Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Arkadssin eşi özel kuvvette o söyledi bende arkadaşlarla bulusmsya istsnbula gidecektim iptal oldu
Eliptikten mi bahsediyorsun eğer oysa süper koşu bandı bozulsun direk alacağım o yine alirimda yer kalmadı evde
superr haftanın birincisi ben olacagim

Kalabalık bi yere girince hemen aklıma geliyor, amaçlarına ulaşıyorlar boyle:-(
Çok hızlısın
Oğlum ateşleniyor geldiğimden beri:-( ateşi sürekli 38 civarinda,dun gece 39.6 oldu hemen uyandırıp dusa aldım, bi kere 36yi gördük.huysuzluk ve halsizlik yok, dr a götürmedim hele ki tatilde acil dr ları ile muhatap olmak istemiyorum:-(
allah korusun kaptanim:-( bu sebeple mi iptal oldu,nerdeydin ki sen?
Yarından itibaren başlıyorum yürüyüşlere, hiçç samsun yok,benim birinci

Allah korusun ya nası bi ülkede yaşar olduk artık özgür bir ülke değiliz ne yazık ki tehdit altında yaşıyoruz
Eliptik çok ses yapıyormuş ben kondisyon bisikleti almayı düşünüyorum canım
Hadi bakalım Gönüllerin birincisi :)

Evet canım napalım insan kendi canından öte çocuğunu düşünüyor bazı şeyler eksik olsun diyosun napcaz (
Napayım görev görevdir 1 hafta kaldı tartıya.başlayalım demi spora zaten herkes birinci olcak mış baksana :))

Selam kızlar izmirden yazıyorum buralar yanıoo yanıo bende yanıyorum ama istanbul gibi terletmiyor şükür yarabbim dedim. Diyete gelecek olursak. Bayram boyunca ne tatlı ne çikolata ağzıma sürmedim. Sabah açık büfe kahvaltı var ama yine uslu uslu yumurta peynir domates çeşitlerinden bolca yedim. Bir tek normalde içmeyeceğim yasaklı içecek taze sıkılmış ananas,portakal suyu karısımı içtim.
Akşamşları salata tavuk vs yedim. Kp mangal yaptı. Çok uzattım kısaca elden geldikçe sağlıklı beslendim. Hergün yaklaşık 4,5 litre su içtim çok sıcak izmir yanıoo :)

ben eliptik ya da koşu bandı al derim canım daha etkili çünkü

bende az önce karasudan geldim ne tel çekiyo ne de net var ayrıca gelirken tüm otobüsleri polis çeviriyordu inşallah bir şey olmaz

Maşallah canım sana,ben baya deldim diyeti.aylardır olmayınca buralarda.bi de annem çok güzel yapar baklavayı falan, bi daha nerde bulacam diye kaçırdım ilk gün ama ne dun ne bugün yemedim
bende az önce karasudan geldim ne tel çekiyo ne de net var ayrıca gelirken tüm otobüsleri polis çeviriyordu inşallah bir şey olmaz
Konya dan gelirken de vardı canım, özel araçları da çeviriyordu hep:-(

Bu arada saate bi baktım bir oluyo,hemen bildirim yapayım dedim bi ben kalmışım demiştim ki kimse yok.acaba herkes benim gibi yargıya mi kustu:-( +800um kızlar:-( fena halde de kabizim, dun bi suru aci koyup çiğköfte yedim ama tik yok:-( hava değişimidir,geçer inşallah ,benim pek olmazdı da simdi anlıyorum olanları,davul gibi karnım:-(

Gunaydin herkese
65,2 kiloyum.
Gidisatimi cok Iyi buluyorum.
Her seyi de yiyorum.
Boyle zayiflamak istedigimi zaten hep soyluyorum sanirim bu kez basaracagim.
Yani bu son hafta mesela
Hamburger yedim ve milk shake ictim.
Baska bir gun dondurma yedim
Gene 1 kilo ya yakin verdim.
En son duraklamaya girdigimde bu tatli ve kacamaklari tamamen kesecegim.
Simdi yaz zaten hemen hemen her gun 1 saat yuzuyorum.
Cok dusuk dedigim metabolizmam hizlandi Valla.
Demek ki metabolizmayi dusurende sismanlikmis.

İzmirde olmadığım için sevindim:) allah kolaylık versin canım.biz yazlıkta üşüdük gece.burası harika.güzel su içmişsin
ben eliptik ya da koşu bandı al derim canım daha etkili çünkü
Çok ses çıkarmıcak bişey olmalı canım komşular çok hassas kondisyon bisikleti hakkında ne düşünüyorsun peki kilo verdirir mi

Çiğ köfte de ödem yapıyor canım ona göre oda artı yapmış olabilir kabızlık zor oluyo activa yoğurt bana iyi geldi dene istersen
İşte bende öyle zayıflamak istiyorum ama benim şuan çözemediğim bir metom var eskisi gibi dEğil kilo vermem o kadar zor oluyo ki
Kızlar ayça kaya nın sayarak zayıfla kitabını aldım bi okuyayım kafama yatarsa onu yapcam

Hadi ya gerçekten mi::::----(((((( kas yapayım derken göz çıkarmak olmuş benimki desene hazır gıda tüketmemeye çalışıyorum canım, ev yapımı yoğurt tercihimdir,olması gece limon sıkıp biber atarım içine

Bende pek tüketmem ama böyle durumlarda işe yarıyor 1 tanesi bile iş görüyor tabi senin seçimin canım keten tohumu deneyebilirsin oda işe yarar

Bende pek tüketmem ama böyle durumlarda işe yarıyor 1 tanesi bile iş görüyor tabi senin seçimin canım keten tohumu deneyebilirsin oda işe yarar
Biberiye iyi geliyormuş canım,onu içmeye başladım bugün,aynı zamanda zayıflatıyormuş
Selam Kizlar :))
Pek ugrayamiyorum ama firsat buldukça girmeye calisiyorum.
Bu sabah bende 71.9'dum -400 gr
süpersin Canım,maşallah sana♡♡

tabiki verdirir canım onunda kendine göre programları oluyo ama ben pek kullanmadım o yüzden ama bakarım senin için bir de hem eliptik hep kondisyon olanlar var ses çıkarıyo mu bilmiyorum ama çıkarmıyosa onu da alabilirsin

bi tane kadın aranıyomuş onu aldılar saldırgan değilmiş ama allah korusun hiç belli olmaz neler neler yapıp kandırırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…