Revaniden ikinci çatalı almadığım için sıkıntıdan erir o yağlarPz.tesi menüm ;
Sabah
1 kk light b.peynir
domates
salatalık
1 çk ev yapımı az şekerli vişne reçeli :)
1,5 dilim k.ekmek
ara: 1 nektari
Öğle:
Yoğurt
patlıcan kavurma
1 kase mercimek çorbası
ara: 1 çatal revani
akşam:
Salata
Izgara tavuk
Salı menüm ;
sabah
1 kk light b.peynir
domates
salatalık
1,5 dilim k.ekmek
1 haş. yumurta
öğle: saçlalı biftek
3 yk kısır
yoğurt
ara: 1 nektari (bu ara popüler meyvem)
Akşam
4 tane ızgara köfte
ızgara sebze
bir büyük bardak boy ayran
O zaman zorlama hic kendini ev yoğurdu yeValla zorla yiyeceğim artık ne ekşi ne tatlı yiyebiliyorum. Çocukken çatur çutur yerdim kızıma hamileyken midem bulandı daha yiyemedim.
dur kuzum dur nereye,hayırdır noldu:-(Merhaba
Hepiniz hakkinizi helal edin. Sorunlarimla yasantimla kafanızı sisirdim 2 aydır.
Desteginiz yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
Faydalı şeyler öğrendim sizlerden.
83 ile başlayıp 78.5 ile veda ediyorum sizlere.
Kaptanım @katre-i dem,yardimcimiz taze annemizkimyager1508 , spor kaptanimiz @Ses35 , beni sizinle tanıştıran can arkadasim @sosyoloji12 başta olmak üzere hepinize teşekkür ederim tekrar.
Kendinize sağlıklı bakın. Inşallah 1 aya kalmaz 3 5 kilo verirsiniz hepiniz..
Ayy canım kahve çektiGünaydın kızlar
Sabah kahvaltım:
Zorla bir adet haşlanmış yumurta
1 kk tuzsuz peynir
1 avuç maydanoz
2 salatalık
1 wasa
250 ml de maydanoz suyu var
Ara: 1 adet dibek kahvesi 5 fındık
Bilmiyorum,toplamaya çalışacağım canım,izin konusunu cuma sabah ki duruma gore kararalastiralim olur mu,boyle bırakıp gitmek istemiyorum:-(Canim toparlanamaz misin iki ay olmustur sen gelelim cuma izinli yazabiliriz istersen
Sütle birazda olur canım oda iyi
Hg canım yardımcı olmuşlar zaten hadi bol katılım bekliyoruz superrr
süper canım sen bu işi biliyorsun
Canım tartı o gün +600 farklıydı ama yol ödemi falan varsa simdi nasıl çıkarır bilmiyorum.üzerine damacana koyup doğruluğunu test edip onu mu dikkate alsam?Evet kızlar paylaşımı yetersiz kişileri geliyoruz @littlelamp uç hafta bildirim yapamayacak izin hakkı dolmadi ya diskalifiye ya kendı isteği diskalifiye olursa oylama gerek kendi ayrılırsa 6 ay sonra yarışabilir
@yolcukardelen izne ayrıldı tartıda farklıydı eve dönünce devam edersin tatlım o halde @aysedurmaz motivasyonu dustugu için takım değiştirmek yada ayrılmak istiyor iznede ayrılabilir cuma sabaha kadar düşünecek@Prens annesi ortalarda yok diskalifiyeEceZ paylaşımını artır @WanHeda paylaşımını artır T tuba52 perşembeye kadar tel bozuk musade ettik ama artık döndüğünde gerçekten zayıflamak işte aksi halde üzgünüm
Çok çok isabetli bi karar ,çok sevindim,canım benim tebrik ederim:-*:-*@Ses35 de artık kaptan yardımcımız hayırlı olsun
Anam ağlayasın geldi:-***10. TAKIM 473&474 ETAP***
WanHeda (94,4///%)etaplar birleşti kilosu ikiye bölündü
aslibo (59///%)bildirimsiz hamilelik nedeni ile ayrıldı
RoseAnge (66.4///%)etaplar birleşti kilosu ikiye bölündü
