Hoşgeldin ayşe hergünün sonunda menünü ve içtiğin su miktarını yazarsan bir de buna yapabildiğin bir spor eklersen harika olur. burda motive olmak için katılım önemli.Merhaba Katre-i dem in kabulu ile bugün 10.takıma katılmış bulunuyorum. 1.sayfa dışında güncel kurallar var mı arkadaşlar?
Vermeyi planladığım 11 kg var ve sizin desteğiniz ile motive olup 64 rakamını görmeyi umuyorum. Takım çağrısında belirttiğim gibi yeni bir bebek planımız da var bu arada o da olursa daha az ve dengeli kilo almak istiyorum.
Adım ayşe
Kilo:75
Boy:160
Hedef kilo:64
Sevgiler
Oh çok şanslısın canım bu zamanda doğal bişey bulmak çok zorGelmem mi . Bu grupa girdik ten sonra buyuk çoğunlukla abur cubur çıkmıştı zaten hayatımdan. Çok çok az yiyorum yesemde . Sağol un annem babam da memleketten . Erik ve salatalık birde pekmez göndermişler . Herşeyi mümkün olduğunca doğal tüketmeye çalışıyorum. Şimdilik bu kadar . Bakalım kimler mezun olacak yakın zamanlarda
Çocuklar sınırları seviyor aslında kendilerini güvende hissediyorlar o sınırlar içinde özgür bırakmalı yatma saati gelişimi için çok önemli zaten pek te gelişkin maaşallah boyu bana yaklaştı şimdiden:)Dinsizin hakkından imansız gelmiş desene
Maaşallah Allah nazarlardan saklasın canımAynen canim yazicam.
Bizde iyiyiz çok şükür canim. Normal doğum olduğu için çok cabuk toparlandim evet yaaa çokguzelll kizimm masaallahh. Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu iinşallah
Teşekkür ederim seabahar:)Hoşgeldin ayşe hergünün sonunda menünü ve içtiğin su miktarını yazarsan bir de buna yapabildiğin bir spor eklersen harika olur. burda motive olmak için katılım önemli.
Umarım biran önce kilolarından kurtulup bebeğine kavuşursun bunun içinde doğru takımdasın başarılar
Merhaba Katre-i dem in kabulu ile bugün 10.takıma katılmış bulunuyorum. 1.sayfa dışında güncel kurallar var mı arkadaşlar?
Vermeyi planladığım 11 kg var ve sizin desteğiniz ile motive olup 64 rakamını görmeyi umuyorum. Takım çağrısında belirttiğim gibi yeni bir bebek planımız da var bu arada o da olursa daha az ve dengeli kilo almak istiyorum.
Adım ayşe
Sevgiler
.Hoşgeldin Ayse. Derya ben kaptan yardimcisi. Takimimuzin enerjisi oldukça yuksek. Sende zamanla bunu görürsün zaten. Hep beraber bu kilolardan kurtulucaz. Bende yeni doğum yaptim bebisim 20 günlük. Ve tekrardan doğum kilolarini vermek için yarismaya basladim. Takimimizin bebek olması konusunda inanılmaz bi uguru var. Hamile kalmak isteyen herkes simdi hamile yada benim gibi doğum yaptı :)) sende en hayirli vakitte tekrar hamile kalirsin inşaallah. Aslında en önemli kuralimiz aktif katilinin olması ve düzenli bildirimlerin yapilmasi. Şimdiden basarilar dilerim.
Afiyet olsun canım yürüyüş en ideal spor yapabilmen çok iyi :).
Merhaba Derya,
Bebişini cennet kokulu yanaklarından öpüyorum.Uğurunuza inanıyorum inşallah hamile kalana kadar eksiler olur sonra da sağlıklı artılar.
Şimdi hafif bir akşam yemeği yiyorum. Tatil sonrası faydasını gördüm diyen bir arkadaşın tavsiyesi:
4 kaşık haşlanmış kara buğday (çabucak haşlandı)
1 sb yoğurt
Salatalık
Nane
Azıcık su
Yaz için hafif ve sağlıklı olur diye düşünüyorum. Hem de şu bayram sonrası şişliği alsın.
Arkadaşım tüm gün bunu yemiş ama ben bugün akşam öğünü olarak tüketeceğim. Sonra 19:30 da bir öğrencim ile yürüyüş yapacağım. Dönüşte meyve yerim.
