- 5 Şubat 2014
- 312
- 688
- 33
Geçmiş olsun canım nasıl simdiKalabalık bi yere girince hemen aklıma geliyor, amaçlarına ulaşıyorlar boyle:-(
Çok hızlısın
Oğlum ateşleniyor geldiğimden beri:-( ateşi sürekli 38 civarinda,dun gece 39.6 oldu hemen uyandırıp dusa aldım, bi kere 36yi gördük.huysuzluk ve halsizlik yok, dr a götürmedim hele ki tatilde acil dr ları ile muhatap olmak istemiyorum:-(
allah korusun kaptanim:-( bu sebeple mi iptal oldu,nerdeydin ki sen?
Yarından itibaren başlıyorum yürüyüşlere, hiçç samsun yok,benim birinci
Oo edacim enistenin memlekete gitmissinSelam kızlar izmirden yazıyorum buralar yanıoo yanıo bende yanıyorum ama istanbul gibi terletmiyor şükür yarabbim dedim. Diyete gelecek olursak. Bayram boyunca ne tatlı ne çikolata ağzıma sürmedim. Sabah açık büfe kahvaltı var ama yine uslu uslu yumurta peynir domates çeşitlerinden bolca yedim. Bir tek normalde içmeyeceğim yasaklı içecek taze sıkılmış ananas,portakal suyu karısımı içtim.
Akşamşları salata tavuk vs yedim. Kp mangal yaptı. Çok uzattım kısaca elden geldikçe sağlıklı beslendim. Hergün yaklaşık 4,5 litre su içtim çok sıcak izmir yanıoo :)
SupersinnnGunaydin herkese
65,2 kiloyum.
Gidisatimi cok Iyi buluyorum.
Her seyi de yiyorum.
Boyle zayiflamak istedigimi zaten hep soyluyorum sanirim bu kez basaracagim.
Yani bu son hafta mesela
Hamburger yedim ve milk shake ictim.
Baska bir gun dondurma yedim
Gene 1 kilo ya yakin verdim.
En son duraklamaya girdigimde bu tatli ve kacamaklari tamamen kesecegim.
Simdi yaz zaten hemen hemen her gun 1 saat yuzuyorum.
Cok dusuk dedigim metabolizmam hizlandi Valla.
Demek ki metabolizmayi dusurende sismanlikmis.
Canım onlllarin altına köpük gibi strofor gibi kalin birşey oluyor sesi kesiyor kondisyon pek işe yaramıyor malesefİzmirde olmadığım için sevindim:) allah kolaylık versin canım.biz yazlıkta üşüdük gece.burası harika.güzel su içmişsin
Çok ses çıkarmıcak bişey olmalı canım komşular çok hassas kondisyon bisikleti hakkında ne düşünüyorsun peki kilo verdirir mi
tartiniz yanında goturecekmisin iki ay oldu mu sen gideli iznemi ayiralimbenim de kilom sabit yol yorgunuyum spor da yapamadım zaten bir de perşembe günü 15 günlükk gemi projesine gidicem internet olucak ama girebilir miyim hiç bilmiyorum yine de deniycem telefonla falan bir şekilde
Tamam canım bakarsan çok sevinirim teşekkürlertabiki verdirir canım onunda kendine göre programları oluyo ama ben pek kullanmadım o yüzden ama bakarım senin için bir de hem eliptik hep kondisyon olanlar var ses çıkarıyo mu bilmiyorum ama çıkarmıyosa onu da alabilirsin
Kolay gelsin nereye gideceksinbenim de kilom sabit yol yorgunuyum spor da yapamadım zaten bir de perşembe günü 15 günlükk gemi projesine gidicem internet olucak ama girebilir miyim hiç bilmiyorum yine de deniycem telefonla falan bir şekilde
Allah korusun artık ne olcaz belli değilbi tane kadın aranıyomuş onu aldılar saldırgan değilmiş ama allah korusun hiç belli olmaz neler neler yapıp kandırırlar
Onu duydum ama pek işe yaramıyor diyolar kondisyon sen mi kullandın kaptanGeçmiş olsun canım nasıl simdi
Oo edacim enistenin memlekete gitmissin
Supersinnn
Canım onlllarin altına köpük gibi strofor gibi kalin birşey oluyor sesi kesiyor kondisyon pek işe yaramıyor malesef
tartiniz yanında goturecekmisin iki ay oldu mu sen gideli iznemi ayiralim
Çok geçmiş olsun.şimdi nasıl iyimi biraz daha? Neden oldu ki kadar ateşKalabalık bi yere girince hemen aklıma geliyor, amaçlarına ulaşıyorlar boyle:-(
Çok hızlısın
Oğlum ateşleniyor geldiğimden beri:-( ateşi sürekli 38 civarinda,dun gece 39.6 oldu hemen uyandırıp dusa aldım, bi kere 36yi gördük.huysuzluk ve halsizlik yok, dr a götürmedim hele ki tatilde acil dr ları ile muhatap olmak istemiyorum:-(
allah korusun kaptanim:-( bu sebeple mi iptal oldu,nerdeydin ki sen?
Yarından itibaren başlıyorum yürüyüşlere, hiçç samsun yok,benim birinci
Ne guzel bozmamissin diyetini. 4.5 lt iyiymiş :)Selam kızlar izmirden yazıyorum buralar yanıoo yanıo bende yanıyorum ama istanbul gibi terletmiyor şükür yarabbim dedim. Diyete gelecek olursak. Bayram boyunca ne tatlı ne çikolata ağzıma sürmedim. Sabah açık büfe kahvaltı var ama yine uslu uslu yumurta peynir domates çeşitlerinden bolca yedim. Bir tek normalde içmeyeceğim yasaklı içecek taze sıkılmış ananas,portakal suyu karısımı içtim.
