Aslında çok hesap gerektirmiyor@Ses35 Teşekkürler kitap yorumu için.
Bana göre değil tek tek hesap yapmak.
@breeze3547 hayırlı olsun. Darısı başımıza :)))
Aslında çok hesap gerektirmiyor@Ses35 Teşekkürler kitap yorumu için.
Bana göre değil tek tek hesap yapmak.
@breeze3547 hayırlı olsun. Darısı başımıza :)))
Canım ben bi bakiyim girişine iki ay dolmamissa izin olmuyor 3hafta bildirim yapamayacaksin doğru mu anliyorumTartı alabileceğimi sanmıyorum 15 gün denize acili az marmara denizinde deney yapıcaz 2 ay daha dolmadi sanırım ama izin olabilirse iyi olur aslinda
Bez icin hazir mi kasları gelişimi bu önemli emme konusunda hergun annemler babamlar görenler aynı yemek yemiyo biraktir ama esimle ben yaza kadar yolu var diyoruz tabi hic yemez kilosu boyu gerilerse erken olabilirKızlar günaydın,tüm gece emdi oğlum yine, her tarafim agrıyo,dayak yemiş gibiyim:-( iki yaşına iki hafta kala keseyim diyordum ama o zaman yalniz olacağım simdi annemlerin yaninda mi kessem? Bir de o ce bezi bırakalım sonra memeyi demiştim ama emerken damarlarım sizli yor artik bilemedim:-( annemler bana kiyamadiklarindan ilk günden beri bırakır diyorlar ama benim gönlüm emzirdikten yana:-( bilemedim neEyapayim ne edeyim :--(
Ne güzel şartların uygun sağlıklı beslenme canım sadece sıvı ile olmazKizlar yeni isimde 1 ayim Bitti
Eskisi gibi yazamiyorum cunku cok yoruluyorum isyerimde buzdolabi ve mikrodalga firin var ama Ben yemek goturmuyorum
Meyve ve yogurt yiyorum genelde
Nasil duzene oturtacagim bilmiyorum
Tmm cnmslm kızlar kaptanım benim telim bozuldu giremiyorum perşembeye belki yapılır dediler beni idare edrmisiniz ondan giremiyorum
Canım sdisindaydik netim bitistiKızlar galiba keseceğim:-( yoğun baskı altı satım,esim annemler falan.. zaten simdi kesmesem bi ay sonra keseceğim onda da evde yalniz daha zor olacak. Bir buçuk sonra dolduruyor zaten yaşını.kaptan müsait değil sanırım, göremiyorum bi kaç gündür.
Girmişken menümü deEyazayim:
Sabah lor,domates, salatalik,yufka,yarim kaşık bal kaymak
Ara:1,5 şeftali
Biraz önce bir mısır
Aksama da mangalbalık da pişireceğiz mangalda
Haydi rakibe canlanEvet canım benimde kendime bi çeki düzen vermem gerek şimdi yazlıkta olduğumdan hiç düzenim yok bide pil bulamadım yarın merkezden bakcam bi de
Tebrikler canım darısı başımıza
Gece boyu ağzında gunduzde o kadar oyunun piknigin içinde bile sürekli bağlıBiz ona kısaca tiryaki diyebilirizkarar aldık bırakacağız ama benim gönlüm hala el vermiyor,kıyamıyorum ama yemek yemeyi bıraktı tamamen:-( bu son diye diye veriyorum hep içimden tabi,daha ona demedim bi şey
Ben ce daha fazlasını da verirsin
İste o kararlı duruşa gelene kadar başlamamak lazim
Ne zaman dönüyo? Fikrini merak ediyorum ben debu arada duru hanim nasıl? Onun emmeyle arası nasıl annesi?
Gururumuzsun kuzum♡♡
Acil maydonoz kuru ve cumaya kadar sifir kacamak pirinç lapası yapabilirsinGunaydın.
Berbat bir dönüştü dün. 3te çıktığımız yolu 11de tamamladık. Sadece manavgattan konyaya geldik. 3 saat kesintisiz duraklama yaşadık.
Reglin 2.gününde koca gobusumle tarti sonucum maalesef +2 kg Bu kadar şişkinlik olmaz tabiki. Yedim ve aldımaslında kahvaltidaki ufak parçalar hariç hamurisi yemedim pek.hele akşam hiç. Makarna pilav vs elimi surmedim. Günde 1 saatte kesintisiz yüzdüm.olmamış işte .
