- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
3saatte 6kere kalkar benim oğlum filmin tadı kalmaz buyusunde film listelerine ekledimKızlar eşimle oturum bi film izleyelim dedik 3 saatmiş ama süperdi "diriliş "tavsiye ederim değişik bi film iyi geceler
piknik anımıda anlatıp uykuya koşuyorum
biz pikniğe gittik ama çok doğal bir yer at yaylası diye geçer pek kimse bilmez saklı kalmış güzellik
heryerde inekler mandalar var benim oğlan bayıldı inek peşinde geziyor arkadada ormanın içinde bi inek bizden çekindiği için geçemiyor sandık yanına yanaştık kı doğum yapıyor neyse hayvanı yanlız bıraktık malum insanlardan utanıyorlar
biraz zaman geçti tamamladı ama eşini düşüremedi biz yana döne sahip arıyoruz kimse yok
buzagı kalkamıyor saatler geçti kalkması gerekli emmesi gerekli yok
aldı beni derdi malum emzirme manyagı oldum
buzagıyı anneye yanaştırıyoruz yok emmiyor
annede pek hevesli degil dogru duzgun yalamadı ormanın içi serin üşüdü neyse eşimle güneşe çektik
eşimi gönderdim git aşagıdaki köye söyle cumayıda kılar gelirsin gitti söylemiş camide herkese yok arkadaş gelen giden yok 6-7 saat oldu buzagıyı yabanı hayvan yer diye gidemiyoruz eve sonunda geldi sahibi baya bi teşekkür etti illa tutturdu para veriyim dedik lazım değil götür emsin emmedi
bunu şimdi versem 2,500 eder başkası görse atara arabaya satardı ben hala abi götürde emsin diyorum
sonra biz toparlananan kadar adam tekrar geldi 3 bidon süt bunları bari alın diye bugun kuzucuguma yogurt yaptım bu vekayınvalidemin sütü aynı peki benim aldığım süt ne yemin ederim 3te 2 si su degilse bende boşuna okudum okulu
eşim dalga geçiyor benim hatun biraz daha dursa buzagıyı emzircekti diye
1 dilim börek baya masummuş :) günde 3 dilim börek hakkım oluyor demek benim. Yemediğim halde alıyorum bi de böyle yesem kimbilir ne olur.4 yk yoğurtlu mantı olcak Sondaki
4 adet sarma:1tahıl+1 yağ
4 adet mercimek köftesi:1 tahıl+1et+1 yağ
1 dilim börek :1 tahıl+1 yağ
1 puğaca:3 tahıl+1 yağ
Bunlar canım
Kolay gelsin
@WanHeda ====== T tuba52
@yolcukardelen === R RoseAnge & L littlelamp
EceZ ========== Prens annesi
@Ses35 &kimyager1508 == @katre-i dem
Güzel bi günmüş.Eşinin yorumuna çok güldüm bende :) Analık işte :)piknik anımıda anlatıp uykuya koşuyorum
biz pikniğe gittik ama çok doğal bir yer at yaylası diye geçer pek kimse bilmez saklı kalmış güzellik
heryerde inekler mandalar var benim oğlan bayıldı inek peşinde geziyor arkadada ormanın içinde bi inek bizden çekindiği için geçemiyor sandık yanına yanaştık kı doğum yapıyor neyse hayvanı yanlız bıraktık malum insanlardan utanıyorlar
biraz zaman geçti tamamladı ama eşini düşüremedi biz yana döne sahip arıyoruz kimse yok
annede pek hevesli degil dogru duzgun yalamadı ormanın içi serin üşüdü neyse eşimle güneşe çektik
eşimi gönderdim git aşagıdaki köye söyle cumayıda kılar gelirsin gitti söylemiş camide herkese yok arkadaş gelen giden yok 6-7 saat oldu buzagıyı yabanı hayvan yer diye gidemiyoruz eve sonunda geldi sahibi baya bi teşekkür etti illa tutturdu para veriyim dedik lazım değil götür emsin emmedi
bunu şimdi versem 2,500 eder başkası görse atara arabaya satardı ben hala abi götürde emsin diyorum
sonra biz toparlananan kadar adam tekrar geldi 3 bidon süt bunları bari alın diye bugun kuzucuguma yogurt yaptım bu vekayınvalidemin sütü aynı peki benim aldığım süt ne yemin ederim 3te 2 si su degilse bende boşuna okudum okulu
Canım memeyi bıraksın 3 yaşından sonra rahat edersin inşallah uyku düzeni oluşturursan hele sorun olmaz hiç.3saatte 6kere kalkar benim oğlum filmin tadı kalmaz buyusunde film listelerine ekledim
piknik anımıda anlatıp uykuya koşuyorum
Kızçeler selamlar ben arada sizlere gorunup kacarim.Ben hâlâ zayıflama modundan cikamamisim. Saka bir yana dikkat ediyorum yediklerime. Akşamlari en fazla 1 dilim ekmek yiyorum. Dun aksam pilavda vardı menude ama. Ben en fazla 5 kaşık yedim . Ekmek yok tabikide Abartmadan yediklerime dikkat ediyorum. . Ara sıra konuk olurum sizlere canlar opuldunuz .