Akşamşları salata tavuk vs yedim. Kp mangal yaptı. Çok uzattım kısaca elden geldikçe sağlıklı beslendim. Hergün yaklaşık 4,5 litre su içtim çok sıcak izmir yanıoo :)
Merak ettim kitabı şimdi. Okuduktan sonra fikir verirsen sevinirim :)Çiğ köfte de ödem yapıyor canım ona göre oda artı yapmış olabilir kabızlık zor oluyo activa yoğurt bana iyi geldi dene istersen
İşte bende öyle zayıflamak istiyorum ama benim şuan çözemediğim bir metom var eskisi gibi dEğil kilo vermem o kadar zor oluyo ki
Kızlar ayça kaya nın sayarak zayıfla kitabını aldım bi okuyayım kafama yatarsa onu yapcam
Geçti çok şükür canım, dun hic ilaç vermedim hic de yükselmedi.zaten ilacı da 38.5 geçip de düşüremeyince verdim.esim dr a götürelim diye tutturdu kaç kere ama iyi ki goturmemiism ,geçti ne güzelGeçmiş olsun canım nasıl simdi
Oo edacim enistenin memlekete gitmissin
Supersinnn
Canım onlllarin altına köpük gibi strofor gibi kalin birşey oluyor sesi kesiyor kondisyon pek işe yaramıyor malesef
tartiniz yanında goturecekmisin iki ay oldu mu sen gideli iznemi ayiralim
Canım konyadan sonra izmir fazla sıcak geldi sanırım,saçları da uzun ,terliyo.kestirmwyecektim ama keseceğiz galiba:](Çok geçmiş olsun.şimdi nasıl iyimi biraz daha? Neden oldu ki kadar ateş
Ne guzel bozmamissin diyetini. 4.5 lt iyiymiş :)
Merak ettim kitabı şimdi. Okuduktan sonra fikir verirsen sevinirim :)
sağlık olsun,geç olsun güç olmasinGünaydın.
Bugün yola çıkıyoruz tartı yok burda.o yüzden yarına kaldı diyecektim.plan değişti. Bu aksam da manavgatta kalacağız. Yarın aksama evde olacağım. Benim bildirim ptesi sabaha kaldı. Meraktan da catlamadim değil hani.
Dün gece Alanya Merkezde de çevirme vardı. Didik didik ettiler araçları. Allah yar ve yardimcimiz olsun.kelle koltukta yaşar olduk(((
Ben sana demiştim canisi annen bakar sana. Gözüm arkada kalmaz diyeMaşallah canım sana,ben baya deldim diyeti.aylardır olmayınca buralarda.bi de annem çok güzel yapar baklavayı falan, bi daha nerde bulacam diye kaçırdım ilk gün ama ne dun ne bugün yemedim
Konya dan gelirken de vardı canım, özel araçları da çeviriyordu hep:-(
ah ahh sorma yolun şişliği bi taraftan,kabızlık bi taraftan ac karna 59.1 i gördüm bugün ama biberiye fayda etti 58i görmeye başladım tok karnaBen sana demiştim canisi annen bakar sana. Gözüm arkada kalmaz diye
Gene başladı birşeyler içmeye. yandınız kızlar . Atom karınca gibi . Ne hızla kilo verdiğini bile anlamazsinizah ahh sorma yolun şişliği bi taraftan,kabızlık bi taraftan ac karna 59.1 i gördüm bugün ama biberiye fayda etti 58i görmeye başladım tok karnatartı gününe toparlayacağım insallah
Ayşecim kitap güzel biraz inceledim kilona boyuna göre gün içinde alman gereken besin gruplarından sayılara sahip oluyorsun bunu gün içinde istediğin gibi değerlendirebiliyorsun mesela 4 tahıl alman gerekiyorsa o gün hamburger yemişen 2 tahıl ını harcamış oluyosunÇok geçmiş olsun.şimdi nasıl iyimi biraz daha? Neden oldu ki kadar ateş
Ne guzel bozmamissin diyetini. 4.5 lt iyiymiş :)
Merak ettim kitabı şimdi. Okuduktan sonra fikir verirsen sevinirim :)
Geçmiş olsun canoGeçti çok şükür canım, dun hic ilaç vermedim hic de yükselmedi.zaten ilacı da 38.5 geçip de düşüremeyince verdim.esim dr a götürelim diye tutturdu kaç kere ama iyi ki goturmemiism ,geçti ne güzel
Canım konyadan sonra izmir fazla sıcak geldi sanırım,saçları da uzun ,terliyo.kestirmwyecektim ama keseceğiz galiba:](
sağlık olsun,geç olsun güç olmasin
İyi hadi sevindim ben ne haldeyim acaba tartıya pil alamadım dahaah ahh sorma yolun şişliği bi taraftan,kabızlık bi taraftan ac karna 59.1 i gördüm bugün ama biberiye fayda etti 58i görmeye başladım tok karnatartı gününe toparlayacağım insallah
Almalısın bir an önce ,anlaşılmıyor yoksa kuzum:-(Geçmiş olsun cano
İyi hadi sevindim ben ne haldeyim acaba tartıya pil alamadım daha
benim bi öğünü tüm güne yayıyorsun balim senCumartesi
Sabah
1 bardak sut
Oglen
1 Tabak Bol yesillikli kisir
2 buyuk bardak ayran
Ara
1 sutlu kahve
2 biskuvi
Aksam
Yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?