Arkadssin eşi özel kuvvette o söyledi bende arkadaşlarla bulusmsya istsnbula gidecektim iptal oldusöylentinin kaynağı neresi canım?bi kaç kere de denediler sanırım ama olmadı çok şükür, ankara ve istanbuldan sonra akla geliyor illaki. Sırf bu yüzden geçen sene 1,5 ay durdum ama kameraltina bi kere gitmedim,sakin yerleri tercih ediyorum.rabbim korusun herkesi, fırsat vermesin s.r.faizlere:-(
Ben dun geldim +600 çıkıyorum su an,ödem mi yoksa tatlılar mi bilemedim ama akşamları çok dikkat ediyorum 5ten 6dan sonra yemiyorum kesinlikle ya bakalim
Eliptikten mi bahsediyorsun eğer oysa süper koşu bandı bozulsun direk alacağım o yine alirimda yer kalmadı evdeAllah korusun canım bizde uzun zamandır alışveriş merkezlerine gidemiyoruz korkudan hatta şirinyer pazarına biliyorsun daha önce orda patlatmışlardı...
Kızlar beslenme açısından berbat bi bayramdı.kendimi bugün yazlığa attım kemerleri sıkma ya başlıyorum yüzme yürüyüş harika olacak:)
Tartının pili bitmiş alayım tartılcam hemen ama tartı farkı çıkar büyük ihtimalle
L littlelamp canım önce sana sorayım kondisyon bisikleti almayı düşünüyorum ne dersin kızlar kullanan varsa yardımcı olur mu nasıl olur sizce
superr haftanın birincisi ben olacagim8 Temmuz
1. grup: güneşin kızları
@Ses35 :
@yolcukardelen :
@katre-i dem :
L littlelamp :
Prens annesi :
2.grup rüzgarın kızları
@breeze3547 :
R RoseAnge :
@aysedurmaz :
EceZ :
T tuba52 :
Haydi kızlar yarından itibaren sporları yazmaya başlayın :))
Kalabalık bi yere girince hemen aklıma geliyor, amaçlarına ulaşıyorlar boyle:-(Allah korusun canım bizde uzun zamandır alışveriş merkezlerine gidemiyoruz korkudan hatta şirinyer pazarına biliyorsun daha önce orda patlatmışlardı...
Kızlar beslenme açısından berbat bi bayramdı.kendimi bugün yazlığa attım kemerleri sıkma ya başlıyorum yüzme yürüyüş harika olacak:)
Tartının pili bitmiş alayım tartılcam hemen ama tartı farkı çıkar büyük ihtimalle
L littlelamp canım önce sana sorayım kondisyon bisikleti almayı düşünüyorum ne dersin kızlar kullanan varsa yardımcı olur mu nasıl olur sizce
Çok hızlısın8 Temmuz
1. grup: güneşin kızları
@Ses35 :
@yolcukardelen :
@katre-i dem :
L littlelamp :
Prens annesi :
2.grup rüzgarın kızları
@breeze3547 :
R RoseAnge :
@aysedurmaz :
EceZ :
T tuba52 :
Haydi kızlar yarından itibaren sporları yazmaya başlayın :))
allah korusun kaptanim:-( bu sebeple mi iptal oldu,nerdeydin ki sen?Arkadssin eşi özel kuvvette o söyledi bende arkadaşlarla bulusmsya istsnbula gidecektim iptal oldu
Eliptikten mi bahsediyorsun eğer oysa süper koşu bandı bozulsun direk alacağım o yine alirimda yer kalmadı evde
superr haftanın birincisi ben olacagim
Allah korusun ya nası bi ülkede yaşar olduk artık özgür bir ülke değiliz ne yazık ki tehdit altında yaşıyoruzArkadssin eşi özel kuvvette o söyledi bende arkadaşlarla bulusmsya istsnbula gidecektim iptal oldu
Eliptikten mi bahsediyorsun eğer oysa süper koşu bandı bozulsun direk alacağım o yine alirimda yer kalmadı evde
superr haftanın birincisi ben olacagim
Evet canım napalım insan kendi canından öte çocuğunu düşünüyor bazı şeyler eksik olsun diyosun napcazKalabalık bi yere girince hemen aklıma geliyor, amaçlarına ulaşıyorlar boyle:-(
Çok hızlısın
Oğlum ateşleniyor geldiğimden beri:-( ateşi sürekli 38 civarinda,dun gece 39.6 oldu hemen uyandırıp dusa aldım, bi kere 36yi gördük.huysuzluk ve halsizlik yok, dr a götürmedim hele ki tatilde acil dr ları ile muhatap olmak istemiyorum:-(
allah korusun kaptanim:-( bu sebeple mi iptal oldu,nerdeydin ki sen?
