- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
Öncesinde ya da so rasında bi dene bakalım,eksi seversen arjantin yeElma yiyemiyorum çok fazla ama eşime söyledim alsın diye en azından yarım yesem iyidir. Ben klasik yaz meyvecisiyim. kiraz, çilek, üzüm, şeftali, kayısı, erik, karpuz. Kışın sadece armut ve mandalina:) Elmayı zorlarsam yerim ama süt ile ikisini hiç yiyemem sanırım
Hoşgeldin tatlım,sabah ac karna lavabodan sonraki kilonu dikkate alıyoruz,tartılabilirsin tabi ki.bu cuma deneme suren baslar, öğlen 1e kadar bildirim yapmalisin.Tüm kurallar ilk sayfada mevcut, bi kaç güne alisirsin zatenSelam ben grubun yeni uyesiyim 18 yasindayim dun 67 kiloyu gorunce sok oldum cunku gecen sene 57 idim eski kiloma donmem sart kiyafetlerim cok kotu duruyor yarin sabah tekrar tartilip bildirmelimiyim bu hafta ki bildirimde ben de var miyim yarin yediklerimi de yazarim hayirli ugurlu olsun :)
Hoşgeldin takıma yolcukardelen herşeyi söylemiş ama takıldığın bişey olursa sorarsın bol katılım bekliyoruz baştan söyleyelim bir görünüp kaybolma Sakın bu senin motivasyonun içinde iyi olacak emin ol bir de her gün menünü suyunu varsa sporunu yazman gerekiyor canım başarılarSelam ben grubun yeni uyesiyim 18 yasindayim dun 67 kiloyu gorunce sok oldum cunku gecen sene 57 idim eski kiloma donmem sart kiyafetlerim cok kotu duruyor yarin sabah tekrar tartilip bildirmelimiyim bu hafta ki bildirimde ben de var miyim yarin yediklerimi de yazarim hayirli ugurlu olsun :)
Selam ben grubun yeni uyesiyim 18 yasindayim dun 67 kiloyu gorunce sok oldum cunku gecen sene 57 idim eski kiloma donmem sart kiyafetlerim cok kotu duruyor yarin sabah tekrar tartilip bildirmelimiyim bu hafta ki bildirimde ben de var miyim yarin yediklerimi de yazarim hayirli ugurlu olsun :)
12 Temmuz
1. grup: güneşin kızları
@Ses35 :60 dk yüzme+45 dk yürüyüş
@yolcukardelen :
@katre-i dem :
L littlelamp :
Prens annesi :
2.grup rüzgarın kızları
@breeze3547 :
R RoseAnge :
@aysedurmaz :
EceZ :
T tuba52 :
Bayram da bitti tatili de nerde bu bayanlar
ARANIYOR
yazısı çıkardım bulana ödül vercem
Kızlar kendim çalıp kendim oynuyorum takım da listede terkedilmiş gibi
Ceza sistemi mi getirsem acaba bilemedim
Çabuk takıma geliiiiiiiin acil bekleniyorsunuz cumaya son 2 kaldı hadi hadi!
Kızlar çok zorlaniyorum,gelmeden demiştim zaten mezun olmalıyım izmire gitmeden diye:-( annem bi taraftan misafirliğe gittiğimiz es dost bi taraftan:-( direkt diyetteyim diyorum ama kendi evinde yap diyorlar,dinletemiyorum:-( oğlumu bezden çıkarmadan gidilecek yerlere gidelim diyorum, sürekli dışarıdayız, dikkat ediyorum ama olmuyo, tabagimdakilerin yarısından fazlasını geri gönderiyorum, bazen annemle paylaşıyorum.menüme geceyim
Sabah:1.5 poğaça(annem yapmış,uyanık olsam engellerdim.sıcak sıcak çok güzeldi,zor tuttum kendimi)
7zeytin,yarim domates-salatalik,bi avuç ici beyaz peynir.
Biberiye cayi
Ara:3 mürdüm eriği
Misafirlik ler:2 baklava
Aksam :bol salata ,1sb ayran ve mangal(evet yine)
Misafirlik: yarim minnacık kek,kurabiye,bir top sade dondurma
Eve geldik kardeşim afyon lokumu getirmis kaymaklı ,su an bana baka baka yiyorlar,sabah yerim simdi olmaz dedim ama için gidiyo.bu saatte yorulduk diye kimse yürüyüşe de gelmiyo benimlene yapsam kilo veremezsem izne mi ayrılsam takimi olumsuz etkilememek için? @katre-i dem kaptanım ne dersin?
Körün istediği bir göz. Allah verdi iki göz . Yarışmada olsam çiğ çiğ yemistim seni. Anne bir yandan misafirler bir yandan. Kilo aldırmak için yarışa girmişler gibiler hepsi.
Senin tatlıya ihtiyacın var canisiGünaydın herkese
Anlam veremediğim şekilde dünden bugüne +500 çıktım
Tatilde bile +500 olmadım
Yediklerimde normal her gün yüzüyorum Bir de
Tempolu şekilde anlamadım bu sefer
Senin tatlıya ihtiyacın var canisi
Dünkü menüm
Sabah
Peynir ve yağsız sütten kahve
Öğlen
1 dilim çikolatalı kek
Akşam
Yeşil salata 2 susamlı kraker
Kek yediğim için 1 saat kadar yüzdüm yorgun yorgun
Bugün
Sabah kahvaltısı
Yarım dürüm
Keçi peyniri
Kızçeler selamlar ben arada sizlere gorunup kacarim.Ben hâlâ zayıflama modundan cikamamisim. Saka bir yana dikkat ediyorum yediklerime. Akşamlari en fazla 1 dilim ekmek yiyorum. Dun aksam pilavda vardı menude ama. Ben en fazla 5 kaşık yedim . Ekmek yok tabikide Abartmadan yediklerime dikkat ediyorum. . Ara sıra konuk olurum sizlere canlar opuldunuz .
