Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

@Ses35 Teşekkürler kitap yorumu için.
Bana göre değil tek tek hesap yapmak.
@breeze3547 hayırlı olsun. Darısı başımıza :)))
Aslında çok hesap gerektirmiyor
Yani senin kilo ve boyunda olan bir bayan
1 günde
4 tahıl
2 et
3 süt
2 meyve
3 yağ kullanmalı
Senin formülün 42323 canım şimdi bu ne demek açıklayayım
1 tahıl : 1 dilim ekmek veya 2 yk pilav veya 2 yk makarna
1 et : 1 yumurta veya 1 dilim peynir veya
50 gr et
1 süt : 1 bardak süt veya 1 bardak ayran veya 1 bardak yoğurt
1 meyve: 1 tane istediğin bir meyve küçük meyve ise 10-12 tane kayısı 3 tane
1 ince dilim kavun veya karpuz 1 küçük muz 1 küçük salkım üzüm
1 yağ: 5 zeytin veya 1 tk z.yağı veya 5 badem veya fıstık veya 1 tk tereyağ veya 3 ceviz veya 5 fındık
Şimdi yukarda senin hakkın olanı burdan bakarak ölçüsünde tüketebilirsin ayrıca burda yazmadığım cıs dediğimiz bazı gıdalar varki onları tüketip hakkından düşebilirsin kitabın özü bu ama çok faydalı bilgiler var tabiki

@Ses35 Teşekkürler kitap yorumu için.
Bana göre değil tek tek hesap yapmak.
@breeze3547 hayırlı olsun. Darısı başımıza :)))
Aslında çok hesap gerektirmiyor
Yani senin kilo ve boyunda olan bir bayan
1 günde
4 tahıl
2 et
3 süt
2 meyve
3 yağ kullanmalı
Senin formülün 42323 canım şimdi bu ne demek açıklayayım
1 tahıl : 1 dilim ekmek veya 2 yk pilav veya 2 yk makarna
1 et : 1 yumurta veya 1 dilim peynir veya
50 gr et
1 süt : 1 bardak süt veya 1 bardak ayran veya 1 bardak yoğurt
1 meyve: 1 tane istediğin bir meyve küçük meyve ise 10-12 tane kayısı 3 tane
1 ince dilim kavun veya karpuz 1 küçük muz 1 küçük salkım üzüm
1 yağ: 5 zeytin veya 1 tk z.yağı veya 5 badem veya fıstık veya 1 tk tereyağ veya 3 ceviz veya 5 fındık
Şimdi yukarda senin hakkın olanı burdan bakarak ölçüsünde tüketebilirsin ayrıca burda yazmadığım cıs dediğimiz bazı gıdalar varki onları tüketip hakkından düşebilirsin kitabın özü bu ama çok faydalı bilgiler var tabiki

Tartı alabileceğimi sanmıyorum 15 gün denize acili az marmara denizinde deney yapıcaz 2 ay daha dolmadi sanırım ama izin olabilirse iyi olur aslinda
Canım ben bi bakiyim girişine iki ay dolmamissa izin olmuyor 3hafta bildirim yapamayacaksin doğru mu anliyorum
Bez icin hazir mi kasları gelişimi bu önemli emme konusunda hergun annemler babamlar görenler aynı yemek yemiyo biraktir ama esimle ben yaza kadar yolu var diyoruz tabi hic yemez kilosu boyu gerilerse erken olabilir
Kizlar yeni isimde 1 ayim Bitti
Eskisi gibi yazamiyorum cunku cok yoruluyorum isyerimde buzdolabi ve mikrodalga firin var ama Ben yemek goturmuyorum
Meyve ve yogurt yiyorum genelde
Nasil duzene oturtacagim bilmiyorum
Ne güzel şartların uygun sağlıklı beslenme canım sadece sıvı ile olmaz
slm kızlar kaptanım benim telim bozuldu giremiyorum perşembeye belki yapılır dediler beni idare edrmisiniz ondan giremiyorum
Tmm cnm
Canım sdisindaydik netim bitisti
Evet canım benimde kendime bi çeki düzen vermem gerek şimdi yazlıkta olduğumdan hiç düzenim yok bide pil bulamadım yarın merkezden bakcam bi de

Tebrikler canım darısı başımıza
Haydi rakibe canlan
Gece boyu ağzında gunduzde o kadar oyunun piknigin içinde bile sürekli bağlı
Acil maydonoz kuru ve cumaya kadar sifir kacamak pirinç lapası yapabilirsin
evet bende de var kitap ama ben o ayarı korumada uygulamak istiyorum şuan yerine koyma işi uymuyor bana hep sakıncalı seyleri yerine koyuyorum tartina acil pil bul

Ben deneyim istiyorum sakıncalı şeyleri özellikle koymak ama bazen dışarda denk geliyor en azından nelerden vazgeçip kilo almadan yırtabilirsin bunu bilmek güzel.
Pil bulamadım daha yarın merkeze inince orda bulurum heralde bu tartı pilleri de ne zor bulunuyor ay çok strese girdim kilomu bilmiyorum ne yapcam bilmiyorum. şu maydonoz kürünü yarın bende yapayım bari.

Kahvaltı
1 sb su
1 çay bardağı baharatli pirinç lapası (kuru)
2 kupa şekersiz çay
1 kiraz sapli cay

Ogle
2 sb su
Yarım kase pirinç lapasi
2 çatal peynir
Domates salatalık

Aksam
1 sb su
Salatali pirinç lapası
1 elma

2 lt su

Spor yok

Az sonra kiraz sapli caydan 1 tane daha içerim. Su da 3 lt. Olur büyük ihtimal.

Ayyy çok teşekkür ederim. Uzun uzun yazmışsın benim için. Bunları not alıp pirinç lapasında sonra uygulayacagim. Çok da kısıtlı değilmiş. Cis dediklerimiz hazır gıda unlu vs sanırım. Yanılıyor muyum?

2 top dondurma : 1 tahıl +1 süt
Sütlaç:2 süt+2 tahıl
Çubuk çikolata kaplı dondurma:3 tahıl+2 yağ
1 dilim pasta:4 tahıl+2 yağ
Hamburger:2 tahıl+2 et+1 yağ
1 dilim pizza:2 tahıl+2et+3 yağ
Et döner :1 tahıl+3 et +2 yağ
Ekmek arası döner:4 tahık+2 et+1 yağ
Lahmacun:2tahıl+1 et
4 yemek kaşığı:2tahıl+1et+1süt+2yağ

4 yk yoğurtlu mantı olcak Sondaki
4 adet sarma:1tahıl+1 yağ
4 adet mercimek köftesi:1 tahıl+1et+1 yağ
1 dilim börek :1 tahıl+1 yağ
1 puğaca:3 tahıl+1 yağ
Bunlar canım

@katre-i dem kaptanım hoşgeldin♡aksam vaz geçtim tekrar,diyorum ya ben de kendimi hazır hissetmiyorum kesmeye bir ay daha emsin,okul öncesi keserim, kalabalık kısmını da ayarlamaya calisirim inşallah...
Ya bu tatil iyi olması,burda dayanmam çok zor oluyor kızlar:-( normalde evde tutarım kendimi ama burda yedikçe yiyesim geliyor.yeniyorum,etraftan bir iki ısrar olunca dayanamıyorum:-(
Bu arada aklıma yeni geldi,tartı farkı olmuş mudur acaba,annemin yargısıyla tartıliyorum burda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…