- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
Evi sildim supurdum balkonlari yikadim (evet hergun koca koca iki balkonu yıkıyorum herkes niye paspass etmiyorsun diyo paapastan nefret ediyorum saç kılları dolanıyor elimden gelse evin içinde yikayacagim) bu gecede mutfak dolapları bu silmeyi planlıyorum
Dogum duasi Kabul olurmusDarisi sana ve isteyen herkese insaallaahhh doğumda sana da dua ettim canim. Asliya da dua eetmiştim:))
Teşekkür ederim canımÇok hoş görünüyor tatlim. Güle güle kullan
Cok hoş olmuş doğal Halide cok hoş hafif dalgalı
R RoseAnge da sıra kaldimi bizde bebek isteyen başka girişe kesin yazdiralim telli grup diyeDarisi sana ve isteyen herkese insaallaahhh doğumda sana da dua ettim canim. Asliya da dua eetmiştim:))
sıcaklarda evet ama bende tuhaf bir iştah var iftarda gözüm dönüyor çünkü kuzey dusse emiyor canı sıkıldıkça emiyor yemekten sonra tatlı niyetine emiyor babasıyla yanyanaysak aramıza girmek icin emiyor uyurken kalkarken artık şeyini çıkardı ve çok acikiyorum sukurler olsun yarın son gün bitirdikten ramazaniKizlar sizde de oyle mi bilmiyorum ama Ben yemek yiyemiyorum hic
Sicaktan istahim kesildi resmen
Aclikta hissetmiyorum
Cok hoş olmuş doğal Halide cok hoş hafif dalgalı
R RoseAnge da sıra kaldimi bizde bebek isteyen başka girişe kesin yazdiralim telli grup diye
sıcaklarda evet ama bende tuhaf bir iştah var iftarda gözüm dönüyor çünkü kuzey dusse emiyor canı sıkıldıkça emiyor yemekten sonra tatlı niyetine emiyor babasıyla yanyanaysak aramıza girmek icin emiyor uyurken kalkarken artık şeyini çıkardı ve çok acikiyorum sukurler olsun yarın son gün bitirdikten ramazani
Teşekkürler canım kötü yorum almadım daha hiç sevindim :)Cok hoş olmuş doğal Halide cok hoş hafif dalgalı
R RoseAnge da sıra kaldimi bizde bebek isteyen başka girişe kesin yazdiralim telli grup diye
sıcaklarda evet ama bende tuhaf bir iştah var iftarda gözüm dönüyor çünkü kuzey dusse emiyor canı sıkıldıkça emiyor yemekten sonra tatlı niyetine emiyor babasıyla yanyanaysak aramıza girmek icin emiyor uyurken kalkarken artık şeyini çıkardı ve çok acikiyorum sukurler olsun yarın son gün bitirdikten ramazani
Vuuv vallaha havali iste
Ayy ben hala iştahlayım,tek fark eskiden doymazdım simdi midem küçüldü doyuyorum ama yek.istiyorum yine de:-(Kizlar sizde de oyle mi bilmiyorum ama Ben yemek yiyemiyorum hic
Sicaktan istahim kesildi resmen
Aclikta hissetmiyorum
eksiği var fazlası yok sanki benim oğlundan bahsediyorsun , sürekli meme diye dolanıyor.yarin başlıyorum tekrar oruca ama son gün zorlamaz inşallah:-*Cok hoş olmuş doğal Halide cok hoş hafif dalgalı
haha bu adamcagizlar ne yapsın bezdiler bizim kılolardan :)Kızlar kahvaltımı yazdım mi hatırlamıyorum ama yazayım:
1 h yumurta,2 salatalik, 3 burgu peynir, az helva ve 3 dili. Kadar ekmek.kaç zamandır yemiyordum oysa ki:-(
Arada 10 kayısı
Aksam 2 kabak dolması,koca bir kase yoğurt.küçük dilim güllaç ve bir saat tempolu yürüyüş.oğlumu halalarına bırakıp yürüdük gerçi esim çocuğu bırakınca romantik bir yürüyüş olacak sandım dedi ama ben tempoyu tercih ettim,zayıflayınca romantizm yaparız didim.gelince de aldığımız sade dondurmadan bi topa yakin yedim:-( :-( iste buna pismanim
Az sabretsinler,eriyoruz iste kaptanımhaha bu adamcagizlar ne yapsın bezdiler bizim kılolardan :)
Teşekkürler canımVuuv vallaha havali istedoğal hali de çok hoşmuş canim
Ayy ben hala iştahlayım,tek fark eskiden doymazdım simdi midem küçüldü doyuyorum ama yek.istiyorum yine de:-(
eksiği var fazlası yok sanki benim oğlundan bahsediyorsun , sürekli meme diye dolanıyor.yarin başlıyorum tekrar oruca ama son gün zorlamaz inşallah:-*
Hoşgeldin. Kaç kg fazlan var?Günaydın kızlar takıma yeni geldim. 75 kiloyum . 162 boyum.
Yuruteci almadık. Zaten yer kalmadı :))aslibo günaydın oluyorsun gordum seni :)
@aysedurmaz hepsini kullanacaksanız iyi valla yurutec bile gidiyor kız evi unuttun arkanda bagaja sigarsa onuda köy bi poşetehadi güzel geçsin tatilinde
Kiiiiiz hayırlı olsuuun. Allahım tamamına erdirsin. Çok sevindim.doğal mezun oldun şimdi sen :))))))@katre-i dem . Kaptanim. Otobus arıza yaptı. Klima si bozulmuş yolda. Yolcularla kaptan firma karıştı ortalık birden. Tam online olup mesaj yazacaktim sizlere . Şimdi baska bir otobüse bindik
Kızçeler. Ben dün akşam test yaptım
Ve Rabbime bin şükür ler olsun gebelik testi pozitif çıktı.
Artık takımda yarışmacı olamicam sanırım. Ama yazarım ara sıra . Canlarim
Valla biz de şaşırdık. Herşeyi aldı bagaj. Önde sadece atıştırmalıklar kaldı. :))) otele yerlesirken bunca şey nasıl sigmis arabaya demedim değil :)Hayirli yolculuklar canim kazasiz belasiz gidip gelin inş. Bu arada yurutece kadar goturuyosun. Kiz. esyalardan arabada size yer kalkiyor mu :))
Hoşgeldin canim.
Allah kolaylik versin. Okurken derin bi oh çektim bende :) kıl konusunda bende yardım bekliyorumEvi sildim supurdum balkonlari yikadim (evet hergun koca koca iki balkonu yıkıyorum herkes niye paspass etmiyorsun diyo paapastan nefret ediyorum saç kılları dolanıyor elimden gelse evin içinde yikayacagim) bu gecede mutfak dolapları bu silmeyi planlıyorum
Ayyy bayıldım. Bende yaptircam döner dönmez. Ba yıl dım :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?