Yarından itibaren başlıyorum yürüyüşlere, hiçç samsun yok,benim birinci
ben eliptik ya da koşu bandı al derim canım daha etkili çünküAllah korusun canım bizde uzun zamandır alışveriş merkezlerine gidemiyoruz korkudan hatta şirinyer pazarına biliyorsun daha önce orda patlatmışlardı...
Maşallah canım sana,ben baya deldim diyeti.aylardır olmayınca buralarda.bi de annem çok güzel yapar baklavayı falan, bi daha nerde bulacam diye kaçırdım ilk gün ama ne dun ne bugün yemedimSelam kızlar izmirden yazıyorum buralar yanıoo yanıo bende yanıyorum ama istanbul gibi terletmiyor şükür yarabbim dedim. Diyete gelecek olursak. Bayram boyunca ne tatlı ne çikolata ağzıma sürmedim. Sabah açık büfe kahvaltı var ama yine uslu uslu yumurta peynir domates çeşitlerinden bolca yedim. Bir tek normalde içmeyeceğim yasaklı içecek taze sıkılmış ananas,portakal suyu karısımı içtim.
Akşamşları salata tavuk vs yedim. Kp mangal yaptı. Çok uzattım kısaca elden geldikçe sağlıklı beslendim. Hergün yaklaşık 4,5 litre su içtim çok sıcak izmir yanıoo :)
Konya dan gelirken de vardı canım, özel araçları da çeviriyordu hep:-(bende az önce karasudan geldim ne tel çekiyo ne de net var ayrıca gelirken tüm otobüsleri polis çeviriyordu inşallah bir şey olmaz
İzmirde olmadığım için sevindim:) allah kolaylık versin canım.biz yazlıkta üşüdük gece.burası harika.güzel su içmişsinSelam kızlar izmirden yazıyorum buralar yanıoo yanıo bende yanıyorum ama istanbul gibi terletmiyor şükür yarabbim dedim. Diyete gelecek olursak. Bayram boyunca ne tatlı ne çikolata ağzıma sürmedim. Sabah açık büfe kahvaltı var ama yine uslu uslu yumurta peynir domates çeşitlerinden bolca yedim. Bir tek normalde içmeyeceğim yasaklı içecek taze sıkılmış ananas,portakal suyu karısımı içtim.
Akşamşları salata tavuk vs yedim. Kp mangal yaptı. Çok uzattım kısaca elden geldikçe sağlıklı beslendim. Hergün yaklaşık 4,5 litre su içtim çok sıcak izmir yanıoo :)
Çok ses çıkarmıcak bişey olmalı canım komşular çok hassas kondisyon bisikleti hakkında ne düşünüyorsun peki kilo verdirir miben eliptik ya da koşu bandı al derim canım daha etkili çünkü
Çiğ köfte de ödem yapıyor canım ona göre oda artı yapmış olabilir kabızlık zor oluyo activa yoğurt bana iyi geldi dene istersenBu arada saate bi baktım bir oluyo,hemen bildirim yapayım dedim bi ben kalmışım demiştim ki kimse yok.acaba herkes benim gibi yargıya mi kustu:-( +800um kızlar:-( fena halde de kabizim, dun bi suru aci koyup çiğköfte yedim ama tik yok:-( hava değişimidir,geçer inşallah ,benim pek olmazdı da simdi anlıyorum olanları,davul gibi karnım:-(
İşte bende öyle zayıflamak istiyorum ama benim şuan çözemediğim bir metom var eskisi gibi dEğil kilo vermem o kadar zor oluyo kiGunaydin herkese
65,2 kiloyum.