Sevgiler
Merhaba Katre-i dem in kabulu ile bugün 10.takıma katılmış bulunuyorum. 1.sayfa dışında güncel kurallar var mı arkadaşlar?
Adım ayşe
Sevgiler
Afiyet olsun canım yürüyüş en ideal spor yapabilmen çok iyi :)
Çok beğendi herkes hiç kötü yorum almadım şimdi biraz aktı boyası pembe yaptırcam dönünce onun daha güzel olacağını düşünüyorum Sarıya pembe daha iyi oluyorCanım ne zamandır sorcam soramadım
Saçlarla ilgili Nasıl dönütler aldın
Ben çok beğendim çok güzel olmuştu
Hosgeldin canım yardımcı olmuslar zaten umarım hem istediğin kiloya hemde bebeğine kavusursunMerhaba Katre-i dem in kabulu ile bugün 10.takıma katılmış bulunuyorum. 1.sayfa dışında güncel kurallar var mı arkadaşlar?
Adım ayşe
Sevgiler
kız niye çekiniyordu light kolalar kovalasin seniÖğlen
2 şekersiz bisküvi
Limonlu light cola
Akşam
Yeşil salata balık
Bu hafta da geçsinde bütün yiyeceklerimi götüreceğim işyerine
Birazda utanıyorum ama millet ton balığı götürüp tost makinesinde tost yapıyor
Bende bir tabak yemek yemeye çekiniyorum
Olur canım süper basladinYeniden merhaba,
45 dk diye niyetlendim ama 1 saat 15 dk sürdü yanımdaki arkadaş iyi oldu. Eve gelince de tarçınlı süt içtim benim için süt içmek zor olsa da.
1 haftaya değil belki ama 10 güne faydası Olur canim olur inş diyete devam edersem
Hosgeldin canım yardımcı olmuslar zaten umarım hem istediğin kiloya hemde bebeğine kavusursun
kız niye çekiniyordu light kolalar kovalasin seni
Vuuv kaptanım bir döndün pir döndün
Hic yemediğinde öyle yediriyorum ama öyle alissin istemiyorum, bugün daha iyiydi çok şüküroldukça azmış benimkide aynı ama çikolatada versen yemez acayip derecede sökme takma meraklısı ben bunlarla ilgilenirken yediriyorum mama sandalyesinin üzerinde tornavida içleri açılmış arabalar oyuncaklar sanırsın oto tamircisi
piknik anımıda anlatıp uykuya koşuyorum
biz pikniğe gittik ama çok doğal bir yer at yaylası diye geçer pek kimse bilmez saklı kalmış güzellik
heryerde inekler mandalar var benim oğlan bayıldı inek peşinde geziyor arkadada ormanın içinde bi inek bizden çekindiği için geçemiyor sandık yanına yanaştık kı doğum yapıyor neyse hayvanı yanlız bıraktık malum insanlardan utanıyorlar
biraz zaman geçti tamamladı ama eşini düşüremedi biz yana döne sahip arıyoruz kimse yok
buzagı kalkamıyor saatler geçti kalkması gerekli emmesi gerekli yok
aldı beni derdi malum emzirme manyagı oldum
buzagıyı anneye yanaştırıyoruz yok emmiyor
annede pek hevesli degil dogru duzgun yalamadı ormanın içi serin üşüdü neyse eşimle güneşe çektik
eşimi gönderdim git aşagıdaki köye söyle cumayıda kılar gelirsin gitti söylemiş camide herkese yok arkadaş gelen giden yok 6-7 saat oldu buzagıyı yabanı hayvan yer diye gidemiyoruz eve sonunda geldi sahibi baya bi teşekkür etti illa tutturdu para veriyim dedik lazım değil götür emsin emmedi
bunu şimdi versem 2,500 eder başkası görse atara arabaya satardı ben hala abi götürde emsin diyorum
sonra biz toparlananan kadar adam tekrar geldi 3 bidon süt bunları bari alın diye bugun kuzucuguma yogurt yaptım bu vekayınvalidemin sütü aynı peki benim aldığım süt ne yemin ederim 3te 2 si su degilse bende boşuna okudum okulu
eşim dalga geçiyor benim hatun biraz daha dursa buzagıyı emzircekti diye
Ye canım sen ye,canın çeker kıyamam,hem insan kaç kere hamile oluyo omrundeKızçeler selamlar ben arada sizlere gorunup kacarim.Ben hâlâ zayıflama modundan cikamamisim. Saka bir yana dikkat ediyorum yediklerime. Akşamlari en fazla 1 dilim ekmek yiyorum. Dun aksam pilavda vardı menude ama. Ben en fazla 5 kaşık yedim . Ekmek yok tabikide Abartmadan yediklerime dikkat ediyorum. . Ara sıra konuk olurum sizlere canlar opuldunuz .