Aslında öyleydi yaz geldi düzeni sasti en gec 20:30da uykuya dalar sabahta 6-7de kalkardı su misafirlerin gitsin düzene girecekCanım memeyi bıraksın 3 yaşından sonra rahat edersin inşallah uyku düzeni oluşturursan hele sorun olmaz hiç.
Benimki emerken öğle uykusu uyuyrdu memeyle birlikte onu da bıraktı sonra eziyetin bini bin para bende dedim senmisin eziyet eden 8 de yatırma başladım ama hiç müsaade göstermedim gece de 2-3 çişe kaldırdım sabah 8 de de kalkıyordu ama akşamları rahat oluyordumhala rahatım:))
Süper oldu yeyin birbiriniziEslestirmeler güzel olmuş kaptan. Piknik macerana ve eşinin yorumuna çok güldüm :))
süper beni canım herşey kıvamındaDünkü menumu yazayim;
sabah aç karnina 2 bardak su
Kahvalti; 2 haslanmis yumurta, 1 KK kasar, 3 zzeytin, 1 tane kirmizi koz biber, domates, salata, 2 dilim ekmek, 1 yk tahin pekmez
Ara; 2 bardak şekersiz incir kompostosu, 1 aavuç kuruyemis, 2 tane hurma
Aksam, 1 kase mercimek corbasi, 1 tabak firinda oturtma, 2 bardak ayran, domates, salata, 2 dilim ekmek.
Su; 2-2.5 lt
Spor; yok
E iyi o zaman zor olmayacak senin için misafirler çok etkiliyor mevcut düzen illaki bozuluyorAslında öyleydi yaz geldi düzeni sasti en gec 20:30da uykuya dalar sabahta 6-7de kalkardı su misafirlerin gitsin düzene girecek
Süper oldu yeyin birbirinizi
süper beni canım herşey kıvamında
Dikkat et tabi canım bol bol balık et süt yumurta meyve sebze tüket canım kaliteli kh da tüket o da lazım gerisi yalan zaten :))herzaman gel Merak ederiz siziKızçeler selamlar ben arada sizlere gorunup kacarim.Ben hâlâ zayıflama modundan cikamamisim. Saka bir yana dikkat ediyorum yediklerime. Akşamlari en fazla 1 dilim ekmek yiyorum. Dun aksam pilavda vardı menude ama. Ben en fazla 5 kaşık yedim . Ekmek yok tabikide Abartmadan yediklerime dikkat ediyorum. . Ara sıra konuk olurum sizlere canlar opuldunuz .
Evet canım buraya yazcam diye insan yerken bi düşünüyo iyi oluyo yani.nasıl durucuk sen nasılsın toparlayabildin mi kendini. ah kız çocuğu ne tatlıdır pembiş pembiş:))Bundan sonra olabildiğince menü paylasicam. Boylece kaçamak yapmam
Gelmem mi . Bu grupa girdik ten sonra buyuk çoğunlukla abur cubur çıkmıştı zaten hayatımdan. Çok çok az yiyorum yesemde . Sağol un annem babam da memleketten . Erik ve salatalık birde pekmez göndermişler . Herşeyi mümkün olduğunca doğal tüketmeye çalışıyorum. Şimdilik bu kadar . Bakalım kimler mezun olacak yakın zamanlardaE iyi o zaman zor olmayacak senin için misafirler çok etkiliyor mevcut düzen illaki bozuluyor
Dikkat et tabi canım bol bol balık et süt yumurta meyve sebze tüket canım kaliteli kh da tüket o da lazım gerisi yalan zaten :))herzaman gel Merak ederiz sizi
Dinsizin hakkından imansız gelmiş deseneCanım memeyi bıraksın 3 yaşından sonra rahat edersin inşallah uyku düzeni oluşturursan hele sorun olmaz hiç.
Benimki emerken öğle uykusu uyuyrdu memeyle birlikte onu da bıraktı sonra eziyetin bini bin para bende dedim senmisin eziyet eden 8 de yatırma başladım ama hiç müsaade göstermedim gece de 2-3 çişe kaldırdım sabah 8 de de kalkıyordu ama akşamları rahat oluyordumhala rahatım:))
Evet canım buraya yazcam diye insan yerken bi düşünüyo iyi oluyo yani.nasıl durucuk sen nasılsın toparlayabildin mi kendini. ah kız çocuğu ne tatlıdır pembiş pembiş:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?