- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
Günaydın. Dünkü menüm
Kahvaltı 1 çay.1 poğaçadk bir gol bir gibi oldu poğaça ama eve ekmek almamisim.midem bulandı açlıktan sodalı ayran icince.
Ara 2 3 cubuk kraker 1 etipuf 1 meyve suyutamam tamam abarttim yolda.
Öğle 1 et,1 sebze yemegi 1 yk hepsinden.bol salata.
Akşam 1 kase domates çorbası. Yarım kase yoğurt. Bol salata.ızgara et.
30 dk yüzme :)))
eyvallah balim:-* bekliyoruz sonuçlarını ama yoğunluk vardır dışarda kalma istersen,sonrasında da yatırabilirsin.asm de yapıyor hatta,gerçi tahlili hastanede yaptırıyor ama@katre-i dem vekimyager1508 bugün hastane bulmaya calişicam gelişme leri bildiricem. Çok sağolun gerçekten 10. Takım nurlu bir takımmis .isteyen hamiş olup çıkıyor siz en başta takıma girdigim gün söylemiş tiniz. Butun arkadaş lrima çok teşekkür ederim. her konuda yardim ettiler. özellikle derya doğumunda bizi unutmadı . Ona ne kadar dua etsem az.
@littlelamp @RoseAnge @yolcukardelen @aysedurmaz @Ses35 çok teşekkür ederim kızçeler.
Karamürsel de ikinci günüm. Kan testi için. Acile gidicem .eğer yapmazsa. gölcük ilçesine gidicem. Orada özel tıp merkezi varmış. Sonuçları size bildiririm . Bakalım bebis kanda ne durumda
Kızlar günaydın,geleneksel bayram temizliği şenliğinde tim:-(hepimizin gazası mübarek olsun
Yaptır tabi bizim neyimiz eksikHoşgeldin. Kaç kg fazlan var?
Yuruteci almadık. Zaten yer kalmadı :))
Kiiiiiz hayırlı olsuuun. Allahım tamamına erdirsin. Çok sevindim.doğal mezun oldun şimdi sen :))))))
Valla biz de şaşırdık. Herşeyi aldı bagaj. Önde sadece atıştırmalıklar kaldı. :))) otele yerlesirken bunca şey nasıl sigmis arabaya demedim değil :)
Allah kolaylik versin. Okurken derin bi oh çektim bende :) kıl konusunda bende yardım bekliyorum
Ayyy bayıldım. Bende yaptircam döner dönmez. Ba yıl dım :))))
Nereye gittiniz canımBugüne 30 dk tempolu yuruyusle başladım. Deniz kokusu derin sessizlik elma ve nar ağaçları arasında harika bi 30 dk idi.çocuklar uyurken 6da uyaninca yapabileceğim en güzel şeyi yaptım. Kitap okumak hariç tabi :) onu öğle uykusuna yattiklarinda yapcam. Bayılıyorum bu vakitlere :)
Otele bayildik kızlar. Yemekleri güzel.temiz.Güleryüz. konum.denize sıfır. Bi sürü havuzu ve geniş bir bahçesi var. Kesinlikle tavsiye ederim :)
Hayırlı haberlerle gel canım@katre-i dem vekimyager1508 bugün hastane bulmaya calişicam gelişme leri bildiricem. Çok sağolun gerçekten 10. Takım nurlu bir takımmis .isteyen hamiş olup çıkıyor siz en başta takıma girdigim gün söylemiş tiniz. Butun arkadaş lrima çok teşekkür ederim. her konuda yardim ettiler. özellikle derya doğumunda bizi unutmadı . Ona ne kadar dua etsem az.
@littlelamp @RoseAnge @yolcukardelen @aysedurmaz @Ses35 çok teşekkür ederim kızçeler.
Karamürsel de ikinci günüm. Kan testi için. Acile gidicem .eğer yapmazsa. gölcük ilçesine gidicem. Orada özel tıp merkezi varmış. Sonuçları size bildiririm . Bakalım bebis kanda ne durumda
Kolay gelsin gülüm zor valla bu sıcaktaKızlar günaydın,geleneksel bayram temizliği şenliğinde tim:-(hepimizin gazası mübarek olsun
Çok sevindim canım hadi hayırlısı@katre-i dem vekimyager1508 bugün hastane bulmaya calişicam gelişme leri bildiricem. Çok sağolun gerçekten 10. Takım nurlu bir takımmis .isteyen hamiş olup çıkıyor siz en başta takıma girdigim gün söylemiş tiniz. Butun arkadaş lrima çok teşekkür ederim. her konuda yardim ettiler. özellikle derya doğumunda bizi unutmadı . Ona ne kadar dua etsem az.