Ayy nasıl özendim yaCanım memeyi bıraksın 3 yaşından sonra rahat edersin inşallah uyku düzeni oluşturursan hele sorun olmaz hiç.
Benimki emerken öğle uykusu uyuyrdu memeyle birlikte onu da bıraktı sonra eziyetin bini bin para bende dedim senmisin eziyet eden 8 de yatırma başladım ama hiç müsaade göstermedim gece de 2-3 çişe kaldırdım sabah 8 de de kalkıyordu ama akşamları rahat oluyordumhala rahatım:))
Utanıyorum seninkinin yaninda benim yediklerimDünkü menumu yazayim;
sabah aç karnina 2 bardak su
Kahvalti; 2 haslanmis yumurta, 1 KK kasar, 3 zzeytin, 1 tane kirmizi koz biber, domates, salata, 2 dilim ekmek, 1 yk tahin pekmez
Ara; 2 bardak şekersiz incir kompostosu, 1 aavuç kuruyemis, 2 tane hurma
Aksam, 1 kase mercimek corbasi, 1 tabak firinda oturtma, 2 bardak ayran, domates, salata, 2 dilim ekmek.
Su; 2-2.5 lt
Spor; yok
BenGelmem mi . Bu grupa girdik ten sonra buyuk çoğunlukla abur cubur çıkmıştı zaten hayatımdan. Çok çok az yiyorum yesemde . Sağol un annem babam da memleketten . Erik ve salatalık birde pekmez göndermişler . Herşeyi mümkün olduğunca doğal tüketmeye çalışıyorum. Şimdilik bu kadar . Bakalım kimler mezun olacak yakın zamanlarda
Hoşgeldin tatlım,bizim grup her iki konuda da çok uğurlu, hedef ve isteğine kavuşursun inşallahMerhaba Katre-i dem in kabulu ile bugün 10.takıma katılmış bulunuyorum. 1.sayfa dışında güncel kurallar var mı arkadaşlar?
Adım ayşe
Sevgiler
Sağlıklı besleniyorum,ben çok dikkat ederim de canım cekinmeÖğlen
2 şekersiz bisküvi
Limonlu light cola
Akşam
Yeşil salata balık
Bu hafta da geçsinde bütün yiyeceklerimi götüreceğim işyerine
Birazda utanıyorum ama millet ton balığı götürüp tost makinesinde tost yapıyor
Bende bir tabak yemek yemeye çekiniyorum
sütun yaninda da elma tüketirsen hazmı kolaylaştırır canım kabız olmazsinYeniden merhaba,
45 dk diye niyetlendim ama 1 saat 15 dk sürdü yanımdaki arkadaş iyi oldu. Eve gelince de tarçınlı süt içtim benim için süt içmek zor olsa da.
1 haftaya değil belki ama 10 güne faydası olur inş diyete devam edersem
Vuuv kaptanım bir döndün pir döndün
Hic yemediğinde öyle yediriyorum ama öyle alissin istemiyorum, bugün daha iyiydi çok şükür
hahahah çok orijinal ya
Ye canım sen ye,canın çeker kıyamam,hem insan kaç kere hamile oluyo omrunde
Ayy nasıl özendim ya
Utanıyorum seninkinin yaninda benim yediklerim
BenEceZ den umutluyum
Hoşgeldin tatlım,bizim grup her iki konuda da çok uğurlu, hedef ve isteğine kavuşursun inşallah
Sağlıklı besleniyorum,ben çok dikkat ederim de canım cekinmeben dışardan yemek istemiyorum artik mümkün oldukca
sütun yaninda da elma tüketirsen hazmı kolaylaştırır canım kabız olmazsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?