Gidisatimi cok Iyi buluyorum.
Her seyi de yiyorum.
Boyle zayiflamak istedigimi zaten hep soyluyorum sanirim bu kez basaracagim.
Yani bu son hafta mesela
Hamburger yedim ve milk shake ictim.
Baska bir gun dondurma yedim
Gene 1 kilo ya yakin verdim.
En son duraklamaya girdigimde bu tatli ve kacamaklari tamamen kesecegim.
Simdi yaz zaten hemen hemen her gun 1 saat yuzuyorum.
Cok dusuk dedigim metabolizmam hizlandi Valla.
Demek ki metabolizmayi dusurende sismanlikmis.
Hadi ya gerçekten mi::::----(((((( kas yapayım derken göz çıkarmak olmuş benimki deseneÇiğ köfte de ödem yapıyor canım ona göre oda artı yapmış olabilir kabızlık zor oluyo activa yoğurt bana iyi geldi dene istersen
İşte bende öyle zayıflamak istiyorum ama benim şuan çözemediğim bir metom var eskisi gibi dEğil kilo vermem o kadar zor oluyo ki
Kızlar ayça kaya nın sayarak zayıfla kitabını aldım bi okuyayım kafama yatarsa onu yapcam
Bende pek tüketmem ama böyle durumlarda işe yarıyor 1 tanesi bile iş görüyor tabi senin seçimin canım keten tohumu deneyebilirsin oda işe yararHadi ya gerçekten mi::::----(((((( kas yapayım derken göz çıkarmak olmuş benimki desenehazır gıda tüketmemeye çalışıyorum canım, ev yapımı yoğurt tercihimdir,olması gece limon sıkıp biber atarım içine
Biberiye iyi geliyormuş canım,onu içmeye başladım bugün,aynı zamanda zayıflatıyormuşBende pek tüketmem ama böyle durumlarda işe yarıyor 1 tanesi bile iş görüyor tabi senin seçimin canım keten tohumu deneyebilirsin oda işe yarar
süpersin Canım,maşallah sana♡♡Selam Kizlar :))
Pek ugrayamiyorum ama firsat buldukça girmeye calisiyorum.
Bu sabah bende 71.9'dum -400 gr
tabiki verdirir canım onunda kendine göre programları oluyo ama ben pek kullanmadım o yüzden ama bakarım senin için bir de hem eliptik hep kondisyon olanlar var ses çıkarıyo mu bilmiyorum ama çıkarmıyosa onu da alabilirsinİzmirde olmadığım için sevindim:) allah kolaylık versin canım.biz yazlıkta üşüdük gece.burası harika.güzel su içmişsin
Çok ses çıkarmıcak bişey olmalı canım komşular çok hassas kondisyon bisikleti hakkında ne düşünüyorsun peki kilo verdirir mi
bi tane kadın aranıyomuş onu aldılar saldırgan değilmiş ama allah korusun hiç belli olmaz neler neler yapıp kandırırlarMaşallah canım sana,ben baya deldim diyeti.aylardır olmayınca buralarda.bi de annem çok güzel yapar baklavayı falan, bi daha nerde bulacam diye kaçırdım ilk gün ama ne dun ne bugün yemedim
Konya dan gelirken de vardı canım, özel araçları da çeviriyordu hep:-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?