Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sorma ayrı yazacaktim. O sira eşimle yeğeni kavga etmek üzerine geldiler otobüsün içinde . Ne yazdığımı ben bile tam hatırlamıyorum valla
Kıyamam canım olsun sen şimdi rüyada gibisindir ben öyle olmuştum
Mezun edebilir miyiz diye baktım da iki kilo daha versen olurmussun kismet
Aslında hamileliğin ilk aylarında kilo kaybı oluyor o sayılmaz mı

Hayirli yolculuklar canim kazasiz belasiz gidip gelin inş. Bu arada yurutece kadar goturuyosun. Kiz. esyalardan arabada size yer kalkiyor mu :))
Hoşgeldin canim.
Günaydın kızlar takıma yeni geldim. 75 kiloyum . 162 boyum.

Canım 5 günde 5 kilo diyetinden sonra 1 hafta falan normal besleniyorum genelde. :)
Bugün güzel bir kahvaltı yaptım doyurucu. Ekmeksiz. Şekersiz.

Öğle ve akşamı daha hafif geçireceğim. Birkaç gün böyle gitmeyi düşünüyorum. Senin de dediğin gibi hızlı vermek sağlıksız vücudun kiloya alışması ve sindirmesi gerekiyor yoksa hep kastan kilo kaybediyoruz. Zaten bu hafta bildirim yapmıyormuşuz kaptanımız öyle dedi ya. Haftaya kadar zaten en kötü -2.5 kilom cepte duruyor kilo almadığım sürece sorun yaşamam. ^^

Bu arada 5'te 5'i merak edenler için söyleyeyim.

1 ay içerisinde 2. kez bu diyeti tam olarak yapan birisiyim ve ilk yaptığımda 2 kilo vermiştim.

Şimdi ise 57.1 kilosundan 54.7 kilosuna indim. Yapmayı düşünenlere vesaire duyurulur arkadaşlar.

Canım tekrar tebrik ederim,sağlıkla kucağına alırsın insallah
Kıyamam canım olsun sen şimdi rüyada gibisindir ben öyle olmuştum

Aslında hamileliğin ilk aylarında kilo kaybı oluyor o sayılmaz mı
Aa evet bulantı olursa 3-5kilo gider tabi
Gunaydin Kizlar. Biraz geç bi Gunaydin oldu ama:))
Bebekle normal canım,günaydın
ben istiyorum ama ancak yaz sonuna eve dönünce olur galiba:-( o zamana da hedefime ulaşırım insallah

Bencede yıkamak en iyisi
En temizi
O saç kıllarına bir çözüm varsa Banada söyleyin
Her yerden saç kılı çıkıyor o kadar dikkat etmeye rağmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…