- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
55 kiloydu. Allah izin verirse doğum olunca 57 de olur kaptanimaslibo aslı artık derya gibi doğurunca gelirsin senin hedef kilo kaçtı
Kıyamam canım olsun sen şimdi rüyada gibisindir ben öyle olmuştumSorma ayrı yazacaktim. O sira eşimle yeğeni kavga etmek üzerine geldiler otobüsün içinde . Ne yazdığımı ben bile tam hatırlamıyorum valla
Aslında hamileliğin ilk aylarında kilo kaybı oluyor o sayılmaz mıMezun edebilir miyiz diye baktım da iki kilo daha versen olurmussun kismet
Menu ve spor bildirimlerimi akşam veya sabah toplu yaparım diye düşünüyorum bu hafta. Teknolojiden mümkün olduğunca uzak durmak istiyorum.
Kendinize ve bebislerinize iyi bakin kızlar.
Sizi tanımak güzeldi. . Niye bunu yazdiysam :))) yolcu psikolojisi herhalde.
Hadi ben kacar.kimse uyanmadan en son son son valiz kontrole :)
Günaydın kızlar takıma yeni geldim. 75 kiloyum . 162 boyum.
Abooov, çok havali kuzum:-*
Aksam o ekmek pek olmamış.sanki.de mi
Çok.kıskandım,dünden beri eşime diyorum iftardan sonra yürüyelim diye ama başı ağrıyordu,nasipse yarin diyelim artik:-(
Canım bu sut seni iyice kabız yapar yaninda ya elma ye ya da sut yerine ayran falan tüket
canım benim halsizlik hissetmiyor musun?vücudunu dinlendir biraz hani çok hızlı verince sıkıntı olmasın sakin:-( maşallah da diyeyim de,azmine hayranim
sayılır canım tatilden döneminde bakarız durumaKıyamam canım olsun sen şimdi rüyada gibisindir ben öyle olmuştum
Aslında hamileliğin ilk aylarında kilo kaybı oluyor o sayılmaz mı
günaydın taze anneGunaydin Kizlar. Biraz geç bi Gunaydin oldu ama:))
Canım tekrar tebrik ederim,sağlıkla kucağına alırsın insallah@katre-i dem . Kaptanim. Otobus arıza yaptı. Klima si bozulmuş yolda. Yolcularla kaptan firma karıştı ortalık birden. Tam online olup mesaj yazacaktim sizlere . Şimdi baska bir otobüse bindik
Kızçeler. Ben dün akşam test yaptım
Ve Rabbime bin şükür ler olsun gebelik testi pozitif çıktı.
Artık takımda yarışmacı olamicam sanırım. Ama yazarım ara sıra . Canlarim
Aa evet bulantı olursa 3-5kilo gider tabiKıyamam canım olsun sen şimdi rüyada gibisindir ben öyle olmuştum
Aslında hamileliğin ilk aylarında kilo kaybı oluyor o sayılmaz mı
Bebekle normal canım,günaydınGunaydin Kizlar. Biraz geç bi Gunaydin oldu ama:))
ben istiyorum ama ancak yaz sonuna eve dönünce olur galiba:-( o zamana da hedefime ulaşırım insallahBu arada 5'te 5'i merak edenler için söyleyeyim.
1 ay içerisinde 2. kez bu diyeti tam olarak yapan birisiyim ve ilk yaptığımda 2 kilo vermiştim.
Şimdi ise 57.1 kilosundan 54.7 kilosuna indim. Yapmayı düşünenlere vesaire duyurulur arkadaşlar.
Evi sildim supurdum balkonlari yikadim (evet hergun koca koca iki balkonu yıkıyorum herkes niye paspass etmiyorsun diyo paapastan nefret ediyorum saç kılları dolanıyor elimden gelse evin içinde yikayacagim) bu gecede mutfak dolapları bu silmeyi planlıyorum
Aynen ya ben edildikten sonra bir tur daha cektiriyorum bu ev hanımlığı yaramadı banaBencede yıkamak en iyisi
En temizi
O saç kıllarına bir çözüm varsa Banada söyleyin
Her yerden saç kılı çıkıyor o kadar dikkat etmeye rağmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?