Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canim nereye gittiniz tatil için ?
Alanya green garden apart hotels. Hem apart hem hersey dahil.
Kızlar günaydın,geleneksel bayram temizliği şenliğinde tim:-( hepimizin gazası mübarek olsun
Allah yardımcın olsun. Biraz gec kaldım ama :) Güle güle kirletin evinizi. Benimki bayram dönüşü :))
Yaptır tabi bizim neyimiz eksik

Nereye gittiniz canım

Hayırlı haberlerle gel canım

Kolay gelsin gülüm zor valla bu sıcakta
Alanya green garden apart hotel. Hem apart hem hersey dahil

Bayraminiz kutlu olsun hanimlar.
Kucaginizdaki,gobusunuzdeki ve gelmesi yakin olan :) yavrucuklarinizla nice bayramlariniz olsun insallah.
Güya her gün gelecektim.deniz havuz yorar adamı derler ya yok anam yok yanlış biliyor onu söyleyen. Asıl yoran çocukla deniz havuz :)
Kahvaltı- havuz- öğle yemeği -öğle uykusu (benim için kitap saati)-deniz -akşam yemeği siralamasi içinde başım dönmüş durumdayim.
sabahları halim olursa yürüyüşe çıkıyorum.öğlen de uyuyup kalmazsam kitap okuyorum.bunlar da olmasa tatili sadece yemek yapmadigimdan anlayacagim :)
Menülerimi tek tek mi yazayım bilemedim.genel olarak soyle durumum.
Yesil salatasi ve yogurdu bol,haşlama veya ızgara türü eti ve yine haşlama sebze salatasiyla tatlisiz geçiyor menuler. Kahvaltida da ekmek yemiyorum.bol peynir ve salata yine.
Hani kacamaklar dediğinizi duyar gibiyim.tamam itiraf kısmı geliyor.dün yürüyüşe cikacagimiz için akşam yemeğinde 1 küçük dilim sade kasarli pizza dilimi ve 2 çatal kiymali krep yedim.
Akşam 7 gibi de 1 top dondurma yedim maalesef 3 gündür.
Soda ayran limon kurume devam ediyorum.kg almazsam bu hafta bunun sayesinde derim artık.
A tabi bi de havuzda ve denizde aralıksız 1 saat yuzme-bisiklet çevirme hareketlerim var.bu sabah ve akşam birer saat demek :)
Bugünkü öğle uykusuna benim de Yatmam lazım. Çok yoruldum bugün havuzda. Sabah 10 da 40 derece ydi. Şimdi düşünemiyorum kaç?
Kendinize iyi bakin. Mümkün olduğunca gelmeye çalışacağım

Ohh keyfini cikar canım

Bugünkü menumu yazayım.
Kahvaltida 2 parmak eninde kesilmiş 2 parça peynirli gozleme.peynir.1 tk diyet reçel.çay.domates.salatalık.
Öğle yemeğinde 2 yk buğulama et sote içinde 1 dilim havuç ve patates vardı.2 büyük de haşlama tavuk.bol salata.cacık. 1 sb limonata.
Ara 4 tane minik eticin ve 1 bardak limonata.
Akşam yemeğim 2 ızgara köfte. 1 ızgara tavuk göğüs. Bol salata.2 çatal karpuz.yoğurt.

eticinle limonata olmamış baby yüzerek yaktığını dusunuyorum ama

İyi bayramlar kızlar:-* izmir çok sıcak:-(

Günaydın kızlar.

Dün regl dönemimle birlikte 55.7 kilo olaraktan başladığım pirinç lapası diyetini 1 günlük uyguladım ve 800 gram verdim. Şuan yeniden 54.9'a indim. Reglimin bitmesine 2 gün var bittiğinde tekrardan 54.7'nin altına inerim diye düşünüyorum.

Lapa diyeti 2 günlük diyet ama ben tek günde 800 gram ödem atıp bıraktım çünkü her zaman olduğu gibi beni yine kabız etti. Bugün o yüzden meyve ve sebze ağırlıklı bir gün geçirip bol bol da su içeceğim.

İyi bayramlar kızlar:-* izmir çok sıcak:-(
Buraaida kızlar bi söylenti var sıradaki saldırı İzmirde olacak diye bilmiyorum insanları eve hapsetmek için mi ama siz yinede cok kalabalık ortamlarda olmayin
çok fazla peşpeşe şok diyet yapıyorsun metabolizma hızını bozacaksin canım

eticinle limonata olmamış baby yüzerek yaktığını dusunuyorum ama
Sahilde bulabildigim en masum şeydi onlar.asıtlı içecek,kurabiye saati ve sandvicleri dusunursem tabi :) insallah yakmisimdir :)
Lapa diyetini ilk kez duyuyorum.

söylentinin kaynağı neresi canım?bi kaç kere de denediler sanırım ama olmadı çok şükür, ankara ve istanbuldan sonra akla geliyor illaki. Sırf bu yüzden geçen sene 1,5 ay durdum ama kameraltina bi kere gitmedim,sakin yerleri tercih ediyorum.rabbim korusun herkesi, fırsat vermesin s.r.faizlere:-(
Ben dun geldim +600 çıkıyorum su an,ödem mi yoksa tatlılar mi bilemedim ama akşamları çok dikkat ediyorum 5ten 6dan sonra yemiyorum kesinlikle ya bakalim

Allah korusun canım bizde uzun zamandır alışveriş merkezlerine gidemiyoruz korkudan hatta şirinyer pazarına biliyorsun daha önce orda patlatmışlardı...
Kızlar beslenme açısından berbat bi bayramdı.kendimi bugün yazlığa attım kemerleri sıkma ya başlıyorum yüzme yürüyüş harika olacak:)
Tartının pili bitmiş alayım tartılcam hemen ama tartı farkı çıkar büyük ihtimalle
L littlelamp canım önce sana sorayım kondisyon bisikleti almayı düşünüyorum ne dersin kızlar kullanan varsa yardımcı olur mu nasıl olur sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…