Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canim kaptan memleketine gitti. Yogunluktan giremiyordur. Bu hafta hepimiz toparlaniyoruz hadi bakalimm

2 yaşına kadar yolu var canım ben 22 aylıkken bıraktım buna sen karar ver eşine Danış ortak bi karar alın.yalnız şunu bilki yalnız başına çok zor oluyor hele ki emmeye düşkünse
Biz ona kısaca tiryaki diyebiliriz karar aldık bırakacağız ama benim gönlüm hala el vermiyor,kıyamıyorum ama yemek yemeyi bıraktı tamamen:-( bu son diye diye veriyorum hep içimden tabi,daha ona demedim bi şey
Ay ne guzel dusunmesi bile harika
Aslinda o kadar sicak ve nem varki azda yesem doyuyorum
Yiyemiyorsun sicaktan zaten
Tek istedigin buz gibi seyler tuketmek
Bende Bol su tuketiyorum
Bir de agustos ortasina kadar 3 kilo Daha inersem harika olacak
Ben ce daha fazlasını da verirsin
İste o kararlı duruşa gelene kadar başlamamak lazim
Canim kaptan memleketine gitti. Yogunluktan giremiyordur. Bu hafta hepimiz toparlaniyoruz hadi bakalimm
Ne zaman dönüyo? Fikrini merak ediyorum ben de bu arada duru hanim nasıl? Onun emmeyle arası nasıl annesi?

Gururumuzsun kuzum♡♡

Hayırlısı olsun canım
E hadi sizide bekliyorum boşuna liste yapıyorum valla küscem hepinize:)

Hayırlısı olsun canım
E hadi sizide bekliyorum boşuna liste yapıyorum valla küscem hepinize:)
Aksam yürüyüş yapacaktim ama malum akraba ziyaretleri:-( simdi akifi uyutup egzersiz yapacağım inşallah

Anlar onlar anlar,anlayışlıdır bizim takim,hafta bi başlasın dökülürler yarinben başlıyorum canım,haydi iyi geceler,yapınca yazarım:-*

Gunaydın.
Berbat bir dönüştü dün. 3te çıktığımız yolu 11de tamamladık. Sadece manavgattan konyaya geldik. 3 saat kesintisiz duraklama yaşadık.
Reglin 2.gününde koca gobusumle tarti sonucum maalesef +2 kg Bu kadar şişkinlik olmaz tabiki. Yedim ve aldım aslında kahvaltidaki ufak parçalar hariç hamurisi yemedim pek.hele akşam hiç. Makarna pilav vs elimi surmedim. Günde 1 saatte kesintisiz yüzdüm.olmamış işte .
Pirinç lapasini Regl devam ederken yapabiliyor muyuz? Bilgisi olan varmi? Daha kahvaltı etmedim.bugün yapayım diyorum.

Günaydın canım,
Evet başladık bugün on numarayız. Yorgunluktan ölüyor oluşum beni 9 numara yapar mı Tamam iğrenç bir espiriydi kkabul. Duru bebek nasıl? Sen nasılsın?

Günaydın

Canım gözü den kaçtı sanırım,son liste bu değildi.bi kontrol et e mi:-*

Bu arad cumleten günaydın:-*:-*
Siz de şehir değiştirince sistiginizi hissediyor musunuz?ya da benim çok su içmekten mi oldu?

Gunaydin Kizlar. Duru hanim iyi çok şükür. Günden güne büyüyüp hareketleniyor. Emmeside gayet iyi elhamdülillah. Arada gaz sikayetimiz oluyor ama çokta zorlamiyor cçok sşükür
Günaydın canım,
Evet başladık bugün on numarayız. Yorgunluktan ölüyor oluşum beni 9 numara yapar mı Tamam iğrenç bir espiriydi kkabul. Duru bebek nasıl? Sen nasılsın?

Günaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…