- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
Aa hiç görmedim listelerde hangi günler canım yazarsan ben eklerimCanım ben her gun 1 saat yüzüyorum yazıyorum da ama sanırım yanlış yapıyorum
Bilmiyorum niye çıkmıyor
Ayşe böyle veda edip nereye gidiyorsun oldu mu şimdi anlat bakayım noldu niye ayrılıyorsun böyle pes etmek var mıMerhaba
Hepiniz hakkinizi helal edin. Sorunlarimla yasantimla kafanızı sisirdim 2 aydır.
Desteginiz yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
Faydalı şeyler öğrendim sizlerden.
83 ile başlayıp 78.5 ile veda ediyorum sizlere.
Kaptanım @katre-i dem,yardimcimiz taze annemizkimyager1508 , spor kaptanimiz @Ses35 , beni sizinle tanıştıran can arkadasim @sosyoloji12 başta olmak üzere hepinize teşekkür ederim tekrar.
Kendinize sağlıklı bakın. Inşallah 1 aya kalmaz 3 5 kilo verirsiniz hepiniz..
Elmayı ben de pek yemem zaten çok acıktırıyor beni bende mevsim meyvesi yerim yanına süt yoğurt badem fındık ve ya ceviz den biri güzel olurValla zorla yiyeceğim artık ne ekşi ne tatlı yiyebiliyorum. Çocukken çatur çutur yerdim kızıma hamileyken midem bulandı daha yiyemedim.
Merhaba
Hepiniz hakkinizi helal edin. Sorunlarimla yasantimla kafanızı sisirdim 2 aydır.
Desteginiz yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
Faydalı şeyler öğrendim sizlerden.
83 ile başlayıp 78.5 ile veda ediyorum sizlere.
Kaptanım @katre-i dem,yardimcimiz taze annemizkimyager1508 , spor kaptanimiz @Ses35 , beni sizinle tanıştıran can arkadasim @sosyoloji12 başta olmak üzere hepinize teşekkür ederim tekrar.
Kendinize sağlıklı bakın. Inşallah 1 aya kalmaz 3 5 kilo verirsiniz hepiniz..
Canim toparlanamaz misin iki ay olmustur sen gelelim cuma izinli yazabiliriz istersenKızlar çok zorlaniyorum,gelmeden demiştim zaten mezun olmalıyım izmire gitmeden diye:-( annem bi taraftan misafirliğe gittiğimiz es dost bi taraftan:-( direkt diyetteyim diyorum ama kendi evinde yap diyorlar,dinletemiyorum:-( oğlumu bezden çıkarmadan gidilecek yerlere gidelim diyorum, sürekli dışarıdayız, dikkat ediyorum ama olmuyo, tabagimdakilerin yarısından fazlasını geri gönderiyorum, bazen annemle paylaşıyorum.menüme geceyim
Sabah:1.5 poğaça(annem yapmış,uyanık olsam engellerdim.sıcak sıcak çok güzeldi,zor tuttum kendimi)
7zeytin,yarim domates-salatalik,bi avuç ici beyaz peynir.
Biberiye cayi
Ara:3 mürdüm eriği
Misafirlik ler:2 baklava
Aksam :bol salata ,1sb ayran ve mangal(evet yine)
Misafirlik: yarim minnacık kek,kurabiye,bir top sade dondurma
Eve geldik kardeşim afyon lokumu getirmis kaymaklı ,su an bana baka baka yiyorlar,sabah yerim simdi olmaz dedim ama için gidiyo.bu saatte yorulduk diye kimse yürüyüşe de gelmiyo benimlene yapsam kilo veremezsem izne mi ayrılsam takimi olumsuz etkilememek için? @katre-i dem kaptanım ne dersin?
Sütle birazda olur canım oda iyiElma yiyemiyorum çok fazla ama eşime söyledim alsın diye en azından yarım yesem iyidir. Ben klasik yaz meyvecisiyim. kiraz, çilek, üzüm, şeftali, kayısı, erik, karpuz. Kışın sadece armut ve mandalina:) Elmayı zorlarsam yerim ama süt ile ikisini hiç yiyemem sanırım
Hg canım yardımcı olmuşlar zaten hadi bol katılım bekliyoruz superrrSelam ben grubun yeni uyesiyim 18 yasindayim dun 67 kiloyu gorunce sok oldum cunku gecen sene 57 idim eski kiloma donmem sart kiyafetlerim cok kotu duruyor yarin sabah tekrar tartilip bildirmelimiyim bu hafta ki bildirimde ben de var miyim yarin yediklerimi de yazarim hayirli ugurlu olsun :)
süper canım sen bu işi biliyorsunGünaydın kızlar
Sabah kahvaltım:
Zorla bir adet haşlanmış yumurta
1 kk tuzsuz peynir
1 avuç maydanoz
2 salatalık
1 wasa
250 ml de maydanoz suyu var
Ara: 1 adet dibek kahvesi 5 fındık
ekliyorum hemenDerya telden yapamadım yeni gelenleri eklermisin
Sağol canım@Ses35 hayırlı olsun canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?