De mi ya,iştah bi azalsa, gerçi izmirden ümitliyim sıcaklarda iştahım olmaz inşallahTeşekkürler canım
Mide küçülmesi iyide asıl iştah küçülmeli sonra hop geliyo kilolar geri dikkat ! :))
Benimki 22 ay ve hiç zaman mekan durum bilmedi gag gug meme emdi oh iyiki de emdi allah herkese nasip etsin
Ayy bitti çok şükür canım,simdi bi de utu yaptım,dilim damağın kurudu:-(Kolay gelsin canim :))
burası aşırı sıcak değil çok şükür canım ama yarından sonra ordayım,allah yardımcımız olsunYaptır tabi bizim neyimiz eksik
Nereye gittiniz canım
Hayırlı haberlerle gel canım
Kolay gelsin gülüm zor valla bu sıcakta
ayy o uzakta verilen sandovic beni hep alıştırmıştır ve niyeyse o kadar katıksız olmasına rağmen hep lezzetli gelmiştirKızlar Dün yoldayım sabah
2 dilim ekmek
4 zeytin
1 adet yumurta
kk peynir
öğlen
6 yemek kaşığı etli tazefasulye
2 yemek kaşığı pirinç pilavı
akşam uçakta verilen sandaviç
Gayet güzel emmiş zaten bebiş bi süre sonra anneye de eziyet olmaya başlıyor çünkü kilo boy artıyor.bende senin gibi yapmıştım ama kakaya hemen alıştı hiç uğraşmadım ama çiş beni baya uğraştırdı. daha hazır değildi sanırım. alıştırma kilodu kullandım canım ilk başlarda.gündüz alıştı bi süre sonra ama gece kaldırmazsam yapıyordu şimdi 6 yaşındayız o günler geri de kaldı çok şükür her işini kendi görüyor artık.De mi ya,iştah bi azalsa, gerçi izmirden ümitliyim sıcaklarda iştahım olmaz inşallahben bu ay bırakıcam sanırım,sonraki ay tuvalet eğitimi vermeyi düşünüyorum, 22-23 ay emmiş olacak iste
Ayy bitti çok şükür canım,simdi bi de utu yaptım,dilim damağın kurudu:-(
burası aşırı sıcak değil çok şükür canım ama yarından sonra ordayım,allah yardımcımız olsunbuharlasmazsak iyi
Çok duygulandım canım doğacak her yeni bebek yeni umutlar demek allah sorunsuz bi gebelik versin ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımEvet canım takım arkadaşlarım . Devlet hastanesi acil de yaptırdım. Kanda beta 781.5 çıktı. Hamileyim kesin olarak netleştiKendi doktoru ma şimdilik randevu bulamadım başka bir kadın doğum uzmanı na gidicem p.tesi günü
Oruçlu iken halsizlik yaptı iki gündür .
Burada giremiyorum cuma günü işbaşı yapınca yazisiriz bol bol
Herkesi tek tek opuyorummmm darisi rosecimin başına tez zamanda inşallah
İnşallah canım tek korkum iki kere bel fıtığı ameliyatı oldum. Nasipse ilerleyen dönemlerde yatağa yatmadan doğuma gitmek nasip olsun. Ameliyat lardan dolayı sezeryan olucak mecburen . Rabbim kolaylıgini verir inşallahÇok duygulandım canım doğacak her yeni bebek yeni umutlar demek allah sorunsuz bi gebelik versin ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Aminnnn canımÇok duygulandım canım doğacak her yeni bebek yeni umutlar demek allah sorunsuz bi gebelik versin ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Bakalım nasıl olacak bizimki de. İzmirde yaparım belki de, sıcaktaGayet güzel emmiş zaten bebiş bi süre sonra anneye de eziyet olmaya başlıyor çünkü kilo boy artıyor.bende senin gibi yapmıştım ama kakaya hemen alıştı hiç uğraşmadım ama çiş beni baya uğraştırdı. daha hazır değildi sanırım. alıştırma kilodu kullandım canım ilk başlarda.gündüz alıştı bi süre sonra ama gece kaldırmazsam yapıyordu şimdi 6 yaşındayız o günler geri de kaldı çok şükür her işini kendi görüyor artık.
