Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hoşgeldin ayşe hergünün sonunda menünü ve içtiğin su miktarını yazarsan bir de buna yapabildiğin bir spor eklersen harika olur. burda motive olmak için katılım önemli.
Umarım biran önce kilolarından kurtulup bebeğine kavuşursun bunun içinde doğru takımdasın başarılar

Oh çok şanslısın canım bu zamanda doğal bişey bulmak çok zor
Dinsizin hakkından imansız gelmiş desene
Çocuklar sınırları seviyor aslında kendilerini güvende hissediyorlar o sınırlar içinde özgür bırakmalı yatma saati gelişimi için çok önemli zaten pek te gelişkin maaşallah boyu bana yaklaştı şimdiden:)
Aynen canim yazicam.
Bizde iyiyiz çok şükür canim. Normal doğum olduğu için çok cabuk toparlandim evet yaaa çokguzelll kizimm masaallahh. Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu iinşallah
Maaşallah Allah nazarlardan saklasın canım

Teşekkür ederim seabahar:)
Dün tatilden (bayram) döndük ramazanda verdiğimi sandığım herşey geri gelmiş.
Bu sabah kahvaltım
2 kk peynir
domates salatalık
normal çay
ekmeğin köşe kısmı ama minicik
1 tane minik bayram şekeri bayramda yemedim çünkü

Ara:
1 nektarin
1 hurma
bitki çayı

Öğlen
tavuk yemeği (çok az iki kaşık bile değil)
Bulgur pilavı
Yoğurt

Ara
Türk kahvesi

Akşamı daha sonra yazarım
Akşam 7 gibi yürüyüşe çıkmayı planlıyorum. 40-45 dk ile başlayacağım.
Su şimdilik 1 lt yürüyüşte ve akşam 2.5-3 lt olur inş

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim

Hoşgeldin Ayse. Derya ben kaptan yardimcisi. Takimimuzin enerjisi oldukça yuksek. Sende zamanla bunu görürsün zaten. Hep beraber bu kilolardan kurtulucaz. Bende yeni doğum yaptim bebisim 20 günlük. Ve tekrardan doğum kilolarini vermek için yarismaya basladim. Takimimizin bebek olması konusunda inanılmaz bi uguru var. Hamile kalmak isteyen herkes simdi hamile yada benim gibi doğum yaptı :)) sende en hayirli vakitte tekrar hamile kalirsin inşaallah. Aslında en önemli kuralimiz aktif katilinin olması ve düzenli bildirimlerin yapilmasi. Şimdiden basarilar dilerim.

.

Merhaba Derya,
Bebişini cennet kokulu yanaklarından öpüyorum.Uğurunuza inanıyorum inşallah hamile kalana kadar eksiler olur sonra da sağlıklı artılar.
Şimdi hafif bir akşam yemeği yiyorum. Tatil sonrası faydasını gördüm diyen bir arkadaşın tavsiyesi:

4 kaşık haşlanmış kara buğday (çabucak haşlandı)
1 sb yoğurt
Salatalık
Nane
Azıcık su
Yaz için hafif ve sağlıklı olur diye düşünüyorum. Hem de şu bayram sonrası şişliği alsın.
Arkadaşım tüm gün bunu yemiş ama ben bugün akşam öğünü olarak tüketeceğim. Sonra 19:30 da bir öğrencim ile yürüyüş yapacağım. Dönüşte meyve yerim.

Sevgiler

Afiyet olsun canım yürüyüş en ideal spor yapabilmen çok iyi :)

Hoş geldin canım
Umarım kalıcı olursun

Öğlen

2 şekersiz bisküvi
Limonlu light cola

Akşam
Yeşil salata balık

Bu hafta da geçsinde bütün yiyeceklerimi götüreceğim işyerine

Birazda utanıyorum ama millet ton balığı götürüp tost makinesinde tost yapıyor
Bende bir tabak yemek yemeye çekiniyorum

Hosgeldin canım yardımcı olmuslar zaten umarım hem istediğin kiloya hemde bebeğine kavusursun
kız niye çekiniyordu light kolalar kovalasin seni

Yeniden merhaba,
45 dk diye niyetlendim ama 1 saat 15 dk sürdü yanımdaki arkadaş iyi oldu. Eve gelince de tarçınlı süt içtim benim için süt içmek zor olsa da.
1 haftaya değil belki ama 10 güne faydası olur inş diyete devam edersem

Olur canım süper basladin

ben eşleşmeyi yaptım hadi bakalım kızlar sıra sizde menüler sporlar konuşsun cumaya kadar alınan kilolar gitsin az yeyin azzz

Vuuv kaptanım bir döndün pir döndün
Hic yemediğinde öyle yediriyorum ama öyle alissin istemiyorum, bugün daha iyiydi çok şükür
hahahah çok orijinal ya
Ye canım sen ye,canın çeker kıyamam,hem insan kaç kere hamile oluyo omrunde
Ayy nasıl özendim ya Utanıyorum seninkinin yaninda benim yediklerim
Ben EceZ den umutluyum
Hoşgeldin tatlım,bizim grup her iki konuda da çok uğurlu, hedef ve isteğine kavuşursun inşallah
Sağlıklı besleniyorum,ben çok dikkat ederim de canım cekinmeben dışardan yemek istemiyorum artik mümkün oldukca
sütun yaninda da elma tüketirsen hazmı kolaylaştırır canım kabız olmazsin

Kızlar çok zorlaniyorum,gelmeden demiştim zaten mezun olmalıyım izmire gitmeden diye:-( annem bi taraftan misafirliğe gittiğimiz es dost bi taraftan:-( direkt diyetteyim diyorum ama kendi evinde yap diyorlar,dinletemiyorum:-( oğlumu bezden çıkarmadan gidilecek yerlere gidelim diyorum, sürekli dışarıdayız, dikkat ediyorum ama olmuyo, tabagimdakilerin yarısından fazlasını geri gönderiyorum, bazen annemle paylaşıyorum.menüme geceyim
Sabah:1.5 poğaça(annem yapmış,uyanık olsam engellerdim.sıcak sıcak çok güzeldi,zor tuttum kendimi)
7zeytin,yarim domates-salatalik,bi avuç ici beyaz peynir.
Biberiye cayi
Ara:3 mürdüm eriği
Misafirlik ler:2 baklava
Aksam :bol salata ,1sb ayran ve mangal(evet yine)
Misafirlik: yarim minnacık kek,kurabiye,bir top sade dondurma
Eve geldik kardeşim afyon lokumu getirmis kaymaklı ,su an bana baka baka yiyorlar,sabah yerim simdi olmaz dedim ama için gidiyo.bu saatte yorulduk diye kimse yürüyüşe de gelmiyo benimlene yapsam kilo veremezsem izne mi ayrılsam takimi olumsuz etkilememek için? @katre-i dem kaptanım ne dersin?

Elma yiyemiyorum çok fazla ama eşime söyledim alsın diye en azından yarım yesem iyidir. Ben klasik yaz meyvecisiyim. kiraz, çilek, üzüm, şeftali, kayısı, erik, karpuz. Kışın sadece armut ve mandalina:) Elmayı zorlarsam yerim ama süt ile ikisini hiç yiyemem sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…