatcam mavi renge bayılıyorum dediğimde de aslaaa demişlerdi. E konya gibi bi yerde esnaf kızının mavi saçlı olması çok da normal olmasa gerek. Ah toplum baskısı ah.gencligimi çaldın. Ama ben çocuklarıma yapmicam bunu.onlardan daha heveslimı olurum bilmem böyle konularda. :)))) Savulun uçuk anne geliyor :))))

Gunaydin
Dünkü menumu yazmaya takatim kalmamıştı akşam.
Sabah kahvaltim 1.5 yumurta (ya Kızımın ya oğlumun beyazı 0.50 ediyor :))
1/2 çiçek ekmek. Peynir.2 zeytin.
Öğle yemeğim 1 kepçe un çorbası. 1/2 light sutle az lifalif yulaf gevreği.
Ara 1 elmA
Aksam 2 kepçe çorba. 2 yk bulgur pilavı (annemin deyimiyle kuş kadar :))
1 tavuk but maalesef yağda kızarmış. 1 bardak acili salgam.3yk incir uyutmasi.
3 lt su.
Spor yok maalesef.

Biraz sonra yola çıkacağız Allah'ın izniyle.sağsalim gidip gelmeyi nasip etsin Rabbim hepimize.
Bu yıl şunu anladım. Bize 1 valiz daha şart olmuş. En sevmediğim şey poşet eklemek valizlerin yanına. Hadi atıştırmalık poseti tamam da ayakkabı için, araç içi oyuncak vs için sinir oldum.çok dusundum sigdiramadim bi yere.ben ufaktan ufaktan valiz bakayım en iyisi.bagaja nasıl sigacak 3 valiz 1 spor çanta 1 parkyatak 1 yurutec 1 bebek arabasi bilmiyorum :))))

Menu ve spor bildirimlerimi akşam veya sabah toplu yaparım diye düşünüyorum bu hafta. Teknolojiden mümkün olduğunca uzak durmak istiyorum.
Kendinize ve bebislerinize iyi bakin kızlar.
Sizi tanımak güzeldi. . Niye bunu yazdiysam :))) yolcu psikolojisi herhalde.
Hadi ben kacar.kimse uyanmadan en son son son valiz kontrole :)

AminE="aysedurmaz, post: 47173574, member: 419705"]Biraz sonra yola çıkacağız Allah'ın izniyle.sağsalim gidip gelmeyi nasip etsin Rabbim hepimize.
Bu yıl şunu anladım. Bize 1 valiz daha şart olmuş. En sevmediğim şey poşet eklemek valizlerin yanına. Hadi atıştırmalık poseti tamam da ayakkabı için, araç içi oyuncak vs için sinir oldum.çok dusundum sigdiramadim bi yere.ben ufaktan ufaktan valiz bakayım en iyisi.bagaja nasıl sigacak 3 valiz 1 spor çanta 1 parkyatak 1 yurutec 1 bebek arabasi bilmiyorum :))))[/QUOTE]
Aömin canım şim diyen iyi tatiller

uba52, post: 47173847, member: 582846"]Hoşgeldin csnım[/QUOTE]
Hosbulduk canım

Doğru demiştin:) nası yapılıyor o karartma ayıcık kısmına alınayım mı bilemedim
Alinma kiz ben hep ayıcık yapiyom düzenle deyince secenekler var sticer ekle diye ordan yuzunu kapat
Kıskanma valla kuzeyi bahane edip çıkıyoruz bizede iyi geliyor
Günaydın kızlar takıma yeni geldim. 75 kiloyum . 162 boyum.
Hoşgeldin canım ilk sayfada kurallar var hedef kilon kaç
Kızlar günaydın♡♡
günaydın canisi

@katre-i dem . Kaptanim. Otobus arıza yaptı. Klima si bozulmuş yolda. Yolcularla kaptan firma karıştı ortalık birden. Tam online olup mesaj yazacaktim sizlere . Şimdi baska bir otobüse bindik

Kızçeler. Ben dün akşam test yaptım

Ve Rabbime bin şükür ler olsun gebelik testi pozitif çıktı.

Artık takımda yarışmacı olamicam sanırım. Ama yazarım ara sıra . Canlarim

Evet ekmek kaçtı farkındayım.benimde dünden beri dayanılmaz bi baş ağrım var ilaç içiyorum sadece hafifliyor.
Canım benim şimdi yaptır içinde kalmasın ömür kısa
İyi yolculuklar canım bizde aynı vaziyetteyiz biz nereye oturcagimizı şaşırdık araba ağzına kadar dolu
Günaydın kızlar takıma yeni geldim. 75 kiloyum . 162 boyum.
Hoşgeldin canım

Bi bakayım belki de çok sevimli bir ayıcık olurum:))
Ne diyorsun Aslı bu haber böylemi verilir otobüsü ayrı yazsaydın:))
Çok çok sevindim allahım sağlıkla kucağına almaya nasip etsin canım

Bi bakayım belki de çok sevimli bir ayıcık olurum:))

Ne diyorsun Aslı bu haber böylemi verilir otobüsü ayrı yazsaydın:))
Çok çok sevindim allahım sağlıkla kucağına almaya nasip etsin canım

Sorma ayrı yazacaktim. O sira eşimle yeğeni kavga etmek üzerine geldiler otobüsün içinde . Ne yazdığımı ben bile tam hatırlamıyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…