Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Tartı alabileceğimi sanmıyorum 15 gün denize acili az marmara denizinde deney yapıcaz 2 ay daha dolmadi sanırım ama izin olabilirse iyi olur aslinda

Tamam canım bakarsan çok sevinirim teşekkürler

Kolay gelsin nereye gideceksin

Allah korusun artık ne olcaz belli değil

Onu duydum ama pek işe yaramıyor diyolar kondisyon sen mi kullandın kaptan
Yok canım ses çıkarmıyormuş ama pedalları bi garip geldi bisiklet halinde nasıl olur bilemedim denemek lazim gemi projesi de okulun katıldığı uluslararasi bir çalışma 15 gün deniz suyunu inceleyip deney yapacağız her yaz ve kis çıkıp iyi bu şekilde tura temizleyecegiz inşallah zamanla

Kızlar günaydın,tüm gece emdi oğlum yine, her tarafim agrıyo,dayak yemiş gibiyim:-( iki yaşına iki hafta kala keseyim diyordum ama o zaman yalniz olacağım simdi annemlerin yaninda mi kessem? Bir de o ce bezi bırakalım sonra memeyi demiştim ama emerken damarlarım sizli yor artik bilemedim:-( annemler bana kiyamadiklarindan ilk günden beri bırakır diyorlar ama benim gönlüm emzirdikten yana:-( bilemedim neEyapayim ne edeyim :--(

Gunaydin Kizlar. Bu hafta bayramdi falan bitti. Yarin bende dahil hepimiz yeniden basliyoruz değilmi :))
Bende hhenüz duzenimi oturtamadim bayramdan dolayı gelen giden falan. Bu hafta yyavaş yavaş düzen ooluşturmaya calisicam. OOlabildiğince mmenü paylasicam. Bakalim neler olacak :))

Canim bence 2 yasina kadar emmesi gayet iyi daha fazlasına gerek var mi bilmiyorum. @katre-i dem kaptanda hala emziriyor. Sanirim Ayfer daha iyi yorum yapar.

Canim nasil gidiyor?
Duru nasil?
Ilk bayrami nasil gecti bakalim ?

Canim Bende merak Ettim cevabini
Ama 2 ye kadar emzirmek gerek diye biliyorum ben

Kizlar yeni isimde 1 ayim Bitti
Eskisi gibi yazamiyorum cunku cok yoruluyorum isyerimde buzdolabi ve mikrodalga firin var ama Ben yemek goturmuyorum
Meyve ve yogurt yiyorum genelde
Nasil duzene oturtacagim bilmiyorum

@breeze3547 tatlim mezuniyet karnen hazirlanmis. Tekrardan tebrik ederim :))

Darisi basimiza Kizlar :))

breeze3547' nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:

Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi:

Mart / 2
Nisan / 2,4
Mayıs / 1,8
Temmuz / 2
2016 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 8,2 KİLO

Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (458. Etap) ( 68,5 )
Bitiş Kilosu (471. Etap) ( 60,3 )
Verilen Toplam Kilo ( 8,2 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 11,97% )
Toplam Süre ( 14 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 0,86% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 586 )

Yorum : Sevgili @breeze3547 , 6 Mart 2016 (458. Etap) tarihinde ve 68,5 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan 26 Haziran 2016 (471. Etap) tarihinde toplam 8,2 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.

Yarışmacımızın mezun olmayı hedeflediği kilosu 60 dir. Hedefini % 96 oranında yakalayarak mezun olmuştur. Tebrikler!

Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 10. Takıma, gerekse Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

Selam teyzesiii çok şükür iyiyiz. Kizimla alisip düzen oluşturmaya calisiyoruz. İlk bayramda evdeydik. Gelen giden oldu tabiki. Ama atlattik çok şükür. Asil bayramimiz kurban Bayrami olacak bizim için. O zzaman disari cikip el öpmeye gidicez :))

Canim sende yeni işinde yavaş yavaş ddüzenini ooluşturmaya calis. Hem katilimini arttir hem de menüleri. Yorum pek yapamasamda herkesin mwnulerine bakiyorum. Neredeyse AC geziyor gibisin
Canim Bende merak Ettim cevabini
Ama 2 ye kadar emzirmek gerek diye biliyorum ben

Kizlar yeni isimde 1 ayim Bitti
Eskisi gibi yazamiyorum cunku cok yoruluyorum isyerimde buzdolabi ve mikrodalga firin var ama Ben yemek goturmuyorum
Meyve ve yogurt yiyorum genelde
Nasil duzene oturtacagim bilmiyorum

2 yaşına kadar yolu var canım ben 22 aylıkken bıraktım buna sen karar ver eşine Danış ortak bi karar alın.yalnız şunu bilki yalnız başına çok zor oluyor hele ki emmeye düşkünse

Kızlar galiba keseceğim:-( yoğun baskı altı satım,esim annemler falan.. zaten simdi kesmesem bi ay sonra keseceğim onda da evde yalniz daha zor olacak. Bir buçuk sonra dolduruyor zaten yaşını.kaptan müsait değil sanırım, göremiyorum bi kaç gündür.
Girmişken menümü deEyazayim:
Sabah lor,domates, salatalik,yufka,yarim kaşık bal kaymak
Ara:1,5 şeftali
Biraz önce bir mısır
Aksama da mangal balık da pişireceğiz mangalda

Ay ne guzel dusunmesi bile harika
Aslinda o kadar sicak ve nem varki azda yesem doyuyorum
Yiyemiyorsun sicaktan zaten
Tek istedigin buz gibi seyler tuketmek
Bende Bol su tuketiyorum
Bir de agustos ortasina kadar 3 kilo Daha inersem harika olacak

Evet canım benimde kendime bi çeki düzen vermem gerek şimdi yazlıkta olduğumdan hiç düzenim yok bide pil bulamadım yarın merkezden bakcam bi de
Tebrikler canım darısı başımıza

E zaten yaşı bırakma yaşı gelmiş vicdan yapma.yalnızken zor oluyo kalabalıkta çabuk unutur. bırakırsan da kararlı ol sakın geri dönme bu durumu kullanır sonra. çiş konusun da da aynısı geçerli canım onun için iyi izle doğru zamanda başla tuvalet eğitimine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…