- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
Kızlar galiba keseceğim:-( yoğun baskı altı satım,esim annemler falan.. zaten simdi kesmesem bi ay sonra keseceğim onda da evde yalniz daha zor olacak. Bir buçuk sonra dolduruyor zaten yaşını.kaptan müsait değil sanırım, göremiyorum bi kaç gündür.
Girmişken menümü deEyazayim:
Sabah lor,domates, salatalik,yufka,yarim kaşık bal kaymak
Ara:1,5 şeftali
Biraz önce bir mısır
Aksama da mangalbalık da pişireceğiz mangalda
Biz ona kısaca tiryaki diyebiliriz2 yaşına kadar yolu var canım ben 22 aylıkken bıraktım buna sen karar ver eşine Danış ortak bi karar alın.yalnız şunu bilki yalnız başına çok zor oluyor hele ki emmeye düşkünse
Ben ce daha fazlasını da verirsinAy ne guzel dusunmesi bile harika
Aslinda o kadar sicak ve nem varki azda yesem doyuyorum
Yiyemiyorsun sicaktan zaten
Tek istedigin buz gibi seyler tuketmek
Bende Bol su tuketiyorum
Bir de agustos ortasina kadar 3 kilo Daha inersem harika olacak
İste o kararlı duruşa gelene kadar başlamamak lazimE zaten yaşı bırakma yaşı gelmiş vicdan yapma.yalnızken zor oluyo kalabalıkta çabuk unutur. bırakırsan da kararlı ol sakın geri dönme bu durumu kullanır sonra. çiş konusun da da aynısı geçerli canım onun için iyi izle doğru zamanda başla tuvalet eğitimine.
Ne zaman dönüyo? Fikrini merak ediyorum ben deCanim kaptan memleketine gitti. Yogunluktan giremiyordur. Bu hafta hepimiz toparlaniyoruz hadi bakalimm
10 Temmuz
1. grup: güneşin kızları
@Ses35 :60 dk yüzme +30 dk yürüyüş
@yolcukardelen :
@katre-i dem :
L littlelamp :
Prens annesi :
2.grup rüzgarın kızları
@breeze3547 :
R RoseAnge :
@aysedurmaz :
EceZ :
T tuba52 :
Hayırlısı olsun canımBiz ona kısaca tiryaki diyebilirizkarar aldık bırakacağız ama benim gönlüm hala el vermiyor,kıyamıyorum ama yemek yemeyi bıraktı tamamen:-( bu son diye diye veriyorum hep içimden tabi,daha ona demedim bi şey
Ben ce daha fazlasını da verirsin
İste o kararlı duruşa gelene kadar başlamamak lazim
Ne zaman dönüyo? Fikrini merak ediyorum ben debu arada duru hanim nasıl? Onun emmeyle arası nasıl annesi?
Gururumuzsun kuzum♡♡
Aksam yürüyüş yapacaktim ama malum akraba ziyaretleri:-( simdi akifi uyutup egzersiz yapacağım inşallahHayırlısı olsun canım
E hadi sizide bekliyorum boşuna liste yapıyorum valla küscem hepinize:)
Hadi bakalım sözüm sana oldu ama diğer piliçlerde üstüne alınır inşallah yani kızım sana söylüyom gelinim sen anla :))Aksam yürüyüş yapacaktim ama malum akraba ziyaretleri:-( simdi akifi uyutup egzersiz yapacağım inşallah
Geçmiş olsun canım,dikkat et kendine:-(Sabah sahanda y7murta ve domates yedim aksama dogru boğazım şişip kabardı ac kaldım resmen yiyemiyorum
Geçmiş olsun canım adaçayı gargara yap istersen iyi geliyorSabah sahanda y7murta ve domates yedim aksama dogru boğazım şişip kabardı ac kaldım resmen yiyemiyorum
10 Temmuz
@yolcukardelen :30dk egzersiz(bi ondan bi bundan)
@katre-i dem :
L littlelamp : 60dk yuruyus
Prens annesi :
2.grup rüzgarın kızları
@breeze3547 :
R RoseAnge :
@aysedurmaz :
EceZ :
T tuba52
Gunaydin Kizlar. Bu hafta bayramdi falan bitti. Yarin bende dahil hepimiz yeniden basliyoruz değilmi :))
Bende hhenüz duzenimi oturtamadim bayramdan dolayı gelen giden falan. Bu hafta yyavaş yavaş düzen ooluşturmaya calisicam. OOlabildiğince mmenü paylasicam. Bakalim neler olacak :))
GünaydınKizlar gunaydin
Canım gözü den kaçtı sanırım,son liste bu değildi.bi kontrol et e mi:-*10 Temmuz
@yolcukardelen :
@katre-i dem :
L littlelamp :
Prens annesi :
2.grup rüzgarın kızları
@breeze3547 :
R RoseAnge :
@aysedurmaz :
EceZ : 1 saat yüzme + 1 saat bisiklet
T tuba52 :
Biz ona kısaca tiryaki diyebilirizkarar aldık bırakacağız ama benim gönlüm hala el vermiyor,kıyamıyorum ama yemek yemeyi bıraktı tamamen:-( bu son diye diye veriyorum hep içimden tabi,daha ona demedim bi şey
Ben ce daha fazlasını da verirsin
İste o kararlı duruşa gelene kadar başlamamak lazim
Ne zaman dönüyo? Fikrini merak ediyorum ben debu arada duru hanim nasıl? Onun emmeyle arası nasıl annesi?
Gururumuzsun kuzum♡♡
Günaydın canım,
Evet başladık bugün on numarayız. Yorgunluktan ölüyor oluşum beni 9 numara yapar mıTamam iğrenç bir espiriydi kkabul. Duru bebek nasıl? Sen nasılsın?
Günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?