yolcukardelen (56.8///%) bildirimsiz izne ayrıldı
littlelamp (71.5///%)kendi isteği ile ayrıldı
tuba52 (90.8///%)472.etapta bildirim yapmadı etaplar birleşti kilosu 3 e bölündü
aysedurmaz (77.4///%) etaplar birleşti kilosu ikiye bölündü x takıma transfer oldu
ses35 (71.9///%) etaplar birleşti kilosu ikiye bölündü
Prensannesi(69.1///%) paylaşım yetersizliğinden diskalifiye edildi
kimyager1508(72.3/ //%) yeni üye,giris kilosu:73.2 hedef:66 giriş tar: 28.06.16 (mezun üye geri döndü)
EceZ(57///%) Yeni üye, giriş kilosu:57.4 hedef kilosu:51 giriş tarihi:19.06.16
10.takım ortalaması:%
Deneme süresindeki üyeler
askts (75///%) Yeni üye, giriş kilosu:75, hedef kilosu:64, giriş tarihi:12.07.16
Supernaturaaaallll (75///%) Yeni üye, giriş kilosu:67, hedef kilosu:57, giriş tarihi:13.07.16
__kartanesi__(60.5///%)Yeni üye, giriş kilosu:61.8 hedef kilosu:55 giriş tarihi:23.06.16- olumsuz
vorones(74///%) yeni üye,giris kilosu:75 hedef kilosu:56 24.06.16 (mezun üye geri döndü)-olumsuz
ermec(79///%) yeni üye giriş kilosu:79 hdf:68 girs:30.06.16-olumsuz
Kesinlikle seval ve derya ayakta tuttular takimiVe son durum bu kızlar evet bende tatil vs ilgilenemedim ama kimyager son dkya kadar buradaydı sonrada ses35 boş bırakmadı ama donusumuz muhteşem oldu artık gerçekten zayıflamak isteyenlerle devam edeceğiz yola
yok canım çıkarma bugün akraba faslı biraz rahatlayınca daha kolay olacak inşallah,yıkılmadım ayaktayım12 Temmuz
1. grup: güneşin kızları
@Ses35 :
@yolcukardelen:
@katre-i dem :
2.grup rüzgarın kızları
R RoseAnge :
EceZ :
T tuba52 :
Gidenlere birlikte spor listesinin son durumu bu kızlar
@yolcukardelen canım izne de ayrılsan da sporu bırakmayacağını düşündüğüm için listeden çıkarmadım ama yapamam dersen çıkarıp dönüşte eklerim yine karar senin
Ayşe böyle veda edip nereye gidiyorsun oldu mu şimdi anlat bakayım noldu niye ayrılıyorsun böyle pes etmek var mı
Aaaa canim noldu kiii neden pes ediyorsun??
@aysedurmaz dediğim gibi cumaya kadar vakit var iyi dusun canim
Pes etmedim kızlar. Sadece sıkıldım. Ara mi vereyim takım mi degistireyim yoksa tamamen mi birakiyim takımları bilemedim. Hem takımın başarısını düşürmemek hem de kuralları ihlal etmemek adına çıkmak istedim.kaptanim da cumaya kadar düşün dedi. Diyeti bırakmam mümkün değil. 77 yi gördükten sonra 79.5 olmak fena canımı sıktı. Bugün farklı bişeye başladım. Leslie ye de başladım. Ama kendi kendime devam edicem bi süre.Revaniden ikinci çatalı almadığım için sıkıntıdan erir o yağlargayet guzel
O zaman zorlama hic kendini ev yoğurdu ye
dur kuzum dur nereye,hayırdır noldu:-(
Sağol canım sen de fırsat buldukça geldin RoseAnge de öyle.benim de çıkarasım yok zaten kanki bırakmam seni:))Ayy canım kahve çekti
Bilmiyorum,toplamaya çalışacağım canım,izin konusunu cuma sabah ki duruma gore kararalastiralim olur mu,boyle bırakıp gitmek istemiyorum:-(
Canım tartı o gün +600 farklıydı ama yol ödemi falan varsa simdi nasıl çıkarır bilmiyorum.üzerine damacana koyup doğruluğunu test edip onu mu dikkate alsam?