Ben aydın dayım burası dahada sıcak.neyse ki burdan yazlığa geçcem.
ayy Canım yaa hamilelik takvimini gördüm ya nasıl duygulandım♡♡♡rabbim sag salim kucağına almayı nasip etsin inşallah ninna konu♡♡♡Evet canım takım arkadaşlarım . Devlet hastanesi acil de yaptırdım. Kanda beta 781.5 çıktı. Hamileyim kesin olarak netleştiKendi doktoru ma şimdilik randevu bulamadım başka bir kadın doğum uzmanı na gidicem p.tesi günü
Amin cok güzel bi duygu ama bugun mesela ben kıyafet denerken kabine girip ekmekte nesi yahu iyice çıldırdıTeşekkürler canım
Mide küçülmesi iyide asıl iştah küçülmeli sonra hop geliyo kilolar geri dikkat ! :))
Benimki 22 ay ve hiç zaman mekan durum bilmedi gag gug meme emdi oh iyiki de emdi allah herkese nasip etsin
Oo seninki büyümüş artık ikinciyi yap :)Gayet güzel emmiş zaten bebiş bi süre sonra anneye de eziyet olmaya başlıyor çünkü kilo boy artıyor.bende senin gibi yapmıştım ama kakaya hemen alıştı hiç uğraşmadım ama çiş beni baya uğraştırdı. daha hazır değildi sanırım. alıştırma kilodu kullandım canım ilk başlarda.gündüz alıştı bi süre sonra ama gece kaldırmazsam yapıyordu şimdi 6 yaşındayız o günler geri de kaldı çok şükür her işini kendi görüyor artık.
Ben aydın dayım burası dahada sıcak.neyse ki burdan yazlığa geçcem.
Geliyor paşa:)Evet canım takım arkadaşlarım . Devlet hastanesi acil de yaptırdım. Kanda beta 781.5 çıktı. Hamileyim kesin olarak netleştiKendi doktoru ma şimdilik randevu bulamadım başka bir kadın doğum uzmanı na gidicem p.tesi günü
canım vücut hamilelikte inanılmaz bi yapı alıyor Rabbim ne güzel yaratmış inşallah zorlamazİnşallah canım tek korkum iki kere bel fıtığı ameliyatı oldum. Nasipse ilerleyen dönemlerde yatağa yatmadan doğuma gitmek nasip olsun. Ameliyat lardan dolayı sezeryan olucak mecburen . Rabbim kolaylıgini verir inşallah
İyi düşün iyi olsun canım bebişin karnına düştü ya artık inşallah hayırlısıyla doğacakİnşallah canım tek korkum iki kere bel fıtığı ameliyatı oldum. Nasipse ilerleyen dönemlerde yatağa yatmadan doğuma gitmek nasip olsun. Ameliyat lardan dolayı sezeryan olucak mecburen . Rabbim kolaylıgini verir inşallah
Evet çıkar bezi gezsin öyle:)) alışıverir bakarsın kışın rahat edersinBakalım nasıl olacak bizimki de. İzmirde yaparım belki de, sıcaktaAnamin yanındayken hazır
ayy Canım yaa hamilelik takvimini gördüm ya nasıl duygulandım♡♡♡rabbim sag salim kucağına almayı nasip etsin inşallah ninna konu♡♡♡
Düşünme şimdiden bel fotofobi,çok kilo almazsan zorlamaz bence,sadece erkek çocukta genellikle bele vurur diyorlar benim de olmuştu ama illaki olmayan arkadaşlar da vardır
Hemen her annenin bi o kabinlere grip Emzirdiği vardır en azından ben emzirmiştim çok iştahlıydı maaşallah bebem ah büyüdü yaAmin cok güzel bi duygu ama bugun mesela ben kıyafet denerken kabine girip ekmekte nesi yahu iyice çıldırdı
Oo seninki büyümüş artık ikinciyi yap :)
Geliyor paşa:)
canım vücut hamilelikte inanılmaz bi yapı alıyor Rabbim ne güzel yaratmış inşallah zorlamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?