Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canim nereye gittiniz tatil için ?

eyvallah balim:-* bekliyoruz sonuçlarını ama yoğunluk vardır dışarda kalma istersen,sonrasında da yatırabilirsin.asm de yapıyor hatta,gerçi tahlili hastanede yaptırıyor ama

Yaptır tabi bizim neyimiz eksik
Nereye gittiniz canım
Hayırlı haberlerle gel canım
Kızlar günaydın,geleneksel bayram temizliği şenliğinde tim:-( hepimizin gazası mübarek olsun
Kolay gelsin gülüm zor valla bu sıcakta

Kızlar Dün yoldayım sabah
2 dilim ekmek
4 zeytin
1 adet yumurta
kk peynir
öğlen
6 yemek kaşığı etli tazefasulye
2 yemek kaşığı pirinç pilavı
akşam uçakta verilen sandaviç

Çok sevindim canım hadi hayırlısı

Teşekkürler canım
Mide küçülmesi iyide asıl iştah küçülmeli sonra hop geliyo kilolar geri dikkat ! :))
Benimki 22 ay ve hiç zaman mekan durum bilmedi gag gug meme emdi oh iyiki de emdi allah herkese nasip etsin
De mi ya,iştah bi azalsa, gerçi izmirden ümitliyim sıcaklarda iştahım olmaz inşallah ben bu ay bırakıcam sanırım,sonraki ay tuvalet eğitimi vermeyi düşünüyorum, 22-23 ay emmiş olacak iste
Kolay gelsin canim :))
Ayy bitti çok şükür canım,simdi bi de utu yaptım,dilim damağın kurudu:-(
Yaptır tabi bizim neyimiz eksik

Nereye gittiniz canım

Hayırlı haberlerle gel canım

Kolay gelsin gülüm zor valla bu sıcakta
burası aşırı sıcak değil çok şükür canım ama yarından sonra ordayım,allah yardımcımız olsunbuharlasmazsak iyi

Kızlar Dün yoldayım sabah
2 dilim ekmek
4 zeytin
1 adet yumurta
kk peynir
öğlen
6 yemek kaşığı etli tazefasulye
2 yemek kaşığı pirinç pilavı
akşam uçakta verilen sandaviç
ayy o uzakta verilen sandovic beni hep alıştırmıştır ve niyeyse o kadar katıksız olmasına rağmen hep lezzetli gelmiştiryukarda olmanın etkisi herhalde

Gayet güzel emmiş zaten bebiş bi süre sonra anneye de eziyet olmaya başlıyor çünkü kilo boy artıyor.bende senin gibi yapmıştım ama kakaya hemen alıştı hiç uğraşmadım ama çiş beni baya uğraştırdı. daha hazır değildi sanırım. alıştırma kilodu kullandım canım ilk başlarda.gündüz alıştı bi süre sonra ama gece kaldırmazsam yapıyordu şimdi 6 yaşındayız o günler geri de kaldı çok şükür her işini kendi görüyor artık.
Ben aydın dayım burası dahada sıcak.neyse ki burdan yazlığa geçcem.

Evet canım takım arkadaşlarım . Devlet hastanesi acil de yaptırdım. Kanda beta 781.5 çıktı. Hamileyim kesin olarak netleşti Kendi doktoru ma şimdilik randevu bulamadım başka bir kadın doğum uzmanı na gidicem p.tesi günü
Oruçlu iken halsizlik yaptı iki gündür .
Burada giremiyorum cuma günü işbaşı yapınca yazisiriz bol bol

Herkesi tek tek opuyorummmm darisi rosecimin başına tez zamanda inşallah

Çok duygulandım canım doğacak her yeni bebek yeni umutlar demek allah sorunsuz bi gebelik versin ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

Çok duygulandım canım doğacak her yeni bebek yeni umutlar demek allah sorunsuz bi gebelik versin ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
İnşallah canım tek korkum iki kere bel fıtığı ameliyatı oldum. Nasipse ilerleyen dönemlerde yatağa yatmadan doğuma gitmek nasip olsun. Ameliyat lardan dolayı sezeryan olucak mecburen . Rabbim kolaylıgini verir inşallah

Bakalım nasıl olacak bizimki de. İzmirde yaparım belki de, sıcakta Anamin yanındayken hazır
ayy Canım yaa hamilelik takvimini gördüm ya nasıl duygulandım♡♡♡rabbim sag salim kucağına almayı nasip etsin inşallah ninna konu♡♡♡
Düşünme şimdiden bel fotofobi,çok kilo almazsan zorlamaz bence,sadece erkek çocukta genellikle bele vurur diyorlar benim de olmuştu ama illaki olmayan arkadaşlar da vardır

Teşekkürler canım
Mide küçülmesi iyide asıl iştah küçülmeli sonra hop geliyo kilolar geri dikkat ! :))
Benimki 22 ay ve hiç zaman mekan durum bilmedi gag gug meme emdi oh iyiki de emdi allah herkese nasip etsin
Amin cok güzel bi duygu ama bugun mesela ben kıyafet denerken kabine girip ekmekte nesi yahu iyice çıldırdı
Oo seninki büyümüş artık ikinciyi yap :)
Geliyor paşa:)
canım vücut hamilelikte inanılmaz bi yapı alıyor Rabbim ne güzel yaratmış inşallah zorlamaz

İyi düşün iyi olsun canım bebişin karnına düştü ya artık inşallah hayırlısıyla doğacak
Şimdiden sıkma kendini :))
Evet çıkar bezi gezsin öyle:)) alışıverir bakarsın kışın rahat edersin
Hemen her annenin bi o kabinlere grip Emzirdiği vardır en azından ben emzirmiştim çok iştahlıydı maaşallah bebem ah büyüdü ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…