Çok çok isabetli bi karar ,çok sevindim,canım benim tebrik ederim:-*:-*
Anam ağlayasın geldi:--(nazara mi geldim noldu:-(
Kesinlikle seval ve derya ayakta tuttular takimi
yok canım çıkarma bugün akraba faslı biraz rahatlayınca daha kolay olacak inşallah,yıkılmadım ayaktayım
Tatilden önce iyidin ayşecim şimdi artı olunca morelin bozuldu ama hepimiz aynı durumdayız bu hafta toparlayıp daha iyi yerlere gelcez bizi bırakıp gitmeni istemeyiz ama son karar tabi seninPes etmedim kızlar. Sadece sıkıldım. Ara mi vereyim takım mi degistireyim yoksa tamamen mi birakiyim takımları bilemedim. Hem takımın başarısını düşürmemek hem de kuralları ihlal etmemek adına çıkmak istedim.kaptanim da cumaya kadar düşün dedi. Diyeti bırakmam mümkün değil. 77 yi gördükten sonra 79.5 olmak fena canımı sıktı. Bugün farklı bişeye başladım. Leslie ye de başladım. Ama kendi kendime devam edicem bi süre.
Nasıl olacak canım?A askts ve S Supernaturaaaallll kızlar spor yarışması yapıyoruz isterseniz sizide listeye ekleyebilirim
Öncelikle geçmiş olsun canım hafta da 4 gün gayet iyi çok yoğun beklemiyorum zaten haftada en az 135 dk yeterli yazıyorum o zaman seni:)Nasıl olacak canım?
Ben bu hafta yeni başladığım ve bel fıtığı başlangıcım olduğu için bir gün yapıp bir gün dinlenmeyi düşünüyorum. Haftasonu da ek olarak bir saat yüzerim diye düşündüm. Yani haftada 3 gün yürüyüp 1 gün yüzmeyi planlıyorum. Haftaya iznim biteceği için işle birlikte yoğun spor yapamam.
Ama yarışma fındık fıstık çocuklar gibi beni de oyuna alırsa neden olmasın..Önemli olan yarışmaktı derim:)
+600 tartı farkıdır sanırım ama bu hafta zaten herkesden artiyi bekliyorum malum bayram donusu ama verebildiğini kardir cumaya kadarAyy canım kahve çekti
Bilmiyorum,toplamaya çalışacağım canım,izin konusunu cuma sabah ki duruma gore kararalastiralim olur mu,boyle bırakıp gitmek istemiyorum:-(
Canım tartı o gün +600 farklıydı ama yol ödemi falan varsa simdi nasıl çıkarır bilmiyorum.üzerine damacana koyup doğruluğunu test edip onu mu dikkate alsam?
Çok çok isabetli bi karar ,çok sevindim,canım benim tebrik ederim:-*:-*
Anam ağlayasın geldi:--(nazara mi geldim noldu:-(
Kesinlikle seval ve derya ayakta tuttular takimi
yok canım çıkarma bugün akraba faslı biraz rahatlayınca daha kolay olacak inşallah,yıkılmadım ayaktayım
canım kurallar her takımda aynı aradığınız motiveyi bulursan başka takımda değiştirebilirsiniz ama eğer sikildiysan izne ayırabilirizPes etmedim kızlar. Sadece sıkıldım. Ara mi vereyim takım mi degistireyim yoksa tamamen mi birakiyim takımları bilemedim. Hem takımın başarısını düşürmemek hem de kuralları ihlal etmemek adına çıkmak istedim.kaptanim da cumaya kadar düşün dedi. Diyeti bırakmam mümkün değil. 77 yi gördükten sonra 79.5 olmak fena canımı sıktı. Bugün farklı bişeye başladım. Leslie ye de başladım. Ama kendi kendime devam edicem bi süre.
Yaparsın canım, gayet azimlisinNasıl olacak canım?
Ben bu hafta yeni başladığım ve bel fıtığı başlangıcım olduğu için bir gün yapıp bir gün dinlenmeyi düşünüyorum. Haftasonu da ek olarak bir saat yüzerim diye düşündüm. Yani haftada 3 gün yürüyüp 1 gün yüzmeyi planlıyorum. Haftaya iznim biteceği için işle birlikte yoğun spor yapamam.