Pirinç lapasini Regl devam ederken yapabiliyor muyuz? Bilgisi olan varmi? Daha kahvaltı etmedim.bugün yapayım diyorum.
evet bende de var kitap ama ben o ayarı korumada uygulamak istiyorum şuan yerine koyma işi uymuyor bana hep sakıncalı seyleri yerine koyuyorum tartina acil pil bulAslında çok hesap gerektirmiyor
Yani senin kilo ve boyunda olan bir bayan
1 günde
4 tahıl
2 et
3 süt
2 meyve
3 yağ kullanmalı
Senin formülün 42323 canım şimdi bu ne demek açıklayayım
1 tahıl : 1 dilim ekmek veya 2 yk pilav veya 2 yk makarna
1 et : 1 yumurta veya 1 dilim peynir veya
50 gr et
1 süt : 1 bardak süt veya 1 bardak ayran veya 1 bardak yoğurt
1 meyve: 1 tane istediğin bir meyve küçük meyve ise 10-12 tane kayısı 3 tane
1 ince dilim kavun veya karpuz 1 küçük muz 1 küçük salkım üzüm
1 yağ: 5 zeytin veya 1 tk z.yağı veya 5 badem veya fıstık veya 1 tk tereyağ veya 3 ceviz veya 5 fındık
Şimdi yukarda senin hakkın olanı burdan bakarak ölçüsünde tüketebilirsin ayrıca burda yazmadığım cıs dediğimiz bazı gıdalar varki onları tüketip hakkından düşebilirsin kitabın özü bu ama çok faydalı bilgiler var tabiki
Ben geldim bomba gibi hemen şu +3kg yu verip listelere geri donmeliyim var mı dişe diş kana kan bi rakip
Ben deneyim istiyorum sakıncalı şeyleri özellikle koymak ama bazen dışarda denk geliyor en azından nelerden vazgeçip kilo almadan yırtabilirsin bunu bilmek güzel.Canım ben bi bakiyim girişine iki ay dolmamissa izin olmuyor 3hafta bildirim yapamayacaksin doğru mu anliyorum
Bez icin hazir mi kasları gelişimi bu önemli emme konusunda hergun annemler babamlar görenler aynı yemek yemiyo biraktir ama esimle ben yaza kadar yolu var diyoruz tabi hic yemez kilosu boyu gerilerse erken olabilir
Ne güzel şartların uygun sağlıklı beslenme canım sadece sıvı ile olmaz
Tmm cnm
Canım sdisindaydik netim bitisti
Haydi rakibe canlan
Gece boyu ağzında gunduzde o kadar oyunun piknigin içinde bile sürekli bağlı
Acil maydonoz kuru ve cumaya kadar sifir kacamak pirinç lapası yapabilirsin
evet bende de var kitap ama ben o ayarı korumada uygulamak istiyorum şuan yerine koyma işi uymuyor bana hep sakıncalı seyleri yerine koyuyorum tartina acil pil bul
Oy kiz sen kuş kadar yiyorsunBen varım
Ben olayım canım belki şu tatil rehavetinden de kurtulurum.nası yapcaz hergün spor isterim birde her gün menü paylaşalım ne dersin babyBen geldim bomba gibi hemen şu +3kg yu verip listelere geri donmeliyim var mı dişe diş kana kan bi rakip
Az sonra kiraz sapli caydan 1 tane daha içerim. Su da 3 lt. Olur büyük ihtimal.Kahvaltı
1 sb su
1 çay bardağı baharatli pirinç lapası (kuru)
2 kupa şekersiz çay
1 kiraz sapli cay
Ogle
2 sb su
Yarım kase pirinç lapasi
2 çatal peynir
Domates salatalık
Aksam
1 sb su
Salatali pirinç lapası
1 elma
2 lt su
Spor yok
Ayyy çok teşekkür ederim. Uzun uzun yazmışsın benim için. Bunları not alıp pirinç lapasında sonra uygulayacagim. Çok da kısıtlı değilmiş. Cis dediklerimiz hazır gıda unlu vs sanırım. Yanılıyor muyum?Aslında çok hesap gerektirmiyor
Yani senin kilo ve boyunda olan bir bayan
1 günde
4 tahıl
2 et
3 süt
2 meyve
3 yağ kullanmalı
Senin formülün 42323 canım şimdi bu ne demek açıklayayım
1 tahıl : 1 dilim ekmek veya 2 yk pilav veya 2 yk makarna
1 et : 1 yumurta veya 1 dilim peynir veya
50 gr et
1 süt : 1 bardak süt veya 1 bardak ayran veya 1 bardak yoğurt
1 meyve: 1 tane istediğin bir meyve küçük meyve ise 10-12 tane kayısı 3 tane
1 ince dilim kavun veya karpuz 1 küçük muz 1 küçük salkım üzüm
1 yağ: 5 zeytin veya 1 tk z.yağı veya 5 badem veya fıstık veya 1 tk tereyağ veya 3 ceviz veya 5 fındık
Şimdi yukarda senin hakkın olanı burdan bakarak ölçüsünde tüketebilirsin ayrıca burda yazmadığım cıs dediğimiz bazı gıdalar varki onları tüketip hakkından düşebilirsin kitabın özü bu ama çok faydalı bilgiler var tabiki
Ayyy çok teşekkür ederim. Uzun uzun yazmışsın benim için. Bunları not alıp pirinç lapasında sonra uygulayacagim. Çok da kısıtlı değilmiş. Cis dediklerimiz hazır gıda unlu vs sanırım. Yanılıyor muyum?
2 top dondurma : 1 tahıl +1 sütAyyy çok teşekkür ederim. Uzun uzun yazmışsın benim için. Bunları not alıp pirinç lapasında sonra uygulayacagim. Çok da kısıtlı değilmiş. Cis dediklerimiz hazır gıda unlu vs sanırım. Yanılıyor muyum?
Oy kiz sen kuş kadar yiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?