- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
valla bence emdiği kardir yemiyo derken ne kadar yiyor mesela biz annelere gorede yemiyo çok göreceli :)@katre-i dem kaptanım hoşgeldin♡aksam vaz geçtim tekrar,diyorum ya ben de kendimi hazır hissetmiyorum kesmeyebir ay daha emsin,okul öncesi keserim, kalabalık kısmını da ayarlamaya calisirim inşallah...
Ya bu tatil iyi olması,burda dayanmam çok zor oluyor kızlar:-( normalde evde tutarım kendimi ama burda yedikçe yiyesim geliyor.yeniyorum,etraftan bir iki ısrar olunca dayanamıyorum:-(
Bu arada aklıma yeni geldi,tartı farkı olmuş mudur acaba,annemin yargısıyla tartıliyorum burda?
Aynen canım şimdi pc yi alacağım eşim kuzeyden tee yatak odasınin dolabın ustune koymuş@katre-i dem kaptanım dişine gore rakip arama bence tüm takimi ikili eleştir,bi ara iyiydi öyle değil mi?ama katilimi çok olanla az olanı eşleştirme e mi,motivasyon düşmesin:-(
Neye seçtin anlamadım kaptan
Anlaşıldı kaptan hayırlı olsun@WanHeda ====== T tuba52
@yolcukardelen === R RoseAnge & L littlelamp
EceZ ========== Prens annesi
@Ses35 &kimyager1508 == @katre-i dem
Kahvaltıda hicbir şey gemiyi, öğlen bir iki kaşık kadar ya pilav ya da patates falan yiyor aksam da yine bir iki kaşık yerse o kadar. Bugün balık yedi bi avuç kadar.aksam da yarim kurabiye ve yarim.poğaça yedi. Sağlıklı şeyleri geçiremiyorum,zorlamak da istemiyorum tiksinmesin diye.oyunla yerse yediriyorum.çikolata olsa bu kucak yiyecek sıpavalla bence emdiği kardir yemiyo derken ne kadar yiyor mesela biz annelere gorede yemiyo çok göreceli :)
Olmuştur gittiğinde yaratıldığında aynimiydi farklimi
Ayy evet balbazarr diye atlayan çocuklar da vardı:-(
Biz de pompasıyla oynamasin diye damacanayi gömme dolaba koyuyoruzAynen canım şimdi pc yi alacağım eşim kuzeyden tee yatak odasınin dolabın ustune koymuş
aboooovvv L littlelamp ve R RoseAnge beni çiğ çiğ yer valla@WanHeda ====== T tuba52
@yolcukardelen === R RoseAnge & L littlelamp
EceZ ========== Prens annesi
@Ses35 &kimyager1508 == @katre-i dem
oldukça azmış benimkide aynı ama çikolatada versen yemez acayip derecede sökme takma meraklısı ben bunlarla ilgilenirken yediriyorum mama sandalyesinin üzerinde tornavida içleri açılmış arabalar oyuncaklar sanırsın oto tamircisiKahvaltıda hicbir şey gemiyi, öğlen bir iki kaşık kadar ya pilav ya da patates falan yiyor aksam da yine bir iki kaşık yerse o kadar. Bugün balık yedi bi avuç kadar.aksam da yarim kurabiye ve yarim.poğaça yedi. Sağlıklı şeyleri geçiremiyorum,zorlamak da istemiyorum tiksinmesin diye.oyunla yerse yediriyorum.çikolata olsa bu kucak yiyecek sıpa
Ayy evet balbazarr diye atlayan çocuklar da vardı:-(
Biz de pompasıyla oynamasin diye damacanayi gömme dolaba koyuyoruz
aboooovvv L littlelamp ve R RoseAnge beni çiğ çiğ yer valla
Çok iyi ya bayıldımpiknik anımıda anlatıp uykuya koşuyorum
biz pikniğe gittik ama çok doğal bir yer at yaylası diye geçer pek kimse bilmez saklı kalmış güzellik
heryerde inekler mandalar var benim oğlan bayıldı inek peşinde geziyor arkadada ormanın içinde bi inek bizden çekindiği için geçemiyor sandık yanına yanaştık kı doğum yapıyor neyse hayvanı yanlız bıraktık malum insanlardan utanıyorlar
biraz zaman geçti tamamladı ama eşini düşüremedi biz yana döne sahip arıyoruz kimse yok
buzagı kalkamıyor saatler geçti kalkması gerekli emmesi gerekli yok
aldı beni derdi malum emzirme manyagı oldum
buzagıyı anneye yanaştırıyoruz yok emmiyor
annede pek hevesli degil dogru duzgun yalamadı ormanın içi serin üşüdü neyse eşimle güneşe çektik
eşimi gönderdim git aşagıdaki köye söyle cumayıda kılar gelirsin gitti söylemiş camide herkese yok arkadaş gelen giden yok 6-7 saat oldu buzagıyı yabanı hayvan yer diye gidemiyoruz eve sonunda geldi sahibi baya bi teşekkür etti illa tutturdu para veriyim dedik lazım değil götür emsin emmedi
bunu şimdi versem 2,500 eder başkası görse atara arabaya satardı ben hala abi götürde emsin diyorum
sonra biz toparlananan kadar adam tekrar geldi 3 bidon süt bunları bari alın diye bugun kuzucuguma yogurt yaptım bu vekayınvalidemin sütü aynı peki benim aldığım süt ne yemin ederim 3te 2 si su degilse bende boşuna okudum okulu
eşim dalga geçiyor benim hatun biraz daha dursa buzagıyı emzircekti diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?