Bundan sonra olabildiğince menü paylasicam. Boylece kaçamak yapmam
Merhaba Katre-i dem in kabulu ile bugün 10.takıma katılmış bulunuyorum. 1.sayfa dışında güncel kurallar var mı arkadaşlar?
Vermeyi planladığım 11 kg var ve sizin desteğiniz ile motive olup 64 rakamını görmeyi umuyorum. Takım çağrısında belirttiğim gibi yeni bir bebek planımız da var bu arada o da olursa daha az ve dengeli kilo almak istiyorum.
Adım ayşe
Kilo:75
Boy:160
Hedef kilo:64
Sevgiler
Teşekkür ederim seabahar:)
Dün tatilden (bayram) döndük ramazanda verdiğimi sandığım herşey geri gelmiş.
Bu sabah kahvaltım
2 kk peynir
domates salatalık
normal çay
ekmeğin köşe kısmı ama minicik
1 tane minik bayram şekeri bayramda yemedim çünkü
Ara:
1 nektarin
1 hurma
bitki çayı
Öğlen
tavuk yemeği (çok az iki kaşık bile değil)
Bulgur pilavı
Yoğurt
Ara
Türk kahvesi
Akşamı daha sonra yazarım
Akşam 7 gibi yürüyüşe çıkmayı planlıyorum. 40-45 dk ile başlayacağım.
Su şimdilik 1 lt yürüyüşte ve akşam 2.5-3 lt olur inş
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim
Öğlen
2 şekersiz bisküvi
Limonlu light cola
Akşam
Yeşil salata balık
Bu hafta da geçsinde bütün yiyeceklerimi götüreceğim işyerine
Birazda utanıyorum ama millet ton balığı götürüp tost makinesinde tost yapıyor
Bende bir tabak yemek yemeye çekiniyorum
Yeniden merhaba,
45 dk diye niyetlendim ama 1 saat 15 dk sürdü yanımdaki arkadaş iyi oldu. Eve gelince de tarçınlı süt içtim benim için süt içmek zor olsa da.
1 haftaya değil belki ama 10 güne faydası olur inş diyete devam edersem
Kızlar çok zorlaniyorum,gelmeden demiştim zaten mezun olmalıyım izmire gitmeden diye:-( annem bi taraftan misafirliğe gittiğimiz es dost bi taraftan:-( direkt diyetteyim diyorum ama kendi evinde yap diyorlar,dinletemiyorum:-( oğlumu bezden çıkarmadan gidilecek yerlere gidelim diyorum, sürekli dışarıdayız, dikkat ediyorum ama olmuyo, tabagimdakilerin yarısından fazlasını geri gönderiyorum, bazen annemle paylaşıyorum.menüme geceyim
Sabah:1.5 poğaça(annem yapmış,uyanık olsam engellerdim.sıcak sıcak çok güzeldi,zor tuttum kendimi)
7zeytin,yarim domates-salatalik,bi avuç ici beyaz peynir.
Biberiye cayi
Ara:3 mürdüm eriği
Misafirlik ler:2 baklava
Aksam :bol salata ,1sb ayran ve mangal(evet yine)
Misafirlik: yarim minnacık kek,kurabiye,bir top sade dondurma
Eve geldik kardeşim afyon lokumu getirmis kaymaklı ,su an bana baka baka yiyorlar,sabah yerim simdi olmaz dedim ama için gidiyo.bu saatte yorulduk diye kimse yürüyüşe de gelmiyo benimlene yapsam kilo veremezsem izne mi ayrılsam takimi olumsuz etkilememek için? @katre-i dem kaptanım ne dersin?
Selam hoşgeldin aramıza.Selam ben grubun yeni uyesiyim 18 yasindayim dun 67 kiloyu gorunce sok oldum cunku gecen sene 57 idim eski kiloma donmem sart kiyafetlerim cok kotu duruyor yarin sabah tekrar tartilip bildirmelimiyim bu hafta ki bildirimde ben de var miyim yarin yediklerimi de yazarim hayirli ugurlu olsun :)
Gunaydin Kizlar :))
Dünkü menüm;
Kahvalti, domates, salata, maydanoz, 1kk kasar, 5 zeytin, 1 koz kirmizi biber, 1 yk tahin pekmez, 1 bardak sut, 2-2.5 dilim ekmek
Ara, 1 büyük bardak skersiz kiraz kompostosu, türk kahvesi, 3 hurma, yarim avuç kuruyemiş, 1 parca çikolata
Aksam, 3 dilim yumurtalı ekmek ve kahvaltilik
Ara, cay ve 2 parca köme
Ara, kizim çok emince aciktim kalan 1 dilim yumurtali ekmeği yedim
Su, 1.5 lt
Spor yok
Yumurtalı ekmek kızartmamı
Menü güzel. Su az mı olmuş ne. Susamıyor musun bu sıcakta
Evet canim kizartma maalesefevde bir suru ekmek birikmişbende atmadim ddeğerlendirelim dedim. Canim bu günlerdecanim cçok su istemiyor. Birde yazmayaunutmusum rezene cayida iciyorum 2 bardak ggünde
Diyorsunki ben emziriyorum yakarım onları
İyi yapmışsın. Aklında olsun illa biliyorsundurda çakma pizza da yapabilirsin. O daha zararsız fırında güzel oluyor
Valla zorla yiyeceğim artık ne ekşi ne tatlı yiyebiliyorum. Çocukken çatur çutur yerdim kızıma hamileyken midem bulandı daha yiyemedim.Öncesinde ya da so rasında bi dene bakalım,eksi seversen arjantin ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?