Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

benim de kilom sabit yol yorgunuyum spor da yapamadım zaten bir de perşembe günü 15 günlükk gemi projesine gidicem internet olucak ama girebilir miyim hiç bilmiyorum yine de deniycem telefonla falan bir şekilde

Geçmiş olsun canım nasıl simdi
Oo edacim enistenin memlekete gitmissin
Supersinnn
Canım onlllarin altına köpük gibi strofor gibi kalin birşey oluyor sesi kesiyor kondisyon pek işe yaramıyor malesef
benim de kilom sabit yol yorgunuyum spor da yapamadım zaten bir de perşembe günü 15 günlükk gemi projesine gidicem internet olucak ama girebilir miyim hiç bilmiyorum yine de deniycem telefonla falan bir şekilde
tartiniz yanında goturecekmisin iki ay oldu mu sen gideli iznemi ayiralim

Tamam canım bakarsan çok sevinirim teşekkürler
Kolay gelsin nereye gideceksin
bi tane kadın aranıyomuş onu aldılar saldırgan değilmiş ama allah korusun hiç belli olmaz neler neler yapıp kandırırlar
Allah korusun artık ne olcaz belli değil
Onu duydum ama pek işe yaramıyor diyolar kondisyon sen mi kullandın kaptan

Çok geçmiş olsun.şimdi nasıl iyimi biraz daha? Neden oldu ki kadar ateş
Ne guzel bozmamissin diyetini. 4.5 lt iyiymiş :)
Merak ettim kitabı şimdi. Okuduktan sonra fikir verirsen sevinirim :)

Günaydın.
Bugün yola çıkıyoruz tartı yok burda.o yüzden yarına kaldı diyecektim.plan değişti. Bu aksam da manavgatta kalacağız. Yarın aksama evde olacağım. Benim bildirim ptesi sabaha kaldı. Meraktan da catlamadim değil hani.
Dün gece Alanya Merkezde de çevirme vardı. Didik didik ettiler araçları. Allah yar ve yardimcimiz olsun.kelle koltukta yaşar olduk (((

Geçti çok şükür canım, dun hic ilaç vermedim hic de yükselmedi.zaten ilacı da 38.5 geçip de düşüremeyince verdim.esim dr a götürelim diye tutturdu kaç kere ama iyi ki goturmemiism ,geçti ne güzel

Canım konyadan sonra izmir fazla sıcak geldi sanırım,saçları da uzun ,terliyo.kestirmwyecektim ama keseceğiz galiba:](
sağlık olsun,geç olsun güç olmasin

Ben sana demiştim canisi annen bakar sana. Gözüm arkada kalmaz diye

Ben sana demiştim canisi annen bakar sana. Gözüm arkada kalmaz diye
ah ahh sorma yolun şişliği bi taraftan,kabızlık bi taraftan ac karna 59.1 i gördüm bugün ama biberiye fayda etti 58i görmeye başladım tok karnatartı gününe toparlayacağım insallah

ah ahh sorma yolun şişliği bi taraftan,kabızlık bi taraftan ac karna 59.1 i gördüm bugün ama biberiye fayda etti 58i görmeye başladım tok karnatartı gününe toparlayacağım insallah
Gene başladı birşeyler içmeye. yandınız kızlar . Atom karınca gibi . Ne hızla kilo verdiğini bile anlamazsiniz

Ayşecim kitap güzel biraz inceledim kilona boyuna göre gün içinde alman gereken besin gruplarından sayılara sahip oluyorsun bunu gün içinde istediğin gibi değerlendirebiliyorsun mesela 4 tahıl alman gerekiyorsa o gün hamburger yemişen 2 tahıl ını harcamış oluyosun
Yani dengeyi sağlıyorsun yani yasak yok sadece neyi neyin yerine yemen gerektiğini bilmen gerekiyor

Geçmiş olsun cano
İyi hadi sevindim ben ne haldeyim acaba tartıya pil alamadım daha

Cumartesi

Sabah
1 bardak sut

Oglen
1 Tabak Bol yesillikli kisir
2 buyuk bardak ayran

Ara
1 sutlu kahve
2 biskuvi

Aksam
Yok

Geçmiş olsun cano

İyi hadi sevindim ben ne haldeyim acaba tartıya pil alamadım daha
Almalısın bir an önce ,anlaşılmıyor yoksa kuzum:-(
Cumartesi

Sabah
1 bardak sut

Oglen
1 Tabak Bol yesillikli kisir
2 buyuk bardak ayran

Ara
1 sutlu kahve
2 biskuvi

Aksam
Yok
benim bi öğünü tüm güne yayıyorsun balim sen

Şabah:3dlm peynir, 7 zeytin,yarim salatalik, 2 dlm ekmek, az fırında patates

Öğlen yani 3 gibi : semizotu salatası yoğurtlu ve az da bulgur pilavı

5-6 gibi(misafirdim) : 1yk kisir ve 3dlm ev baklavasıpişmanım ama yine olsa yine yerdim galiba çok güzeldi, fıstıkları arkadaşın kv yetistiriyormus,dogalderken kendimi son bi dilimde frenledim bi de dilimler çok küçüktü çal hesabı yaparken 2 saydım ki o kadar da etmez velhasıl sonrasında ağzıma bir şey koymadim oğlumun biraz önce ağzıma attığı bi kaç leblebiden başka.sabah yazarım yine farki
Ancak ve ancak kimse yok grupta kendimiz çalar kendimiz oynar olduk be ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…