Ama yarışma fındık fıstık çocuklar gibi beni de oyuna alırsa neden olmasın..Önemli olan yarışmaktı derim:)
Ya değilse diye emin olamadim iste,kimsenin hakkına da girmek istemiyorum.izne ayrılsam dönüşte mezuniyet kilomla gelirim belki+600 tartı farkıdır sanırım ama bu hafta zaten herkesden artiyi bekliyorum malum bayram donusu ama verebildiğini kardir cumaya kadar
canım kurallar her takımda aynı aradığınız motiveyi bulursan başka takımda değiştirebilirsiniz ama eğer sikildiysan izne ayırabiliriz
Tamam canım acele etme listeye ne zaman girmek istersen yazarız :)@Ses35 canim bende 1-2 hafta daha geçsin hafiften spora baslicam iinş
Yabancı şarkılar güzelde iş sözlere gelince ajdar yazmış gibi :)Ve bu da sözleri ;
Annen Değilim
Bütün gün yemek yapamam, annen değilim
Çamaşırını yıkayamam, annen değilim
Annen değilim, oğlum, annen değilim
Ne zaman kendine çeki düzen vereceksin?
Annen değilim
Hayır, annen değilim
Hayır, annen değilim, hayır
Uyan ve kalk ve parılda, ah-evet-evet-evet
İşe zamanında gitsen iyi olur, ah-evet-evet-evet
Daha fazla video oyunları oynamak yok, ah-evet-evet-evet
Bir şeyler değişmek üzere, buradan, buradan
Eskiden deliler gibi aşıktık
O zamanki zamana gidebilir miyiz?
Ne zaman aşırı derecede rahat oldun?
Çünkü bunun için fazla iyiyim, bunun için fazla iyiyim
Sadece bunu hatırla, hey
Çamaşırını yıkayamam, annen değilim
Annen değilim
Hayır, annen değilim
Bu kıvrımlara sahip olduğun için şanslısın, ah-evet-evet-evet
Sinirlerimi mahvetmeyi bırak, ah-evet-evet-evet
Hala bu treni sürmeye mi çalışıyorsun? Ah-evet-evet-evet
Çünkü bir şeyler değişmek zorunda, buradan, buradan
Sadece bunu hatırla, hey
Bütün gün yemek yapamam, annen değilim (Annen değilim, hayır)
Çamaşırını yıkayamam, annen değilim (Annen değilim, hey)
Annen değilim (Annen değilim)
Hayır, annen değilim
Annen değilim, hayır
Sadece bunu hatırla, hey
Bütün gün yemek yapamam, annen değilim (Annen değilim)
Çamaşırını yıkayamam, annen değilim (Annen değilim)
Annen değilim, oğlum (Hayır, hayır, hayır)
Annen değilim, oğlum (Hayır, hayır)
Ne zaman kendine çeki düzen vereceksin? (Çünkü annen değilim, hey)
Çamaşırını yıkayamam, annen değilim (Annen değilim, hey)
Annen değilim, oğlum (Na, na, na)
Annen değilim, oğlum (Na, na, na)
Ne zaman kendine çeki düzen vereceksin? (Hayır, annen değilim, hayır)
Hayır, annen değilim
Hayır, annen değilim
Hımm az yemişsin bir kötü beslenmişsin.
Toparlanırsın :)
Tatlım sende derya gibi yap bak çok faydasını göreceksin
Paylaş bakalım hani nerede menü ?
Merhaba
Hoşgeldin aramıza ben eda .
Bence güzel bir başlangıç oldu.
Aaaa sen neler yiyiyorsun böyle
Limonlu ligth kolayı ilk defa duydum.
Akşam yemeğin muhteşem.
Sütle kendini zorlama yoğurtta yiyebilirsin.
İzine ayrılırsan daha çok yersin olmaz.
Dikkat etmeye çalış pes etmek yok.
Selam hoşgeldin aramıza.
Pes etmedim kızlar. Sadece sıkıldım. Ara mi vereyim takım mi degistireyim yoksa tamamen mi birakiyim takımları bilemedim. Hem takımın başarısını düşürmemek hem de kuralları ihlal etmemek adına çıkmak istedim.kaptanim da cumaya kadar düşün dedi. Diyeti bırakmam mümkün değil. 77 yi gördükten sonra 79.5 olmak fena canımı sıktı. Bugün farklı bişeye başladım. Leslie ye de başladım. Ama kendi kendime devam edicem bi süre.
Evet böyle çok komik oluyo ama bu şarkıyı bi tartışma üstüne eşime hediye ettim çok işe yaradı top 10 listem olsa bu birinci sırada :))Yabancı şarkılar güzelde iş sözlere gelince ajdar yazmış gibi :)
ama paketim bitmesin diye dinleyemiyorum:-(yeni paket aldım bitince bu biraz dayansınKızlar size bu ara En sevdiğim şarkıyı gönderiyorum isyana geldiğinizde dinleyin derim çok iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?