Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ellerine sqglik canimm kolay gelsin

Cok hoş olmuş doğal Halide cok hoş hafif dalgalı
Darisi sana ve isteyen herkese insaallaahhh doğumda sana da dua ettim canim. Asliya da dua eetmiştim:))
R RoseAnge da sıra kaldimi bizde bebek isteyen başka girişe kesin yazdiralim telli grup diye
Kizlar sizde de oyle mi bilmiyorum ama Ben yemek yiyemiyorum hic
Sicaktan istahim kesildi resmen
Aclikta hissetmiyorum
sıcaklarda evet ama bende tuhaf bir iştah var iftarda gözüm dönüyor çünkü kuzey dusse emiyor canı sıkıldıkça emiyor yemekten sonra tatlı niyetine emiyor babasıyla yanyanaysak aramıza girmek icin emiyor uyurken kalkarken artık şeyini çıkardı ve çok acikiyorum sukurler olsun yarın son gün bitirdikten ramazani

Aynen canimmm hamile kalmak isteyen 10. Takima gelsin :))

Teşekkürler canım kötü yorum almadım daha hiç sevindim :)

Menüm
Sabah 2 dilim ekmek 1 yumurta az peynir domates 7 zeytin
Ara 10 tane badem
Akşam 1 parça pide az çorba 2 parça tavuk şiş 2 çatal pilav 1 lokma börek 2 kaşık kazan dibi
Kızlar dılarda yemeğe davetliydik oğlumla beraber 1 tabak ta bana düşenler. az az biraz fazlamı olmuş bilmem şimdi yazarken farkettim
Su 2 lt yi geçer

Kızlar kahvaltımı yazdım mi hatırlamıyorum ama yazayım:
1 h yumurta,2 salatalik, 3 burgu peynir, az helva ve 3 dili. Kadar ekmek.kaç zamandır yemiyordum oysa ki:-(
Arada 10 kayısı
Aksam 2 kabak dolması,koca bir kase yoğurt.küçük dilim güllaç ve bir saat tempolu yürüyüş.oğlumu halalarına bırakıp yürüdük gerçi esim çocuğu bırakınca romantik bir yürüyüş olacak sandım dedi ama ben tempoyu tercih ettim,zayıflayınca romantizm yaparız didim.gelince de aldığımız sade dondurmadan bi topa yakin yedim:-( :-( iste buna pismanim

Vuuv vallaha havali istedoğal hali de çok hoşmuş canim
Kizlar sizde de oyle mi bilmiyorum ama Ben yemek yiyemiyorum hic
Sicaktan istahim kesildi resmen
Aclikta hissetmiyorum
Ayy ben hala iştahlayım,tek fark eskiden doymazdım simdi midem küçüldü doyuyorum ama yek.istiyorum yine de:-(
eksiği var fazlası yok sanki benim oğlundan bahsediyorsun , sürekli meme diye dolanıyor.yarin başlıyorum tekrar oruca ama son gün zorlamaz inşallah:-*

haha bu adamcagizlar ne yapsın bezdiler bizim kılolardan :)

Teşekkürler canım
Mide küçülmesi iyide asıl iştah küçülmeli sonra hop geliyo kilolar geri dikkat ! :))
Benimki 22 ay ve hiç zaman mekan durum bilmedi gag gug meme emdi oh iyiki de emdi allah herkese nasip etsin

Günaydın kızlar takıma yeni geldim. 75 kiloyum . 162 boyum.
Hoşgeldin. Kaç kg fazlan var?
aslibo günaydın oluyorsun gordum seni :)
@aysedurmaz hepsini kullanacaksanız iyi valla yurutec bile gidiyor kız evi unuttun arkanda bagaja sigarsa onuda köy bi poşete hadi güzel geçsin tatilinde
Yuruteci almadık. Zaten yer kalmadı :))
Kiiiiiz hayırlı olsuuun. Allahım tamamına erdirsin. Çok sevindim.doğal mezun oldun şimdi sen :))))))
Hayirli yolculuklar canim kazasiz belasiz gidip gelin inş. Bu arada yurutece kadar goturuyosun. Kiz. esyalardan arabada size yer kalkiyor mu :))
Hoşgeldin canim.
Valla biz de şaşırdık. Herşeyi aldı bagaj. Önde sadece atıştırmalıklar kaldı. :))) otele yerlesirken bunca şey nasıl sigmis arabaya demedim değil :)
Allah kolaylik versin. Okurken derin bi oh çektim bende :) kıl konusunda bende yardım bekliyorum
Ayyy bayıldım. Bende yaptircam döner dönmez. Ba yıl dım :))))

Günaydın. Dünkü menüm
Kahvaltı 1 çay.1 poğaça dk bir gol bir gibi oldu poğaça ama eve ekmek almamisim.midem bulandı açlıktan sodalı ayran icince.
Ara 2 3 cubuk kraker 1 etipuf 1 meyve suyu tamam tamam abarttim yolda.
Öğle 1 et,1 sebze yemegi 1 yk hepsinden.bol salata.
Akşam 1 kase domates çorbası. Yarım kase yoğurt. Bol salata.ızgara et.
30 dk yüzme :)))

Bugüne 30 dk tempolu yuruyusle başladım. Deniz kokusu derin sessizlik elma ve nar ağaçları arasında harika bi 30 dk idi.çocuklar uyurken 6da uyaninca yapabileceğim en güzel şeyi yaptım. Kitap okumak hariç tabi :) onu öğle uykusuna yattiklarinda yapcam. Bayılıyorum bu vakitlere :)
Otele bayildik kızlar. Yemekleri güzel.temiz.Güleryüz. konum.denize sıfır. Bi sürü havuzu ve geniş bir bahçesi var. Kesinlikle tavsiye ederim :)

@katre-i dem ve kimyager1508 bugün hastane bulmaya calişicam gelişme leri bildiricem. Çok sağolun gerçekten 10. Takım nurlu bir takımmis .isteyen hamiş olup çıkıyor siz en başta takıma girdigim gün söylemiş tiniz. Butun arkadaş lrima çok teşekkür ederim. her konuda yardim ettiler. özellikle derya doğumunda bizi unutmadı . Ona ne kadar dua etsem az.
L littlelamp R RoseAnge @yolcukardelen @aysedurmaz @Ses35 çok teşekkür ederim kızçeler.
Karamürsel de ikinci günüm. Kan testi için. Acile gidicem .eğer yapmazsa. gölcük ilçesine gidicem. Orada özel tıp merkezi varmış. Sonuçları size bildiririm . Bakalım bebis kanda ne durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…